• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızçeler geçmişi okudumda herkes neler yasıyo kimimiz basındayız bu yolun kimimiz sonun da yada ortasında...
Rabbimden tek isteğim bi n önce kavusalım yavrularımıza:16::16:

aynenn cicim bizim daha yolun sonu belli değil.. inşaallah bizim hikayelerimizde bebekle bitecek ve uyeni bi yol başlıycak:16:

Nasılda açım neden aklıma kahvaltı yapmak gelmiyor sanki bişiler yesem kendimi iyi hissedecem oysaki:1::1::1:
çok ayıppp ama yeğenim aç kalcakk aaa:9:
günaydın canımmmmmmm..
iğneden geldim bende..
bu sabah kalktım test yaptım ahdım vardı 5 sn de çıktı
Rabbim tüm kardeşlerime nasib etsinnn

ohh ne güzelll bende sana soram unutuyorum o çıkan tek çizgilerin inadına test yapıyonmu diyee:9:
aminn canımm..... sen bunuu hakettin yap bolca:49:

aynenn cicim bizim daha yolun sonu belli değil.. inşaallah bizim hikayelerimizde bebekle bitecek ve uyeni bi yol başlıycak:16:
aynen canım sonumuz ne zaman olacak bilmiyoruz ve elimizden geleni yapıp sadece sabredip beklememiz gerekiyor

Dün neler olmuş böyle kk duygusala bağlamış. Bu yüzden sabah kimse uyanamamis galiba. ?.kızlar sabır allah sevdiği kullarini sevdikleri ve istedikleri ile sinarmis. Kızlar kocam izin vermediği için kan testine gidemedim ama evde test yaptım ve IKI CIZGIYI GÖRDÜM HAMILEYIM GALIBA....dün gece yaşadığınız duygusallik yerini sevince biraksin inşallah. ?.kan testim 26 ekimde dualariniza ihtiyacım var umarım herşey yolunda gider.daha önce dış gebelik gecirdigim için tedirginim.....

Ay niye izin vermiyo anlamadım. Ben olsam gider o yokken verirdim kanı. Ne karışır ya boşver arkadaşım. Sen taşican onu bedeninde varlığı yokluğu senin hormonlarnı etkiliyo. İlaçları kesip devam edecek olan sensin o ilaçlarda 1 gün 1 gündür. Ay ben niye sinir yaptımki şimdi bilemedim. Özür:44::50:

Ay niye izin vermiyo anlamadım. Ben olsam gider o yokken verirdim kanı. Ne karışır ya boşver arkadaşım. Sen taşican onu bedeninde varlığı yokluğu senin hormonlarnı etkiliyo. İlaçları kesip devam edecek olan sensin o ilaçlarda 1 gün 1 gündür. Ay ben niye sinir yaptımki şimdi bilemedim. Özür:44::50:

bende bilemedim :9::9::9::9:gebe çıkmış ya inş. test doğrudur git kocaya isyan çıkar demedim oyüzden..
tabi bende fazladan iğneye ilaca karşıyım oyüzden 9. 10.gün olayı noktalarım ee bide hemen kanamam gelir benim ondan..:34:

bende bilemedim :9::9::9::9:gebe çıkmış ya inş. test doğrudur git kocaya isyan çıkar demedim oyüzden..
tabi bende fazladan iğneye ilaca karşıyım oyüzden 9. 10.gün olayı noktalarım ee bide hemen kanamam gelir benim ondan..:34:

Ya ben bu konularda biraz katıyım. Yani Ataerkil bi toplumda yaıyor olabiliriz ama evlendik diye bizim sahibimiz değiller. Biz neysek onlar da o. Biz olmadan onlar olmaz onlar olmadan da bz olamayız. Yani bir evlilik varsa ortak paydada vardır. Aksi halde sadece erkeğin boyunduruuğuna giren kadın olur. Eş olmaz. Adı üstüne eş olmak için eşit şartlarda olmak lazım. Artı sorun erkekte de olsa tedavi kadında oluyor. Tesa Tese ameliyatları hariç Erkekler tüp bebekte bile 1 kere doktora kontrole gitse yetiyor ama kadınlar nerdeyse 10 kere gidiyor. O yüzden kendi kocamda dahil bu konuda asıl ilgi ve şefkatin kadına yapılmas gerektipini düşünüyorum. Kendi başıma da geldiği için kıyamıyorum kadınlara. YAni eşitlik yanlısıyım ama tedavi esnasında kadına ilgi ihtimam gösterilmesi yanlısıyım.

Tabi bun senin hamile olduğun gerçeğini baskılamamalı.

Candan tebrik ediyorum. Allah kucağına almanı nasip etsin inşallah sağlıkla ve huzurla.

