Canım çok sağol paylaştığın için. Peki ultrasonda hiç bir şey çıkmadı mı? En azından boş kese çıkmalıydı. Dediğin gibi dış gebelikmiş o zaman. Tüplerde miydi acaba? Bir de artış normalmiş neden ilaçları bıraktırdı ki ben de anlamadım. Sen sanki çok ağrım oldu demiştin, öyle miydi?
Bakalım yarın ne çıkacak çok merak ediyorum :18:
Arkadaşlar merhaba,
10. gün değerim 62 çıkmıştı biliyorsunuz
12. gün değerim 67 çıktı yani değerim katlamamış bile çok moralim bozuk neden olabilir bu.
Hemşire farklı labaratuvar bişey diyemem sen en garanti Cuma yine kan ver bakalım katlamış mı katlamamış mı dedi.
offfffffffffffffff
bir de sen akşam kan verdin ve 2 gün olmadı daha..
2 günde bir bakılıyor unutma...
bu kezde sabah vermişsin...
az önce kendimden örnek verdim ben bhcg de yarım gün bile ciddi farkediyor...
11.gün değerim 9
12.gün değerim 10
13.gün değerim 23 diye yazdım
farkettinmi bilmiyorum 11. ve 12.gün arada 1 değer artmış oysaki ben 2 gün soraki değerime baksam 9 dan 23 e çıktığını görecekmişim...
yani beklenen 2 kat artmasıdır ama nerdeyse 3 kat artmış değerim...
senin gibi tecrübeli arkadaşlarımın yorumları çok önemli çok teşekkürler
biraz olsun rahatladım.
akşam ilk gittiğim labaratuara gidip kan versem mi? farklı çıkar mı acaba?:44::44::44::44::44::44:
bence kan verme canım bugün ki değerin asıl test gününe ait değer 67 yani bunu baz al ve 2 gün sonra tekrar kan ver yani cuma sabahı...kötü düşünme lütfen...sen o gün kan vermeseydin ki bunda kendimi suçlu hissediyorum idrarda pozitifini görünce gaza gelip hadi kan ver dedim sana...bugün ilk değerin 67 olacaktı ve ben sana ooooo süpperrr diyecektim önceki değeri unutuyoruz şimdi değerimiz 67 gelsin cuma gün ki test
tamam sabredeceğim bol bol dua edeceğim cuma günü katlansın diye
sizde edin ne olur:26::26::26::26:
öğle ezanı okundu şimdi..
rabbim bu ezanların yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin kucağını kollarını doldursun....
kıymet bilmeyen insanlara da nasip etmesin inşallah..
ezan demişken sabah namazına kalkmak için saati kurdum.
6ya 10 kala uyandım kalktım abdestimi aldım namazımı kıldım
dua ettim yeniden yattım yerime tam uyumaya çalıırken hoca allahuekber dediii
allahtan abdestim bozulmamıştı hemen kalkıp yeniden sabah namazımı kılıp yattım..
güldennn bana bi bak gülimmmmmm
bakıyom
gebelik takvimini yirim
sağol canım
valla yaptım bir cesaretle sonunu hayreyle Rabbimm
Dün neler olmuş böyle kk duygusala bağlamış. Bu yüzden sabah kimse uyanamamis galiba. ?.kızlar sabır allah sevdiği kullarini sevdikleri ve istedikleri ile sinarmis. Kızlar kocam izin vermediği için kan testine gidemedim ama evde test yaptım ve IKI CIZGIYI GÖRDÜM HAMILEYIM GALIBA....dün gece yaşadığınız duygusallik yerini sevince biraksin inşallah. ?.kan testim 26 ekimde dualariniza ihtiyacım var umarım herşey yolunda gider.daha önce dış gebelik gecirdigim için tedirginim.....
aynen canım bir çoğumuz birbirimizi tanımasakta yaşadıklarımızın benzer oluşu bizleri yakınlaştırıyor ve sanalda olsa seviyoruz birbirimizi...ben idrarda pozitif görünce hergün testi tekrarlamıştım kan verene kadar çizginin koyulaşmasını takip ediyordum hergün biraz daha koyu çıkarsa mutlu oluyordum...gerçi sonu kötü bitti ama olsun...
pardon özelimiz özelde kalmalıydı dimiii
evett hımm öylemiii amann bananee görüşünnnn
evet ciicm özlemişiz senin ışıkları kapamanı iyi olduuu
amaaannnnnn boşve rkanııı ne güzel çift çizgi görmüşün yaa..
yarın sabahta yap hep pozitif gör inş...
ne güzell yaa ben yapamıyorum hiç tüplerde test sonuda negatif oluyo zaten bi ilk tüpte yaptım tek çizğiden sonra adet oldum dahada
cesaretim yok benim bide 10 günde herşey sonlanıyor değilsem kanamm başlıyorr
tedirgin olmaa inş. yolunda herşey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?