slm kızçeler geçmişi okudumda herkes neler yasıyo kimimiz basındayız bu yolun kimimiz sonun da yada ortasında...
Rabbimden tek isteğim bi n önce kavusalım yavrularımıza
çok ayıppp ama yeğenim aç kalcakk aaaNasılda açım neden aklıma kahvaltı yapmak gelmiyor sanki bişiler yesem kendimi iyi hissedecem oysaki
günaydın canımmmmmmm..
iğneden geldim bende..
bu sabah kalktım test yaptım ahdım vardı 5 sn de çıktı
Rabbim tüm kardeşlerime nasib etsinnn
aynen canım sonumuz ne zaman olacak bilmiyoruz ve elimizden geleni yapıp sadece sabredip beklememiz gerekiyoraynenn cicim bizim daha yolun sonu belli değil.. inşaallah bizim hikayelerimizde bebekle bitecek ve uyeni bi yol başlıycak
Dün neler olmuş böyle kk duygusala bağlamış. Bu yüzden sabah kimse uyanamamis galiba. ?.kızlar sabır allah sevdiği kullarini sevdikleri ve istedikleri ile sinarmis. Kızlar kocam izin vermediği için kan testine gidemedim ama evde test yaptım ve IKI CIZGIYI GÖRDÜM HAMILEYIM GALIBA....dün gece yaşadığınız duygusallik yerini sevince biraksin inşallah. ?.kan testim 26 ekimde dualariniza ihtiyacım var umarım herşey yolunda gider.daha önce dış gebelik gecirdigim için tedirginim.....
Ay niye izin vermiyo anlamadım. Ben olsam gider o yokken verirdim kanı. Ne karışır ya boşver arkadaşım. Sen taşican onu bedeninde varlığı yokluğu senin hormonlarnı etkiliyo. İlaçları kesip devam edecek olan sensin o ilaçlarda 1 gün 1 gündür. Ay ben niye sinir yaptımki şimdi bilemedim. Özür:44:
bende bilemedimgebe çıkmış ya inş. test doğrudur git kocaya isyan çıkar demedim oyüzden..
tabi bende fazladan iğneye ilaca karşıyım oyüzden 9. 10.gün olayı noktalarım ee bide hemen kanamam gelir benim ondan..
Ya ben bu konularda biraz katıyım. Yani Ataerkil bi toplumda yaıyor olabiliriz ama evlendik diye bizim sahibimiz değiller. Biz neysek onlar da o. Biz olmadan onlar olmaz onlar olmadan da bz olamayız. Yani bir evlilik varsa ortak paydada vardır. Aksi halde sadece erkeğin boyunduruuğuna giren kadın olur. Eş olmaz. Adı üstüne eş olmak için eşit şartlarda olmak lazım. Artı sorun erkekte de olsa tedavi kadında oluyor. Tesa Tese ameliyatları hariç Erkekler tüp bebekte bile 1 kere doktora kontrole gitse yetiyor ama kadınlar nerdeyse 10 kere gidiyor. O yüzden kendi kocamda dahil bu konuda asıl ilgi ve şefkatin kadına yapılmas gerektipini düşünüyorum. Kendi başıma da geldiği için kıyamıyorum kadınlara. YAni eşitlik yanlısıyım ama tedavi esnasında kadına ilgi ihtimam gösterilmesi yanlısıyım.
hayy ağzına sağlık cicim..
bende çok çektim eşimden yani sağolsun parasını esirgemedi hiç bu konuda üzmedi beni..
ama ben tedavideyken bende daha gergin olması beniii bitirdi düşün ilk tüp trasnfer günü saçma salak meseleden dolayı annemin yanında bağırdı bana tartıştık..
ne zaman başlasak tedaviye ben daha hassas oluyorum haliyle onca ilaç iğne hormon ama adamdan farklı hareket görmeyince
daha çok batıyor gözümee..
adam hastanede beklerken opu günü transfer günü böyle odun gibi oluyor
içlerinede atıyorlar bu doğru kesinlikle ben eşimde üüzlür am aben kadar dedğil derdim ikinci tüp negatfiimde ben ağlarken dayanamadı ilk kez ço ağladı bebek olmadı diye değil belkide oda çok yoruldu manevi olarak benle uğraşmaktan ..
3.tüp sonrasıysa daha bi bunalım takıldı ama ikimizde ayrı ayrı takıldık bunalımla..
halada izleri var 1 ayı yeni geçtii...
bende kadına ilginii bu dönemde daha çok artırılması taraftarıyım çünkü çevremde kim destke olursa olsun kocanın yeri başka.
nasıl bir sözü beni bitiriyosa bi bakışı ilgiside yetip artıyor bile mutlu olmama...
