• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzum okadar mralim bozuuki eim isyan bayragını cekmi durumda suan ve bana bidaha doktor moktor deme diyor adamda haklı maddiyat ona göre elde awucta biey kalmadı bilmiyorum yaptırırmıyım adetimimi beklerim

anlıyorum canım maddi manevi yıprandığımız bir süreç tüp bebek daha da masraflı biraz zaman tanıyın birbirinize para olmadan olmuyor şu sonucu netleştirin bekleme sürecinde vitamin vs..kullanın boş durmayın toparlanıncada hemen denersinin tüp bebeği...

Evet canım özelde yaptırıyorum. Benim ikinci deneme olacağı için 2 tane koyuyorlar. İlkinde tek koydulr. Zaten ondan tutmadı:19:

BAna doktor bi arkadaşım aşılamanın sadece vakit ve nakit kaybı oldğunu aşılama ile tutan gebeliklerin aslında normal yollada oluşabildiğini ve durumu sınırda ya da ciddi olanların aşılama ile para ve vakit kaybetmeden hemen tüp yapmaları gerektiğini söylemişti. Ben dinlemedim tabi ama aldım ağzımın payını da...

Ay bilemedimki. Ballı süt içsen? ılık
valla ben o dediğin vakit nakit kaybından 3kere denedim..
çünküü kendlliğnden gebeliğim vardı düştü sonra bi erken düşük yaşadım bidaha gebe kalamayınca bi problemde olmayınca geçtik
aşıalamya tabi ilk aşılamamda hamile kaldım ama kimyasal oldu..
doktor 2.y.dene 3.yü dene derken olmadı negatifleri aldım sebep yok diye azda param gitmedi hıhhhh:19:
daha önce olmuş yine olabilir ben hep senden bu sebeple çok umutluydum derim biliyorsun lakin hayallerimi yıktın kötü kadın müzeyyen:1::1::1: erkekler daha düz mantık bakıyor duruma çok ciddiye almamak lazım:1:
bahara istanbul yolları görünüyo öylemi:26:

olmaz bebekim kene gibi yapıştı minnaklar sana Allaha emanet kuzular hiç bişi olmaz...

çok kişini hayali yıkıldı kuzum en başta benim deseler inanmazdım bunca yıl bekleyeceğimii tam 7 yıl olmuş doğal gebeliklere :((
bide düşün kimyasalı saymasam 2 aşılama 3 tüp 5 negatifim oldu kıyısından geçmedim gebeliğin..
olan oldu bozuldu biyerlerim belkide onca ilaç iğne stresten pkolu çıktım iyice bide poliplii oldum..
hee bide çok sevgili miyomum var küçükte olsa saplanmış duruyor öyle benlee:1:
ben yemişim onun düz mantığını tabii adam 5 negatfi görünce hayatta olmazz diyor sankii inş. olsunda ağzı açık kalsınn emiiiii:9::9:
maalesef diyesim geliyooo yollara ama mecbur olursam napalımmmmm:34:

Son düzenleme:
Evet canım özelde yaptırıyorum. Benim ikinci deneme olacağı için 2 tane koyuyorlar. İlkinde tek koydulr. Zaten ondan tutmadı:19:

BAna doktor bi arkadaşım aşılamanın sadece vakit ve nakit kaybı oldğunu aşılama ile tutan gebeliklerin aslında normal yollada oluşabildiğini ve durumu sınırda ya da ciddi olanların aşılama ile para ve vakit kaybetmeden hemen tüp yapmaları gerektiğini söylemişti. Ben dinlemedim tabi ama aldım ağzımın payını da...

Ay bilemedimki. Ballı süt içsen? ılık

Hmm bu tek embriyo cok sacma ama yaaa bu yasanın degismesi lazım bence o kadar sene özlem cektikten sonra kim ikize yok diyebilir ki

aynen canım aşılama vakit ve nakit kaybı ama daha az masraflı diye bi de ya tutarsa diye yaptırıyoruz bazılarımızda ben gibi tüp bebek raporundaki en az 2 aşılama yaptırma şartını tamamlamak için yatırmak zorunda kalıyor...
sebepsiz infertilitede 2 aşılama yaptırmak şart tüp bebek raporu hakkından yararlanabilmek için..

