Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canımmm unutma bizi hatta sana özelden ismimi yazsam napsammmm
rabbim yardımcınn olsunn sağlıkla al kucağına kuzularınııı ohh missss

Alinti yaptigim icin bodoslama girdim nasilsiniz kizlar ben cok heyecanliyim 10 dan sonra yemek icmek yasak dedi doktor dunyayi verseler yicem sanki hala inanamiyorum yarin doguma gidecegime rabbim tez vakitte once burdaki arkadaslarima sonra isteyen herkese nasip eylesin

avatarıma gıcık oldummm değiştircem artık oo ne kucaktta iki bebe..
rüyamda görürüm hıhhhhhhhhhh...
son tüpte bitane anca kondu tek taş göbeğimeeeeeeeeeee:26:

kıyamam yaaa canım menim

bende balkonumdaki zambağımın resmini çektip avatar yaptım kendime

hemende yok etmişsin avatarını..
ben sana daha ilk o avatarı koyduğunda dediydim hoşuma gitmedi diye ama sen inat ettin uzun zaman sonrada olsa vazgeçtin ben gayet memnunum yani bebekli koy ikizde olur ama o resmi beğenmedim ben...
Rabbim neyler neylerse güzel eyler...diyelim takdiri ona bırakalım...

son tüp sonrası ramak kaldı tiryaki olmama ama acıdım bedenimee

bende bol bol sarı kafalara içiriyorum benim adıma onlar tiryaki oldu içmiş kadar oluyorum

yarın bi avazda yada bi epiduralde kurtul canım dualarında bizi unutma olurmu Allah yardımcın olsun canım menim

bu mesajdan önce ben sana yazdım az önce o sebeple cevap vermek gibi bir düşüncem yok her ne kadar yazmış olsamda

kıyamam yaaa canım menim

bende öyle bişi yapcamdaannemden getirdiğim çiceği çeyim bariii..
leptop tamirde emanet aldık bnu arkdaştan resim değiştiremedim :)
yok ettim evet..ya ne bileyim başka avatar yüklemeyi becerememiştim çok özürlüyüm bu konularda biliyosun..
sonrada zaten çoktandır girmiyodummm ....
inşaallah mevlam güzel eyler...

Mrb arkadaşlar bende ara ara size katılıyorum şubat ayına kadar dr hulusi beyde tüp bebek tedavisi gördüm en son şubatta transfer edilen 2 embriyomu kaybedince vazgeçtim ara vermeye karar verdim ve belki inanmayacaksınız ama mayıs ayında kullanmaya başladığım bikaç enteresan ot sayesinde kistlerim geriledi ve temmuzda hamile olduğumu öğrendim 17 haftalığız şimdi bir oğlum olacak darısı isteyen herkesin başına
Hepiniz için dua ediyorum
(Bu arada benim endometriozistim vardı bu yüzden tüp bebek tedavisi gördüm)

Sagol guldenim etmez olurmuyum topige ilk geldigim gunu hatirliyorum hemen ilgi ve alakanla karsiladin sen vekizlar bu gecede yarinda dualarimdasiniz meryem okuyorsunuz listede olan olmayan herkez icin bende okuyicam bu heyecan ve korkuyu bir arada yasamaniz icin

aslında zengin kız fakir uşağı bizde seviyoz ama polat bi yana dünya bi yana mümkünse karı görükmesin hatta konuşmasın
afferin enişteye arkidişimi zafer sarhoşu yapmış bize hava attırıyoo

aaa balkonundaki zambakmı ooooo çok güzel..
bende kendimi koydum işte napıcan mecbur avatarsızmı kalayım yani

baksana manzaraya yemyeşil aşagısı ne güzell...
eşimin anneannesi yoğunbakımda maalesef trabzona gidersek bugün aklıma sara geldi uğrasam didim yaa..
balkonda süpperr

aslında zengin kız fakir uşağı bizde seviyoz ama polat bi yana dünya bi yana mümkünse karı görükmesin hatta konuşmasın

hahh haa aynıı hatta karı nefes almasın yaşamasın dizi bitene dekkk
kız biz bunları bi vadi akşamı buluşturakkkkkkk
yok arkdaş ne cigara meretini ne polatı ben bu adama bıraktıramadımmm :))) maaleseff öyle kadınlarda va rişte...

Son düzenleme:

ne güzel demek kendiliğinden gebe kaldın
otlarla ya da karışımlara bir ay harcadım topu topu oy ay gebe kaldım bende hulusi hocada tüp yatıktan sonraki ay sonra bir daha denemedim dış gebelik yaşadım sonlandı...merak ettim ama şimdi hangi otları kullandığını:26:

neyse eçıkıyorumm uzun süredir girmeyen bana bu doz fazla geldiii
sonrra nazar değerde bidaha gelememm
görüşürüz iyi geceler kızlarr..........

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

aaa balkonundaki zambakmı ooooo çok güzel..
bende kendimi koydum işte napıcan mecbur avatarsızmı kalayım yani

evet canım başka ççek koyacağıma kendi yetiştirdiğim çiçeğimi yapayaım avatar didim
kendi resmimi koyamam kocişim yolar beni

çiçek en güzeli canım bebek olunca bu fikirden uzaklaşamıyoruz

nurhanla biricik daha dün evlendi biricikde hamile bi biz kalamadık hamile yahu keşke herşey filmlerdeki gibi güzel ve kolay olsa
baksana manzaraya yemyeşil aşagısı ne güzell...
eşimin anneannesi yoğunbakımda maalesef trabzona gidersek bugün aklıma sara geldi uğrasam didim yaa..
balkonda süpperr

gelsene canım yaaa gerçekten ne güzel olur bu arada hastanıza çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

banada anlatırsın sen öğrennn
maaşallah ne güzelllll yaaaaa

hayırlısı canım ben bi yorum yapmak istedim müsadenle:))
aslında ıkı kere negatif aldığınız yere gitmeyin diolar ama yok ben bi kere de histereskopili denicem diosan o da mantıklı karar senin canım..

hııı sebepten yaniiii:)) taam o zamann bu arada bak yeşillendim:))

polat kadar kafana taş düşsün diyorum olur zararı yok diyooo
o ebat taş düşerse bence oldukça hasar verir dedim
o polat işkencesi yaparsa bana bende hürrem işkencemle cevap veriyorum
hala hürremi izlio musun canım?

canım benim seninle konusamadım hiç tüpe baladığından hiç haberim yoktu bi anda negatif aldığını duyunca o kadar üzüldüm ki..geçmiş olsuun canımmm inşallah kendiliğinden gelir bebeğin..

oyyyy kuzum yaaaaaa çok heyecanlandımm Allahım kolaylıkla kurtarsın inşşallh seni dualrımız seninle..
kıyamam yaaa canım menim

benimde balkonda kurumuş bi çiçeğim var onu mu koysam bana uyuyo..yoksa filizlenmiş menekşemimi koysam:)

ne kaddar güzel hayırlı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…