canıımmmmmm Rabbim yardımcın olsun..
Yarın bambaşka bir hayata adım atıyorsun nasıl duygulu ve güzeldir eminim yaşadıkların...
hepimiza dua et olurmu...
Eki Görüntüle 815290 Eki Görüntüle 815291 Eki Görüntüle 815289 Eki Görüntüle 815292 Eki Görüntüle 815293 Eki Görüntüle 815294 Eki Görüntüle 815295
avatarıma gıcık oldummm değiştircem artık oo ne kucaktta iki bebe..
rüyamda görürüm hıhhhhhhhhhh...
son tüpte bitane anca kondu tek taş göbeğimeeeeeeeeeee:26:
avatarıma gıcık oldummm değiştircem artık oo ne kucaktta iki bebe..
son tüp sonrası ramak kaldı tiryaki olmama ama acıdım bedenimee
Alinti yaptigim icin bodoslama girdim nasilsiniz kizlar ben cok heyecanliyim 10 dan sonra yemek icmek yasak dedi doktor dunyayi verseler yicem sanki hala inanamiyorum yarin doguma gidecegime rabbim tez vakitte once burdaki arkadaslarima sonra isteyen herkese nasip eylesin
kıyamam yaaa canım menim
bende balkonumdaki zambağımın resmini çektip avatar yaptım kendime
Alinti yaptigim icin bodoslama girdim nasilsiniz kizlar ben cok heyecanliyim 10 dan sonra yemek icmek yasak dedi doktor dunyayi verseler yicem sanki hala inanamiyorum yarin doguma gidecegime rabbim tez vakitte once burdaki arkadaslarima sonra isteyen herkese nasip eylesin
bende öyle bişi yapcamdakıyamam yaaa canım menim
yok ettim evet..ya ne bileyim başka avatar yüklemeyi becerememiştim çok özürlüyüm bu konularda biliyosun..hemende yok etmişsin avatarını..
ben sana daha ilk o avatarı koyduğunda dediydim hoşuma gitmedi diye ama sen inat ettin uzun zaman sonrada olsa vazgeçtin ben gayet memnunum yanibebekli koy ikizde olur ama o resmi beğenmedim ben...
Rabbim neyler neylerse güzel eyler...diyelim takdiri ona bırakalım...
bende bol bol sarı kafalara içiriyorum benim adıma onlar tiryaki oldu içmiş kadar oluyorum
canıımmmmmm Rabbim yardımcın olsun..
Yarın bambaşka bir hayata adım atıyorsun nasıl duygulu ve güzeldir eminim yaşadıkların...
hepimiza dua et olurmu...
Eki Görüntüle 815290 Eki Görüntüle 815291 Eki Görüntüle 815289 Eki Görüntüle 815292 Eki Görüntüle 815293 Eki Görüntüle 815294 Eki Görüntüle 815295
canim ben o gun sana cvp yazamadin ayni dr. a tekrar gitsemmi diye sormustun? bu denemendeki dr.una kac kere tup yaptirmistin?
ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun yaptıkların
özlemişim kdr cim seni
bizde o fasıl bitti şekerim bu sene iyice cılkı çıktı artık başka dizileri izleyişine bırakalım dedim kocişime oda sağolsun kabul ettişoklardayım ama zafer benim zengin kız fakir oğlanı seyredip gülüyoruz şimdi
aaa balkonundaki zambakmı ooooo çok güzel..
bende kendimi koydum işte napıcan mecbur avatarsızmı kalayım yani
aslında zengin kız fakir uşağı bizde seviyoz ama polat bi yana dünya bi yana mümkünse karı görükmesin hatta konuşmasın
afferin enişteye arkidişimi zafer sarhoşu yapmış bize hava attırıyoo
yarın bi avazda yada bi epiduralde kurtul canımdualarında bizi unutma olurmu Allah yardımcın olsun canım menim
Mrb arkadaşlar bende ara ara size katılıyorum şubat ayına kadar dr hulusi beyde tüp bebek tedavisi gördüm en son şubatta transfer edilen 2 embriyomu kaybedince vazgeçtim ara vermeye karar verdim ve belki inanmayacaksınız ama mayıs ayında kullanmaya başladığım bikaç enteresan ot sayesinde kistlerim geriledi ve temmuzda hamile olduğumu öğrendim 17 haftalığız şimdi bir oğlum olacak darısı isteyen herkesin başına
Hepiniz için dua ediyorum
(Bu arada benim endometriozistim vardı bu yüzden tüp bebek tedavisi gördüm)
aaa balkonundaki zambakmı ooooo çok güzel..
