• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım çok sağol paylaştığın için. Peki ultrasonda hiç bir şey çıkmadı mı? En azından boş kese çıkmalıydı. Dediğin gibi dış gebelikmiş o zaman. Tüplerde miydi acaba? Bir de artış normalmiş neden ilaçları bıraktırdı ki ben de anlamadım. Sen sanki çok ağrım oldu demiştin, öyle miydi?

Bakalım yarın ne çıkacak çok merak ediyorum :18:

bu konuda çok soru işareti var aklımda 200 çıkan değerimin artış itibariyle 500 e yakın çıkması lazımdı arada eksik değer verdim ben anlamayabilirsin...evet gereken değer çıkmadı ama düştüğünüde görmedim...haliyle ultrasonda baktı rahim tertemiz hiç bişey yok dedi aynı zamanda da progesteron değerime bakıldı ve düşük çıkınca hem rahim temiz ve ince hem değer düşük o zaman bu kimyasal gebelik ve yakında adet olabilirsin dendi...değerimde 200 çıktığı gün işte beklenen son yeterli artış olmamış ultrasonda da gebeliğe dair bi umut yok o zaman bırak ilaçları dedi ve 2 gün sonra regl oldum o gün aradım ben regl oldum diye süper dedi uğraştırmadan bitiyor işte dedi ama 2 günde 200 olan değer nasıl sıfırlandıda ben regl oldum...ama doktoruma göre bu kimyasaldı e bende öyle düşdündüm haliyle...sonraki ayda yumi takibi yaptım testle ve değerim 1300 lerde çıkınca o zaman ağrılarım başladı bende gebeyim ya ondan diye ciddiye almadım ama dış gebelikten o kadar ağrım oluyormuş meğer...Allah korusun sende de böyle bişe olsa ağrın olur mutlaka bence dış gebelik değil yaşadığın..zaten daha 2.değerini görmedik peşin hüküm vermek doğru olmaz..bu arada ben 11.gün 9 çıkan değerime üzülüp bi umutla ertesi gün bi daha kan verdim değerim 9 dan 10 a çıkmıştı yani asıl test günü 12.gün değerim 10 du...iki günde bir artışa neden bakıldığınıda bu dönem anlamış bulundum ben bir gün arayla bakılan değerim sadece 9 dan 10 a çıkmıştı ama iki gün bekleyip baksam değerimin 9 dan 23 e çıktığını görecekmişim zira 11.gün değerim 9... 13.gün değerim 23 idi...kurallara uyalım 2 günde bir kan verelim efenim:1::1::1:

Arkadaşlar merhaba,

10. gün değerim 62 çıkmıştı biliyorsunuz

12. gün değerim 67 çıktı yani değerim katlamamış bile çok moralim bozuk neden olabilir bu.

Hemşire farklı labaratuvar bişey diyemem sen en garanti Cuma yine kan ver bakalım katlamış mı katlamamış mı dedi.

offfffffffffffffff:50::50::50::50::50::50:

Arkadaşlar merhaba,

10. gün değerim 62 çıkmıştı biliyorsunuz

12. gün değerim 67 çıktı yani değerim katlamamış bile çok moralim bozuk neden olabilir bu.

Hemşire farklı labaratuvar bişey diyemem sen en garanti Cuma yine kan ver bakalım katlamış mı katlamamış mı dedi.

offfffffffffffffff:50::50::50::50::50::50:

asıl test günün 12.gün olduğundan onu baz almamız gerekiyor öncesinde olan değerler değişkenlik gösterebiliyor canım yaşadık bunu kızlardan biliyorum...değerini 67 olarak kabul et ve 2 gün sonra kan ver...değerin düşüşe geçmeden kötü bişey konuşmayalım...bir de şöyle bir durum oluyor çift embriyo transferinde iki embriyo başta tutunup sonra biri ölüyorsa bhcg artışı çok az oluyor sonra düzene oturuyor en az 3 kişi biliyorum ben böyle bir durum yaşayan...

Son düzenleme:
bir de sen akşam kan verdin ve 2 gün olmadı daha..
2 günde bir bakılıyor unutma...
bu kezde sabah vermişsin...
az önce kendimden örnek verdim ben bhcg de yarım gün bile ciddi farkediyor...
11.gün değerim 9
12.gün değerim 10
13.gün değerim 23 diye yazdım
farkettinmi bilmiyorum 11. ve 12.gün arada 1 değer artmış oysaki ben 2 gün soraki değerime baksam 9 dan 23 e çıktığını görecekmişim...
yani beklenen 2 kat artmasıdır ama nerdeyse 3 kat artmış değerim...

