alacagın olsun gülden ağaç ettin beniiiiiiiiii
saol canım Allah razı olsun inşallahhh...
tabi canımm biraz ara ver iş iş nereye kadar:)) canım patlıcanları evde mi közlüosun?
son bişey daha sorcam kızlar bu bantlar kaşıntı yaparmi yani alerji filan yada yapışkan olduğu için mi kasinir ..
benim bant yerim kasiniyo ama etrafında.kızarıklık filan yok..
gülden bizi buraya dikti kendi yok görüyomususnuz
Merhaba;
Benim transferimin 14. Günü bhcg değerlerim iyi ikiyede katladı şükür ama son 3-4 gündür işe başladıımdan beri kasık ağrım oluyor öyle iki büklüm yapacak kadar değil ama adet ağrısı gibi gayet hissedilibilir bi şekilde özellikle ev işi yapınca az biraz yorulunca daha çok ağrıyor.bu durumu yaşayan var mı normal mi tehlikeli bi dıüurum mu bilen duyan varsa ve cevaplarsa çok sevinirimmmm
Birde bu eğilip kalkma meselesi var ben yerden ağır birşey almıyorum ama bulaşık akinesini yerleştirip boşaltmak buzdolabı sebzeliğinden bir şey almak yere bişey dökülünce eğilip silmek vs gibi şeyler yapıyorum hiç eğilip kalkmamak mı lazım ??
Bu arada ben de biraz önce ilk gonal-f'imi vurdum. 225 unite. Geçen sefer 150 ile e2 değerim 5 binlere çıkmıştı. Söyledim doktora ama dinlemedi. Zaten bugün sadece 2 dk görebildim acelesi vardı gitti hemen.
lupronu koldan yap göbekten gonal-f yapacaksın dedi ama nasıl kendi kendimin koluna yapayım ki? yapabileniniz var mı? bacaktan da olur ama benim bacaklarım çok hassas, acır diye korkuyorum. hepsini göbekten yapsam ne olur geçen seferki gibi?
bugün transferimin 6.günü yarın 1 hafta oluyor şuan belim ve kasıklarım çok agrıyo garip bir leke geliyor benden ne kahve ne pembe bu ne aranızda bilen varmı
hımmmmm sınıf ayrımı haaaaaa PEMBE KÜRKLÜLERİM NASILSINIZ??pembe kürklülerim nassınız yaw
kurudum kaldım sayendeamacım meyve ver diyeydi geldim hala meyven yok
amann işi de çokmuş canım biz burda bi torba verioz fırına 1 tl ye şipşak yapıp veriolarevet canım pasta fırınında közlüyorum patlıcanları yıkıyorum kağıt havluyla kuruluyorum bi kaç yerinden deliyorum tepsiye dizip fırına veriyorum harika oluyo deldiğim yerlerindende patlıcanın acı suyu çıkıyo
git de gösterelim sana gününüşu an canım nasıl oyun kulübüne gitmek istiyo anlatamam
gidip bi kaç rekor kırasım var ama sırf sizinle olayım diye gidemiyommm
bağımlı oldum ben yine sanırım offf kurtulmuştum oyun sevdasından ama bu meret yine buldu beni
aynen canım benim gebe gibi davran eşine naz niyaz yap..cepten biraz bende katılırım toplantiniza
bu arada eveet 4kişiyimdimii
bakalım kaç kişi kalicam canım..
ama karar aldım 12 gün hamile gibi davranicam
canım az kalmışşş inşş..tutunma ağrısıdır takılma canını sıkma gez tozarkadaşlar iyi akşamlar...bu gün transferin 6. günü çok ağrılarım var geleydi şu test günü iyiydi
oyyy saramm hafta sonu ankaraya düğüne gittik geldik..dönüşte eşimin amcası baheçden kırmızı biber verdilerr..işi bana sor sen
pazardan domates aldım onları haşlayıp menemelik yapacam
iç fasulye aldım haşladım şimdi onları poşetleyecem
lahana turşusu yapacam
patlıcanları közledim onları soyup doğrayacam
yardıma gelsenize kızlar siz ne biçim arkadaşsınız
canımm hayırlı olsun yeni umudun tedavin...Bu arada ben de biraz önce ilk gonal-f'imi vurdum. 225 unite. Geçen sefer 150 ile e2 değerim 5 binlere çıkmıştı. Söyledim doktora ama dinlemedi. Zaten bugün sadece 2 dk görebildim acelesi vardı gitti hemen.
