Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol canım Allah razı olsun inşallahhh...

tabi canımm biraz ara ver iş iş nereye kadar:)) canım patlıcanları evde mi közlüosun?

evet canım pasta fırınında közlüyorum patlıcanları yıkıyorum kağıt havluyla kuruluyorum bi kaç yerinden deliyorum tepsiye dizip fırına veriyorum harika oluyo deldiğim yerlerindende patlıcanın acı suyu çıkıyo

son bişey daha sorcam kızlar bu bantlar kaşıntı yaparmi yani alerji filan yada yapışkan olduğu için mi kasinir ..
benim bant yerim kasiniyo ama etrafında.kızarıklık filan yok..

kaşınır şekerim bantlı hatunlardan şahsen duydum..

gülden bizi buraya dikti kendi yok görüyomususnuz

evet görüyorum ayıp denen bişi var arkadaş hayret bişi şu güldene yuuuhhhhhhh

maşallah herşeyin normal ağrı olur ve abartmamak şartıyla iş yapabilirsin bence doktorum öyle demişti...
ayrıca gebe kalıp ilk 3 ay kanaması olan arkadaşlarımız bile oldu doğum yaptılar...
sen yinede dikkat et kendine...

anaammmm 225 mi
e2 sorunu varken nasıl 225 le başlattı :44:
Rabbim yoluna koysun sorunsuz bir tedavi olsun canım..

bugün transferimin 6.günü yarın 1 hafta oluyor şuan belim ve kasıklarım çok agrıyo garip bir leke geliyor benden ne kahve ne pembe bu ne aranızda bilen varmı

evet ben biliyorum bu bebek canım
canım bana sorarsan hamilesin Allahın izniyle bu lekelenmeler ağrılar iyiye işaret

Son düzenleme:
şu an canım nasıl oyun kulübüne gitmek istiyo anlatamam
gidip bi kaç rekor kırasım var ama sırf sizinle olayım diye gidemiyommm
bağımlı oldum ben yine sanırım offf kurtulmuştum oyun sevdasından ama bu meret yine buldu beni

ondan sonra bi de eşim insanı ile tartıştım daha doğrusu ben kendi kendime tartışıyom onun oralı olduğu yok kurtlar vadisinde işkence seyrediyooo

sonra bi de basın açıkmamı yapıcam izninizle
ben hulusi daktıra gitmicem bi kaç gündür buna karar verdim hiç alakasız bir merkez bulcam
bu aralar böyle düşünüyom yarın bi bakmışsın hulusi hocada tüpe başlamışım

pembe kürklülerim nassınız yaw
hımmmmm sınıf ayrımı haaaaaa PEMBE KÜRKLÜLERİM NASILSINIZ??
Bize nasılsınız yok yani

amacım meyve ver diyeydi geldim hala meyven yok
kurudum kaldım sayende

amann işi de çokmuş canım biz burda bi torba verioz fırına 1 tl ye şipşak yapıp veriolar
git de gösterelim sana gününü
randevuyu verdin sabahtan akşam buluşalım diye sen oyuun oynamaya git:))))))))

