Eki Görüntüle 836537 Eki Görüntüle 836542 Eki Görüntüle 836542 Eki Görüntüle 836537
Eki Görüntüle 836540 GüüüüünnnnaaayyyddııınnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 836540
Cancağızlarıma güpgüzel şapşahane harkulade birgün diliyorum
Güne gebelik haberi ile başlıyoruz samat arkadaşımızdan gelen son bilgilere göre
Darısı bizlere olsun inşallah
Eki Görüntüle 836538
gunaydin kizlar....
samat canimm.9. gune ragmen cift cizgi gorruysen ikiz gibime geliyor:))
hayirli ugurlu olsun...
Cok güzel olmuş inşallah 1 5 10 15 hatta isteyen herkesin gebelik haberini alırız .bu arada gerçekten aile gibi bir ortam var burada. Ben kan sonucumu almadan aileme bahsetmyecegim ama testi yaptığım gibi nete girip hic tanimadigim sizlere yazıyorum. Çünkü seni yasadiklarinla anlayan bircok ablan kardesin var bu cok farkli
günaydın canım geldinmi sen Ankaraya
Eki Görüntüle 836537 Eki Görüntüle 836542 Eki Görüntüle 836542 Eki Görüntüle 836537
Eki Görüntüle 836540 GüüüüünnnnaaayyyddııınnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 836540
Cancağızlarıma güpgüzel şapşahane harkulade birgün diliyorum
Güne gebelik haberi ile başlıyoruz samat arkadaşımızdan gelen son bilgilere göre
Darısı bizlere olsun inşallah
Eki Görüntüle 836538
Nasılda açım neden aklıma kahvaltı yapmak gelmiyor sanki bişiler yesem kendimi iyi hissedecem oysaki
ucaktayim tatlim az sonra kalkicak...
günaydın canımmmmmmm..
iğneden geldim bende..
bu sabah kalktım test yaptım ahdım vardı 5 sn de çıktı
Rabbim tüm kardeşlerime nasib etsinnn
bende çok açımmm gelde beraber yapalım canımmmmmmmm
hayırlı yolculuklar canım..
bebekim demek artık sende çift çizgiyi gördün maşallahhhh
iyi yapmışsın çift çizgi görmek başka bişi kanda bhcg başka bişi psikolojik açıdan
valla süpper olurdu miss gibi bi kahvaltı hazırlardım sana..
pankek yapardım içinede meyve çikolata koyadım yemede yanında yat...
Allahım sanada nasib etsin bal böcükümmm
hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama keseyi göreyim diyorum.yine evhamlılıgım tuttu
ayy süper olurdu eşim sıcacık ekmek almış bende çay koyimde hazırlim mükellef bir kahvaltı
eşim sarjı cözdü artık girebiliyorum kk yaa
sondan başliyim çok sevindim artık daha aktif olcan kk da
sıcacık ekmekte miss gibi olur şimdi tereyağ salcan içine yayıla yayıla dolansın
ayy ben açım hemen bişiler yiyeyim mige anlı da başlar şimdi hazır olayım
yapmak istiyorsan hemen yap takvimi onu bekle bunu bekle amaannnn ince düşünme oluruna bırak bebekim şimdinin tadını çıkar
anam ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim.. cadı da uyumuyo zaten...
anaaaaa kimse kalmamış.... uzun zman sonra ben kapatayım topiği, ışıkları söndürüp çıkayım...
migee yi bende bekliyorummmm
gördünmü dilberi tahlıye etmişlerrrr:26:
görmemmi sözde dine imana gelmiş hatun mapısta...
kuran okumayı öğrenmiş biçki dikiş kurslarına katılıp belgeler falan almış hata yaptım yeni bi hayat var önümde diyoo vaahhh gidene diyorum bende...gitti yavrucak pis şeylere şahit olup hemde
günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşşş
onu bırak hala adamı koruyor..
ne aldıysa karşılığında bu Da bir kurgu.
konuşması değişmiş kılık kıyafet..
günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşşş
pardon özelimiz özelde kalmalıydı dimiiiayyy çok özele girmişin şekerim
yakında derya bana sarılcak hem sen biliyonmuuuu pazar günü Ankaraya geliyomuş pazartesi ya da salı esine gidebiliriz kıskanma amaaa
evet ciicm özlemişiz senin ışıkları kapamanı iyi olduuuanaaaaa kimse kalmamış.... uzun zman sonra ben kapatayım topiği, ışıkları söndürüp çıkayım...
Dün neler olmuş böyle kk duygusala bağlamış. Bu yüzden sabah kimse uyanamamis galiba. ?.kızlar sabır allah sevdiği kullarini sevdikleri ve istedikleri ile sinarmis. Kızlar kocam izin vermediği için kan testine gidemedim ama evde test yaptım ve IKI CIZGIYI GÖRDÜM HAMILEYIM GALIBA....dün gece yaşadığınız duygusallik yerini sevince biraksin inşallah. ?.kan testim 26 ekimde dualariniza ihtiyacım var umarım herşey yolunda gider.daha önce dış gebelik gecirdigim için tedirginim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?