lupronu koldan yap göbekten gonal-f yapacaksın dedi ama nasıl kendi kendimin koluna yapayım ki? yapabileniniz var mı? bacaktan da olur ama benim bacaklarım çok hassas, acır diye korkuyorum. hepsini göbekten yapsam ne olur geçen seferki gibi?
bugün transferimin 6.günü yarın 1 hafta oluyor şuan belim ve kasıklarım çok agrıyo garip bir leke geliyor benden ne kahve ne pembe bu ne aranızda bilen varmı
ondan sonra bi de eşim insanı ile tartıştım daha doğrusu ben kendi kendime tartışıyom onun oralı olduğu yok kurtlar vadisinde işkence seyrediyooo
hımmmmm sınıf ayrımı haaaaaa PEMBE KÜRKLÜLERİM NASILSINIZ??
Bize nasılsınız yok yani
kurudum kaldım sayende
amann işi de çokmuş canım biz burda bi torba verioz fırına 1 tl ye şipşak yapıp veriolar
git de gösterelim sana gününü
randevuyu verdin sabahtan akşam buluşalım diye sen oyuun oynamaya git:))))))))
sonra bi de basın açıkmamı yapıcam izninizle
ben hulusi daktıra gitmicem bi kaç gündür buna karar verdim hiç alakasız bir merkez bulcam
bu aralar böyle düşünüyom yarın bi bakmışsın hulusi hocada tüpe başlamışım
aynen bizdede var..
dedim gel senle anlaşalım bu sene izlemee tadı kalmadı iiyice.... ama olmaazzz adam polatla beraber saç ağaerttı
apartmanın kuranı var oraya indim geldim başlamış çoktan ..
bende salonda tkılıyorum az ders dinledim başladıı dersler....
Amin canım offf kine of yani
son bişey daha sorcam kızlar bu bantlar kaşıntı yaparmi yani alerji filan yada yapışkan olduğu için mi kasinir ..
benim bant yerim kasiniyo ama etrafında.kızarıklık filan yok..
aynen canım benim gebe gibi davran eşine naz niyaz yap..
çünküüü teste kadar gebesin sen zaten inş. testlede tescillenir...
ben eşime son günler yaklaşınca sultanlığımın son günleri diyodum.
oda deme öyle diyodu ama öylee başka zaman gebe olmuyomkii
ama çokk yatma tamammı...
canım az kalmışşş inşş..tutunma ağrısıdır takılma canını sıkma gez toz
oyyy saramm hafta sonu ankaraya düğüne gittik geldik..dönüşte eşimin amcası baheçden kırmızı biber verdilerr..
bayılırım onlara zaten..
birazını közledim birazını kahvaltılık sos yaptım miss olduu ilk kez denedim...
kornişon slatalık turşusu kurdum,fındık vardı kırdım kavurdum robotta çektim keklere pastlara derken yoruldumm..
artık bugün kaldırdım hepsni mufağı temizledimmm...
kolay gelsinn sana canım benimmmmmmm
canımm hayırlı olsun yeni umudun tedavin...
nerde başladın sen ?
doz yüksek evet inş.bi akslik olmaz..
bende son tedavimde göbeğim mahvoldu kola geç dediler ama dedim gebe kalırsam iğnelerim olcaktı devam edecekti iki tane.
kıymetli kolllarımı bacaklarımı ayırmıştım o günlere
ama nasip olmadıı...
göbeğinde yer kalırsa yap göbek yine en kolayı galiba hiç diğer traflara denemedim..
benc ekan sulandırıcı yoksa diğerleri çok mahvetmiyorr
kaçıncı denemen bu sen kendini bilirsin erkenden adetin olmuyosa bencede yerleşme lekesiii ne mutlu yaa...
inşaallah gebeliktendir...ne isterdik eguşla ben lekeyii ama olmadıııı
polat kadar kafana taş düşsün diyorum olur zararı yok diyooo
o ebat taş düşerse bence oldukça hasar verir dedim
o polat işkencesi yaparsa bana bende hürrem işkencemle cevap veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?