Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım hadi hyırlısı yumişlerin kaliteli kaliteli döllenir bebiş olur İNŞALLAH Rabbim emeklerini karşılıgını verir İNŞŞŞ

Kızlar ya benim karnım çok ağrıyor Sanki regl olmuşum gibi. Geçen sefer hiç ağrımamıştı.

Doktor çıkınca eşime eğer embriyolar kaliteli olursa 5. güne gideriz yoksa 3. gün transfer yapıcam demiş. Ya ben 5. gün istiyorum geçen sefer tane 3. gün embriyosu da tutmadı

Canım gemiş olsun çok şüür düşmüş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisn. Çok az kaldı demek. Şimdiden gözün aydın canım. Çok yakında Allah'ın bir mucizesine daha tanık olacaksın

Amin! Canım senin test günün yarın mı?

iyi akşamlar herkese. ben transferimi bekliyorum. ohss olduğum için embriyolarım donduruldu. 2. adetimi dün görmem gerekiyordu ama hala adet olmadım. dişlerim iltihaplanmış kanal tedavisi olmam gerekiyo 2 tane hap kullanıyorum doktorumu aradım bişey olmaz transferden önce diş tedavini ol dedi. ama neden hala adet olmadım :2: herşey kötüye gidiyo sanki çok gerildim :2: :2:

Bende kimseden iyi şeyler duymuyorum orayla ilgili ama doktorum hakan bey 1 numaradır dalında diyor. denizlide yaşıyorum ben ya antalya izmir ankara buralarda düşünebiliriz istanbul çok masraflı olacak bizim için çok uzak önerebileceğiniz bir yer varsa sevinirim.

Arkadaşlar ya benim karnımın ağrısı geçmedi. Normal mi sizce?

Tüp bebekte büyük vurgun-Sabah - 04 Temmuz 2012 canım sanırım çıkan haber bu. oku, bak bizde yaşadıklarımızı anlattık artık kararını kendin ver.

Benim tek ve en kötü deneyimim Hakan Yaralı olduğu için bir tavsiyede bulunamaycağım.Ama burada çok bilgili arkadaşlarımız var bence onlar sana yardımcı olacaktır.

evet canım nasip olursa yarın

Hadi canm inşallah pozitif olur inşallah!

İyi akşamlar canım. Bence sakin olursan adet olursun. Diş tedavinle adetin hiç bir alakası yok. Hamilelikten önce dişini tedavi ettirmen çok iyi olmuş.
Ben de sana bir şey soracağım. OHSS belirtilerin ne zaman başladı?

Kizlar ben hastaneye gidiyoruk kızlarım dayanamadı suyum gelmeye başladı. Doktorum da hastaneye geliyor dualarinizi esirgemeyin ben hepinize dua edicem. .

allah yardımcın olsun seninde bebişlerininde lşuan dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorsun çok şükür mis gbi çek onların cennet kokularını bizlerede dua et allah hepimize nasip etsin inşallah

benden 36 tane yumurta toplandı çok fazla yumurta toplanınca transfer olursan eğer toplanan yumurtaların kalıntıları sıvı salgılayıp karında şişliğe sebep oluyormuş o yüzden riske atmayıp transferi erteliyorlar. transfer olmazsa da bu şişkinlik olabiliyo. bende öyle çok rahatsız edici şekilde olmadı ama. çok hafif atlattım. sende de mi bu şikayetler var?

Benkayra çoookk heyecanlandım ya seninle günlerimiz aynı bende korkmaya başladım bak, canım benim Allah analı babalı büyütsün harika bir duygudur Rabbim tüüüüm isteyenlere yaşatsın inşallah.

teşekkür ederim arkadaşım beni aydınlattığın için.

Anlamadım canım. Benim bu öğlen yumurta toplamam oldu da o zamandan beri karnım, belim çok ağrıyor. Zaten son 1-2 gündür şişlik var. Aşırı değil. Ayırca sadece 11 yumurta toplandı ama geçen sefer 13 tandede e2 değerim çok yükselmişti, bu defa doktor bakmadı e2'ye. O nedenle korkuyorum