Ya ben bu konularda biraz katıyım. Yani Ataerkil bi toplumda yaıyor olabiliriz ama evlendik diye bizim sahibimiz değiller. Biz neysek onlar da o. Biz olmadan onlar olmaz onlar olmadan da bz olamayız. Yani bir evlilik varsa ortak paydada vardır. Aksi halde sadece erkeğin boyunduruuğuna giren kadın olur. Eş olmaz. Adı üstüne eş olmak için eşit şartlarda olmak lazım. Artı sorun erkekte de olsa tedavi kadında oluyor. Tesa Tese ameliyatları hariç Erkekler tüp bebekte bile 1 kere doktora kontrole gitse yetiyor ama kadınlar nerdeyse 10 kere gidiyor. O yüzden kendi kocamda dahil bu konuda asıl ilgi ve şefkatin kadına yapılmas gerektipini düşünüyorum. Kendi başıma da geldiği için kıyamıyorum kadınlara. YAni eşitlik yanlısıyım ama tedavi esnasında kadına ilgi ihtimam gösterilmesi yanlısıyım.

hayy ağzına sağlık cicim..:46:
bende çok çektim eşimden yani sağolsun parasını esirgemedi hiç bu konuda üzmedi beni..
ama merkez konuların araştırma olsun herşeyde ben yoruldum merkezden memnun kalmayınca beni suçladı gibi gibi şeyler...
ben tedavideyken benden daha gergin olması beniii bitirdi düşün ilk tüp trasnfer günü saçma salak meseleden dolayı annemin yanında bağırdı bana tartıştık..
ne zaman başlasak tedaviye ben daha hassas oluyorum haliyle onca ilaç iğne hormon ama adamdan farklı hareket görmeyince
daha çok batıyor gözümee..
adam hastanede beklerken opu günü transfer günü böyle odun gibi oluyor:1:
içlerinede atıyorlar bu doğru kesinlikle ben eşimde üüzlür am aben kadar dedğil derdim ikinci tüp negatfiimde ben ağlarken dayanamadı ilk kez ço ağladı bebek olmadı diye değil belkide oda çok yoruldu manevi olarak benle uğraşmaktan ..
3.tüp sonrasıysa daha bi bunalım takıldı ama ikimizde ayrı ayrı takıldık bunalımla..
halada izleri var 1 ayı yeni geçtii...
bende kadına ilginii bu dönemde daha çok artırılması taraftarıyım çünkü çevremde kim destke olursa olsun kocanın yeri başka.
nasıl bir sözü beni bitiriyosa bi bakışı ilgiside yetip artıyor bile mutlu olmama...
çok haklısın öpüyorum seniii:38:rabbim hepimizin yardımcıısı olsun eşlerimize bize sağlık bol para versin ki tüpe gidelimm:9::16:

Son düzenleme:
hayy ağzına sağlık cicim..:46:
bende çok çektim eşimden yani sağolsun parasını esirgemedi hiç bu konuda üzmedi beni..
ama ben tedavideyken bende daha gergin olması beniii bitirdi düşün ilk tüp trasnfer günü saçma salak meseleden dolayı annemin yanında bağırdı bana tartıştık..
ne zaman başlasak tedaviye ben daha hassas oluyorum haliyle onca ilaç iğne hormon ama adamdan farklı hareket görmeyince
daha çok batıyor gözümee..
adam hastanede beklerken opu günü transfer günü böyle odun gibi oluyor:1:
içlerinede atıyorlar bu doğru kesinlikle ben eşimde üüzlür am aben kadar dedğil derdim ikinci tüp negatfiimde ben ağlarken dayanamadı ilk kez ço ağladı bebek olmadı diye değil belkide oda çok yoruldu manevi olarak benle uğraşmaktan ..
3.tüp sonrasıysa daha bi bunalım takıldı ama ikimizde ayrı ayrı takıldık bunalımla..
halada izleri var 1 ayı yeni geçtii...
bende kadına ilginii bu dönemde daha çok artırılması taraftarıyım çünkü çevremde kim destke olursa olsun kocanın yeri başka.
nasıl bir sözü beni bitiriyosa bi bakışı ilgiside yetip artıyor bile mutlu olmama...
çok haklısın öpüyorum seniii:38:rabbim hepimizin yardımcıısı olsun eşlerimize bize sağlık bol para versin ki tüpe gidelimm:9::16:

bişi diyim mi bide benimki geçen gün bana içini boşalttı. İşi kaybetme korkum bebek sahiibi olamamaktan daha fazla dedi. Ne düşüneceğimi bilemedim. Ayrca bırak işi kaybetmeyi terfi durumu bile olabilir.

