Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet var Reprodüktif İmmünoloji Uzmanı diye geçiyor. Bazı tüp bebek merkezlerinde var. Sadece bu gibi bağışıklık sistemi sorunlarıyla ilgileniyor. Yurt dışında daha yaygın. Bizde gerçekten de çok önemsemiyorlar. Ama zaten verebilecekleri bütün tedavileri vermişler gibi. Trioid ilacı, aspirin ve prednol kullanılıyormuş zaten bu durumlarda. Ben Ankaradayım. GenArt ve Acıbadem iş birliğiyle tedavi görüyorum :)

İnşallah pozitif olur. Benimde testim 21 veya 22 sinde.

Kızlarrr herkes uyuyor muuuu birazdan transfere gideceğim heycanımı paylaşmam gerek

iyiyim canım annemi salı günü uğurladık hacca çok güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah o topraklara gitmeyi ve oralara yüz sürmeyi

mesaj kutuma baktım ve hemen cevap yazıyorum canım
Kızlarrr herkes uyuyor muuuu birazdan transfere gideceğim heycanımı paylaşmam gerek

hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim yardımcın olsun inşallah bu sefer bebeklerin sana tutunur ve 9 ay boyunca hiç bırakmaz

Kızlar üç yumurtamdan ikisi döllenmiş 2. Gün transfer ediyorlar bu günler nasıl sayılıyor salı alındı Yumiler bugün transfer diyorlar ikisinden seçilecek olmadığı için ne kadar erken rahme gönderirsek o kadar iyi diyorlar acil yorum ne olur hiç böyle olan oldu mu

Aaaay arkasdaşlar çok heycanlıyım. Doktorlar konuştum. 3. gün olduğu kesinleşti. 12:30da transfer. Atrık WC'ye gitmeyi bıraktım. Geçen sefer çok şişmiştim, canım çok yanmıştı bu sefer inşallah daha kontrollü olacağım.

Dualarınızı bekliyorum!

Canım benim de 3 tane iyi kalite kalmış o nedenle 3. günde transfer ediyorlar. Daha çok olsaydı 5.güne gideceklerdi. Bir doktor bana 2. gün bile bazen 5. günden daha iyidir sayılara takılma demişti.

hayırlı olsun canım biraz daha bekleyip 3. gün yada 5.gün embriyosu olsa daha iyi olabilirdi ama bunun kararını en iyi doktorun bilir ancak 2.gün embriyosu olupta tutunan ve bebeğini kucaklayanlarda var canım yeterki Allah Ol desin inşallah vakti gelmiştir ve bebeğin sana çifte bayram yaşatır canım

canım menim kalbini ferah tut derin derin nefes alıp rahatlamaya çalış herşey bu sefer iyi olacak buna inandır kendini Allah yar ve yardımcın olsun

Çok teşekkürler benim transferim 12 de Allah hayırlısı ile içeride kalmalarını nasip etsin ikimize de dua ediyorum

Son düzenleme:

Teşekkürler canım âmin inşallah çifte Bayram ederiz çok istiyorum Allahım nasip eder inşallah

Slm kızlar transfer olacak araladaşlarımıza allahım yar ve yardımcıları olsun rabbim meleklerini onlara naaip etsin inş..... ZamanIa değiI, dua’yIa geIir bekIenen! AIIah’ım sen yüreğime huzuru üfür. Sen sıkıntımı rüzgar gibi aIıp götür… Sen duaIarımı kabuI et. Amin.

Slm kizlar yarin test gunum ins hayirli haberlerle donerim.bu arada bnmde 2.gun embriyosuydu ve uc hucreliydi ... rabbim ol dedikten sonra onune hic bir engel gecemez!!!

Arkadaşlar acil bir sorum var. Estrofem kullanan var mı transferden sonra? bana verilen ilça listesinde vardı ben de içtim ama zaten beni östrojenim yüksekti neden verdiler ki bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…