Şu tezini bi de bakim bi arkadaşıkm merak ettim. Neymiş şu patlayasıca tez:52:

şimdik şöyleee...
ben kdr hatunu rüyamda hamile gördüm telefonda da bana haberi geldi sonra bi arkadşımla konuştuk bak kdr bizden önce gebe kaldı biz hala bekleyelim öyle diye muhabbet ettik..o gün bugündür hep derim kdr e sen benden önce gebe kalcan diye malum tez bu olunca onun gebe kalması lazım ki sıra bana gelsin adet olmuş hatun a ha bu ay da tez çürüdü:1::1::1:

anlıyorum canım maddi manevi yıprandığımız bir süreç tüp bebek daha da masraflı biraz zaman tanıyın birbirinize para olmadan olmuyor şu sonucu netleştirin bekleme sürecinde vitamin vs..kullanın boş durmayın toparlanıncada hemen denersinin tüp bebeği...
malesefki canım rabbim hepimizin yar we yardımcısı olsun we malesefkipara lmadan hiç bişey yapamıyorsun raporda cıkmıyor daha bakalım sonumuz ne olcak rabbim herseyin en hayırlısını nasp etsin inş.
Hmm insallah bebisinin gelmesine vesile olur bu drun cnm bende bir aydır profersörde tedaviye basladım gercekten de farklı oluyolar ben devletle anlasmalı bi yerde yapacam tüpü ama yasım 21 oldugu icin ücretli olacak
kuzum walla benim gittigim hastanede dewletle anlaşmaklı özel ama profosör olunca çok para alıyorlar burda düün sadece bir muayeneye 87 lira ödüyorum bunun tahliili falan da ayrı ayrı para walla eger tüp yaptırırsam burda cok öwülen bi özel tüp merkezi war oraya giderim sanırım ama bakalım nasibimizde ne war

valla ben o dediğin vakit nakit kaybından 3kere denedim..
çünküü kendlliğnden gebeliğim vardı düştü sonra bi erken düşük yaşadım bidaha gebe kalamayınca bi problemde olmayınca geçtik
aşıalamya tabi ilk aşılamamda hamile kaldım ama kimyasal oldu..
doktor 2.y.dene 3.yü dene derken olmadı negatifleri aldım sebep yok diye azda param gitmedi hıhhhh:19:

çok kişini hayali yıkıldı kuzum en başta benim deseler inanmazdım bunca yıl bekleyeceğimii..
bide düşün kimyasalı saymasam 2 aşılama 3 tüp 5 negatifim oldu kıyısından geçmedim gebeliğin..
olan oldu bozuldu biyerlerim belkide onca ilaç iğne stresten pkolu çıktım iyice bide poliplii oldum..
ben yemişim onun düz mantığını tabii adam 5 negatfi görünce hayatta olmazz diyor sankii inş. olsunda ağzı açık kalsınn emiiiii:9::9:

Ay tabi ayol 3 aşılama 1 tüp demek. Hangisini olasılığı ağır basar bi düşünsene. ve 3 aşılama nerden baksan 5-6 ay demek. Tüp 1-2 ay.

