Bana tam zamanı gibi geldi :)
ya canım keşke diğer ay başlasaydın o zaman aceeleye getirmesin:))yap yap göbekten bişe olmaz inşallah eğer aynı yer olmasın diye diyorsa tabi.arkadaşın adına çok sevindim cnm inşallahhh bu tedavide sen de hamile kalcaksın canımmKongreye gidecek o nedenle yumurtaları hemen büyütmeye mi çalışıyor diye düşünmüyor değilim :) Kan testi de yaptırmadı. Çok rahat valla bu doktor, hayırlısı artık.
Canım ya ben göbekten yapacağım. Sürekli aynı yer olmasın diye diyor. Hakikaten de geçen sefer yer kalmamıştı artık. Ama bir şey olmuyor. Geçiyor.
Bu arada benim de en sevdiğim arkadaşlarımdan birisinin de hamilelik haberini dün aldım. Böylece tek çocuksuz çift biz kalmış olduk. İnşallah bu denemde olur artık
3. günde en ideali 8dir yani çok iyi canım. 10-12 biraz hızlı demek. Genelde genetik problem oluyormuş hızlı olanlarda.
Belki yerleşme kanamasıdır canımbebişelr tutunuyordur.
gülden bizi buraya dikti kendi yok görüyomususnuz
tatlım bant kaşınır biraz kenarına da elbiselerinin tuyleri yapışır.bi de cnm değiştirdiğinde yeri kırmızı oluyo böle isilik gibi şekli oraya çıkıo kaşınıyo.son bişey daha sorcam kızlar bu bantlar kaşıntı yaparmi yani alerji filan yada yapışkan olduğu için mi kasinir ..
benim bant yerim kasiniyo ama etrafında.kızarıklık filan yok..
valla billaha yaaaaaaa:)))))))))aynen şekerim hatun kaçıp gitti
tatlım bant kaşınır biraz kenarına da elbiselerinin tuyleri yapışır.bi de cnm değiştirdiğinde yeri kırmızı oluyo böle isilik gibi şekli oraya çıkıo kaşınıyo.
valla billaha yaaaaaaa:)))))))))
canım hayırlı olsun öncelikle adet sancısı gibi ağrın olması normal bence kafana takma hafif diosun çünkü.eğilip kalkmayı cnm bişe diyemicem ama ne bilim hani millet hamile kalıo haberi bile olmuyo aslında biz sanki çok dikkat ediyoruz ... yine de sen yarın bi ara doktorunu sor cnm kafan rahatlasın..Merhaba;
Benim transferimin 14. Günü bhcg değerlerim iyi ikiyede katladı şükür ama son 3-4 gündür işe başladıımdan beri kasık ağrım oluyor öyle iki büklüm yapacak kadar değil ama adet ağrısı gibi gayet hissedilibilir bi şekilde özellikle ev işi yapınca az biraz yorulunca daha çok ağrıyor.bu durumu yaşayan var mı normal mi tehlikeli bi dıüurum mu bilen duyan varsa ve cevaplarsa çok sevinirimmmm
Birde bu eğilip kalkma meselesi var ben yerden ağır birşey almıyorum ama bulaşık akinesini yerleştirip boşaltmak buzdolabı sebzeliğinden bir şey almak yere bişey dökülünce eğilip silmek vs gibi şeyler yapıyorum hiç eğilip kalkmamak mı lazım ??
tatlım ben belime yapıştırıyom sonra çıkarıp onun bi üst tarafına yapıştırıyorum.popoya filan da yapıtırabilirsin..evet aynı yere yapıştırılmıyor canım.ben ilk defa kullanıyorum ya ondan.sordum canım saolasin zaten aynı yere yapıştırma kol bacak göbek sirt sırayla yapistir dediler canın..
çok saolasin bilgiler için opuyorum kuzum:)
canım hayırlı olsun öncelikle adet sancısı gibi ağrın olması normal bence kafana takma hafif diosun çünkü.eğilip kalkmayı cnm bişe diyemicem ama ne bilim hani millet hamile kalıo haberi bile olmuyo aslında biz sanki çok dikkat ediyoruz ... yine de sen yarın bi ara doktorunu sor cnm kafan rahatlasın..
tatlım ben belime yapıştırıyom sonra çıkarıp onun bi üst tarafına yapıştırıyorum.popoya filan da yapıtırabilirsin..evet aynı yere yapıştırılmıyor canım.
saol canım teşekkür ederim:)
ne demek canım rica ederimmm..
bende bişe yok cnm bayramdan sonra bakalım bişeye karar vericez artık.sen ne.durumdasin canm biseyler yapmaya karar verdinizmi canm tedavi için
hayirlisi olsun canım umarım.sonuçta iyi olur şimdiden dualarim seninle:)bende bişe yok cnm bayramdan sonra bakalım bişeye karar vericez artık.
Aaay canım ne güzel kış hazırlıklarına başlamışsın. Siz çok hamaratsınız ben kendimi çok beceriksiz hissediyorum yanınızda. Bir tek domates konservelerimi yaptım başka da bir şey yapmadım
Patlıcanları nasıl saklayacaksın?
sara ses verrrrr sara ses verrrrrrr......
saol canım Allah razı olsun inşallahhh...hayirlisi olsun canım umarım.sonuçta iyi olur şimdiden dualarim seninle:)
ben.cikiyorum canlar hepinize.iyi geceler:))
tabi canımm biraz ara ver iş iş nereye kadar:)) canım patlıcanları evde mi közlüosun?canım patlıcanları közleyip kabuklarını soyuyorum robotta kıyıyorum sonra poşetleyip dondurucuya atıyorum
sonra hem salatalarda hem ali nazik hünkar beğendi yemeklerde kullanıyorum
şu anda aynen böyleyimbelim çok ağrıyo biraz dinleneyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?