çok ayıppp ama yeğenim aç kalcakk aaa:9:

ohh ne güzelll bende sana soram unutuyorum o çıkan tek çizgilerin inadına test yapıyonmu diyee:9:
aminn canımm..... sen bunuu hakettin yap bolca:49:

hemen doyurdum yavrucağı anne yüreği işte kendim aç durabilsemde ona bu zalımlığı yapamam:1::1:

hayırlı günlerr olsun hepimizee.......:21::21::21::21::21:

hayırlı günler canımcım...

slm kızçeler geçmişi okudumda herkes neler yasıyo kimimiz basındayız bu yolun kimimiz sonun da yada ortasında...
Rabbimden tek isteğim bi n önce kavusalım yavrularımıza:16::16:

geç kalmışın şekerim bugün hayırdır...
bende sana hani çok gençsin daha derken gayet samimiyim hatunlar son raddede bebelerine sahip oluyorlar yumi sayıları sınırlı vs..ama ol deyince Rabbim oluyor inşallah sende fazla beklemeden kavuşcan meleğine belkide en doğalından...

pardon özelimiz özelde kalmalıydı dimiii:1:
evett hımm öylemiii amann bananee görüşünnnn:19::9::9::9:

evet ciicm özlemişiz senin ışıkları kapamanı iyi olduuu:16:

amaaannnnnn boşve rkanııı ne güzel çift çizgi görmüşün yaa..:9:
yarın sabahta yap hep pozitif gör inş...
ne güzell yaa ben yapamıyorum hiç tüplerde test sonuda negatif oluyo zaten bi ilk tüpte yaptım tek çizğiden sonra adet oldum dahada
cesaretim yok benim bide 10 günde herşey sonlanıyor değilsem kanamm başlıyorr:34:
tedirgin olmaa inş. yolunda herşey canım:16:

demek görüşmemiz seni ilgilendirmiyo:1::1::1:

Arkadaşlar yine adet sancımı olmayan ve yüksek ateşli bir gün daha. Ama içimde bir korku var. Böyle düşük değerler dış gebelik olabiliyormuş. Neo lur dua edin kötü bir şey olmasın :(

Bir de sizinle süper bir şey paylaşacağım. Aşağıdaki sitede formu doldurusanız sadece kargo masrafı ödeyerek çocuk geliştirme kitabı alabiliyorsunuz. Hem de Sabiha Paktuna'nın

Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin | Boyut Yayın Grubu

Arkadaşlarım aldı. Yani gerçekten geliyor. Ben de bugün doldurdum.

Arkadaşlar yine adet sancımı olmayan ve yüksek ateşli bir gün daha. Ama içimde bir korku var. Böyle düşük değerler dış gebelik olabiliyormuş. Neo lur dua edin kötü bir şey olmasın :(

Bir de sizinle süper bir şey paylaşacağım. Aşağıdaki sitede formu doldurusanız sadece kargo masrafı ödeyerek çocuk geliştirme kitabı alabiliyorsunuz. Hem de Sabiha Paktuna'nın

Ayyyy ben çok severim bu doktoru. Çok teşekkürler. Acaip faydalı bilgiler veriyor kendisi. :46::46::46:

bende seni merak ediyordum canım kitap için teşekkür ediyorum bizde serisi var kardeşimden dolayı:1::1::1:
değer için kendi yaşadıklarımı anlatayım sana...
ben 2.tüpte biliyorsun 11.gün 9 değerini gördüm bu değer 2 gün sonra 23 oldu sonra 100 küsür ve 3 gün aradan sonra 200 ü görünce bu arada da kahve lekelenmem devam edince gerekli artış yok belli değer düşecek dedi doktor ve ilaçları bıraktırdı bana gidip gelip kan vermek yorucu bu gebelik bozulmuş dedi ve ben ilaçları bıraktım...iki güne kanama geldi ama tuhaf ve kahve kırmızı karışık değişikti kimyasal ya dedim ondan düşük yapıyorum diye düşündüm hoca ilaçları bırak dedi değerim 200 ken ve ben 2 gün sonra kanama yaşadım ama bir gerçek var değer sıfırlanmadan regl olmazsın ve iki günde 200 değerim nasıl sıfır oldu benim:26::26::26:

