slm kızlar AIIahım! Bana ve benimIe beraber bu duayı okuyan herkese iman, ihIas, huzur, sağIık, mutIuIuk, heIaI kazanç; güç ve sabır ver.hayırlı sabhlar olsun ve cumanız mubarek olsun inş monss cum maşallah kuzucuguna başınızı sagolsun bu arada annene destek olman en güzeli 9 aycım kendine dikat et yavş yavş gez odada inş bebişlriniz gelecek derin ile ben kayra napıyolar acaba haberde yok :44:gülden sultan da yok ortalarda :44:burası sesiz ve sıkıcı oldu kızlar gelin bian önce yah ikramayacım geçmiş olsun tatlım inş tedavin bian önce başlarda meleginin haberini almayı bekleriz bayramda geliyr bu arada
Günaydın cancağızlarım evime geldim...
Çok fena halde ev el atmam lazım bayrama anca toparlanırım...
Geçmişe bakma fırsatım yok birileri bana özet geçiverse süpper olar..
aaa canım hoşgeldin. herkes seni çok özledi
bugun highchemist test yaptıracak
benim ve eminenin transferi dün oldu
nafisinki malesef negatif
benim şu an aklıma gelen güncellemeler bunlar
kızlar alıntı yapamadım telden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ben iyiym..biraz sarsılmış olsanda çabuk toparlandim çünkü öyle bi an geliyo ki elden bişey gelmiyo ışte bende öyle.bi andaydim sadece dua edebildim..
buna rağmen olmayinca sadece hayirlisi değilmiş diyebiliyorum..
Ama çok inatçı biriyimdir inatla 3bebe anası olma.istegimdende hayirlisiyla vqzgecneyecegim..
o 3bebe.buraya gelecek
suan raporum bitmediği için netim yok.ceptende fazla duramiyorum..
hepinize şimdiden hayırlı cumalar ve hayırlı bayramlar
egunal hoş geldin canım.. dediğin gibi üzerine konuşulacak fazla bişey olmuyo canimiz saolsun demekten başka.çok teşekkür ederim arkadaşım..
9aydın bebislerini aldığın haberini okudum ama yazamadım sonu bebeklik olsun arkadaşım olmazsada malesef elden bişey gelmiyo..
senide dediğin gibi akıl mantık kabul ediyo ama.gönül çok geç kabul ediyor canın ama eninde sonunda o da kabul edicek başka çaresi yok:)
derincim sende pasamizi kucağına almışsın..
Rabbim bir ömür hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah gözün aydın..
saracim en son sana geldi sıra benin test sonucu günü gelinin bebisinin de cinsiyetini öğrendik bizimde pasamiz oluyor nasip olursa canım:)
canikom ben ağrılarım var ve adet olabilirim diye pazar ve p.tesi günkü sirami iptal ettirmistim aramaya hallederiz demişti seninde bilgin olsun..
zaten bu sabah itibariyle de kırmızıları gördüm ve baya ağrım var(
esimde benim moral yerine gelsin diye bursaya götürecekti umarım bi an önce geçer ağrılarım
iyi ol iyi olcaz tabiki sonunda annede olcaz...
sende benim gibi paşa teyzesimi oluyosun ne güzelllll
haberim var şekerim...
halletcez okumaları bende adetliyim 3 gün içinnde okumada aktif olcam...
canım bende sizi çok özledim
o zaman sen 3.gün transferi oldun dimi:44:
güncellemelerin için saol canım...
transfer oldu bitti inşallah pozitif haberinide alırız artık cidden çok sevinecem
kızlar alıntı yapamadım telden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ben iyiym..biraz sarsılmış olsanda çabuk toparlandim çünkü öyle bi an geliyo ki elden bişey gelmiyo ışte bende öyle.bi andaydim sadece dua edebildim..
Ama çok inatçı biriyimdir inatla 3bebe anası olma.istegimdende hayirlisiyla vqzgecneyecegim..
o 3bebe.buraya gelecek
iyi olcam canım hatta dediğin gibi hepimiz iyi olcay ve inatla.istemeye devam.edicez elbet dualarimiz kabul olacak inanıyorum:)
evet yaa pasamiz geliyo nasipse canım ama ben paşa halası olucam :))
Hoşgelmişsinn güldenim çok özledik valla yageldim kuzucum ama bayram haftası malum yarım kalan temizliğime evi tanınmaz bir hale getiren eşime sövmekle meşgul olcam gelmeye çalışırım gün içinde...
Allah razı olsun SARA Hatun listeyi yaptı yayınladıkızlar ikinizede çooooook teşekkür ediyorum meryem listemizi aktif tutmuşsunuz...
bende uzaklardan el atmaya çalıştım ikramaya ile irtibata geçerek...
yardımlarınız için çok sağolun...
son halini yayınlayacam tabiki ikramaya bana notları iletince
paşa teyzesimi olcan yazmışım ben
biliyorum tabiki hala olacağını yazarken tikkat etmemişim alışkanlık ben teyzeyim ya herkes teyze olcak
o 3bebe.buraya gelecek
egunal hoş geldin canım.. dediğin gibi üzerine konuşulacak fazla bişey olmuyo canimiz saolsun demekten başka.çok teşekkür ederim arkadaşım..
9aydın bebislerini aldığın haberini okudum ama yazamadım sonu bebeklik olsun arkadaşım olmazsada malesef elden bişey gelmiyo..
senide dediğin gibi akıl mantık kabul ediyo ama.gönül çok geç kabul ediyor canın ama eninde sonunda o da kabul edicek başka çaresi yok:)
saracim en son sana geldi sıra benin test sonucu günü gelinin bebisinin de cinsiyetini öğrendik bizimde pasamiz oluyor nasip olursa canım:)
o konuyu hallettik canımm düşünme merak etme sencanikom ben ağrılarım var ve adet olabilirim diye pazar ve p.tesi günkü sirami iptal ettirmistim aramaya hallederiz demişti seninde bilgin olsun..
zaten bu sabah itibariyle de kırmızıları gördüm ve baya ağrım var(
esimde benim moral yerine gelsin diye bursaya götürecekti umarım bi an önce geçer ağrılarım
o 3bebe.buraya gelecek
Hoşgelmişsinn güldenim çok özledik valla yasensiz topik tatsız tuzsuz yemek diyecem ama kızlar ayıp olur diye diyemiyorumm
ben de aramasaydın daha fosur fosur uyuyor olacaktım....ki akşamdan adam siparişi verdi 2 odada bazı eşyaların yerin değiştirecez....hurçları falan düzenleyecem yorganları yastıkları kaldıracaklarım var kış geldi yazlık pikeler falan kalkmalı..evde küçücük malumm az bi dağınıklıkta tıkş tıkış oluyoruz...akşama kadar durmak yok bana da
Allah razı olsun SARA Hatun listeyi yaptı yayınladı ...ben kendimce word dosyasında tutuyordumm...burdan beceremedimm:26::26::26:sen de aksaklıklarda yetişmesen kaçırabilridik ipin ucunu sağol bebişimm.o hengamede el attın listemizi takip ettin..
canımsın bebişimm..geçecek bu günler inşaallah..vazgeçmek yok o bebek bu göbüşe girecek...Allah eşinden razı olsun en kötü zamanında desteğin oluyor..
o konuyu hallettik canımm düşünme merak etme sen..moralini düzeltmeye kendine gelmeye bak...iiy gezmeler canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?