Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm kizlar yarin test gunum ins hayirli haberlerle donerim.bu arada bnmde 2.gun embriyosuydu ve uc hucreliydi ... rabbim ol dedikten sonra onune hic bir engel gecemez!!!

canım Allah hakkında hayırlısını versin.İnşallah pozitif olur.

Slm kizlar yarin test gunum ins hayirli haberlerle donerim.bu arada bnmde 2.gun embriyosuydu ve uc hucreliydi ... rabbim ol dedikten sonra onune hic bir engel gecemez!!!

Ne güzel söyledin çok doğru biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim ol desin yeter İnşallah yarın güzel haberlerini alırız

Kızlar ya ben yatmaktan sıkıldım. Arada kalkıp yürüyorum. Ben yarın uzanmam artık. Geçen sefer 2-3 gün uzanmıştım, bu sefer yapamıyorum. Bir de canım tuzlu bir şeyler çekiyor, şimdiden aşermeye başladım

Bende çok sıkıldım kitap okuyup zaman geçirmeye çalışıyorum :) yatmasan bile otur dediler bana mümkün olduğu kadar kalkmasam iyi olurmuş yanlış yere yerleşmesin diye
Bende bir sürü abur cubur aldırdım :) doğal beslen dediler ama canım çekiyor

gerçekten mi bana bir şey demediler. tecrubeli gördüler herhalde Bir makalede de 24 saat yatmanın rahme kan akışını azalttığını bu nedenle tutunmayı olumsuz etkilediğini yazmışlar. O nedenle ben arada yürüyorum :) Yumuşacık yastıklardan sıcak bir yere kondular, başka yere falan yerleşmesşnler!

Yaa biliyor musun sabahtan beri beim de gözüm cipste ama dayanıyorum

selam kızlar nasılsınız.biz bugün drlarımızdan birine gittik.kontrolümüz vardı.ve cinsiyetini sorduk.oda bize çükü var dedi
demeklede kalmadı oraya yazdı...hayırlısı olsun sanırım oğlumuz olacak

ee kızlar sizler nasılsınız.gülden sen nasılsın.dilerim mevlam anne olmayı bekleyen her kadına bu anları yaşatıp yavrularını kucağında sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.

iyi Akşamalr kızlar bugün çok yorulmuşumm..amh için kan verdim..giidşim dönüşüm derken akşam oldu eve geldim yemek yaptım kocişim de erken geldi..cay falan içtik..çamaşırlrım yıandı topladım ama ütü yapacaktım nereye yapıyosun kolum gene her zamanki gibi morardı...kaldıramıyorum fazla yarına düzelir inşaallah çok işim var evde her yerde yıkanmış ütülenecek çamaşırlar
yazmakta bile zoranıyorm nolcek böle bilmiyorumm test sonucum da 26 sında ancak çıkarmışş...daha onu alacam dosyam kurula girecek çıkması 1 ay çıkınca raporun çıkması en aşağı 15 gün off ki ne offf..ben bu sene tedaviye yetişebilrimiyim acabaa yaaa...:44::44::44::44:

mehtoşş napıyosun gülümm..seni arayacaktım bugün güyaaa...ne işim bitti ne de kocamkın istekleri bu akşam...adama bişey oldu yaaa bi rahat yok arkadaş

inşallah bu seneye yetişir canım kalbini ferah tut

sara bebişim nasılsın hala evine dönmedin sanırımm Gülden de yok dönün artık yahuu kimse de konuşmyor sıkıldımm..zaten zor oturuyorumm pc başında..gece meryem okuyacam duş alıp yatayım barii
yarın görüşürüz kızlar.Allah rahatlık versinn

Selam kızlar ben yine annemdeyim kuzum 3 aylık 3 kez anneme geldik Allah'tan arabayı seviyo ananemi kaybettik anneme destege geldik cenaze dua derken kuzumla çok ilgilenemedim bu arada adet oldum bugün çok ağrım var kolay olmayacak galiba gece uykumuz hala yok ve ben çok yorgunum burda erken kalkmakta zorundayım gelen giden çok oluyo bizden haberler böyle istanbul a dönünce yazarım bol bol

Aaah canım ellerine sağlık. Tüp bebiş için rapor çıkarıyorsun değil mi? O rapor süreci benim hep gözümü korkuttu o nedenle hiç alamadım. Ama sen artık sana düşen kısmını yapmışsın. Artık beklemedesin. Bu süre zarfında hamile iken yapamaycağın şeyler varsa onları yap. Ne bileyim diş tedavin varsa onu yap, vitamin ve antioksidan depola, vermen gereken kilolar varsa onları ver. Ben iki tüp bebek arasını öyle geçirdim. 57 kilodan 53'e düştüm. Unu şekeri kestim. Herkes de ne kadar iraden kuvvetli diyor halbuki bilmiyorlar ki bebek isteği beni böyle yaptı

Nerede başlayacaksın canım başkentte mi?

Canım başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

slm kızlar AIIah’ım! Bana ve benimIe beraber bu dua’yı okuyan herkese iman, ihIas, huzur, sağIık, mutIuIuk, heIaI kazanç; güç ve sabır ver.hayırlı sabhlar olsun ve cumanız mubarek olsun inş monss cum maşallah kuzucuguna başınızı sagolsun bu arada annene destek olman en güzeli 9 aycım kendine dikat et yavş yavş gez odada inş bebişlriniz gelecek derin ile ben kayra napıyolar acaba haberde yok :44:gülden sultan da yok ortalarda :44:burası sesiz ve sıkıcı oldu kızlar gelin bian önce yah ikramayacım geçmiş olsun tatlım inş tedavin bian önce başlarda meleginin haberini almayı beklerizbayramda geliyr bu arada

Günaydın cancağızlarım evime geldim...
Çok fena halde ev el atmam lazım bayrama anca toparlanırım...
Geçmişe bakma fırsatım yok birileri bana özet geçiverse süpper olar..

maşallahhh pipili geliyo yani
daktırda hiç kibar dememiş yani
canım bende yoktum 10 günü geçti şehir dışındaydım dün gece geldim...
güzel dua ve temennilerine yürekten Amin diyorum..
gel böyle arayı uzatma gebe kalıp kaybolanlardan olma lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…