sonra o kanamamı regl olarak saydığımızdan ben yumi çatlama gününü her zamanki gibi takip etmek istedim ve ovulasyon testleri aldım aynı zamanda da soğan kürüne başladım ne var ne yok temizlensin içimde kimyasala ait ne varsa dedim...ovulasyon testlerimin geldiği gün yaptım ve çift çizgi öyle koyuyduki anlatamam a ha dedim ben bugün yumurtluyom çalıştık o gece haliyle ama bence o gün değil başka gün yumurtluyor olmalıydım ben bu arada vücut ısım hep yüksek 37 lerdeyim kimyasal denen gebelikle birlikte hiç ama hiç ısım düşmedi...ovulasyon testleri bhcg var ise normalden daha koyu çıkıyor yani bir nevi gebelik testi görevi görebiliyor değerin yüksekse ve benim yumi çatlaması olarak kabul ettiğim o ikinci koyu çizgi bhcg kaynaklı idi...durum karışık gibi gelebilir ama kimyasal denen gebeliğim bence dış gebelikti...değerim düştüğünü görmedim yükselişteyken yeterince yükselmedi demekki bu değer düşecek diye ilaçları bıraktım doktor deyince ama o değer yükselmeye devam etti eminim ben...

ovulasyonda o gereğinden fazla koyu ikinci çizgiyi gördükten 4 gün sonra idrar testi yapıyorum ve kırmızı değil resmne bordoya dönmüş ikinci çizgiyi görüyorum ben o kadar yüksekki bhcg kırmızıyı aşmış bordo olmuş:53::53::53: ertesi gün yani tahmini yumi çatlama gününden 5 gün sonra ben kan veriyorum ve değerim 1300 çıkıyor:53::53::53: bu da normal değil...sonra bir buçuk ay süren dış gebelik takibi...demem o ki ben 2.tüpte kimyasal değil dış gebelik yaşadım değerim yavaş yavaş arttı toplamda 2 buçuk ayda dış gebeliğim sonlandı...belkide normal gebelikti onuda bilmiyorum çünkü değerim düşmeden ben ilaçları bırakıp soğan kürüne başladım hiç dikkat etmedim ve bu konuda vicdan azabı çekiyorum...ben bu konuda doktorumu ikna edemedim sonuç olarak...

sana bunları neden yazdım evet bu ihtimalde var ama olmayabilirde...
düşük değerler cidden zorlu süreçlere sebep oluyor bir an evvel iyi ya da kötü sonuca bağlanmasını diliyorum senin açından ben öyle yoruldum ki o dönem Rabbim dış gebelikten korusun sağlıklı gebelik versin canım...

Son düzenleme:
geç kalmışın şekerim bugün hayırdır...
bende sana hani çok gençsin daha derken gayet samimiyim hatunlar son raddede bebelerine sahip oluyorlar yumi sayıları sınırlı vs..ama ol deyince Rabbim oluyor inşallah sende fazla beklemeden kavuşcan meleğine belkide en doğalından...
canım stajerler başladı ya aşıları filan var onlarla ugrasıyorum bugün bide raporlu olunca işler biraz birikti ara ara girip cıkıyorum öyle işte..
yavrum biliyorum erken oldugunu diyorum ya kimimiz başı kimimiz sonu yada ortası hepimiz bi yerlerdeyiz bende olacak inanıyorum zaten bi müddet maddi açındanda mecburen ara vermem lazım o yüzden bellimi olur belkide tüpdeğilde aşk bebeği olur meleğim:34:
o kadar ceket attırcaz dimiiiiiiiii:9::9:

herkeslere günaydınlar:3::3::3::3:
günaydını kalmamış gerçi ama.
bende bişicikler yeyiveriim midem kazınıyoo:56::56::56:

güyadınnnnn...
afiyet olsun canımcım..

canım stajerler başladı ya aşıları filan var onlarla ugrasıyorum bugün bide raporlu olunca işler biraz birikti ara ara girip cıkıyorum öyle işte..
yavrum biliyorum erken oldugunu diyorum ya kimimiz başı kimimiz sonu yada ortası hepimiz bi yerlerdeyiz bende olacak inanıyorum zaten bi müddet maddi açındanda mecburen ara vermem lazım o yüzden bellimi olur belkide tüpdeğilde aşk bebeği olur meleğim:34:
o kadar ceket attırcaz dimiiiiiiiii:9::9:

heee anladım iş güç falan filan diyon yaneee:16:

bende seni merak ediyordum canım kitap için teşekkür ediyorum bizde serisi var kardeşimden dolayı:1::1::1:
değer için kendi yaşadıklarımı anlatayım sana...
QUOTE]

Canım çok sağol paylaştığın için. Peki ultrasonda hiç bir şey çıkmadı mı? En azından boş kese çıkmalıydı. Dediğin gibi dış gebelikmiş o zaman. Tüplerde miydi acaba? Bir de artış normalmiş neden ilaçları bıraktırdı ki ben de anlamadım. Sen sanki çok ağrım oldu demiştin, öyle miydi?

Bakalım yarın ne çıkacak çok merak ediyorum :18:

Back