bende kendimi koydum işte napıcan mecbur avatarsızmı kalayım yani
bende öyle bişi yapcamdaannemden getirdiğim çiceği çeyim bariii..
leptop tamirde emanet aldık bnu arkdaştan resim değiştiremedim :)
yok ettim evet..ya ne bileyim başka avatar yüklemeyi becerememiştim çok özürlüyüm bu konularda biliyosun..
sonrada zaten çoktandır girmiyodummm ....
inşaallah mevlam güzel eyler...
aslında zengin kız fakir uşağı bizde seviyoz ama polat bi yana dünya bi yana mümkünse karı görükmesin hatta konuşmasın
afferin enişteye arkidişimi zafer sarhoşu yapmış bize hava attırıyoo
baksana manzaraya yemyeşil aşagısı ne güzell...
eşimin anneannesi yoğunbakımda maaleseftrabzona gidersek bugün aklıma sara geldi uğrasam didim yaa..
balkonda süpperr
ne güzel demek kendiliğinden gebe kaldın
otlarla ya da karışımlara bir ay harcadım topu topu oy ay gebe kaldım bende hulusi hocada tüp yatıktan sonraki ay sonra bir daha denemedim dış gebelik yaşadım sonlandı...merak ettim ama şimdi hangi otları kullandığını:26:
hayırlısı canım ben bi yorum yapmak istedim müsadenle:))sonra bi de basın açıkmamı yapıcam izninizle
ben hulusi daktıra gitmicem bi kaç gündür buna karar verdim hiç alakasız bir merkez bulcam
bu aralar böyle düşünüyom yarın bi bakmışsın hulusi hocada tüpe başlamışım
hııı sebepten yaniiii:)) taam o zamannben online olduğum anda topikte bi nafiye bi de ikramaya vardı yoksa ben ayrımcılık yapmam taammıııı çarşı ırkçılığa karşı
kuruma annem seeennnn bi su döküverem yeşer sen
yine yeşillendi fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları e bi daha yeşillendi fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları:82::82::86::86::87::87::87:
taammm gitmiyom oyuna felan yarın konkene giderim bende
hala hürremi izlio musun canım?polat kadar kafana taş düşsün diyorum olur zararı yok diyooo
o ebat taş düşerse bence oldukça hasar verir dedim
o polat işkencesi yaparsa bana bende hürrem işkencemle cevap veriyorum
canım benim seninle konusamadım hiç tüpe baladığından hiç haberim yoktu bi anda negatif aldığını duyunca o kadar üzüldüm ki..geçmiş olsuun canımmm inşallah kendiliğinden gelir bebeğin..avatarıma gıcık oldummm değiştircem artık oo ne kucaktta iki bebe..
oyyyy kuzum yaaaaaa çok heyecanlandımm Allahım kolaylıkla kurtarsın inşşallh seni dualrımız seninle..Alinti yaptigim icin bodoslama girdim nasilsiniz kizlar ben cok heyecanliyim 10 dan sonra yemek icmek yasak dedi doktor dunyayi verseler yicem sanki hala inanamiyorum yarin doguma gidecegime rabbim tez vakitte once burdaki arkadaslarima sonra isteyen herkese nasip eylesin
benimde balkonda kurumuş bi çiçeğim var onu mu koysam bana uyuyo..yoksa filizlenmiş menekşemimi koysam:)kıyamam yaaa canım menim
ne kaddar güzel hayırlı olsun canım..Mrb arkadaşlar bende ara ara size katılıyorum şubat ayına kadar dr hulusi beyde tüp bebek tedavisi gördüm en son şubatta transfer edilen 2 embriyomu kaybedince vazgeçtim ara vermeye karar verdim ve belki inanmayacaksınız ama mayıs ayında kullanmaya başladığım bikaç enteresan ot sayesinde kistlerim geriledi ve temmuzda hamile olduğumu öğrendim 17 haftalığız şimdi bir oğlum olacak darısı isteyen herkesin başına
Hepiniz için dua ediyorum
(Bu arada benim endometriozistim vardı bu yüzden tüp bebek tedavisi gördüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?