- 3 Ağustos 2012
- 89
- 2
- 46
in.canım inş. rabbim büyükAmin canım Amin...
Bu sıkıntılardan geçiyoruz ama mükafatımızda büyük olacak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
in.canım inş. rabbim büyükAmin canım Amin...
Bu sıkıntılardan geçiyoruz ama mükafatımızda büyük olacak...
ii geceler kuzucum allaha emanetBende cıkayım size iyi geceler cevaplarınız icin coooook tesekkür ederim
Heeee annadıımmmmmm. E Kdr hadi bak kaç kişi sana bağlı
offf bu ay hepimiz birden hamile kalsak da göbiş tokuştursak ya ne iyi olur dimi?
benim doktorlarda 3.yü zorla denettiler rapor için bide kalır gözüyle bakıyolar yaaa güyaa..
bidakka ozaman 3şartımı vardıı yaa doğruuu:26:
hayır aksi gibi bi ben bi sen tüp deniyoz olmuyorr ben yeni geçirdim yani kalmam lazımkii sende kal yaavv..
girdim bi strese daha aaaa
evet canım haklsıın hemen kalmalıyımm mevlam versinde ol desinde..
çok güzel olur tokuşturmakk
ya bu dizinin ismi ya ondan şeyettim takıldımhalası ordan yoksa hep var canım..
iiygeceler balımm
Canım yaaaa tütütütütütütü Maşallah çokk güzel çıkmıssın elbiseli resimde fizik ,saç süperr hatunsun Valla :))kaşı bir yerlerini nazar degmesinnn yada kaşıttttsexsi elbiseni giyin kaşıt derimmm:118::118::118::118:
Canım yaaaa tütütütütütütü Maşallah çokk güzel çıkmıssın elbiseli resimde fizik ,saç süperr hatunsun Valla :))kaşı bir yerlerini nazar degmesinnn yada kaşıttttsexsi elbiseni giyin kaşıt derimmm:118::118::118::118:
Bende cıkayım size iyi geceler cevaplarınız icin coooook tesekkür ederim
onuu bidee yakındaa görsen sarılsann dokunsaaannn
ayy ne sapıkça olduuu
gerçek tatlıdır kendisii
Kızçeler, Ben kaçıyorum sıcak ve rahat yatağıma. Yoksa yarın 3. gün olacak kocişi aç bilaç göndereli. Adam 2 gündür kalkamıyorum diye sandviçini yapıp gidiyo vicdan yapıyorum valla. .Yarn erken kalkimde güzel bi kahvaltı hazırlim kocişe.
benim saçımda küllü kumraallllll
uçlarda sarı var aslında sarıydım ben ama değiştiriyorum yavaş yavaş mahvoldu yıllarca sarı ile azcık koyu renk olsun...
du sana eski ve yeni halimi göstertiyim...
bu eski saçlarımEki Görüntüle 836445 bu da yeni saçlarımEki Görüntüle 836446
Dün neler olmuş böyle kk duygusala bağlamış. Bu yüzden sabah kimse uyanamamis galiba. ?.kızlar sabır allah sevdiği kullarini sevdikleri ve istedikleri ile sinarmis. Kızlar kocam izin vermediği için kan testine gidemedim ama evde test yaptım ve IKI CIZGIYI GÖRDÜM HAMILEYIM GALIBA....dün gece yaşadığınız duygusallik yerini sevince biraksin inşallah. ?.kan testim 26 ekimde dualariniza ihtiyacım var umarım herşey yolunda gider.daha önce dış gebelik gecirdigim için tedirginim.....
ben sana dedim sen hamilesin diye illa test yapcan yani bana güvenmiyonmu sen
canım tebrik ederim belliki pozitifi göreceksin kanda da darısı bizlere olsun inşallah
gunaydin kizlar....
samat canimm.9. gune ragmen cift cizgi gorruysen ikiz gibime geliyor:))
hayirli ugurlu olsun...
maşallah güzeller güzeli arkadaşıma
Günaydın ama elimde somut birseyler olmalıydı. allahtan evde bir tane testim vardi.Amin inşallah allahim isteyen herkese nasip eder.