Son düzenleme:
bir de sen akşam kan verdin ve 2 gün olmadı daha..
2 günde bir bakılıyor unutma...
bu kezde sabah vermişsin...
az önce kendimden örnek verdim ben bhcg de yarım gün bile ciddi farkediyor...
11.gün değerim 9
12.gün değerim 10
13.gün değerim 23 diye yazdım
farkettinmi bilmiyorum 11. ve 12.gün arada 1 değer artmış oysaki ben 2 gün soraki değerime baksam 9 dan 23 e çıktığını görecekmişim...
yani beklenen 2 kat artmasıdır ama nerdeyse 3 kat artmış değerim...

senin gibi tecrübeli arkadaşlarımın yorumları çok önemli çok teşekkürler

biraz olsun rahatladım.
akşam ilk gittiğim labaratuara gidip kan versem mi? farklı çıkar mı acaba?:44::44::44::44::44::44:

senin gibi tecrübeli arkadaşlarımın yorumları çok önemli çok teşekkürler

biraz olsun rahatladım.
akşam ilk gittiğim labaratuara gidip kan versem mi? farklı çıkar mı acaba?:44::44::44::44::44::44:

bence kan verme canım bugün ki değerin asıl test gününe ait değer 67 yani bunu baz al ve 2 gün sonra tekrar kan ver yani cuma sabahı...kötü düşünme lütfen...sen o gün kan vermeseydin ki bunda kendimi suçlu hissediyorum idrarda pozitifini görünce gaza gelip hadi kan ver dedim sana:5::5: ...bugün ilk değerin 67 olacaktı ve ben sana ooooo süpperrr diyecektim önceki değeri unutuyoruz şimdi değerimiz 67 gelsin cuma gün ki test:48::48::48:

bence kan verme canım bugün ki değerin asıl test gününe ait değer 67 yani bunu baz al ve 2 gün sonra tekrar kan ver yani cuma sabahı...kötü düşünme lütfen...sen o gün kan vermeseydin ki bunda kendimi suçlu hissediyorum idrarda pozitifini görünce gaza gelip hadi kan ver dedim sana:5::5: ...bugün ilk değerin 67 olacaktı ve ben sana ooooo süpperrr diyecektim önceki değeri unutuyoruz şimdi değerimiz 67 gelsin cuma gün ki test:48::48::48:

tamam sabredeceğim bol bol dua edeceğim cuma günü katlansın diye

sizde edin ne olur :46::26::26::26::26::16::16::16::16:

öğle ezanı okundu şimdi..
rabbim bu ezanların yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin kucağını kollarını doldursun....
kıymet bilmeyen insanlara da nasip etmesin inşallah..
ezan demişken sabah namazına kalkmak için saati kurdum.
6ya 10 kala uyandım kalktım abdestimi aldım namazımı kıldım
dua ettim yeniden yattım yerime tam uyumaya çalıırken hoca allahuekber dediii:30::30::30::30:
allahtan abdestim bozulmamıştı hemen kalkıp yeniden sabah namazımı kılıp yattım..

öğle ezanı okundu şimdi..
rabbim bu ezanların yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin kucağını kollarını doldursun....
kıymet bilmeyen insanlara da nasip etmesin inşallah..
ezan demişken sabah namazına kalkmak için saati kurdum.
6ya 10 kala uyandım kalktım abdestimi aldım namazımı kıldım
dua ettim yeniden yattım yerime tam uyumaya çalıırken hoca allahuekber dediii:30::30::30::30:
allahtan abdestim bozulmamıştı hemen kalkıp yeniden sabah namazımı kılıp yattım..

Allah kabul etsin canım benim...
banasa biri kalkta öğle namazını kıl dese süpper olcak bi miskinlik var üzerimde bugün :37::37:

Dün neler olmuş böyle kk duygusala bağlamış. Bu yüzden sabah kimse uyanamamis galiba. ?.kızlar sabır allah sevdiği kullarini sevdikleri ve istedikleri ile sinarmis. Kızlar kocam izin vermediği için kan testine gidemedim ama evde test yaptım ve IKI CIZGIYI GÖRDÜM HAMILEYIM GALIBA....dün gece yaşadığınız duygusallik yerini sevince biraksin inşallah. ?.kan testim 26 ekimde dualariniza ihtiyacım var umarım herşey yolunda gider.daha önce dış gebelik gecirdigim için tedirginim.....

Hadi bakalım, hayırlısıyla kan testinin sonuçları da iyi olsun inşallah. Pozitif düşün, yaradana sığın. 26'sina bi şey kalmamış şurda. İnşallah Rabbim tüm isteyenleri bebeklerine kavuştursun tez zamanda.

aynen canım bir çoğumuz birbirimizi tanımasakta yaşadıklarımızın benzer oluşu bizleri yakınlaştırıyor ve sanalda olsa seviyoruz birbirimizi...ben idrarda pozitif görünce hergün testi tekrarlamıştım kan verene kadar çizginin koyulaşmasını takip ediyordum hergün biraz daha koyu çıkarsa mutlu oluyordum...gerçi sonu kötü bitti ama olsun...

Ben inanıyorum sende ilan edecek sin hamileligi...ilkinde kötü sonu yasadigim için bende korkuyorum

pardon özelimiz özelde kalmalıydı dimiii:1:
evett hımm öylemiii amann bananee görüşünnnn:19::9::9::9:

evet ciicm özlemişiz senin ışıkları kapamanı iyi olduuu:16:

amaaannnnnn boşve rkanııı ne güzel çift çizgi görmüşün yaa..:9:
yarın sabahta yap hep pozitif gör inş...
ne güzell yaa ben yapamıyorum hiç tüplerde test sonuda negatif oluyo zaten bi ilk tüpte yaptım tek çizğiden sonra adet oldum dahada
cesaretim yok benim bide 10 günde herşey sonlanıyor değilsem kanamm başlıyorr:34:
tedirgin olmaa inş. yolunda herşey canım:16:

Inşallah canım ya sonu gelir de bebis e kavusurum.darisi herkesin başına. Disgebelik urkutuyor beni...

Back