- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlarım çok güzel bir gün geçirelim bugün inşaallah
istanbulda hava güneşli ve sonbahar tadındaa...sizin havanız nasıl...
ben kar bile yağsa çok keyifliyim benkaranın melekleri öle bir içimi ısıttı kiibir süre o sıcaklıkla mutlu olurum herhalde...
![]()
Merhaba canım kendi adıma iyim çok şükür dersim var akşam yine malum hafta üçgün lise yi bitrmek için gidiyorum muhasebe ve finansman alanı ya pc başında ders görüyoruz güzel ama öğrenince daha güzel olucak inş rabbimn iznyle iyi olur inş ben kayranın melkeri hemizin sevgisini depreştirdi bianda kuzular iyi olsun hep bian önce evlerine dönsünler darısı hepimize olsun kız siz nerdesinZde yanındayıdın merk ettim![]()
Arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var.
Okumadan önce uyarayım biraz detaylı yazıyorum. Sabah peçeteye gelen kanama biraz artarak devam ediyor. Bir ıslaklık hisettim gittim baktım yine kan. Silince de geliyor. Hafif sulu ama kırmızı renkte. Yani eski kan değil. Adet kanamasından daha az ama ince bir ped koysam yeridir yani öyle anlatayım. Dün öğlen yumurta toplama olmuştu. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu öu?
Doktoru da sürekli aramak istemiyorum. Öğleden sonra o beni arayacağını söyledi. O zaman soracağım ama şu an içimi bir korku kapladı.
Canim hayirli olsun cok sukur almissin prenseslerini kucagina rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsinKizlar ben hastaneye gidiyoruk kızlarım dayanamadı suyum gelmeye başladı. Doktorum da hastaneye geliyor dualarinizi esirgemeyin ben hepinize dua edicem. .
selam kızlar dun gece tansıyonum 18/10 a yukseldı acıl hastaneye yatısım yapıldı suan ıyı tansıyonum ama doktor eve yollamıyo eve gıtceksen alayım hemen bebegı dedı bende bırkac gun yatmaya karar verdım 2-3 gun daha dursun dedı ama bakalım heran hersey olabılır
uzun uzun yazmak isterdim buraya ama konuşacak soyleyecek kelimelerim kalmadı..
test sonucum negatif kızlar..
ne desemde ne yapsamda yürek yanginim geçse bilmiyorum..
aglayamiyorum bile o derece şok oldum..
neyse kızlar.ben.bi müddet birşeyler yazamayabilirim.evime döndüm nasip olursa bayram dönüşü görüşürüz..
Canim ne desem bilemiyorum rabbimicini ferahlatsin insallah seni cok iyi anliyorum insallah birdahaki denemeye
neyse kızlar.ben.bi müddet birşeyler yazamayabilirim.evime döndüm nasip olursa bayram dönüşü görüşürüz..
canımm opudan sonra kanam olması normal..yumurtlar toplanınca boşalan bölümlere kan toplanıyormuş ve adet değil de kırmızı lekelenme tarzı kanam oluyor benim de 10 yumoşm toplandı birkaç gün kanamam devam etti sonra bitti heyecan yapmaa canım ben de arasştırmıştımm ve normal olduğunu okumuştumm..
canım kanaman şakır şakır olmadıkça yani çok artmadıkça telaşa kapılma lütfen..ama hastaneyi arayıp durumunu bildirebilrisn doktorun belki ilaç falan kullan der bişey söyler
Cok normal bu. Herhalde ilk defa tup deniyorsun? Bunlara takma kafani simdiden. Onemli olan transferden sonra olmasin. Ona bile doktorlar normal diyecek bak simdiden soyleyim.
Bende de ayni sorun var. embriyo kaliteli ama tutunmuyor. Yuksek antikorlar var. Nekadr sure kullanmam lazim bu ilaci. Tedaviye baslamadan once simdiden kullanmaya baslayim diyorum. Kac miligiram kullaniyorsunuz.
Ben sanırım buna cevap vermemişim pardon. Benim merkezim yumurta toplama günü başlattı. Ama yurt dışında genelde yumurta uyarılması ile beraber başlatıyorlar. 3 ay öncesinden başlatanı da varmış. Ama yan etkileri olan bir ilaç olduğu için çoğu doktor o kadar önce başlatmıyor. Ben 16 mg kullanıyorum. Genelde bu dozda yazıyorlar. Ne kadar süre kullanacağın da sana göre değişiyor. Benim otoantikorlarım pozitif olduğu için sanırım hamile kalırsam da bir süre kullanmaya devam edecekmişim.
Bence kapsamlı bir immünolojik tarama yaptırın siz. Ona göre ilaç yazsınlar. Ankarada ankalife'ta var sadece üreme üümminolojisi uzmanı. İstanbulda da daha çok bulabilirsiniz bence.
Ay canim cok sagol cok makbule gecti bu cevabin. Merakla bekliyordum. Bende kendi kendime tedavi edicektim. Doktora email ile sordum. 8 mg baslayip uzun sureli kullanmak istiyorum. Yavas yavas alistiracagim vucudu. Doktorumda tekrar dosaji ayarlayacak. Bende bir sonraki denemem aralikda olana kadar baslayim diyorum simdiden.
ahh gülüm biz sık sık görüşüyoruz zaten aynı şehirdeyiz...görüşmeye başladığımızda benkayramız daha tedavi bile düşünmüyordu ertleyip duruyordu....her aşamsını büyümelerini gördük benim de elime doğdu sıpalar..
şimdi jülimm tedavide inşaallah onun da tedavisi olumlu sonuçlaanacak meleklerinin doğumuna kadar beraber olacağız....
kolay gelsin canımm ben de muhasebciyim muhasebe finansman ve işletme mezunuyumm...büyük bir şirkette çalışıyordum topiğe ilk geldiğimde tedavim sırasında işten çıktım ama 2 yılımı yedi o şirket...muhasebe çok stresli bir iş bacım....ama masa başında ve rahatlığı başka tabii..işten çıktıktan sonra anladım ben ne kadar gerginmişi meğer...![]()