Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlarım çok güzel bir gün geçirelim bugün inşaallah
istanbulda hava güneşli ve sonbahar tadındaa...sizin havanız nasıl...
ben kar bile yağsa çok keyifliyim benkaranın melekleri öle bir içimi ısıttı kii bir süre o sıcaklıkla mutlu olurum herhalde...

Merhaba canım kendi adıma iyim çok şükür dersim var akşam yine malum hafta üçgün lise yi bitrmek için gidiyorum muhasebe ve finansman alanı ya pc başında ders görüyoruz güzel ama öğrenince daha güzel olucak inş rabbimn iznyle iyi olur inş ben kayranın melkeri hemizin sevgisini depreştirdi bianda kuzular iyi olsun hep bian önce evlerine dönsünler darısı hepimize olsun kız siz nerdesinZde yanındayıdın merk ettim

Son düzenleme:

ahh gülüm biz sık sık görüşüyoruz zaten aynı şehirdeyiz...görüşmeye başladığımızda benkayramız daha tedavi bile düşünmüyordu ertleyip duruyordu....her aşamsını büyümelerini gördük benim de elime doğdu sıpalar..
şimdi jülimm tedavide inşaallah onun da tedavisi olumlu sonuçlaanacak meleklerinin doğumuna kadar beraber olacağız....
kolay gelsin canımm ben de muhasebciyim muhasebe finansman ve işletme mezunuyumm...büyük bir şirkette çalışıyordum topiğe ilk geldiğimde tedavim sırasında işten çıktım ama 2 yılımı yedi o şirket...muhasebe çok stresli bir iş bacım....ama masa başında ve rahatlığı başka tabii..işten çıktıktan sonra anladım ben ne kadar gerginmişi meğer...

Cok normal bu. Herhalde ilk defa tup deniyorsun? Bunlara takma kafani simdiden. Onemli olan transferden sonra olmasin. Ona bile doktorlar normal diyecek bak simdiden soyleyim.

uzun uzun yazmak isterdim buraya ama konuşacak soyleyecek kelimelerim kalmadı..
test sonucum negatif kızlar..
ne desemde ne yapsamda yürek yanginim geçse bilmiyorum..
aglayamiyorum bile o derece şok oldum..
neyse kızlar.ben.bi müddet birşeyler yazamayabilirim.evime döndüm nasip olursa bayram dönüşü görüşürüz..

Kizlar ben hastaneye gidiyoruk kızlarım dayanamadı suyum gelmeye başladı. Doktorum da hastaneye geliyor dualarinizi esirgemeyin ben hepinize dua edicem. .
Canim hayirli olsun cok sukur almissin prenseslerini kucagina rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin

Anam herkez doguma gitmis canimrabbim sanada hayirli dogum nasip etsin saglikla al melegini kucagina

Canim ne desem bilemiyorum rabbimicini ferahlatsin insallah seni cok iyi anliyorum insallah birdahaki denemeye

Canim ne desem bilemiyorum rabbimicini ferahlatsin insallah seni cok iyi anliyorum insallah birdahaki denemeye

saolasin canım Allah razı olsun..
ama bi dahaki denemeye ruhende maddende hazır olmam baya zaman alacak canım..
bu seferki tedavi çok yıprattı beni..

Sabahtan beri senden haber var mi diye bakıp duruyorum. Çok üzüldüm arkadaşım. Rabbim sana güç versin. Meleklerin annelerine sürpriz yapıp kendiliğinden gelsin inşallah.

Canım, meleklerin dünyamıza hoş gelmiş. Sağlık ve huzur dolu bir yaşam dilerim size. Bizim kuzu 24 günlük oldu, ben 24 gündür cennette yaşıyorum. Siz bu mutluluğu iki kat yaşadınız. Meleklerin buradaki bütün arkadaslara da şans getirsin insallh.

Derincim geçmiş olsun. En azından hamileliginin son gunlerini güven icinde geciriyorsun. Doktorun tedbirli davranmakla iyi etmis. Ben de kontrole gittigim gun bebegime kavustum. Doktorum bu kadar dikkatli olmasaydi doguma kadar oğlum kakasini yiyecekti. Saglikli bir dogum dilerim canim. Güzel haberlerini bekliyorum.

Cok normal bu. Herhalde ilk defa tup deniyorsun? Bunlara takma kafani simdiden. Onemli olan transferden sonra olmasin. Ona bile doktorlar normal diyecek bak simdiden soyleyim.

Arkadaşlar çok sağolun biraz için rahatladı. Merkez ile konuştum ama heyecandan bunu sormayı unuttum. Şu an sabaha göre çok azaldı. Herhalde geçiyor.

