• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

neyse eçıkıyorumm uzun süredir girmeyen bana bu doz fazla geldiii
sonrra nazar değerde bidaha gelememm:9:
görüşürüz iyi geceler kızlarr..........
:16::16::16::16:

iyi geceler canım

Sagol canim tam anesteziyle kurtulucaz insallah etmez olurmuyum

sağol canım menim

hahh haa aynıı hatta karı nefes almasın yaşamasın dizi bitene dekkk:9::9::9:
kız biz bunları bi vadi akşamı buluşturakkkkkkk:24:
yok arkdaş ne cigara meretini ne polatı ben bu adama bıraktıramadımmm :))) maaleseff öyle kadınlarda va rişte...

buradaki o kadınlardan biri benmi oluyorum:9::9::9::9::9::9::9::9:

bende öyle bişi yapcamda:9::9::9::9:annemden getirdiğim çiceği çeyim bariii..
leptop tamirde emanet aldık bnu arkdaştan resim değiştiremedim :)

yok ettim evet..ya ne bileyim başka avatar yüklemeyi becerememiştim çok özürlüyüm bu konularda biliyosun..
sonrada zaten çoktandır girmiyodummm ....
inşaallah mevlam güzel eyler...:16:

olsun yaparsın birgün üzülme:9:

Sagol guldenim etmez olurmuyum topige ilk geldigim gunu hatirliyorum hemen ilgi ve alakanla karsiladin sen vekizlar bu gecede yarinda dualarimdasiniz meryem okuyorsunuz listede olan olmayan herkez icin bende okuyicam bu heyecan ve korkuyu bir arada yasamaniz icin

canım benim :38::38::48::48::48:
seni gördükçe gözlerim doluyor kendi yaşamak isteyipte yaşayamadıklarımı görüyorum şu an hep derdim doğuma giderken nasıl hissederim acaba uyku gelirmi yemek yiyebilirmiyim heyecandan ne biliyim bunları henüz yaşayamadım sen çok şükür Rabbime bu güzel duyguları yaşıyorsun bu zorluklardan geçmiş en iyi bilenlerden biri olarak öylesine hak ettin ki bu geceyi şükür şükür şükür diyorum...valla ağlayacam en iyisi daha fazla yazmayım...meryem içinde saol canım Allahrazı olsun:38:

Canlarim ben cikiyorum gelebilirsem gelicem yine sizleri tanidigim icin cok mutluyum kimseyle konusup anlatamadigim butun dertlerimi sizlerle rahat rahat konusup yeri geldi agladim yeri geldi guldum hepiniz hakkinizi helal edin benden yana helal hos olsun hepinizi cok seviyoruz kizlarimla ben

Canlarim ben cikiyorum gelebilirsem gelicem yine sizleri tanidigim icin cok mutluyum kimseyle konusup anlatamadigim butun dertlerimi sizlerle rahat rahat konusup yeri geldi agladim yeri geldi guldum hepiniz hakkinizi helal edin benden yana helal hos olsun hepinizi cok seviyoruz kizlarimla ben
Alah yardımcın olsun canımmmm biz de seni ve kızlarını seviyorummm bizi unutmaa hakkım varsa sen de helal olsun canım...:16::16::16::16:

hayırlısı canım ben bi yorum yapmak istedim müsadenle:))
aslında ıkı kere negatif aldığınız yere gitmeyin diolar ama yok ben bi kere de histereskopili denicem diosan o da mantıklı karar senin canım..

hııı sebepten yaniiii:)) taam o zamann:9::9::9::51::51::51::51::51: bu arada bak yeşillendim:))

hala hürremi izlio musun canım?

canım benim seninle konusamadım hiç tüpe baladığından hiç haberim yoktu bi anda negatif aldığını duyunca o kadar üzüldüm ki..geçmiş olsuun canımmm inşallah kendiliğinden gelir bebeğin..

oyyyy kuzum yaaaaaa çok heyecanlandımm Allahım kolaylıkla kurtarsın inşşallh seni dualrımız seninle..
benimde balkonda kurumuş bi çiçeğim var onu mu koysam bana uyuyo..yoksa filizlenmiş menekşemimi koysam:)

ne kaddar güzel hayırlı olsun canım..

