Evet canım özelde yaptırıyorum. Benim ikinci deneme olacağı için 2 tane koyuyorlar. İlkinde tek koydulr. Zaten ondan tutmadı
BAna doktor bi arkadaşım aşılamanın sadece vakit ve nakit kaybı oldğunu aşılama ile tutan gebeliklerin aslında normal yollada oluşabildiğini ve durumu sınırda ya da ciddi olanların aşılama ile para ve vakit kaybetmeden hemen tüp yapmaları gerektiğini söylemişti. Ben dinlemedim tabi ama aldım ağzımın payını da...
valla ben o dediğin vakit nakit kaybından 3kere denedim..
çünküü kendlliğnden gebeliğim vardı düştü sonra bi erken düşük yaşadım bidaha gebe kalamayınca bi problemde olmayınca geçtik
aşıalamya tabi ilk aşılamamda hamile kaldım ama kimyasal oldu..
doktor 2.y.dene 3.yü dene derken olmadı negatifleri aldım sebep yok diye azda param gitmedi hıhhhh
çok kişini hayali yıkıldı kuzum en başta benim deseler inanmazdım bunca yıl bekleyeceğimii..
bide düşün kimyasalı saymasam 2 aşılama 3 tüp 5 negatifim oldu kıyısından geçmedim gebeliğin..
olan oldu bozuldu biyerlerim belkide onca ilaç iğne stresten pkolu çıktım iyice bide poliplii oldum..
hee bide çok sevgili miyomum var küçükte olsa saplanmış duruyor öyle benlee
ben yemişim onun düz mantığını tabii adam 5 negatfi görünce hayatta olmazz diyor sankii inş. olsunda ağzı açık kalsınn emiiiii
maalesef diyesim geliyooo yollara ama mecbur olursam napalımmmmm