canım ben yaşadıklarımı bilirim ve kimse yaşamasın isterim bu konu çook çook hassas bir konu, ben sadece tecrübelerimi paylaşmak istedim, tercihini sen yapacaksın çünkü sonuçlarına da sen katlanacağın için iyi düşünmen gerekiyor bizde izmirden gittik, ist. yaşamıyorum, geçen sene bi otelle anlaşması vardı demircan otel diye biliyorum, hast. çok yakın otb. 10 dak. günlük 40 lira kişi başı kaldık, bebek için katlanılıyor, sorunun ne bilmiyorum ama gezdiğim yerlerden en iyisi diyebilirim, dediğim gibi takdir senin, anatoliyaya giden masraf ist. masrafın 2 katıydı, arabayla gittiydik bide yolda yatarak geleyim sarsılmayayım diye, ama sonuç hüsran ist. tedavimde burdan kaç saatlik yolu tıngır mıngır otobüsle sallana sallana geldik, tabi rabbim nasip etti gerisi teferruat diyorum, gönlündeki rabbim hakkında hayırlı kılsın.

aynı merkezde mi tedavi oluyorsun canım? korkmana gerek yok bence sende ohss gibi bir durum olmayacak bugün öğlen toplaman olduysa bu ağrıların olması çok normal. doktorda söylemiştir belki bol bol su iç sen. daha çabuk atlatırsın. benim bile 36 yumurtayla çok fazla ağrım olmadı sadece ilk 2 gün zorlandım. gaz yapan yiyeceklerden uzak durdum şişkinlik yapmasın diye çok fazla su içmedim aslında ama çabuk atlattım..

inşallah alirim canım güzel haberleri..
valla canın haber yok daha benkqyradan inşallah güzelce almıştır kucağına..akşam kızlar verirler güzel haberlerini
canlarımm çok şükür sağlıkla doğdu prenseslerimiz...yanlarındaydımm..benkayra m epidural doğum yapacaktı ama doktor ikiz bebiş deiş işimiz uzun sürer riske atmayalım genel anestziyle almışlar...bebişler maşallah sağlıkla doğdular .. öyle güzeller kii..Rabbim uzuna sağlıklı analı babalı öü verisn herbirisine inşaallah dualarınız eksik etmeyin kuzulardan birini yoğun bakıma aldılar sürekli uyuduğu için oksijen veriyorlardı..ben hastaneden ayrıldığımda..hala ordaymış...o da çıkacak inşallah hayırlısıylaa
maşallah kuzumm geçmiş olsunn..Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin....dualarım seninleee güzel güzel aşk yaşasınlar yumoşların süpermenlerle

darısı başımıza inşallah kuzumm..sağol deneyimlerini paylaştığın için

Arkadaşlar bu sabah peçeteye parlak kırmızı kan geldi. Çok değil ama sanki reglim başlıyormuş gibi. Normal mi sizce?

Evet canım çok sağol cevabın için. Bu sabah bütün ağrılarım geçmişti. OHSS olmayacağım galiba

Benkayra ile ilgili haber verediğin için çok teşekkür ederiz. Aklım ondaydı. Çok sevindim. Allah sağlıklı, mutlu bir önür versin bebişlere. Analı babalı büyüsünler inşallah.

Genel anestezi derken sezaryen mi oldu yani?

Çok teşekkür ederim bu arada. Bakalım bugün haber gelecek kaçtı olgunmuş, kaçı döllenmiş. Kalbim duracak

Arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var.

Okumadan önce uyarayım biraz detaylı yazıyorum. Sabah peçeteye gelen kanama biraz artarak devam ediyor. Bir ıslaklık hisettim gittim baktım yine kan. Silince de geliyor. Hafif sulu ama kırmızı renkte. Yani eski kan değil. Adet kanamasından daha az ama ince bir ped koysam yeridir yani öyle anlatayım. Dün öğlen yumurta toplama olmuştu. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu öu?

Doktoru da sürekli aramak istemiyorum. Öğleden sonra o beni arayacağını söyledi. O zaman soracağım ama şu an içimi bir korku kapladı.

Kızlar çarşamba sabah opum var dualarıniza ihtiyacim var
Hayırlı olsun tedavin canımm bol yumoşlu bir opu diliyorumm Rabbimden sana
canımm opudan sonra kanam olması normal..yumurtlar toplanınca boşalan bölümlere kan toplanıyormuş ve adet değil de kırmızı lekelenme tarzı kanam oluyor benim de 10 yumoşm toplandı birkaç gün kanamam devam etti sonra bitti heyecan yapmaa canım ben de arasştırmıştımm ve normal olduğunu okumuştumm..

canım kanaman şakır şakır olmadıkça yani çok artmadıkça telaşa kapılma lütfen..ama hastaneyi arayıp durumunu bildirebilrisn doktorun belki ilaç falan kullan der bişey söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…