Tüp Bebek Günlüğümüz !

tamam işte adetin 28 günde birse 14.gün çatlamış demektir 4.günün bugün ve tamda tutunma zamanı
ateşinde yükselmiş süpsüper bana bi kaç gün sonra hamileyim dersen ben şaşırmam diyim sana
bir kaç gün bekle idrar testi yap...

hiçbir güç yatıramaz beni o masaya asistanların ellerinde oyuncak olmayaa hiiç kusura bakmasınlaar....gerekirse vazgeçerim rapordan falan alsın başlarına çalsınlar raporlarınıı... yok yok ben sakinleşemiycem ..çıkıyorumm ızlaar görüşrüz inşaallah ilerleyen saatlerde inşaallah

devlet has gereksiz işleriii

Slm kızlar allh hepimize huzr saglık mutlulu bir yaşam nasip etsin bebişli bebişli inşgülden ablacım hökümet açtı açmasınada çoğu doktor zeynep kamilden gelmiş o bayanda aynı yerden gelmiş öyle bi hastende uzamn olması gerkir bence nede olsa taayöp açtı dimibugun evi temzledim yemk yapcam biraZdan patlıcan lahana karnıbahar bidr hamsiiiiiiii vazgeçilmezdir

tamam canım olan oldu daha fazla yorma kafanı düşünüp sinir olma alırsın evrakları başka yerden çıkarırsın raporunu:13:

Ya neyin kafası bu. 3 kere yaptırdım diyosun zaten. Hayır yani kendileri iş yükünden bahsederler bi de böyle gereksiz işler çıkarırlar. O yüzden zaten işleri bitmiyo

Ay Güldeeeennnnnnnnböyle takla atarım desemde hamiş olunca hiiç bişicik yapmam valla. Zihin gücüüyle takla atarım amuda kalkarım parende atarım. AbboooovvvvvRahim kısmında bi ağrı oldu adet ağrısı gibi. Ama bu sefer kesin kararlıyım hiç belirti aramicammm...

Valla gücün varsa minnet etme o acıyı da çekme şekerim. Allah sabır versinki sakinleş emi

aklına yattıysa başla canım evinede yakınmış hem hayırlısı ise yönlendirsin Rabbim...
ne alaka kuzucum saydığın yemekler çok başka birbirinden hepsini bu akşamamı yapcan

afiyet olsun canımmm

merciii bokuuuu

Elektirikler gitti laptobun şarjı 15 dk yeter şarj bitmeden geleydi iyiydi yokolursam aniden anlayınki mağdurum

BİZİM BURADA SGK İLE ANLAŞMALI ÖZEL HAS VAR EVRAKLARI VERİYORSUN BİR KAÇ SAAAT İÇİNDE ÇIKIYOR RAPORUN EVET MUAYENE İÇİN (ilk girişte ) ücret alıyorlar AMA OLSUN BU KADAR YORMUYORLAR SİZİN ORALARDA YOKMU ÖLE ÖZEL HASTANELER

belirti aramayacam diyene bak bütün belirtileri yaşamış bana anlatıyo bende bu belirtilere göre gebe olabilirsin diyom gebelik belirtisi aramayacam diyoooooooo

Elektirikler gitti laptobun şarjı 15 dk yeter şarj bitmeden geleydi iyiydi yokolursam aniden anlayınki mağdurum

belirti aramayacam diyene bak bütün belirtileri yaşamış bana anlatıyo bende bu belirtilere göre gebe olabilirsin diyom gebelik belirtisi aramayacam diyoooooooo

Ahahaha valla ya içime işlemiş belirrti aramak anacım yapmicam derken bile yapıyorum Acaba geç yumurtlama olmuş olabilir mi? Ben bu akşamı mikmikle değerlendirsem mi acaba?:44:

aynen canım ben 2 aşılama ve 2 tüp bebeği raporla yaptım çok kolay çıktı raporlarım hiç zorlanmadım ne histeroskopi ne bişi istemediler...ikramaya canım benim çok çekti...

aklına yattıysa başla canım evinede yakınmış hem hayırlısı ise yönlendirsin Rabbim...
ne alaka kuzucum saydığın yemekler çok başka birbirinden hepsini bu akşamamı yapcan

merciii bokuuuu

Orda üçüncü aşılamamı yapmışlardı bişey anlamamıştım boşuna yapmışlardı sanki ilgileri pek yok o yüzden kararsızım ama dediğin canımcım rabbim ordan nasip edecek ise yönlendirsin hayırlısyla karnı baharı coook severim haşlayıp kızartıp sarımsaklı yogurt üstüne dökünce ımımımmmm patlıcanıda yimek yapcam bizmki sever şakşuka yani lahanada dolma olucek şekerim hamsiiiiii de vazgeçilmez vitaminnnnn

aynen canım ben 2 aşılama ve 2 tüp bebeği raporla yaptım çok kolay çıktı raporlarım hiç zorlanmadım ne histeroskopi ne bişi istemediler...ikramaya canım benim çok çekti...

BEN İLK RAPORUMU ADANA CUKUROVA ÜNVRT BALCALI HAS ALDIM SANIRIM 3 AY SÜRDÜ HAFTADA ÇAĞIRDILAR TALİLER YENİLENDİ VS SONRA ADANA SEYAN BAŞKENT HAS ALDIM (burası özel oluyor)İLK GİRİŞTE 55 TL ÖDEDİM DR GİRDİM RAPOR ÇIKCAK DEDİM (evraklarıda getirmiştim ) HEMEN 15 DK HAZIRLANDI YARIN ECZANEDE (sistemde )GÖRÜNÜR DEDİLER ... NE GEREKVAR BU KADAR ZORLAMAYA İNSANLARI YA ZATEN SÜREÇ OLDUKÇA ZOR

Annnaaa eyyyy elektrik geldiysen hemen bilgisayarın şarj cihazına yönel......

geldiiiiidemek elektiriğinde bi ruhu varmış çağırınca geliyooo

Ahahaha valla ya içime işlemiş belirrti aramak anacım yapmicam derken bile yapıyorum Acaba geç yumurtlama olmuş olabilir mi? Ben bu akşamı mikmikle değerlendirsem mi acaba?:44:

hayır efenim ben gebesin diyosam gebesin o kadar
tüp denememden sonraki ay gebe kaldım ben sende de öyle olcak taammı kızaammmm

bende de buna benzer şeyler oldu canım dediğin gibi o kadar çektiriyorlar ki eziyete dönüyor arkadaşlarımız için ahh keşke şu hazırladığımız dosya ciddiye alınsaydı..çıka çıka 3.rapor hakkı çıktı al sana rapor...çıkarda görelim

geldiiiiidemek elektiriğinde bi ruhu varmış çağırınca geliyooo

hayır efenim ben gebesin diyosam gebesin o kadar
tüp denememden sonraki ay gebe kaldım ben sende de öyle olcak taammı kızaammmm
ayyyyyyyyyy öğreneceğim tarih doğum günüme geliyo inşallah rezil değil vezir olurum o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…