Kızlar yumurta toplamadan geldik. 11 tane toplanmış. İnşallah iyilerdir. Yarın döllenme haberlerini alacağız.
Genart'ta yapıldı (centrum ile karıştırmışım). Güzel bir yerdi. Girmeden hemen önce moralim bozulmuştu size yazacaktım ama zaman kalmadı hemen aldılar. Zaten anestezi çok güzel bir şey
Benim şu an çok ağrım ve uykum var.
saat 11:00 gibi doğum başlayacak kızlar herşey yolunda çok şükür...
dualarınızı eksik etmeyin...
selam kızlar dun gece tansıyonum 18/10 a yukseldı acıl hastaneye yatısım yapıldı suan ıyı tansıyonum ama doktor eve yollamıyo eve gıtceksen alayım hemen bebegı dedı bende bırkac gun yatmaya karar verdım 2-3 gun daha dursun dedı ama bakalım heran hersey olabılır
canım gecmiş olsun bu son olsun inşallah ta güzelce döllensinlerde al bebişlerini göbüşüne
canım benm dikkat et kendine güzelce hayırlısıylada al bebişini kucagına
benimde nasip olursa yarın testim var canım
evet canım nasip olursa yarınAmin! Canım senin test günün yarın mı?
evet canım ben gördüm, daha doğrusu yaşadıklarımı yazayım karar senin, benim gittiğim zaman birde misafirhanesi vardı toplama kampı gibi il dışından geldiğimiz için kalmak zorundaydık, tanımadığın 3 veya 4 aileyle aynı dairede yaşanan bir ortam, kötü, ifade edemeyeceğim derecedeneyse kliniğe gelelim hakan beydi doktorum, paldur küldür tedaviye başladık hiç birşey bilmiyoruz tabi, ne yazikki bi dünya umut ve çil çil para döktük olmadı, ikinciyide orda yaptık hatta dondurulmuşlarım oldu ikinci tedavide bir sür ü ilaç bir sürü umut daha ne birsürüler çook çoook kalabalık bir yerdi, nedeni araştırılmadan yanlış üzerine yanlış a celeci tavirları devlet hastanesi politikası ve ödediğin paraya fatura dahi kesmezler, vergiden tasarruf daha ne çirkinlikler olmadı tabii, dünyamız yıkılmıştı kredi ödemekten de bıkmıştık sonuç negatif olunca daha bi koyuyor insana psikolojik tedavi görmeye başladım yaşadığım olumsuzluklardan ve sonunda bi kere daha dedik bi kere daha istanbulda arayıştaydık bürüksel dedik gittik kafamda soru işaretleri oluştu, memorial dendi nur hoca daha sonra orayada baktık yaptığımız hataları tekrar yapmak istemiyorduk, bu araştırmalarda pahalıya maloldu tabi her gittiğin yerde muayene parası 250 den aşağı değildi, neyse sonuç şuan 7 aylık bi oğlum var dünya tatlısı memorialde başladım 2 emriyom vardı ikisi transfer edildi ve teki tuttu, orda tanştığım tedavi gören 2 arkadaşım var birinin tek emriyosu, diğerininde 2 emriyosu vardı şuan 3.müzünde bebeği var, rabbim isteyipte olmayan ve bakabilecek herkese nasip etsin, vede gebeliğim boyuncada çalıştım, merkez seçimi çook çoook önemli bu tedavide öncelikle labaratuar önemli ben memorialden çok memnun kaldım. nacizane tavsiyemdir yaşadıklarım çok kötüydü suan eskiye götürdün beni hem ağlıyor hem yazıyorum gitme arkadaşım oraya dondurulmuşlarımızı bile imha ettirdik. zaten gazetelere manset olmuş bir klınık daha önce kadınlar kulubündede bi arkadaş taşımıştı gazetede çıkan haberleri.
