• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canim benimm ne desem bos biliyorum cook uzuldummmmm cok inanmistim ana uste kusmet degilmiste baska dicek soz yok yasin daha cok kucuk daha yolun cok basindasin olucak insalllahhhh ....

kızlar dun dogum yaptım 15.26 da dogdu oglum 2995 gr 49 cm cok sukur kuveze gırmedı yanımda bebısım

arkadaşlar merhaba,
dün opu oldu 4 yumurtam toplandı 3 ü işleme uygunmuş

ilaçlarım hk ne düşünüyorsunuz sizde aynılarını kullandınız mı opudan sonra

doktor ilaç olarak
alfoxil 500 mg günde 3
progestan 200 mg günde 3 ve vajen kullanım
coraspin 100 mg günde 1
prednol 16 mg günde 1 (5gün)
estrofem 2 mg günde 2 ye çıkardı
folbiol günde 1 verdi

kızlar dun dogum yaptım 15.26 da dogdu oglum 2995 gr 49 cm cok sukur kuveze gırmedı yanımda
bebısım

Hayırlı olsun canımm bu aralar Maşallh bebeklerimiz hamişlerimiz çogalıyor darısı hepimizin başın İNŞALLAH güle güle saglıkl,huzurla büyüsün bebişin canım öpt

kızlar dun dogum yaptım 15.26 da dogdu oglum 2995 gr 49 cm cok sukur kuveze gırmedı yanımda bebısım

:nazar::emir_bebek:tebrikler canım bebeğin hoşgeldim annesinin kanatları altına girdi şükür saglıklı sıhatli olsun hep inş :46:ay görmek isterdim kızz:38:cennet kokulu kuzuna allah saglıklı sıhatli uzun ömürlü mutlu bir yaşam nasip etsin ne zamn çıkıyonuz nasipse:40:

Ben sanırım buna cevap vermemişim pardon. Benim merkezim yumurta toplama günü başlattı. Ama yurt dışında genelde yumurta uyarılması ile beraber başlatıyorlar. 3 ay öncesinden başlatanı da varmış. Ama yan etkileri olan bir ilaç olduğu için çoğu doktor o kadar önce başlatmıyor. Ben 16 mg kullanıyorum. Genelde bu dozda yazıyorlar. Ne kadar süre kullanacağın da sana göre değişiyor. Benim otoantikorlarım pozitif olduğu için sanırım hamile kalırsam da bir süre kullanmaya devam edecekmişim.

Bence kapsamlı bir immünolojik tarama yaptırın siz. Ona göre ilaç yazsınlar. Ankarada ankalife'ta var sadece üreme üümminolojisi uzmanı. İstanbulda da daha çok bulabilirsiniz bence.

Merhaba benim de sizin gibi 2 başarısız denemem oldu. Embriyolar iyi kalitedeydi. Ama tutunmadı. Benimle ilgili herhangi bir sorun da bulunamadı. 3. Denememden once histereskopi de oldum. Oda temiz çıktı işlem sırasında rahime 4 cizik atıldı. Bir de gebelik aşısını denedim. Bakalım su an donuc bekliyorum ans tum bunlar ise yaramaz ve sonuc yine negatif olursa yazdiklariniz cok ilgimi çekti. Bende hasimato tiroidi var ve troid antikorlarim yüksek. Bilmiyorum acaba tutunmayi etkiliyor mu yoksa bahsettiğiniz baska birsey mi? Bu arada bende transferden once 5 gun prednol 16 mg kullanıyorum.

canlar biliyosunuz sonucum negatif ve bi kaç gün içinde adet olmam.lazım çok ağrılarim var sizden ricam benim sıradaki pazar ve p.tesi gecesi okunacak olan meryem surelerimi okuyabilirmisiniz eksik kalsin istemiyorum..

ayy ne güzel bir haber buu hoşgelmiş sefalar getirmiş paşamız ..sağlıkla uzun ömürle büyüüsün derincimm:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:maşaallah subhanallah:16::16::16:

arkadaşlar merhaba,
dün opu oldu 4 yumurtam toplandı 3 ü işleme uygunmuş

ilaçlarım hk ne düşünüyorsunuz sizde aynılarını kullandınız mı opudan sonra

doktor ilaç olarak
alfoxil 500 mg günde 3
progestan 200 mg günde 3 ve vajen kullanım
coraspin 100 mg günde 1
prednol 16 mg günde 1 (5gün)
estrofem 2 mg günde 2 ye çıkardı
folbiol günde 1 verdi
canımm yumoşların kaliteli beiş olsunlar inşaalah sağlıkla döllensinler hayırlısıyla canımm
bende aynıi ilaçları kullandım canımm için rahat olsunn ..dozları gayet normal..ben estrofemi daha yüksek doz kullanıyorudm tabiii başka sorunlar yüüznden..sadece dipnot geçeyim prednol iğrenç bir tatdı olan bir ilaçtır ilk önce onu iç sonra diğerlerini iç ağzında tadı kalmasın sona bırakıncaa ne içsen gitmiyor tadı..
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
sara kuzum ne alemdesin..merak ediyorum seni anneni uğurladınız mı hacca...özel mesaj kutuna bak please:16::16::16::29::29::29::38::38:
Hayırlı olsun canımm bu aralar Maşallh bebeklerimiz hamişlerimiz çogalıyor darısı hepimizin başın İNŞALLAH güle güle saglıkl,huzurla büyüsün bebişin canım öpt
mehtabımm diyereeekkkk:24::24::24::24::24: hep bu şarkıyı çağrıştırıyorsun bana tatlımm....:54::54::38::38:

canlar biliyosunuz sonucum negatif ve bi kaç gün içinde adet olmam.lazım çok ağrılarim var sizden ricam benim sıradaki pazar ve p.tesi gecesi okunacak olan meryem surelerimi okuyabilirmisiniz eksik kalsin istemiyorum..
nafişimm sorun etme hayatımm..biz aramızda senin günlerini hallederiz inşaallah kızlardan müsait olanlar alır ...kimse müsait olmazsa ben okurumm..o günleri canımm... sen iyi ol yeterkii Rabbim doğal yoldan göndersin meleklerini annelerine sürpriz yapsınlar inşaalah:54::54::38::38::16::16::16:

Kızlar bugün opu oldu 10 Yumoş toplandı inşallah hayırlısı olsun

hayırlı olsun canımm yumoşların kaliteli bebiş olsunlar inşaallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

nafişimm sorun etme hayatımm..biz aramızda senin günlerini hallederiz inşaallah kızlardan müsait olanlar alır ...kimse müsait olmazsa ben okurumm..o günleri canımm... sen iyi ol yeterkii Rabbim doğal yoldan göndersin meleklerini annelerine sürpriz yapsınlar inşaalah:54::54::38::38::16::16::16:

hayırlı olsun canımm yumoşların kaliteli bebiş olsunlar inşaallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

saolasin canım..
ben haber vereyim dedim eksik.kalmasın diye inşallah adet olup duzeldikten sonra kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım canım..
bi müddet en az bi sene kadar tedavi düşünmüyorum zaten canım.çünkü kendi bi kaç sağlık problemim vardı erteledigim onları yaptıracağım nasipse ark herseyden önce.kendimi ve eşim demeyi öğrenmeliyim..

saolasin canım..
ben haber vereyim dedim eksik.kalmasın diye inşallah adet olup duzeldikten sonra kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım canım..
bi müddet en az bi sene kadar tedavi düşünmüyorum zaten canım.çünkü kendi bi kaç sağlık problemim vardı erteledigim onları yaptıracağım nasipse ark herseyden önce.kendimi ve eşim demeyi öğrenmeliyim..

Canımmm çok güzel düşünüyorsun bence bi süre ara vermen senin için iyi olcgın inanıyorum bakrsın bebişler kendinden gelir inşşşş balımm yeterki sizin huzurunuz,saglıgınız yerinde olsun canım demekki vakti zamanı vrmıs deyip geçmek lazımmm bebişimm:16::16::16:

ayy ne güzel bir haber buu hoşgelmiş sefalar getirmiş paşamız ..sağlıkla uzun ömürle büyüüsün derincimm:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:maşaallah subhanallah:16::16::16:

canımm yumoşların kaliteli beiş olsunlar inşaalah sağlıkla döllensinler hayırlısıyla canımm
bende aynıi ilaçları kullandım canımm için rahat olsunn ..dozları gayet normal..ben estrofemi daha yüksek doz kullanıyorudm tabiii başka sorunlar yüüznden..sadece dipnot geçeyim prednol iğrenç bir tatdı olan bir ilaçtır ilk önce onu iç sonra diğerlerini iç ağzında tadı kalmasın sona bırakıncaa ne içsen gitmiyor tadı..

sara kuzum ne alemdesin..merak ediyorum seni anneni uğurladınız mı hacca...özel mesaj kutuna bak please:16::16::16::29::29::29::38::38:

mehtabımm diyereeekkkk:24::24::24::24::24: hep bu şarkıyı çağrıştırıyorsun bana tatlımm....:54::54::38::38:

Sagol canımmm :38::38: yaa ben sana Meryem süresini okumk istedigimi söylüyecektim unutttum şekerimm:9::9: nafişimin cuma gününü ben alayımmı tatlımm ama listeye yazmay unutma olurmuu :27::9:hber verirsin şekerrim:16:

Arkadaşlar selam. Yarın transferim olacakmış. Ben 5. gün beklerken onlar 3. günde çağırdı. Hem de elle tutulur bir sebei yok. 5 tane 1. kalite 2 tane de 2. kalite embriyomuz var. Neden 5'i beklemiyoruz anlamadım. Moralim bozuldu :50:

Aaay canım ne kadar güzel. Hayırlı olsun. Allah sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün.