Hmm bu tek embriyo cok sacma ama yaaa bu yasanın degismesi lazım bence o kadar sene özlem cektikten sonra kim ikize yok diyebilir ki

Aynen öylleeee. Bırak kaç tane olcana ben karar verim di mi ama yani? Ben çok istiyodum çift olsun msela. .Çünkü tumicanı düşünüodum. Olasılık azaldığı için. Nitekim tutmadı da.

neysee ne diyoruzz BİZİM HALA UMUDUMUZ VAR..:9::9::9:
iyi geceler kızlarr bir öğrenci olaraktan artık vaktinde yatıyorum yani saat 1:00de:9:
sabah kalkayım ve planlı bi gün beni beklesin uygulayım inşaallah....
öptüm hepinizi karnınızdakileri,kucağınızdakilerii vee yüreğinizdeki bebelerinizii...
ohhh miisss gibilerr ne güzelll..en sonda kendi yüreğimdekini öpüp kokluycam yazık olmasın kuzumaa:16:
galiba sıyırdımmm:1:

hiçç böyle değerim olmadıı hee hep 0.1 talihime düşen tedavilerde :1:şu sıfırı atsak ne güzell olur heee..
hayırlsıı olsun hakkında canımm
al bendende okadar sıfırı atsak süperde olmuyo işte benimde böle 2.çıkısı birindede 0.4 gibi bi sayı cıkmıstı bende buna anlam weremiyoeum ite neden 0.1 degil benimki acaba bendemi bi anormallik war:52::52:

çok kişini hayali yıkıldı kuzum en başta benim deseler inanmazdım bunca yıl bekleyeceğimii tam 7 yıl olmuş doğal gebeliklere :((

hangimizin aklına gelirdiki canımcım bu kadar yıl bekleyip hala sonumuzun ne olacağını bilmemek...
şöyle bi baktımda gebe kalınca seninde hikayen epey dolu uzun uzun yazarsın artık...
enişte umutsuz olacağına kalksında bi kaç bişi içsin yesin cigarayı kessin falan dimi ama...

aynen canım aşılama vakit ve nakit kaybı ama daha az masraflı diye bi de ya tutarsa diye yaptırıyoruz bazılarımızda ben gibi tüp bebek raporundaki en az 2 aşılama yaptırma şartını tamamlamak için yatırmak zorunda kalıyor...
sebepsiz infertilitede 2 aşılama yaptırmak şart tüp bebek raporu hakkından yararlanabilmek için..

şimdik şöyleee...
ben kdr hatunu rüyamda hamile gördüm telefonda da bana haberi geldi sonra bi arkadşımla konuştuk bak kdr bizden önce gebe kaldı biz hala bekleyelim öyle diye muhabbet ettik..o gün bugündür hep derim kdr e sen benden önce gebe kalcan diye malum tez bu olunca onun gebe kalması lazım ki sıra bana gelsin adet olmuş hatun a ha bu ay da tez çürüdü:1::1::1:

Heeee annadıımmmmmm. E Kdr hadi bak kaç kişi sana bağlı :52:
offf bu ay hepimiz birden hamile kalsak da göbiş tokuştursak ya ne iyi olur dimi?

neysee ne diyoruzz BİZİM HALA UMUDUMUZ VAR..:9::9::9:
iyi geceler kızlarr bir öğrenci olaraktan artık vaktinde yatıyorum yani saat 1:00de:9:
sabah kalkayım ve planlı bi gün beni beklesin uygulayım inşaallah....
öptüm hepinizi karnınızdakileri,kucağınızdakilerii vee yüreğinizdeki bebelerinizii...
ohhh miisss gibilerr ne güzelll..en sonda kendi yüreğimdekini öpüp kokluycam yazık olmasın kuzumaa:16:
galiba sıyırdımmm:1:

tabikide umdumuz var hala umudumuz var deme hala kelimesi acıklı durmuş:1::1::1:
bende seni muaaaahhhhhhh:54::54::54:
iyi geceler öğrenci hatun...