Bende kimseden iyi şeyler duymuyorum orayla ilgili ama doktorum hakan bey 1 numaradır dalında diyor. denizlide yaşıyorum ben ya antalya izmir ankara buralarda düşünebiliriz istanbul çok masraflı olacak bizim için çok uzak önerebileceğiniz bir yer varsa sevinirim.
evet canım nasip olursa yarın
iyi akşamlar herkese. ben transferimi bekliyorum. ohss olduğum için embriyolarım donduruldu. 2. adetimi dün görmem gerekiyordu ama hala adet olmadım. dişlerim iltihaplanmış kanal tedavisi olmam gerekiyo 2 tane hap kullanıyorum doktorumu aradım bişey olmaz transferden önce diş tedavini ol dedi. ama neden hala adet olmadım :2: herşey kötüye gidiyo sanki çok gerildim :2: :2:
Kizlar ben hastaneye gidiyoruk kızlarım dayanamadı suyum gelmeye başladı. Doktorum da hastaneye geliyor dualarinizi esirgemeyin ben hepinize dua edicem. .
Hadi canm inşallah pozitif olur inşallah!
İyi akşamlar canım. Bence sakin olursan adet olursun. Diş tedavinle adetin hiç bir alakası yok. Hamilelikten önce dişini tedavi ettirmen çok iyi olmuş.
Ben de sana bir şey soracağım. OHSS belirtilerin ne zaman başladı?
Arkadaşlar ya benim karnımın ağrısı geçmedi. Normal mi sizce?
Tüp bebekte büyük vurgun-Sabah - 04 Temmuz 2012 canım sanırım çıkan haber bu. oku, bak bizde yaşadıklarımızı anlattık artık kararını kendin ver.
Benim tek ve en kötü deneyimim Hakan Yaralı olduğu için bir tavsiyede bulunamaycağım.Ama burada çok bilgili arkadaşlarımız var bence onlar sana yardımcı olacaktır.
benden 36 tane yumurta toplandı çok fazla yumurta toplanınca transfer olursan eğer toplanan yumurtaların kalıntıları sıvı salgılayıp karında şişliğe sebep oluyormuş o yüzden riske atmayıp transferi erteliyorlar. transfer olmazsa da bu şişkinlik olabiliyo. bende öyle çok rahatsız edici şekilde olmadı ama. çok hafif atlattım. sende de mi bu şikayetler var?
Bende kimseden iyi şeyler duymuyorum orayla ilgili ama doktorum hakan bey 1 numaradır dalında diyor. denizlide yaşıyorum ben ya antalya izmir ankara buralarda düşünebiliriz istanbul çok masraflı olacak bizim için çok uzak önerebileceğiniz bir yer varsa sevinirim.
Anlamadım canım. Benim bu öğlen yumurta toplamam oldu da o zamandan beri karnım, belim çok ağrıyor. Zaten son 1-2 gündür şişlik var. Aşırı değil. Ayırca sadece 11 yumurta toplandı ama geçen sefer 13 tandede e2 değerim çok yükselmişti, bu defa doktor bakmadı e2'ye. O nedenle korkuyorum
Allh iylik versin canım bende işlerimi yapıyorum malum bugun dersim var akşam yemegim temzliğim bitsin rahtca gidip gelirim diye onlrı yapıyorum alalhın iznyle yarın güzel bi haber gelcek inş sevinicez göbk atcez kızben kaytadan haber yokmu acep naptı bebişleri görünce ayy
canlarımm çok şükür sağlıkla doğdu prenseslerimiz...yanlarındaydımm..benkayra m epidural doğum yapacaktı ama doktor ikiz bebiş deiş işimiz uzun sürer riske atmayalım genel anestziyle almışlar...bebişler maşallah sağlıkla doğdular .. öyle güzeller kii..Rabbim uzuna sağlıklı analı babalı öü verisn herbirisine inşaallah dualarınız eksik etmeyin kuzulardan birini yoğun bakıma aldılar sürekli uyuduğu için oksijen veriyorlardı..ben hastaneden ayrıldığımda..hala ordaymış...o da çıkacak inşallah hayırlısıylaainşallah alirim canım güzel haberleri..
valla canın haber yok daha benkqyradan inşallah güzelce almıştır kucağına..akşam kızlar verirler güzel haberlerini
maşallah kuzumm geçmiş olsunn..Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin....dualarım seninleee güzel güzel aşk yaşasınlar yumoşların süpermenlerleKızlar yumurta toplamadan geldik. 11 tane toplanmış. İnşallah iyilerdir. Yarın döllenme haberlerini alacağız.