Artesmiciğim aslında benim ikinci ama ilkinde bir damla bile kanama olmamıştı. Gerçi o negatif oldu, belki böylesi daha iyidir

Canım seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun. Bazen maruz kalınan olay o kadar acıdır ki insanın aklına ağlamak bile gelmez. Ama biliyorsun ki bu da geçecek. Allah sana kötülük yapmaz. Belki de seni sağlıksız olacak bir bebekten korudu. Sağlıklısını vermek için.

Hem şu an belki göremiyorsun ama sandığın kadar kötü durumda değilsin. Sadece 2 senedir evlisin. Ayrıca hamile kalabiliyorsun. Devam etmemiş olsa bile bu yakında sağlıklı bir gebelik yaşayacağının işareti. Hem dondurulmuş transferi oldun. Onun başarı şansı daha düşük. Ben kendi dondurulmuşumu saymıyorum bile.

Yeniden toplayacaksın canım kendini napalım

Bende de ayni sorun var. embriyo kaliteli ama tutunmuyor. Yuksek antikorlar var. Nekadr sure kullanmam lazim bu ilaci. Tedaviye baslamadan once simdiden kullanmaya baslayim diyorum. Kac miligiram kullaniyorsunuz.

Ben sanırım buna cevap vermemişim pardon. Benim merkezim yumurta toplama günü başlattı. Ama yurt dışında genelde yumurta uyarılması ile beraber başlatıyorlar. 3 ay öncesinden başlatanı da varmış. Ama yan etkileri olan bir ilaç olduğu için çoğu doktor o kadar önce başlatmıyor. Ben 16 mg kullanıyorum. Genelde bu dozda yazıyorlar. Ne kadar süre kullanacağın da sana göre değişiyor. Benim otoantikorlarım pozitif olduğu için sanırım hamile kalırsam da bir süre kullanmaya devam edecekmişim.

Bence kapsamlı bir immünolojik tarama yaptırın siz. Ona göre ilaç yazsınlar. Ankarada ankalife'ta var sadece üreme üümminolojisi uzmanı. İstanbulda da daha çok bulabilirsiniz bence.

Son düzenleme:

Ay canim cok sagol cok makbule gecti bu cevabin. Merakla bekliyordum. Bende kendi kendime tedavi edicektim. Doktora email ile sordum. 8 mg baslayip uzun sureli kullanmak istiyorum. Yavas yavas alistiracagim vucudu. Doktorumda tekrar dosaji ayarlayacak. Bende bir sonraki denemem aralikda olana kadar baslayim diyorum simdiden.

Rica ederim ne demekç

Doktorun kabul etmesine çok sevindim. Benim ilki kabul etmemişti. Şuanki doktorum kendiliğinden yazdı. Bakalım işe yarayacak mı 2 haftaya göreceğiz. En azından içimde kalmayacak. Zararı olmadığını düşünüyorum çünkü çok fazla kullanan ve hamile kalıp sağlıklı çocuklar doğran var. Ayrıca okuduğum bir makelede kendi kendilerine hamile kalamayan kadınlar prednol başlıyor ve ilk ay %50'si hamile kalıyor. Bu çok büyük bir rakam. Bağışıklık sistemi ile ilgili engellerin önüne geçiyormuş. Denemekten ne zarar çıkar hele ki kanıtlanmış bir bağışıklık sistemi sorunu varken.

Uzun süre kullanacaklar gerçekten de çok düşük dozla başlıyorlar. 4mg ile başlayanlar biliyorum. Herhalde ben geç başladım diye 16 verdiler. Hiç bir yan etki yaşamadım çok şükür.

çok üzüldüm nafişim sana sabır dilemekten başka bişey elmden gelmiyo inşallah bebeğin kendiliğinden gelir

Aynı şehir derken canım :44:ne güzel birbirnzn yanında olmak destk olmk iyidir maşallah kuzularına kavuştu darısı hepimize olsun rabbimn izniyle valla ben seviyorum hem şimdi koly pc var ya ama işte kafa yoruyon yani o var bakalım hayırlısı olsun inş jülünin sonuçalrı iyi olur

ah kuzum ya kelimeler kifayetsiz kalıyor rabbim büyük bigün olcak inş kendini yıprtma fazla canım saglıgını düşün meleklerimz zamnı gelince gelcektir emin ol kendine iyi bak arada yaz merk edriz

Kuzum benim yaa Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin sabret tatlım ne olur çok yıpratma kendini.

slm kızlar burda bi ara bi ablamız meryem suresi başlatmıştı ne durumda? merak ettim de:26: allah nasip ederse cuma günü sonucumu öğreneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…