fil,zlenmiş menekşeni koy tızım kurumak için daha çok erken :9::9::9::9::9::9::9:

kızlarr bişey sorucammm..benim bi arkadaşım tüp bebek tedavisine başladı bugün muayne olmuş doktoru yumurtan çok güzel çalışıyoo bi e2 değerine bakalım demişş değeri yüksek çıkmış bu ay tedaviye başlayamıyoruz demişş bidahaki aya kalmış tedavi peki bidahaki ay da yüksek çıkabilir bunun için herhangi bi ilaç kullanılmıyomu ...

benden yana hakkım helal olsun canım yarın güzel haberlerle gel yada gönder haberlerini :34::34::34::34::34:

ne güzel demek kendiliğinden gebe kaldın :nazar::nazar::nazar:
otlarla ya da karışımlara bir ay harcadım topu topu oy ay gebe kaldım bende hulusi hocada tüp yatıktan sonraki ay sonra bir daha denemedim dış gebelik yaşadım sonlandı...merak ettim ama şimdi hangi otları kullandığını:26:

belki saçma ama gerçekten inandım onlara çünkü gittiğim tüm doktorlar kendiliğinden gebe kalamayacağımı sol yumurtalığımın çalışmadığını sağ yumurtalığımın önünde de yeni bir oluşum başladığını söyledi doğum kontrol hapları yazdılar her gece dua ettim sonra tesadüfen nette gezinirken okudum çobançantası,civanperçemi,adaçayı,hayıttohumu ve aslanpençesi kistleri temizler yazıyordu inanmak istedim ve hepsini karıştırıp her sabah aç karna 1 çay bardağı içtim adetim düzene girdi ve hiç ağrı olmadı ilk ayki benim adetlerim acilde biterdi bazen ağrılarım dayanılmaz olurdu 2.ay yumurtlama takvimi çıkardım otları da içmeye devam ettim 3.ay adet olmadım kan testi yaptırdım negatif dediler bebek yok ama gene adet olmadım 20gün geçti gebelik testleri hep pozitif çıkınca ultrason çektirmemi istedi daha önce bebek sahibi olan arkadaşlarım ve mutlu son ultrasonda bebeğimi gördüm 6haftalık dedi doktor inanılmaz bişeydi.

Rabbimden dilerim inşallah sıradaki siz olursunuz.

fil,zlenmiş menekşeni koy tızım kurumak için daha çok erken :9::9::9::9::9::9::9:
accık daha büyüsün de koyayım o zaman:)))
kızlarr bişey sorucammm..benim bi arkadaşım tüp bebek tedavisine başladı bugün muayne olmuş doktoru yumurtan çok güzel çalışıyoo bi e2 değerine bakalım demişş değeri yüksek çıkmış bu ay tedaviye başlayamıyoruz demişş bidahaki aya kalmış tedavi peki bidahaki ay da yüksek çıkabilir bunun için herhangi bi ilaç kullanılmıyomu ...
canım hhiç bilmiorum ya ilaçsız nasıl e2 si yüksek çıkmış acaba?
belki saçma ama gerçekten inandım onlara çünkü gittiğim tüm doktorlar kendiliğinden gebe kalamayacağımı sol yumurtalığımın çalışmadığını sağ yumurtalığımın önünde de yeni bir oluşum başladığını söyledi doğum kontrol hapları yazdılar her gece dua ettim sonra tesadüfen nette gezinirken okudum çobançantası,civanperçemi,adaçayı,hayıttohumu ve aslanpençesi kistleri temizler yazıyordu inanmak istedim ve hepsini karıştırıp her sabah aç karna 1 çay bardağı içtim adetim düzene girdi ve hiç ağrı olmadı ilk ayki benim adetlerim acilde biterdi bazen ağrılarım dayanılmaz olurdu 2.ay yumurtlama takvimi çıkardım otları da içmeye devam ettim 3.ay adet olmadım kan testi yaptırdım negatif dediler bebek yok ama gene adet olmadım 20gün geçti gebelik testleri hep pozitif çıkınca ultrason çektirmemi istedi daha önce bebek sahibi olan arkadaşlarım ve mutlu son ultrasonda bebeğimi gördüm 6haftalık dedi doktor inanılmaz bişeydi.

