Oyle bir uzmanlık mi var ki beb bahçecide umutta tedavi oluyorum doktorum bu konunun ustunde bile durmadi cok. Ben zaten tiroid için ilaç kullanıyorum. Endokrinoloji doktoruyla gorusuyorum. Ama antikorlar icin birsey yapmıyorlar. Ayin 17 sinde sonuc alicam ben. Umarım bu sefer pozitif olur. Senin transferin de yarın sanırım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Bu arada nerede tedavi görüyorsun?
ayy ne güzel bir haber buu hoşgelmiş sefalar getirmiş paşamız ..sağlıkla uzun ömürle büyüüsün derincimmmaşaallah subhanallah
canımm yumoşların kaliteli beiş olsunlar inşaalah sağlıkla döllensinler hayırlısıyla canımm
bende aynıi ilaçları kullandım canımm için rahat olsunn ..dozları gayet normal..ben estrofemi daha yüksek doz kullanıyorudm tabiii başka sorunlar yüüznden..sadece dipnot geçeyim prednol iğrenç bir tatdı olan bir ilaçtır ilk önce onu iç sonra diğerlerini iç ağzında tadı kalmasın sona bırakıncaa ne içsen gitmiyor tadı..
sara kuzum ne alemdesin..merak ediyorum seni anneni uğurladınız mı hacca...özel mesaj kutuna bak please
mehtabımm diyereeekkkkhep bu şarkıyı çağrıştırıyorsun bana tatlımm....
Kızlarrr herkes uyuyor muuuu birazdan transfere gideceğim heycanımı paylaşmam gerek
Kızlar üç yumurtamdan ikisi döllenmiş 2. Gün transfer ediyorlar bu günler nasıl sayılıyor salı alındı Yumiler bugün transfer diyorlar ikisinden seçilecek olmadığı için ne kadar erken rahme gönderirsek o kadar iyi diyorlar acil yorum ne olur hiç böyle olan oldu mu
Kızlar üç yumurtamdan ikisi döllenmiş 2. Gün transfer ediyorlar bu günler nasıl sayılıyor salı alındı Yumiler bugün transfer diyorlar ikisinden seçilecek olmadığı için ne kadar erken rahme gönderirsek o kadar iyi diyorlar acil yorum ne olur hiç böyle olan oldu mu
hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim yardımcın olsun inşallah bu sefer bebeklerin sana tutunur ve 9 ay boyunca hiç bırakmaz
allahım yardımcın olsun inşallah iyi gecer ve sımsıkı tutunur annesine bebişin
Aaaay arkasdaşlar çok heycanlıyım. Doktorlar konuştum. 3. gün olduğu kesinleşti. 12:30da transfer. Atrık WC'ye gitmeyi bıraktım. Geçen sefer çok şişmiştim, canım çok yanmıştı bu sefer inşallah daha kontrollü olacağım.
Dualarınızı bekliyorum!
Canım benim de 3 tane iyi kalite kalmış o nedenle 3. günde transfer ediyorlar. Daha çok olsaydı 5.güne gideceklerdi. Bir doktor bana 2. gün bile bazen 5. günden daha iyidir sayılara takılma demişti.
Aaaay arkasdaşlar çok heycanlıyım. Doktorlar konuştum. 3. gün olduğu kesinleşti. 12:30da transfer. Atrık WC'ye gitmeyi bıraktım. Geçen sefer çok şişmiştim, canım çok yanmıştı bu sefer inşallah daha kontrollü olacağım.
Dualarınızı bekliyorum!
Canım benim de 3 tane iyi kalite kalmış o nedenle 3. günde transfer ediyorlar. Daha çok olsaydı 5.güne gideceklerdi. Bir doktor bana 2. gün bile bazen 5. günden daha iyidir sayılara takılma demişti.
hayırlı olsun canım biraz daha bekleyip 3. gün yada 5.gün embriyosu olsa daha iyi olabilirdi ama bunun kararını en iyi doktorun bilir ancak 2.gün embriyosu olupta tutunan ve bebeğini kucaklayanlarda var canım yeterki Allah Ol desin inşallah vakti gelmiştir ve bebeğin sana çifte bayram yaşatır canım
Çok teşekkürler benim transferim 12 de Allah hayırlısı ile içeride kalmalarını nasip etsin ikimize de dua ediyorum
dostlar ben eve geldim yatıyorum
canım hadi hayırlısı. gelince haber ver. sen de dualarımdasın
Bende geldim evdeyim dualarımız kabul olur inşallah
Arkadaşlar acil bir sorum var. Estrofem kullanan var mı transferden sonra? bana verilen ilça listesinde vardı ben de içtim ama zaten beni östrojenim yüksekti neden verdiler ki bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?