ben de ona şaşırdım canım benim ilaçla e2 im fırlamıştı çünkü..ilaçta vermemişlerr bidahaki ay da yüksek çıkacak ozaman anlamadım ben bu işii.. benimde e2 değerime bakıldı 2 sefer ama ilaç kulanırken bakmışlardı ilaç kullanmadan da e2 değer yüksek çıkabiliyomu demekki..
görsel anlamda meryem hoş duruyor olabilir ama oyunculuk kısmında asla kıyaslamam bile tabikide vahide gördüm daha iyi...
baştan vahide ile başlasaydık izlemeye olmamış demezdin alışamadığından öyle geliyo sana izle kız nolcek reytig olsun
sadece söyedin ve kabul etti öyle miii...bu işin sırrı ne arkadaş..bana da söyle..bir sigarayı bırakmadı bir de kurtlar vadisiniiben de mecburen seyrediyorumm...
ben varım canım ama yatıommmmmmm öptümmmmmmmmmmm:)Iyi geceler kızlar kim var uyuyamayan
Selam kızlar şu an yoldayım hastaneye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin sizde benim dualarımdasınız
Alinti yaptigim icin bodoslama girdim nasilsiniz kizlar ben cok heyecanliyim 10 dan sonra yemek icmek yasak dedi doktor dunyayi verseler yicem sanki hala inanamiyorum yarin doguma gidecegime rabbim tez vakitte once burdaki arkadaslarima sonra isteyen herkese nasip eylesin
Selam kızlar şu an yoldayım hastaneye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin sizde benim dualarımdasınız
bu benim iki ama dogal 2 1 de aşılama lekem olmuştu ama geçen tüp bebek denemesinde olmamıştı öyle hatırlıyom yerleşmemi yoksa düşükmü diye korktum tutsunda kanamm olmasın geçenkinde 2 ay kanamm oldu şakır şakır hemdeeha düştü ha düşecek diye aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bennnn
aynen katılıyorum bu sözlere
tatlım 11 sene olmuş bi dizi gına getirdiler artık bizim evdede bu seneye kadar kurtlar vadisi izleniyodu ama isyan ettim artık hem dizininde cılkı çıkmış durumda aslında eşimde soğumuştu diziden bende bundan faydalandım
Iyi geceler kızlar kim var uyuyamayan
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun herkese.
sanada hayırlı cumalar canımcım kızlar napıyooo hareketleri çok belli oluyomuGünaydin canlarım cumamız mübarek dualarımız kabul olsun..
canımcım mesaj kutun dolmuş taşmış boşalt diye isyaaannnnnnnnnnn ediyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?