Slm kizlar yarin test gunum ins hayirli haberlerle donerim.bu arada bnmde 2.gun embriyosuydu ve uc hucreliydi ... rabbim ol dedikten sonra onune hic bir engel gecemez!!!
arkadaşlar transferimin 14.günü bugün kan tahlilim 500 çıktı sizce nasıl?
harikaaatebrik ederim, gözün aydın. 5. gün tranferiydi galiba. yüksek çünkü
Slm kizlar yarin test gunum ins hayirli haberlerle donerim.bu arada bnmde 2.gun embriyosuydu ve uc hucreliydi ... rabbim ol dedikten sonra onune hic bir engel gecemez!!!
Kızlar ya ben yatmaktan sıkıldım. Arada kalkıp yürüyorum. Ben yarın uzanmam artık. Geçen sefer 2-3 gün uzanmıştım, bu sefer yapamıyorum. Bir de canım tuzlu bir şeyler çekiyor, şimdiden aşermeye başladım
Bende çok sıkıldım kitap okuyup zaman geçirmeye çalışıyorum :) yatmasan bile otur dediler bana mümkün olduğu kadar kalkmasam iyi olurmuş yanlış yere yerleşmesin diye
Bende bir sürü abur cubur aldırdım :) doğal beslen dediler ama canım çekiyor
arkadaşlar transferimin 14.günü bugün kan tahlilim 500 çıktı sizce nasıl?
iyi Akşamalr kızlar bugün çok yorulmuşumm..amh için kan verdim..giidşim dönüşüm derken akşam oldu eve geldim yemek yaptım kocişim de erken geldi..cay falan içtik..çamaşırlrım yıandı topladım ama ütü yapacaktım nereye yapıyosun kolum gene her zamanki gibi morardı...kaldıramıyorum fazla yarına düzelir inşaallah çok işim var evde her yerde yıkanmış ütülenecek çamaşırlar
yazmakta bile zoranıyorm nolcek böle bilmiyorumm test sonucum da 26 sında ancak çıkarmışş...daha onu alacam dosyam kurula girecek çıkması 1 ay çıkınca raporun çıkması en aşağı 15 gün off ki ne offf..ben bu sene tedaviye yetişebilrimiyim acabaa yaaa...:44::44::44::44:
iyi Akşamalr kızlar bugün çok yorulmuşumm..amh için kan verdim..giidşim dönüşüm derken akşam oldu eve geldim yemek yaptım kocişim de erken geldi..cay falan içtik..çamaşırlrım yıandı topladım ama ütü yapacaktım nereye yapıyosun kolum gene her zamanki gibi morardı...kaldıramıyorum fazla yarına düzelir inşaallah çok işim var evde her yerde yıkanmış ütülenecek çamaşırlar
yazmakta bile zoranıyorm nolcek böle bilmiyorumm test sonucum da 26 sında ancak çıkarmışş...daha onu alacam dosyam kurula girecek çıkması 1 ay çıkınca raporun çıkması en aşağı 15 gün off ki ne offf..ben bu sene tedaviye yetişebilrimiyim acabaa yaaa...:44::44::44::44:
Selam kızlar ben yine annemdeyim kuzum 3 aylık 3 kez anneme geldik Allah'tan arabayı seviyo ananemi kaybettik anneme destege geldik cenaze dua derken kuzumla çok ilgilenemedim bu arada adet oldum bugün çok ağrım var kolay olmayacak galiba gece uykumuz hala yok ve ben çok yorgunum burda erken kalkmakta zorundayım gelen giden çok oluyo bizden haberler böyle istanbul a dönünce yazarım bol bol
selam kızlar nasılsınız.biz bugün drlarımızdan birine gittik.kontrolümüz vardı.ve cinsiyetini sorduk.oda bize çükü var dedi
demeklede kalmadı oraya yazdı...hayırlısı olsun sanırım oğlumuz olacak
ee kızlar sizler nasılsınız.gülden sen nasılsın.dilerim mevlam anne olmayı bekleyen her kadına bu anları yaşatıp yavrularını kucağında sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?