Genart'ta yapıldı (centrum ile karıştırmışım). Güzel bir yerdi. Girmeden hemen önce moralim bozulmuştu size yazacaktım ama zaman kalmadı hemen aldılar. Zaten anestezi çok güzel bir şey
Benim şu an çok ağrım ve uykum var.
teşekkür ederim, inşallah Rabbim tez zamanda sizlerede pozitifi gösterir, bizimki yanlış merkez seçimi diyorum ama hala rüya gibi, ezik hissediyoduk artık kendimizi bebeklilerin yanında, artık bizde bebeğimizi alıp bebek reyonlarının altını üstüne getirebiliyoruz :)
aynı merkezde mi tedavi oluyorsun canım? korkmana gerek yok bence sende ohss gibi bir durum olmayacak bugün öğlen toplaman olduysa bu ağrıların olması çok normal. doktorda söylemiştir belki bol bol su iç sen. daha çabuk atlatırsın. benim bile 36 yumurtayla çok fazla ağrım olmadı sadece ilk 2 gün zorlandım. gaz yapan yiyeceklerden uzak durdum şişkinlik yapmasın diye çok fazla su içmedim aslında ama çabuk atlattım..
canlarımm çok şükür sağlıkla doğdu prenseslerimiz...yanlarındaydımm..benkayra m epidural doğum yapacaktı ama doktor ikiz bebiş deiş işimiz uzun sürer riske atmayalım genel anestziyle almışlar...bebişler maşallah sağlıkla doğdular .. öyle güzeller kii..Rabbim uzuna sağlıklı analı babalı öü verisn herbirisine inşaallah dualarınız eksik etmeyin kuzulardan birini yoğun bakıma aldılar sürekli uyuduğu için oksijen veriyorlardı..ben hastaneden ayrıldığımda..hala ordaymış...o da çıkacak inşallah hayırlısıylaa
maşallah kuzumm geçmiş olsunn..Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin....dualarım seninleee güzel güzel aşk yaşasınlar yumoşların süpermenlerle
Hayırlı olsun tedavin canımm bol yumoşlu bir opu diliyorumm Rabbimden sanaKızlar çarşamba sabah opum var dualarıniza ihtiyacim var
canımm opudan sonra kanam olması normal..yumurtlar toplanınca boşalan bölümlere kan toplanıyormuş ve adet değil de kırmızı lekelenme tarzı kanam oluyor benim de 10 yumoşm toplandı birkaç gün kanamam devam etti sonra bitti heyecan yapmaa canım ben de arasştırmıştımm ve normal olduğunu okumuştumm..Arkadaşlar bu sabah peçeteye parlak kırmızı kan geldi. Çok değil ama sanki reglim başlıyormuş gibi. Normal mi sizce?
Evet canım çok sağol cevabın için. Bu sabah bütün ağrılarım geçmişti. OHSS olmayacağım galiba
Benkayra ile ilgili haber verediğin için çok teşekkür ederiz. Aklım ondaydı. Çok sevindim. Allah sağlıklı, mutlu bir önür versin bebişlere. Analı babalı büyüsünler inşallah.
Genel anestezi derken sezaryen mi oldu yani?
Çok teşekkür ederim bu arada. Bakalım bugün haber gelecek kaçtı olgunmuş, kaçı döllenmiş. Kalbim duracak
Arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var.
Okumadan önce uyarayım biraz detaylı yazıyorum. Sabah peçeteye gelen kanama biraz artarak devam ediyor. Bir ıslaklık hisettim gittim baktım yine kan. Silince de geliyor. Hafif sulu ama kırmızı renkte. Yani eski kan değil. Adet kanamasından daha az ama ince bir ped koysam yeridir yani öyle anlatayım. Dün öğlen yumurta toplama olmuştu. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu öu?
Doktoru da sürekli aramak istemiyorum. Öğleden sonra o beni arayacağını söyledi. O zaman soracağım ama şu an içimi bir korku kapladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?