gerçekten bir mucize gerçeklemiş Rabbim hepimize yaşatsın inşallah...

neyse eçıkıyorumm uzun süredir girmeyen bana bu doz fazla geldiii
sonrra nazar değerde bidaha gelememm:9:
görüşürüz iyi geceler kızlarr..........
:16::16::16::16:

bi güle güle diyeydim bari tüühhhh gitmişin:5::1:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

evet canım başka ççek koyacağıma kendi yetiştirdiğim çiçeğimi yapayaım avatar didim
kendi resmimi koyamam kocişim yolar beni:9::9::9::9::9::9:

çiçek en güzeli canım bebek olunca bu fikirden uzaklaşamıyoruz :34::34::34::34::34:

:9::9::9::9::9::9: nurhanla biricik daha dün evlendi biricikde hamile bi biz kalamadık hamile yahu keşke herşey filmlerdeki gibi güzel ve kolay olsa:31::31::31::31::31::31::31::31:

gelsene canım yaaa gerçekten ne güzel olur bu arada hastanıza çok geçmiş olsun

iyi etmişsin valla arka plana dikkat etmemişim ben çiçeğe bakacam diye aslında dikkat etsem anlardım sana ait olduğunu daha öncede çiçeklerinin resmini koymuştun çünkü topike..
biricik hamilemiiiiiiii:52::52::52: ben en son nurhanı at kaçırdığında bırakmıştım:9:

banada anlatırsın sen öğrennn:9::9::9:
maaşallah ne güzelllll yaaaaa:nazar::nazar:

taammm öğrenirsem söylemem ne söylecem kızım bencilim ben bi tek ben gebe kalayım istiyorum:1:

hayırlısı canım ben bi yorum yapmak istedim müsadenle:))
aslında ıkı kere negatif aldığınız yere gitmeyin diolar ama yok ben bi kere de histereskopili denicem diosan o da mantıklı karar senin canım..

hııı sebepten yaniiii:)) taam o zamann:9::9::9::51::51::51::51::51: bu arada bak yeşillendim:))

hala hürremi izlio musun canım?

canım benim seninle konusamadım hiç tüpe baladığından hiç haberim yoktu bi anda negatif aldığını duyunca o kadar üzüldüm ki..geçmiş olsuun canımmm inşallah kendiliğinden gelir bebeğin..

oyyyy kuzum yaaaaaa çok heyecanlandımm Allahım kolaylıkla kurtarsın inşşallh seni dualrımız seninle..
benimde balkonda kurumuş bi çiçeğim var onu mu koysam bana uyuyo..yoksa filizlenmiş menekşemimi koysam:)

ne kaddar güzel hayırlı olsun canım..

her türlü işlemimi yeni bulacağım bir merkezde yaptırayım diyorum dedim ya bu ara bunu taktım bakalım hayırlısı olsun...
hala hürremi izliyorum hürremin ne yakışıklı oğulları olmuş öyle :46::46::46: çok beğendim oyuncu seçimlerini..

dostinex diye bir ilaç var canım e2 yüksekse kullanılıyor doktoru verirmi bilmiyorum tabii..

ne güzel yazmışsın çok keyif aldım okurken mutlu sonla bitti diye belki...
dediğin otları biliyorum canım kullanan hatunşar oldu aramızda dediğin gibi kistler için önemli otlar bunlar bence şifayı bun otlardan bulmuşsun...kan testinde nasıl gebelik çıkmamış ona şaşırdım bir tek bi de gidiyorsun ve 6 haftalık gebelik var nasıl güzel bir süpriz olmuştur sana...

