• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol canım Allah razı olsun inşallahhh...

tabi canımm biraz ara ver iş iş nereye kadar:)) canım patlıcanları evde mi közlüosun?

evet canım pasta fırınında közlüyorum patlıcanları yıkıyorum kağıt havluyla kuruluyorum bi kaç yerinden deliyorum tepsiye dizip fırına veriyorum harika oluyo deldiğim yerlerindende patlıcanın acı suyu çıkıyo:34::34::34::34::34::34::34::34:

son bişey daha sorcam kızlar bu bantlar kaşıntı yaparmi yani alerji filan yada yapışkan olduğu için mi kasinir ..
benim bant yerim kasiniyo ama etrafında.kızarıklık filan yok..

kaşınır şekerim bantlı hatunlardan şahsen duydum..

gülden bizi buraya dikti kendi yok görüyomususnuz:9::9::9::9::9:

evet görüyorum ayıp denen bişi var arkadaş hayret bişi şu güldene yuuuhhhhhhh:9::9::9:

Merhaba;
Benim transferimin 14. Günü bhcg değerlerim iyi ikiyede katladı şükür ama son 3-4 gündür işe başladıımdan beri kasık ağrım oluyor öyle iki büklüm yapacak kadar değil ama adet ağrısı gibi gayet hissedilibilir bi şekilde özellikle ev işi yapınca az biraz yorulunca daha çok ağrıyor.bu durumu yaşayan var mı normal mi tehlikeli bi dıüurum mu bilen duyan varsa ve cevaplarsa çok sevinirimmmm
Birde bu eğilip kalkma meselesi var ben yerden ağır birşey almıyorum ama bulaşık akinesini yerleştirip boşaltmak buzdolabı sebzeliğinden bir şey almak yere bişey dökülünce eğilip silmek vs gibi şeyler yapıyorum hiç eğilip kalkmamak mı lazım ??

maşallah herşeyin normal ağrı olur ve abartmamak şartıyla iş yapabilirsin bence doktorum öyle demişti...
ayrıca gebe kalıp ilk 3 ay kanaması olan arkadaşlarımız bile oldu doğum yaptılar...
sen yinede dikkat et kendine...

Bu arada ben de biraz önce ilk gonal-f'imi vurdum. 225 unite. Geçen sefer 150 ile e2 değerim 5 binlere çıkmıştı. Söyledim doktora ama dinlemedi. Zaten bugün sadece 2 dk görebildim acelesi vardı gitti hemen.

lupronu koldan yap göbekten gonal-f yapacaksın dedi ama nasıl kendi kendimin koluna yapayım ki? yapabileniniz var mı? bacaktan da olur ama benim bacaklarım çok hassas, acır diye korkuyorum. hepsini göbekten yapsam ne olur geçen seferki gibi?

anaammmm 225 mi :53::53::53:
e2 sorunu varken nasıl 225 le başlattı :44:
Rabbim yoluna koysun sorunsuz bir tedavi olsun canım..

bugün transferimin 6.günü yarın 1 hafta oluyor şuan belim ve kasıklarım çok agrıyo garip bir leke geliyor benden ne kahve ne pembe bu ne aranızda bilen varmı:14::14:

evet ben biliyorum bu bebek canım:1:
canım bana sorarsan hamilesin Allahın izniyle bu lekelenmeler ağrılar iyiye işaret:16:

Son düzenleme:
şu an canım nasıl oyun kulübüne gitmek istiyo anlatamam:1:
gidip bi kaç rekor kırasım var ama sırf sizinle olayım diye gidemiyommm:1:
bağımlı oldum ben yine sanırım offf kurtulmuştum oyun sevdasından ama bu meret yine buldu beni:1:

ondan sonra bi de eşim insanı ile tartıştım daha doğrusu ben kendi kendime tartışıyom onun oralı olduğu yok kurtlar vadisinde işkence seyrediyooo :1:

sonra bi de basın açıkmamı yapıcam izninizle:1:
ben hulusi daktıra gitmicem bi kaç gündür buna karar verdim hiç alakasız bir merkez bulcam:30::30::30:
bu aralar böyle düşünüyom yarın bi bakmışsın hulusi hocada tüpe başlamışım:1::1::1:

pembe kürklülerim nassınız yaw :1:
hımmmmm sınıf ayrımı haaaaaa PEMBE KÜRKLÜLERİM NASILSINIZ??
Bize nasılsınız yok yani:50::50::50::50:

amacım meyve ver diyeydi geldim hala meyven yok :1:
kurudum kaldım sayende:9::9::9:

evet canım pasta fırınında közlüyorum patlıcanları yıkıyorum kağıt havluyla kuruluyorum bi kaç yerinden deliyorum tepsiye dizip fırına veriyorum harika oluyo deldiğim yerlerindende patlıcanın acı suyu çıkıyo:34::34::34::34::34::34::34::34:
amann işi de çokmuş canım biz burda bi torba verioz fırına 1 tl ye şipşak yapıp veriolar:9::9::9:
şu an canım nasıl oyun kulübüne gitmek istiyo anlatamam:1:
gidip bi kaç rekor kırasım var ama sırf sizinle olayım diye gidemiyommm:1:
bağımlı oldum ben yine sanırım offf kurtulmuştum oyun sevdasından ama bu meret yine buldu beni:1:
git de gösterelim sana gününü:9::9::9:
randevuyu verdin sabahtan akşam buluşalım diye sen oyuun oynamaya git:))))))))