Merhaba benim de sizin gibi 2 başarısız denemem oldu. Embriyolar iyi kalitedeydi. Ama tutunmadı. Benimle ilgili herhangi bir sorun da bulunamadı. 3. Denememden once histereskopi de oldum. Oda temiz çıktı işlem sırasında rahime 4 cizik atıldı. Bir de gebelik aşısını denedim. Bakalım su an donuc bekliyorum ans tum bunlar ise yaramaz ve sonuc yine negatif olursa yazdiklariniz cok ilgimi çekti. Bende hasimato tiroidi var ve troid antikorlarim yüksek. Bilmiyorum acaba tutunmayi etkiliyor mu yoksa bahsettiğiniz baska birsey mi? Bu arada bende transferden once 5 gun prednol 16 mg kullanıyorum.

Aynı durumdayız :) Benim de histereskopi temiz çıktı. Aynen geçen ay rahme çizik atıldı ve şu an ben de prednol kullanıyorum. Hasimato da aynen bahsettiğim gibi otoantikor rahatsızlığı. Ve döllenmeyi, tutunmayı , tutunduktan sonra embriyonun gelişmesini engelliyor. Bu konuda çok araştırma sonucu var makale var. Ama hepsi birbiri ile uyum içerisinde değil. O nedenle %100 engeldir diyemiyorlar. Ama engellediğinin kanıtları varken tedavi edilmemesi saçma olurdu. Bu nedenle prednol vermişler. Aspirin de vermişlerdir kesin. Tiroid hormonu da verebilirlerdi. İnşallah bu ilaçlar yeterli olur ikimiz için de. Ama eğer olmazsa üreme immünoloji uzmanına gidip tedavi olmak şart olacak.

Kızlar bugün opu oldu 10 Yumoş toplandı inşallah hayırlısı olsun

Canım hayırlı olsun inşallah güzelce döllenirler

saolasin canım..

Evet canım aynen öyle. Henüz olmayan bir bebek için kendini ve eşini yıpratmaya değmez. Sen varsın, her şeyden önce bunca sene üzülüp ağlamak için mi yaşadın. Düzelecek her şey. Günü geldiğinde bebek de olacak Allah'ın izniyle. Çok yakında benim de testim olacak. Ne kadar aklım doğruları bilse de kalbim zor kabul ediyor. Çok korkuyorum yine negatif olmasından. Ama bu da bir olasılık kabul etmek lazım. Allah bizleri fazla yormadan gönderir inşallah evlatlarımızı. Onları çok iyi yetiştireceğiz. O kadar çok bekledik ki. ..

Aynı durumdayız :) Benim de histereskopi temiz çıktı. Aynen geçen ay rahme çizik atıldı ve şu an ben de prednol kullanıyorum. Hasimato da aynen bahsettiğim gibi otoantikor rahatsızlığı. Ve döllenmeyi, tutunmayı , tutunduktan sonra embriyonun gelişmesini engelliyor. Bu konuda çok araştırma sonucu var makale var. Ama hepsi birbiri ile uyum içerisinde değil. O nedenle %100 engeldir diyemiyorlar. Ama engellediğinin kanıtları varken tedavi edilmemesi saçma olurdu. Bu nedenle prednol vermişler. Aspirin de vermişlerdir kesin. Tiroid hormonu da verebilirlerdi. İnşallah bu ilaçlar yeterli olur ikimiz için de. Ama eğer olmazsa üreme immünoloji uzmanına gidip tedavi olmak şart olacak.

Oyle bir uzmanlık mi var ki beb bahçecide umutta tedavi oluyorum doktorum bu konunun ustunde bile durmadi cok. Ben zaten tiroid için ilaç kullanıyorum. Endokrinoloji doktoruyla gorusuyorum. Ama antikorlar icin birsey yapmıyorlar. Ayin 17 sinde sonuc alicam ben. Umarım bu sefer pozitif olur. Senin transferin de yarın sanırım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Bu arada nerede tedavi görüyorsun?

Sagol canımmm :38::38: yaa ben sana Meryem süresini okumk istedigimi söylüyecektim unutttum şekerimm:9::9: nafişimin cuma gününü ben alayımmı tatlımm ama listeye yazmay unutma olurmuu :27::9:hber verirsin şekerrim:16:

sağol bebişim sana 12 ekim cumartesiyi veriyorum cuma günü başka arkadaşımız okuyacak...aret beyin hastası ve iikizlere gebe bir arkadaşımm allah razı olsun şimiden kabul etsinn ...listeyi ve duasını özelden mesajla atıyorumm:16::16::16::16:

Back