çok haklısın öpüyorum seniiirabbim hepimizin yardımcıısı olsun eşlerimize bize sağlık bol para versin ki tüpe gidelimm
çok ayıppp ama yeğenim aç kalcakk aaa
ohh ne güzelll bende sana soram unutuyorum o çıkan tek çizgilerin inadına test yapıyonmu diyee
aminn canımm..... sen bunuu hakettin yap bolca
hayırlı günlerr olsun hepimizee.......
slm kızçeler geçmişi okudumda herkes neler yasıyo kimimiz basındayız bu yolun kimimiz sonun da yada ortasında...
Rabbimden tek isteğim bi n önce kavusalım yavrularımıza
pardon özelimiz özelde kalmalıydı dimiii
evett hımm öylemiii amann bananee görüşünnnn
evet ciicm özlemişiz senin ışıkları kapamanı iyi olduuu
amaaannnnnn boşve rkanııı ne güzel çift çizgi görmüşün yaa..
yarın sabahta yap hep pozitif gör inş...
ne güzell yaa ben yapamıyorum hiç tüplerde test sonuda negatif oluyo zaten bi ilk tüpte yaptım tek çizğiden sonra adet oldum dahada
cesaretim yok benim bide 10 günde herşey sonlanıyor değilsem kanamm başlıyorr
tedirgin olmaa inş. yolunda herşey canım
Arkadaşlar yine adet sancımı olmayan ve yüksek ateşli bir gün daha. Ama içimde bir korku var. Böyle düşük değerler dış gebelik olabiliyormuş. Neo lur dua edin kötü bir şey olmasın
Bir de sizinle süper bir şey paylaşacağım. Aşağıdaki sitede formu doldurusanız sadece kargo masrafı ödeyerek çocuk geliştirme kitabı alabiliyorsunuz. Hem de Sabiha Paktuna'nın
Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin | Boyut Yayın Grubu
Arkadaşlarım aldı. Yani gerçekten geliyor. Ben de bugün doldurdum.
Arkadaşlar yine adet sancımı olmayan ve yüksek ateşli bir gün daha. Ama içimde bir korku var. Böyle düşük değerler dış gebelik olabiliyormuş. Neo lur dua edin kötü bir şey olmasın
Bir de sizinle süper bir şey paylaşacağım. Aşağıdaki sitede formu doldurusanız sadece kargo masrafı ödeyerek çocuk geliştirme kitabı alabiliyorsunuz. Hem de Sabiha Paktuna'nın
Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin | Boyut Yayın Grubu
Arkadaşlarım aldı. Yani gerçekten geliyor. Ben de bugün doldurdum.
canım stajerler başladı ya aşıları filan var onlarla ugrasıyorum bugün bide raporlu olunca işler biraz birikti ara ara girip cıkıyorum öyle işte..geç kalmışın şekerim bugün hayırdır...
bende sana hani çok gençsin daha derken gayet samimiyim hatunlar son raddede bebelerine sahip oluyorlar yumi sayıları sınırlı vs..ama ol deyince Rabbim oluyor inşallah sende fazla beklemeden kavuşcan meleğine belkide en doğalından...
herkeslere günaydınlar
günaydını kalmamış gerçi ama.
bende bişicikler yeyiveriim midem kazınıyoo
canım stajerler başladı ya aşıları filan var onlarla ugrasıyorum bugün bide raporlu olunca işler biraz birikti ara ara girip cıkıyorum öyle işte..
yavrum biliyorum erken oldugunu diyorum ya kimimiz başı kimimiz sonu yada ortası hepimiz bi yerlerdeyiz bende olacak inanıyorum zaten bi müddet maddi açındanda mecburen ara vermem lazım o yüzden bellimi olur belkide tüpdeğilde aşk bebeği olur meleğim
o kadar ceket attırcaz dimiiiiiiiii
heee anladım iş güç falan filan diyon yaneee
bende seni merak ediyordum canım kitap için teşekkür ediyorum bizde serisi var kardeşimden dolayı
değer için kendi yaşadıklarımı anlatayım sana...
QUOTE]
Canım çok sağol paylaştığın için. Peki ultrasonda hiç bir şey çıkmadı mı? En azından boş kese çıkmalıydı. Dediğin gibi dış gebelikmiş o zaman. Tüplerde miydi acaba? Bir de artış normalmiş neden ilaçları bıraktırdı ki ben de anlamadım. Sen sanki çok ağrım oldu demiştin, öyle miydi?
Bakalım yarın ne çıkacak çok merak ediyorum :18:
güzel dimiiiiiiiiiibelli canım sarı kafacağından da anlaşıldığı üzre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?