cepten biraz bende katılırım toplantiniza
:34:
bu arada eveet 4kişiyim:52: dimii
bakalım kaç kişi kalicam canım..
ama karar aldım 12 gün hamile gibi davranicam :1:
aynen canım benim gebe gibi davran eşine naz niyaz yap..
çünküüü teste kadar gebesin sen zaten inş. testlede tescillenir...
ben eşime son günler yaklaşınca sultanlığımın son günleri diyodum.
oda deme öyle diyodu ama öylee başka zaman gebe olmuyomkii:40:
ama çokk yatma tamammı...
arkadaşlar iyi akşamlar...bu gün transferin 6. günü çok ağrılarım var geleydi şu test günü iyiydi
canım az kalmışşş inşş..tutunma ağrısıdır takılma canını sıkma gez toz:10:
işi bana sor sen

pazardan domates aldım onları haşlayıp menemelik yapacam

iç fasulye aldım haşladım şimdi onları poşetleyecem

lahana turşusu yapacam

patlıcanları közledim onları soyup doğrayacam

yardıma gelsenize kızlar siz ne biçim arkadaşsınız:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
oyyy saramm hafta sonu ankaraya düğüne gittik geldik..dönüşte eşimin amcası baheçden kırmızı biber verdilerr..
bayılırım onlara zaten..
birazını közledim birazını kahvaltılık sos yaptım miss olduu ilk kez denedim...
kornişon slatalık turşusu kurdum,fındık vardı kırdım kavurdum robotta çektim keklere pastlara derken yoruldumm..
artık bugün kaldırdım hepsni mufağı temizledimmm...
kolay gelsinn sana canım benimmmmmmm:48:
Bu arada ben de biraz önce ilk gonal-f'imi vurdum. 225 unite. Geçen sefer 150 ile e2 değerim 5 binlere çıkmıştı. Söyledim doktora ama dinlemedi. Zaten bugün sadece 2 dk görebildim acelesi vardı gitti hemen.

lupronu koldan yap göbekten gonal-f yapacaksın dedi ama nasıl kendi kendimin koluna yapayım ki? yapabileniniz var mı? bacaktan da olur ama benim bacaklarım çok hassas, acır diye korkuyorum. hepsini göbekten yapsam ne olur geçen seferki gibi?
canımm hayırlı olsun yeni umudun tedavin...
nerde başladın sen ?
doz yüksek evet inş.bi akslik olmaz..
bende son tedavimde göbeğim mahvoldu kola geç dediler ama dedim gebe kalırsam iğnelerim olcaktı devam edecekti iki tane.
kıymetli kolllarımı bacaklarımı ayırmıştım o günlere :1:
ama nasip olmadıı...:50:
göbeğinde yer kalırsa yap göbek yine en kolayı galiba hiç diğer traflara denemedim..
benc ekan sulandırıcı yoksa diğerleri çok mahvetmiyorr:16::16::16:
bugün transferimin 6.günü yarın 1 hafta oluyor şuan belim ve kasıklarım çok agrıyo garip bir leke geliyor benden ne kahve ne pembe bu ne aranızda bilen varmı:14::14:

kaçıncı denemen bu sen kendini bilirsin erkenden adetin olmuyosa bencede yerleşme lekesiii ne mutlu yaa...
inşaallah gebeliktendir..:16:.ne isterdik eguşla ben lekeyii ama olmadıııı:27:

bi de size gıcık oluyom deli gibi kendi kendime yazıyom sanırsın topikte bi ben varım halbuki 16854522233355141 üye 1565841425226355 ziyaretçi var:33::33::33:

ondan sonra bi de eşim insanı ile tartıştım daha doğrusu ben kendi kendime tartışıyom onun oralı olduğu yok kurtlar vadisinde işkence seyrediyooo :1:

aynen bizdede var..:1:
dedim gel senle anlaşalım bu sene izlemee tadı kalmadı iiyice.... ama olmaazzz adam polatla beraber saç ağaerttı:9:
apartmanın kuranı var oraya indim geldim başlamış çoktan ..
bende salonda tkılıyorum az ders dinledim başladıı dersler....:34:

hımmmmm sınıf ayrımı haaaaaa PEMBE KÜRKLÜLERİM NASILSINIZ??
Bize nasılsınız yok yani:50::50::50::50:

kurudum kaldım sayende:9::9::9:

amann işi de çokmuş canım biz burda bi torba verioz fırına 1 tl ye şipşak yapıp veriolar:9::9::9:
git de gösterelim sana gününü:9::9::9:
randevuyu verdin sabahtan akşam buluşalım diye sen oyuun oynamaya git:))))))))