bi güle güle diyeydim bari tüühhhh gitmişin:5::1:

iyi etmişsin valla arka plana dikkat etmemişim ben çiçeğe bakacam diye aslında dikkat etsem anlardım sana ait olduğunu daha öncede çiçeklerinin resmini koymuştun çünkü topike..
biricik hamilemiiiiiiii:52::52::52: ben en son nurhanı at kaçırdığında bırakmıştım:9:

taammm öğrenirsem söylemem ne söylecem kızım bencilim ben bi tek ben gebe kalayım istiyorum:1:

her türlü işlemimi yeni bulacağım bir merkezde yaptırayım diyorum dedim ya bu ara bunu taktım bakalım hayırlısı olsun...
hala hürremi izliyorum hürremin ne yakışıklı oğulları olmuş öyle :46::46::46: çok beğendim oyuncu seçimlerini..
ayy benim gözüm hep meryemi arıyor yeni hürrem hiç hoş olmadı o yüzden bıraktım ben.
hım canım tabi sen bilirsin nerede huzurlu olcaksan orda yaptır.ama bana ilk gidiceğim için öneriosun dimi?

ayy benim gözüm hep meryemi arıyor yeni hürrem hiç hoş olmadı o yüzden bıraktım ben.
hım canım tabi sen bilirsin nerede huzurlu olcaksan orda yaptır.ama bana ilk gidiceğim için öneriosun dimi?

görsel anlamda meryem hoş duruyor olabilir ama oyunculuk kısmında asla kıyaslamam bile tabikide vahide gördüm daha iyi...
baştan vahide ile başlasaydık izlemeye olmamış demezdin alışamadığından öyle geliyo sana izle kız nolcek reytig olsun:1:

ne güzel yazmışsın çok keyif aldım okurken mutlu sonla bitti diye belki...
dediğin otları biliyorum canım kullanan hatunşar oldu aramızda dediğin gibi kistler için önemli otlar bunlar bence şifayı bun otlardan bulmuşsun...kan testinde nasıl gebelik çıkmamış ona şaşırdım bir tek bi de gidiyorsun ve 6 haftalık gebelik var nasıl güzel bir süpriz olmuştur sana...

Evet ultrason için gittiğim doktor kanda bebek çıkmadığını öğrenince bakmak istemedi zaten kanda yoksa yoktur dedi benimle aynı şaşkınlık onun yüzünde de vardı kan sonucu devlet kadındoğum hastanesinden di birde güya birdaha gitmedim oraya gitmem de..
Ben bazen hala rüyadayım uyanacağım sabah kalktığımda ne bebeği diyecekler gibi hissediyorum.

Darısı başına beklenmedik bir sürprizde senin için yaşanır umarım.

görsel anlamda meryem hoş duruyor olabilir ama oyunculuk kısmında asla kıyaslamam bile tabikide vahide gördüm daha iyi...
baştan vahide ile başlasaydık izlemeye olmamış demezdin alışamadığından öyle geliyo sana izle kız nolcek reytig olsun:1:
ayyy yok ben merhameti izliorum çarşambaları artıkınnn:)))))

dostinex diye bir ilaç var canım e2 yüksekse kullanılıyor doktoru verirmi bilmiyorum tabii..

ilaçta vermemişlerr bidahaki ay da yüksek çıkacak ozaman anlamadım ben bu işii.. benimde e2 değerime bakıldı 2 sefer ama ilaç kulanırken bakmışlardı ilaç kullanmadan da e2 değer yüksek çıkabiliyomu demekki..

Evet ultrason için gittiğim doktor kanda bebek çıkmadığını öğrenince bakmak istemedi zaten kanda yoksa yoktur dedi benimle aynı şaşkınlık onun yüzünde de vardı kan sonucu devlet kadındoğum hastanesinden di birde güya birdaha gitmedim oraya gitmem de..
Ben bazen hala rüyadayım uyanacağım sabah kalktığımda ne bebeği diyecekler gibi hissediyorum.

