Canım çok sağol paylaştığın için. Peki ultrasonda hiç bir şey çıkmadı mı? En azından boş kese çıkmalıydı. Dediğin gibi dış gebelikmiş o zaman. Tüplerde miydi acaba? Bir de artış normalmiş neden ilaçları bıraktırdı ki ben de anlamadım. Sen sanki çok ağrım oldu demiştin, öyle miydi?
Bakalım yarın ne çıkacak çok merak ediyorum :18:
bu konuda çok soru işareti var aklımda 200 çıkan değerimin artış itibariyle 500 e yakın çıkması lazımdı arada eksik değer verdim ben anlamayabilirsin...evet gereken değer çıkmadı ama düştüğünüde görmedim...haliyle ultrasonda baktı rahim tertemiz hiç bişey yok dedi aynı zamanda da progesteron değerime bakıldı ve düşük çıkınca hem rahim temiz ve ince hem değer düşük o zaman bu kimyasal gebelik ve yakında adet olabilirsin dendi...değerimde 200 çıktığı gün işte beklenen son yeterli artış olmamış ultrasonda da gebeliğe dair bi umut yok o zaman bırak ilaçları dedi ve 2 gün sonra regl oldum o gün aradım ben regl oldum diye süper dedi uğraştırmadan bitiyor işte dedi ama 2 günde 200 olan değer nasıl sıfırlandıda ben regl oldum...ama doktoruma göre bu kimyasaldı e bende öyle düşdündüm haliyle...sonraki ayda yumi takibi yaptım testle ve değerim 1300 lerde çıkınca o zaman ağrılarım başladı bende gebeyim ya ondan diye ciddiye almadım ama dış gebelikten o kadar ağrım oluyormuş meğer...Allah korusun sende de böyle bişe olsa ağrın olur mutlaka bence dış gebelik değil yaşadığın..zaten daha 2.değerini görmedik peşin hüküm vermek doğru olmaz..bu arada ben 11.gün 9 çıkan değerime üzülüp bi umutla ertesi gün bi daha kan verdim değerim 9 dan 10 a çıkmıştı yani asıl test günü 12.gün değerim 10 du...iki günde bir artışa neden bakıldığınıda bu dönem anlamış bulundum ben bir gün arayla bakılan değerim sadece 9 dan 10 a çıkmıştı ama iki gün bekleyip baksam değerimin 9 dan 23 e çıktığını görecekmişim zira 11.gün değerim 9... 13.gün değerim 23 idi...kurallara uyalım 2 günde bir kan verelim efenim