ben online olduğum anda topikte bi nafiye bi de ikramaya vardı yoksa ben ayrımcılık yapmam taammıııı çarşı ırkçılığa karşı:52::52::52::52::9:
kuruma annem seeennnn bi su döküverem yeşer sen:1:
yine yeşillendi fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları e bi daha yeşillendi fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları:32::32::21::21::21::82::82::86::86::87::87::87::1:
taammm gitmiyom oyuna felan yarın konkene giderim bende :27::27::27:

sonra bi de basın açıkmamı yapıcam izninizle:1:
ben hulusi daktıra gitmicem bi kaç gündür buna karar verdim hiç alakasız bir merkez bulcam:30::30::30:
bu aralar böyle düşünüyom yarın bi bakmışsın hulusi hocada tüpe başlamışım:1::1::1:

rabbim yardımcınnnnn olsunnnnnnnn arkadaşımmm hayırlı olan kapıya yöneltsinnnnnn:5::29::29:

aynen bizdede var..:1:
dedim gel senle anlaşalım bu sene izlemee tadı kalmadı iiyice.... ama olmaazzz adam polatla beraber saç ağaerttı:9:
apartmanın kuranı var oraya indim geldim başlamış çoktan ..
bende salonda tkılıyorum az ders dinledim başladıı dersler....:34:

polat kadar kafana taş düşsün diyorum olur zararı yok diyooo:1:
o ebat taş düşerse bence oldukça hasar verir dedim:1:
o polat işkencesi yaparsa bana bende hürrem işkencemle cevap veriyorum :32::32::32:

son bişey daha sorcam kızlar bu bantlar kaşıntı yaparmi yani alerji filan yada yapışkan olduğu için mi kasinir ..
benim bant yerim kasiniyo ama etrafında.kızarıklık filan yok..

Nafis o bantlari bende yapistirdim donmuslarda 3 denememde 2 gun arayla 4 tane yapistiriyordum cok fena alerji yapiyordu kaniyordu resmen ama kuzular icin herseye deger

avatarıma gıcık oldummm değiştircem artık oo ne kucaktta iki bebe..:47:
rüyamda görürüm hıhhhhhhhhhh...
son tüpte bitane anca kondu tek taş göbeğimeeeeeeeeeee:26:

canıımmmmmm Rabbim yardımcın olsun..
Yarın bambaşka bir hayata adım atıyorsun nasıl duygulu ve güzeldir eminim yaşadıkların...
hepimiza dua et olurmu...

Eki Görüntüle 815290 $62661537vc1.gifEki Görüntüle 815289 $easterchickanimation16[1].gifEki Görüntüle 815293 $hayvan13.gifEki Görüntüle 815295

aynen canım benim gebe gibi davran eşine naz niyaz yap..
çünküüü teste kadar gebesin sen zaten inş. testlede tescillenir...
ben eşime son günler yaklaşınca sultanlığımın son günleri diyodum.
oda deme öyle diyodu ama öylee başka zaman gebe olmuyomkii:40:
ama çokk yatma tamammı...

canım az kalmışşş inşş..tutunma ağrısıdır takılma canını sıkma gez toz:10:

oyyy saramm hafta sonu ankaraya düğüne gittik geldik..dönüşte eşimin amcası baheçden kırmızı biber verdilerr..
bayılırım onlara zaten..
birazını közledim birazını kahvaltılık sos yaptım miss olduu ilk kez denedim...
kornişon slatalık turşusu kurdum,fındık vardı kırdım kavurdum robotta çektim keklere pastlara derken yoruldumm..
artık bugün kaldırdım hepsni mufağı temizledimmm...
kolay gelsinn sana canım benimmmmmmm:48:

canımm hayırlı olsun yeni umudun tedavin...
nerde başladın sen ?
doz yüksek evet inş.bi akslik olmaz..
bende son tedavimde göbeğim mahvoldu kola geç dediler ama dedim gebe kalırsam iğnelerim olcaktı devam edecekti iki tane.
kıymetli kolllarımı bacaklarımı ayırmıştım o günlere :1:
ama nasip olmadıı...:50:
göbeğinde yer kalırsa yap göbek yine en kolayı galiba hiç diğer traflara denemedim..
benc ekan sulandırıcı yoksa diğerleri çok mahvetmiyorr:16::16::16:

kaçıncı denemen bu sen kendini bilirsin erkenden adetin olmuyosa bencede yerleşme lekesiii ne mutlu yaa...
inşaallah gebeliktendir..:16:.ne isterdik eguşla ben lekeyii ama olmadıııı:27:

ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun yaptıkların

özlemişim kdr cim seni:48::48::48::48:

polat kadar kafana taş düşsün diyorum olur zararı yok diyooo:1:
o ebat taş düşerse bence oldukça hasar verir dedim:1:
o polat işkencesi yaparsa bana bende hürrem işkencemle cevap veriyorum :32::32::32:

bizde o fasıl bitti şekerim bu sene iyice cılkı çıktı artık başka dizileri izleyişine bırakalım dedim kocişime oda sağolsun kabul etti:53::53::53::53:şoklardayım ama zafer benim zengin kız fakir oğlanı seyredip gülüyoruz şimdi :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X