şimdik şöyleee...
benim doktorlarda 3.yü zorla denettiler rapor için bide kalır gözüyle bakıyolar yaaa güyaa..:47:
bidakka ozaman 3şartımı vardıı yaa doğruuu:26:
hayır aksi gibi bi ben bi sen tüp deniyoz olmuyorr ben yeni geçirdim yani kalmam lazımkii sende kal yaavv..
girdim bi strese daha aaaa:1:

benim saçımda küllü kumraallllll:52::52::52::52:
uçlarda sarı var aslında sarıydım ben ama değiştiriyorum yavaş yavaş mahvoldu yıllarca sarı ile azcık koyu renk olsun...
du sana eski ve yeni halimi göstertiyim...
bu eski saçlarımEki Görüntüle 836445 bu da yeni saçlarımEki Görüntüle 836446

Canım yaaaa tütütütütütütü Maşallah çokk güzel çıkmıssın elbiseli resimde fizik ,saç süperr hatunsun Valla :))kaşı bir yerlerini nazar degmesinnn:1::1::1: yada kaşıtttt:9::9::9::9::9:sexsi elbiseni giyin kaşıt derimmm:9::9::9::74::74::118::118::118::118:

malesefki canım rabbim hepimizin yar we yardımcısı olsun we malesefkipara lmadan hiç bişey yapamıyorsun raporda cıkmıyor daha bakalım sonumuz ne olcak rabbim herseyin en hayırlısını nasp etsin inş.

kuzum walla benim gittigim hastanede dewletle anlaşmaklı özel ama profosör olunca çok para alıyorlar burda düün sadece bir muayeneye 87 lira ödüyorum bunun tahliili falan da ayrı ayrı para walla eger tüp yaptırırsam burda cok öwülen bi özel tüp merkezi war oraya giderim sanırım ama bakalım nasibimizde ne war
Bende sadece muayeneye altmıs veriyorum cnm benim özellere güvenim kalmadı artık Rabbim muhtac etmesin diyorum bi sene oyaladılar beni
Ay tabi ayol 3 aşılama 1 tüp demek. Hangisini olasılığı ağır basar bi düşünsene. ve 3 aşılama nerden baksan 5-6 ay demek. Tüp 1-2 ay.

Aynen öylleeee. Bırak kaç tane olcana ben karar verim di mi ama yani? Ben çok istiyodum çift olsun msela. .Çünkü tumicanı düşünüodum. Olasılık azaldığı için. Nitekim tutmadı da.
Demiiiii eskiden ikiz denilince direk tüp mü derdik simdi oda kalktı ben ikiz olmasını cok isterim ama dr yaparmı bilmem özellere yapılıyomus bazen ama bakalım herseyin hayırlısı olsun

Heeee annadıımmmmmm. E Kdr hadi bak kaç kişi sana bağlı :52:
offf bu ay hepimiz birden hamile kalsak da göbiş tokuştursak ya ne iyi olur dimi?
evet canım haklsıın hemen kalmalıyımm mevlam versinde ol desinde..
çok güzel olur tokuşturmakk:27:
tabikide umdumuz var hala umudumuz var deme hala kelimesi acıklı durmuş:1::1::1:
bende seni muaaaahhhhhhh:54::54::54:
iyi geceler öğrenci hatun...

ya bu dizinin ismi ya ondan şeyettim takıldım:1:halası ordan yoksa hep var canım..
iiygeceler balımm:16::16:

Amin canım Amin...
Bu sıkıntılardan geçiyoruz ama mükafatımızda büyük olacak...

hangimizin aklına gelirdiki canımcım bu kadar yıl bekleyip hala sonumuzun ne olacağını bilmemek...
şöyle bi baktımda gebe kalınca seninde hikayen epey dolu uzun uzun yazarsın artık...
enişte umutsuz olacağına kalksında bi kaç bişi içsin yesin cigarayı kessin falan dimi ama...

sormaa bide uzun yazma huyumu ve muhteşem edebiyatımı eklersek bi sayfa paso benim hee ona göree anne olunca:9:
aynen koydum akşam vetoyu gııcıklık ediyor huluside ondan yana oldu gereksiz vitamine karşıymış..
deidm ozaman ne versem evden ne yedirsem yiyecen bu kadarrr:87::87:
en son doktor sen sigarayı bırak dedi ona bukıızn yüzü gülsün dedi ama onu unuttu galiba:47:

Back