kızlar dun dogum yaptım 15.26 da dogdu oglum 2995 gr 49 cm cok sukur kuveze gırmedı yanımda bebısım
kızlar dun dogum yaptım 15.26 da dogdu oglum 2995 gr 49 cm cok sukur kuveze gırmedı yanımda
bebısım
kızlar dun dogum yaptım 15.26 da dogdu oglum 2995 gr 49 cm cok sukur kuveze gırmedı yanımda bebısım
Ben sanırım buna cevap vermemişim pardon. Benim merkezim yumurta toplama günü başlattı. Ama yurt dışında genelde yumurta uyarılması ile beraber başlatıyorlar. 3 ay öncesinden başlatanı da varmış. Ama yan etkileri olan bir ilaç olduğu için çoğu doktor o kadar önce başlatmıyor. Ben 16 mg kullanıyorum. Genelde bu dozda yazıyorlar. Ne kadar süre kullanacağın da sana göre değişiyor. Benim otoantikorlarım pozitif olduğu için sanırım hamile kalırsam da bir süre kullanmaya devam edecekmişim.
Bence kapsamlı bir immünolojik tarama yaptırın siz. Ona göre ilaç yazsınlar. Ankarada ankalife'ta var sadece üreme üümminolojisi uzmanı. İstanbulda da daha çok bulabilirsiniz bence.
ayy ne güzel bir haber buu hoşgelmiş sefalar getirmiş paşamız ..sağlıkla uzun ömürle büyüüsün derincimmkızlar dun dogum yaptım 15.26 da dogdu oglum 2995 gr 49 cm cok sukur kuveze gırmedı yanımda bebısım
canımm yumoşların kaliteli beiş olsunlar inşaalah sağlıkla döllensinler hayırlısıyla canımmarkadaşlar merhaba,
dün opu oldu 4 yumurtam toplandı 3 ü işleme uygunmuş
ilaçlarım hk ne düşünüyorsunuz sizde aynılarını kullandınız mı opudan sonra
doktor ilaç olarak
alfoxil 500 mg günde 3
progestan 200 mg günde 3 ve vajen kullanım
coraspin 100 mg günde 1
prednol 16 mg günde 1 (5gün)
estrofem 2 mg günde 2 ye çıkardı
folbiol günde 1 verdi
sara kuzum ne alemdesin..merak ediyorum seni anneni uğurladınız mı hacca...özel mesaj kutuna bak pleasegözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
mehtabımm diyereeekkkkHayırlı olsun canımm bu aralar Maşallh bebeklerimiz hamişlerimiz çogalıyor darısı hepimizin başın İNŞALLAH güle güle saglıkl,huzurla büyüsün bebişin canım öpt
nafişimm sorun etme hayatımm..biz aramızda senin günlerini hallederiz inşaallah kızlardan müsait olanlar alır ...kimse müsait olmazsa ben okurumm..o günleri canımm... sen iyi ol yeterkii Rabbim doğal yoldan göndersin meleklerini annelerine sürpriz yapsınlar inşaalahcanlar biliyosunuz sonucum negatif ve bi kaç gün içinde adet olmam.lazım çok ağrılarim var sizden ricam benim sıradaki pazar ve p.tesi gecesi okunacak olan meryem surelerimi okuyabilirmisiniz eksik kalsin istemiyorum..
Kızlar bugün opu oldu 10 Yumoş toplandı inşallah hayırlısı olsun
nafişimm sorun etme hayatımm..biz aramızda senin günlerini hallederiz inşaallah kızlardan müsait olanlar alır ...kimse müsait olmazsa ben okurumm..o günleri canımm... sen iyi ol yeterkii Rabbim doğal yoldan göndersin meleklerini annelerine sürpriz yapsınlar inşaalah
hayırlı olsun canımm yumoşların kaliteli bebiş olsunlar inşaallah
saolasin canım..
ben haber vereyim dedim eksik.kalmasın diye inşallah adet olup duzeldikten sonra kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım canım..
bi müddet en az bi sene kadar tedavi düşünmüyorum zaten canım.çünkü kendi bi kaç sağlık problemim vardı erteledigim onları yaptıracağım nasipse ark herseyden önce.kendimi ve eşim demeyi öğrenmeliyim..
ayy ne güzel bir haber buu hoşgelmiş sefalar getirmiş paşamız ..sağlıkla uzun ömürle büyüüsün derincimmmaşaallah subhanallah
canımm yumoşların kaliteli beiş olsunlar inşaalah sağlıkla döllensinler hayırlısıyla canımm
bende aynıi ilaçları kullandım canımm için rahat olsunn ..dozları gayet normal..ben estrofemi daha yüksek doz kullanıyorudm tabiii başka sorunlar yüüznden..sadece dipnot geçeyim prednol iğrenç bir tatdı olan bir ilaçtır ilk önce onu iç sonra diğerlerini iç ağzında tadı kalmasın sona bırakıncaa ne içsen gitmiyor tadı..
sara kuzum ne alemdesin..merak ediyorum seni anneni uğurladınız mı hacca...özel mesaj kutuna bak please
mehtabımm diyereeekkkkhep bu şarkıyı çağrıştırıyorsun bana tatlımm....
Merhaba benim de sizin gibi 2 başarısız denemem oldu. Embriyolar iyi kalitedeydi. Ama tutunmadı. Benimle ilgili herhangi bir sorun da bulunamadı. 3. Denememden once histereskopi de oldum. Oda temiz çıktı işlem sırasında rahime 4 cizik atıldı. Bir de gebelik aşısını denedim. Bakalım su an donuc bekliyorum ans tum bunlar ise yaramaz ve sonuc yine negatif olursa yazdiklariniz cok ilgimi çekti. Bende hasimato tiroidi var ve troid antikorlarim yüksek. Bilmiyorum acaba tutunmayi etkiliyor mu yoksa bahsettiğiniz baska birsey mi? Bu arada bende transferden once 5 gun prednol 16 mg kullanıyorum.
Kızlar bugün opu oldu 10 Yumoş toplandı inşallah hayırlısı olsun
saolasin canım..
ben haber vereyim dedim eksik.kalmasın diye inşallah adet olup duzeldikten sonra kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım canım..
bi müddet en az bi sene kadar tedavi düşünmüyorum zaten canım.çünkü kendi bi kaç sağlık problemim vardı erteledigim onları yaptıracağım nasipse ark herseyden önce.kendimi ve eşim demeyi öğrenmeliyim..
Sagol canımmmyaa ben sana Meryem süresini okumk istedigimi söylüyecektim unutttum şekerimm nafişimin cuma gününü ben alayımmı tatlımm ama listeye yazmay unutma olurmuu hber verirsin şekerrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?