cepten biraz bende katılırım toplantiniza

bu arada eveet 4kişiyim dimii
bakalım kaç kişi kalicam canım..
ama karar aldım 12 gün hamile gibi davranicam
aynen canım benim gebe gibi davran eşine naz niyaz yap..
çünküüü teste kadar gebesin sen zaten inş. testlede tescillenir...
ben eşime son günler yaklaşınca sultanlığımın son günleri diyodum.
oda deme öyle diyodu ama öylee başka zaman gebe olmuyomkii
ama çokk yatma tamammı...
arkadaşlar iyi akşamlar...bu gün transferin 6. günü çok ağrılarım var geleydi şu test günü iyiydi
canım az kalmışşş inşş..tutunma ağrısıdır takılma canını sıkma gez toz
oyyy saramm hafta sonu ankaraya düğüne gittik geldik..dönüşte eşimin amcası baheçden kırmızı biber verdilerr..
bayılırım onlara zaten..
birazını közledim birazını kahvaltılık sos yaptım miss olduu ilk kez denedim...
kornişon slatalık turşusu kurdum,fındık vardı kırdım kavurdum robotta çektim keklere pastlara derken yoruldumm..
artık bugün kaldırdım hepsni mufağı temizledimmm...
kolay gelsinn sana canım benimmmmmmm
canımm hayırlı olsun yeni umudun tedavin...
nerde başladın sen ?
doz yüksek evet inş.bi akslik olmaz..
bende son tedavimde göbeğim mahvoldu kola geç dediler ama dedim gebe kalırsam iğnelerim olcaktı devam edecekti iki tane.
kıymetli kolllarımı bacaklarımı ayırmıştım o günlere
ama nasip olmadıı...
göbeğinde yer kalırsa yap göbek yine en kolayı galiba hiç diğer traflara denemedim..
benc ekan sulandırıcı yoksa diğerleri çok mahvetmiyorr
bugün transferimin 6.günü yarın 1 hafta oluyor şuan belim ve kasıklarım çok agrıyo garip bir leke geliyor benden ne kahve ne pembe bu ne aranızda bilen varmı

kaçıncı denemen bu sen kendini bilirsin erkenden adetin olmuyosa bencede yerleşme lekesiii ne mutlu yaa...
inşaallah gebeliktendir...ne isterdik eguşla ben lekeyii ama olmadıııı

bi de size gıcık oluyom deli gibi kendi kendime yazıyom sanırsın topikte bi ben varım halbuki 16854522233355141 üye 1565841425226355 ziyaretçi var

ondan sonra bi de eşim insanı ile tartıştım daha doğrusu ben kendi kendime tartışıyom onun oralı olduğu yok kurtlar vadisinde işkence seyrediyooo

aynen bizdede var..
dedim gel senle anlaşalım bu sene izlemee tadı kalmadı iiyice.... ama olmaazzz adam polatla beraber saç ağaerttı
apartmanın kuranı var oraya indim geldim başlamış çoktan ..
bende salonda tkılıyorum az ders dinledim başladıı dersler....

ben online olduğum anda topikte bi nafiye bi de ikramaya vardı yoksa ben ayrımcılık yapmam taammıııı çarşı ırkçılığa karşı
kuruma annem seeennnn bi su döküverem yeşer sen
yine yeşillendi fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları e bi daha yeşillendi fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları:82::82::86::86::87::87::87:
taammm gitmiyom oyuna felan yarın konkene giderim bende

rabbim yardımcınnnnn olsunnnnnnnn arkadaşımmm hayırlı olan kapıya yöneltsinnnnnn

polat kadar kafana taş düşsün diyorum olur zararı yok diyooo
o ebat taş düşerse bence oldukça hasar verir dedim
o polat işkencesi yaparsa bana bende hürrem işkencemle cevap veriyorum

son bişey daha sorcam kızlar bu bantlar kaşıntı yaparmi yani alerji filan yada yapışkan olduğu için mi kasinir ..
benim bant yerim kasiniyo ama etrafında.kızarıklık filan yok..

Nafis o bantlari bende yapistirdim donmuslarda 3 denememde 2 gun arayla 4 tane yapistiriyordum cok fena alerji yapiyordu kaniyordu resmen ama kuzular icin herseye deger

avatarıma gıcık oldummm değiştircem artık oo ne kucaktta iki bebe..
rüyamda görürüm hıhhhhhhhhhh...
son tüpte bitane anca kondu tek taş göbeğimeeeeeeeeeee:26:

ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun yaptıkların

özlemişim kdr cim seni

polat kadar kafana taş düşsün diyorum olur zararı yok diyooo
o ebat taş düşerse bence oldukça hasar verir dedim
o polat işkencesi yaparsa bana bende hürrem işkencemle cevap veriyorum

bizde o fasıl bitti şekerim bu sene iyice cılkı çıktı artık başka dizileri izleyişine bırakalım dedim kocişime oda sağolsun kabul ettişoklardayım ama zafer benim zengin kız fakir oğlanı seyredip gülüyoruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…