• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Heeee annadıımmmmmm. E Kdr hadi bak kaç kişi sana bağlı :52:
offf bu ay hepimiz birden hamile kalsak da göbiş tokuştursak ya ne iyi olur dimi?

aynen öyle şekerim herşey kdr in elinde göbüşünde yani:1:
göbüş tokuşturma günlerimiz tez gelsin inşallahhhhhhhhhhhhhh...

benim doktorlarda 3.yü zorla denettiler rapor için bide kalır gözüyle bakıyolar yaaa güyaa..:47:
bidakka ozaman 3şartımı vardıı yaa doğruuu:26:
hayır aksi gibi bi ben bi sen tüp deniyoz olmuyorr ben yeni geçirdim yani kalmam lazımkii sende kal yaavv..
girdim bi strese daha aaaa:1:

bende de kaldı bir hak o da yeni çıkacak yasa ile son bir hakkım oluyoo ama gerek kalmayacak zira ben doğal gebe olcam :1:

evet canım haklsıın hemen kalmalıyımm mevlam versinde ol desinde..
çok güzel olur tokuşturmakk:27:

ya bu dizinin ismi ya ondan şeyettim takıldım:1:halası ordan yoksa hep var canım..
iiygeceler balımm:16::16:

doğru dedim öyle bi dizi var dimi sürekli görürüm ama bir kez bile izlemişliğim yoktur:1::1:

Canım yaaaa tütütütütütütü Maşallah çokk güzel çıkmıssın elbiseli resimde fizik ,saç süperr hatunsun Valla :))kaşı bir yerlerini nazar degmesinnn:1::1::1: yada kaşıtttt:9::9::9::9::9:sexsi elbiseni giyin kaşıt derimmm:9::9::9::74::74::118::118::118::118:

onuu bidee yakındaa görsen sarılsann dokunsaaannn:ssz::23:
ayy ne sapıkça olduuu :9::9::9::9::9:
gerçek tatlıdır kendisii:28:

Canım yaaaa tütütütütütütü Maşallah çokk güzel çıkmıssın elbiseli resimde fizik ,saç süperr hatunsun Valla :))kaşı bir yerlerini nazar degmesinnn:1::1::1: yada kaşıtttt:9::9::9::9::9:sexsi elbiseni giyin kaşıt derimmm:9::9::9::74::74::118::118::118::118:

sağol canım benim ama o eski halimden eser yok şimdilerdeyim çöktüm ayol bebesizlikten:37::37::27::27::1::1:
dertler derya olmuş bende bir sandal falan yani:37::1:
seksi bişiler giyebileceğim bir herifim yok şu an kendileri bilmem kaçıncı uykusunda şekerim hem zaten ben dün geceden kinliyim kendisine:1::1:

Bende cıkayım size iyi geceler cevaplarınız icin coooook tesekkür ederim

sümeyyecim hiç bi yere bırakmam artık bizımlasın:1:
bu gece bırakıyorum tabii uyuman için:1: iyi geceler:38:

Kızçeler, Ben kaçıyorum sıcak ve rahat yatağıma. Yoksa yarın 3. gün olacak kocişi aç bilaç göndereli. Adam 2 gündür kalkamıyorum diye sandviçini yapıp gidiyo vicdan yapıyorum valla. .Yarn erken kalkimde güzel bi kahvaltı hazırlim kocişe.

onuu bidee yakındaa görsen sarılsann dokunsaaannn:ssz::23:
ayy ne sapıkça olduuu :9::9::9::9::9:
gerçek tatlıdır kendisii:28:

ayyy çok özele girmişin şekerim:1::1::1:
yakında derya bana sarılcak hem sen biliyonmuuuu pazar günü Ankaraya geliyomuş pazartesi ya da salı esine gidebiliriz kıskanma amaaa:1::1::1:

Kızçeler, Ben kaçıyorum sıcak ve rahat yatağıma. Yoksa yarın 3. gün olacak kocişi aç bilaç göndereli. Adam 2 gündür kalkamıyorum diye sandviçini yapıp gidiyo vicdan yapıyorum valla. .Yarn erken kalkimde güzel bi kahvaltı hazırlim kocişe.

yatalım valla saat sabaha doğru yol alıyor erken kalkan bi kimseyim zorlanacam..
iyi geceler canım yarın görüşürüz:3::3::3:

Cancağızlarım saat epey geçmiş bende kaçıyorum...
Güzel bir akşamdı:16::16::16:
Yarın görüşmek üzere geceniz iyi olsun:3::3::3:

Dün neler olmuş böyle kk duygusala bağlamış. Bu yüzden sabah kimse uyanamamis galiba. ?.kızlar sabır allah sevdiği kullarini sevdikleri ve istedikleri ile sinarmis. Kızlar kocam izin vermediği için kan testine gidemedim ama evde test yaptım ve IKI CIZGIYI GÖRDÜM HAMILEYIM GALIBA....dün gece yaşadığınız duygusallik yerini sevince biraksin inşallah. ?.kan testim 26 ekimde dualariniza ihtiyacım var umarım herşey yolunda gider.daha önce dış gebelik gecirdigim için tedirginim.....

Dün neler olmuş böyle kk duygusala bağlamış. Bu yüzden sabah kimse uyanamamis galiba. ?.kızlar sabır allah sevdiği kullarini sevdikleri ve istedikleri ile sinarmis. Kızlar kocam izin vermediği için kan testine gidemedim ama evde test yaptım ve IKI CIZGIYI GÖRDÜM HAMILEYIM GALIBA....dün gece yaşadığınız duygusallik yerini sevince biraksin inşallah. ?.kan testim 26 ekimde dualariniza ihtiyacım var umarım herşey yolunda gider.daha önce dış gebelik gecirdigim için tedirginim.....

ben sana dedim sen hamilesin diye illa test yapcan yani bana güvenmiyonmu sen:1::1::1::1:
canım tebrik ederim belliki pozitifi göreceksin kanda da darısı bizlere olsun inşallah:16::16::16:

ben sana dedim sen hamilesin diye illa test yapcan yani bana güvenmiyonmu sen:1::1::1::1:
canım tebrik ederim belliki pozitifi göreceksin kanda da darısı bizlere olsun inşallah:16::16::16:

Günaydın ama elimde somut birseyler olmalıydı. allahtan evde bir tane testim vardi.Amin inşallah allahim isteyen herkese nasip eder.

gunaydin kizlar....
samat canimm.9. gune ragmen cift cizgi gorruysen ikiz gibime geliyor:))
hayirli ugurlu olsun...:1:

Son düzenleme:
$184.gif $33100069.gif $33100069.gif $184.gif

$348603c0vg2.gif Güüüüünnnnaaayyyddııınnnnnnnnnnnn $348603c0vg2.gif
Cancağızlarıma güpgüzel şapşahane harkulade birgün diliyorum
Güne gebelik haberi ile başlıyoruz samat arkadaşımızdan gelen son bilgilere göre:1::nazar:
Darısı bizlere olsun inşallah
$187.gif

maşallah güzeller güzeli arkadaşıma :nazar:

canım benimmmmmmm:48::48::48::48:

Günaydın ama elimde somut birseyler olmalıydı. allahtan evde bir tane testim vardi.Amin inşallah allahim isteyen herkese nasip eder.

kuzucum ben takılıyorum sana tabiki elinde somut bişey olmalı ben hamilesin dedim diye buna güvenilirmi :1::1::1:

Back