Darısı başına beklenmedik bir sürprizde senin için yaşanır umarım.
nasıl ya bide devlet hastanesi dersin 6 haftalık gebeye negatif demişler..

pembe kürklülerim nassınız yaw :1:

Merhabaaaa :3::3::3::3::3::3:
konserveydi patlıcandı biberdi derken sonunda geldimmm..ne çok yazışmışsınız okurken kaç sayfa atladı net mi yavaş ben mi, bilemedimm sonunda son sayfaya geldimm
ondan sonra bi de eşim insanı ile tartıştım daha doğrusu ben kendi kendime tartışıyom onun oralı olduğu yok kurtlar vadisinde işkence seyrediyooo :1:
ayy biizm evi mi görüyosun acaba....beni gözü görmüyo adamın mümkünse hiç konuşmayayımm...reklam arası diyeyim ne diyeceksem:19::19::19::19:
sonra bi de basın açıkmamı yapıcam izninizle:1:
ben hulusi daktıra gitmicem bi kaç gündür buna karar verdim hiç alakasız bir merkez bulcam:30::30::30:
bu aralar böyle düşünüyom yarın bi bakmışsın hulusi hocada tüpe başlamışım:1::1::1:
insan başlayana kadar 100 kere karak değiştiriyoo canım benim yaaa..ben de arada bir cayıyorum aret hocadan funda negatif alıncaa soğudumm...tuğba hamişim teyze oluyosun deyince vazgeçtimm hevesim geri geldi...bakalımm nolcak ben raporu çıkarana kadar kimse negatif almasın Aret hocadan alsa da benim haberim olmasın lütfen...:50::50:
aynen bizdede var..:1:
dedim gel senle anlaşalım bu sene izlemee tadı kalmadı iiyice.... ama olmaazzz adam polatla beraber saç ağaerttı:9:
apartmanın kuranı var oraya indim geldim başlamış çoktan ..
bende salonda tkılıyorum az ders dinledim başladıı dersler....:34:
polat a bişey olsa bizmki dehastanelik olur üzüntüden benceee o sebeple ölmesin kendi isteğiyle ayrılsın ve bitirsinler diiziyi ben im ömrüm geçti polat bile o kadar çatışmaalrın ortasında çocuk yapı ben kururdum jkaldım arkadaş:19::19::19:
ben online olduğum anda topikte bi nafiye bi de ikramaya vardı yoksa ben ayrımcılık yapmam taammıııı çarşı ırkçılığa karşı:52::52::52::52::9:
kuruma annem seeennnn bi su döküverem yeşer sen:1:
yine yeşillendi fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları e bi daha yeşillendi fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları:32::32::21::21::21::82::82::86::86::87::87::87::1:
taammm gitmiyom oyuna felan yarın konkene giderim bende :27::27::27:
ben hala burdayımm...ama kocam dün evdeki biber kokusuna isyan edince çekti resti akşamalrı bulaşık dahi yıkmayacan bilgsayarda oyun oynamak yada yazışmak d ayok benim yanımda oturacan diye saçma sapan gereksiz bir tribe bağladı..tamam dedim....bu akşam işten gelincee de bak çayı bile demlemeye hazır halde bekledim seni yemeğim de çay bardaklarım da hazır...bu akşam sen de tv yada bilgisayarla ilgilenmeyeceksin dedimm:41::41::20::20:....pişman oldu vee vazgeçti taleplerindenn:1::1::1::1::9::9::9:
ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun yaptıkların

özlemişim kdr cim seni:48::48::48::48:

bizde o fasıl bitti şekerim bu sene iyice cılkı çıktı artık başka dizileri izleyişine bırakalım dedim kocişime oda sağolsun kabul etti:53::53::53::53:şoklardayım ama zafer benim zengin kız fakir oğlanı seyredip gülüyoruz şimdi :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
sadece söyedin ve kabul etti öyle miii...bu işin sırrı ne arkadaş..bana da söyle..bir sigarayı bırakmadı bir de kurtlar vadisinii:19::19::19: ben de mecburen seyrediyorumm...:19::19:
Alinti yaptigim icin bodoslama girdim nasilsiniz kizlar ben cok heyecanliyim 10 dan sonra yemek icmek yasak dedi doktor dunyayi verseler yicem sanki hala inanamiyorum yarin doguma gidecegime rabbim tez vakitte once burdaki arkadaslarima sonra isteyen herkese nasip eylesin
yarın büyük gün demek:46::46::46::46::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: süpeerrr bebişimm sağlıkla bir uyuyup uynmaya sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim adımı biliyosun duanda anmayı unutmaa bebişimm...

Back
X