• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Eki Görüntüle 836537 Eki Görüntüle 836542 Eki Görüntüle 836542 Eki Görüntüle 836537

Eki Görüntüle 836540 GüüüüünnnnaaayyyddııınnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 836540
Cancağızlarıma güpgüzel şapşahane harkulade birgün diliyorum
Güne gebelik haberi ile başlıyoruz samat arkadaşımızdan gelen son bilgilere göre:1::nazar:
Darısı bizlere olsun inşallah
Eki Görüntüle 836538

Cok güzel olmuş inşallah 1 5 10 15 hatta isteyen herkesin gebelik haberini alırız .bu arada gerçekten aile gibi bir ortam var burada. Ben kan sonucumu almadan aileme bahsetmyecegim ama testi yaptığım gibi nete girip hic tanimadigim sizlere yazıyorum. Çünkü seni yasadiklarinla anlayan bircok ablan kardesin var bu cok farkli

Cok güzel olmuş inşallah 1 5 10 15 hatta isteyen herkesin gebelik haberini alırız .bu arada gerçekten aile gibi bir ortam var burada. Ben kan sonucumu almadan aileme bahsetmyecegim ama testi yaptığım gibi nete girip hic tanimadigim sizlere yazıyorum. Çünkü seni yasadiklarinla anlayan bircok ablan kardesin var bu cok farkli

aynen canım bir çoğumuz birbirimizi tanımasakta yaşadıklarımızın benzer oluşu bizleri yakınlaştırıyor ve sanalda olsa seviyoruz birbirimizi...ben idrarda pozitif görünce hergün testi tekrarlamıştım kan verene kadar çizginin koyulaşmasını takip ediyordum hergün biraz daha koyu çıkarsa mutlu oluyordum...gerçi sonu kötü bitti ama olsun...

Nasılda açım neden aklıma kahvaltı yapmak gelmiyor sanki bişiler yesem kendimi iyi hissedecem oysaki:1::1::1:

Eki Görüntüle 836537 Eki Görüntüle 836542 Eki Görüntüle 836542 Eki Görüntüle 836537

Eki Görüntüle 836540 GüüüüünnnnaaayyyddııınnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 836540
Cancağızlarıma güpgüzel şapşahane harkulade birgün diliyorum
Güne gebelik haberi ile başlıyoruz samat arkadaşımızdan gelen son bilgilere göre:1::nazar:
Darısı bizlere olsun inşallah
Eki Görüntüle 836538

günaydın canımmmmmmm..
iğneden geldim bende..
bu sabah kalktım test yaptım ahdım vardı 5 sn de çıktı
Rabbim tüm kardeşlerime nasib etsinnn

ucaktayim tatlim az sonra kalkicak...

hayırlı yolculuklar canım..

günaydın canımmmmmmm..
iğneden geldim bende..
bu sabah kalktım test yaptım ahdım vardı 5 sn de çıktı
Rabbim tüm kardeşlerime nasib etsinnn

bebekim demek artık sende çift çizgiyi gördün maşallahhhh:nazar:
iyi yapmışsın çift çizgi görmek başka bişi kanda bhcg başka bişi psikolojik açıdan:1:

bende çok açımmm gelde beraber yapalım canımmmmmmmm

valla süpper olurdu miss gibi bi kahvaltı hazırlardım sana..
pankek yapardım içinede meyve çikolata koyadım yemede yanında yat...

hayırlı yolculuklar canım..

bebekim demek artık sende çift çizgiyi gördün maşallahhhh:nazar:
iyi yapmışsın çift çizgi görmek başka bişi kanda bhcg başka bişi psikolojik açıdan:1:

valla süpper olurdu miss gibi bi kahvaltı hazırlardım sana..
pankek yapardım içinede meyve çikolata koyadım yemede yanında yat...

Allahım sanada nasib etsin bal böcükümmm

hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama keseyi göreyim diyorum.yine evhamlılıgım tuttu

ayy süper olurdu eşim sıcacık ekmek almış bende çay koyimde hazırlim mükellef bir kahvaltı

eşim sarjı cözdü artık girebiliyorum kk yaa

Son düzenleme:
Allahım sanada nasib etsin bal böcükümmm

hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama keseyi göreyim diyorum.yine evhamlılıgım tuttu

ayy süper olurdu eşim sıcacık ekmek almış bende çay koyimde hazırlim mükellef bir kahvaltı

eşim sarjı cözdü artık girebiliyorum kk yaa

sondan başliyim çok sevindim artık daha aktif olcan kk da :46::46:
sıcacık ekmekte miss gibi olur şimdi tereyağ salcan içine yayıla yayıla dolansın:1::1:
ayy ben açım hemen bişiler yiyeyim mige anlı da başlar şimdi hazır olayım:1::1:
yapmak istiyorsan hemen yap takvimi onu bekle bunu bekle amaannnn ince düşünme oluruna bırak bebekim şimdinin tadını çıkar:21::21::21:

sondan başliyim çok sevindim artık daha aktif olcan kk da :46::46:
sıcacık ekmekte miss gibi olur şimdi tereyağ salcan içine yayıla yayıla dolansın:1::1:
ayy ben açım hemen bişiler yiyeyim mige anlı da başlar şimdi hazır olayım:1::1:
yapmak istiyorsan hemen yap takvimi onu bekle bunu bekle amaannnn ince düşünme oluruna bırak bebekim şimdinin tadını çıkar:21::21::21:

migee yi bende bekliyorummmm:10:
gördünmü dilberi tahlıye etmişlerrrr:26:

anam ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim.. cadı da uyumuyo zaten...

anası uyudumuki gebeyken geceleri kızı uyusun bak beraber kk da takılıyosunuz gece gece:1::1::1:
eli klavye tutsun bak gör o yazcak bana artık...

anaaaaa kimse kalmamış.... uzun zman sonra ben kapatayım topiği, ışıkları söndürüp çıkayım...

iyi yapmışsın şekerim hayat çok pahalı zaten kızlar topik aidatlarını zamanında yatırmıyorlar haliyle topiğin elektirik su faturaları birikti yakında topiğe icra gelcek:1::1::1:

migee yi bende bekliyorummmm:10:
gördünmü dilberi tahlıye etmişlerrrr:26:

görmemmi sözde dine imana gelmiş hatun mapısta...
kuran okumayı öğrenmiş biçki dikiş kurslarına katılıp belgeler falan almış hata yaptım yeni bi hayat var önümde diyoo vaahhh gidene diyorum bende...gitti yavrucak pis şeylere şahit olup hemde:5::5::5:

görmemmi sözde dine imana gelmiş hatun mapısta...
kuran okumayı öğrenmiş biçki dikiş kurslarına katılıp belgeler falan almış hata yaptım yeni bi hayat var önümde diyoo vaahhh gidene diyorum bende...gitti yavrucak pis şeylere şahit olup hemde:5::5::5:

onu bırak hala adamı koruyor..
ne aldıysa karşılığında bu Da bir kurgu.
konuşması değişmiş kılık kıyafet..

günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşşş

onu bırak hala adamı koruyor..
ne aldıysa karşılığında bu Da bir kurgu.
konuşması değişmiş kılık kıyafet..

pis günahını almayalım boşver serbest kaldı ya suçsuz gibi takılıyo öldürmesi şartmı çocuğu sonuçta girdiği pis ilişkilerin sonucu o çocuk öldürüldü sebep oldu bi anne olarak:47::47::47:

günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşşş

günaydın canım..

slm kızçeler geçmişi okudumda herkes neler yasıyo kimimiz basındayız bu yolun kimimiz sonun da yada ortasında...
Rabbimden tek isteğim bi n önce kavusalım yavrularımıza:16::16:

ayyy çok özele girmişin şekerim:1::1::1:
yakında derya bana sarılcak hem sen biliyonmuuuu pazar günü Ankaraya geliyomuş pazartesi ya da salı esine gidebiliriz kıskanma amaaa:1::1::1:
pardon özelimiz özelde kalmalıydı dimiii:1:
evett hımm öylemiii amann bananee görüşünnnn:19::9::9::9:
anaaaaa kimse kalmamış.... uzun zman sonra ben kapatayım topiği, ışıkları söndürüp çıkayım...
evet ciicm özlemişiz senin ışıkları kapamanı iyi olduuu:16:
Dün neler olmuş böyle kk duygusala bağlamış. Bu yüzden sabah kimse uyanamamis galiba. ?.kızlar sabır allah sevdiği kullarini sevdikleri ve istedikleri ile sinarmis. Kızlar kocam izin vermediği için kan testine gidemedim ama evde test yaptım ve IKI CIZGIYI GÖRDÜM HAMILEYIM GALIBA....dün gece yaşadığınız duygusallik yerini sevince biraksin inşallah. ?.kan testim 26 ekimde dualariniza ihtiyacım var umarım herşey yolunda gider.daha önce dış gebelik gecirdigim için tedirginim.....

amaaannnnnn boşve rkanııı ne güzel çift çizgi görmüşün yaa..:9:
yarın sabahta yap hep pozitif gör inş...
ne güzell yaa ben yapamıyorum hiç tüplerde test sonuda negatif oluyo zaten bi ilk tüpte yaptım tek çizğiden sonra adet oldum dahada
cesaretim yok benim bide 10 günde herşey sonlanıyor değilsem kanamm başlıyorr:34:
tedirgin olmaa inş. yolunda herşey canım:16:

Back