• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

iğne yok en önemlisi o bunlar vız gelir bizim gibilere:32::32::32:
alttan üsten daya ilacı ohhhh gelsin minnaklar...
bir sürü ilaç evet gerçekten ama dayancan artık canım yemene içmene dikkat et miden ilaçlardan hassaslaşabilir..
sorma kuzum yaa midem baya hassas zaten ama katlanicam onlar için:)
tamam çaktırmıyorum bi biz varız gizli yazışıyoz zaten:9:
10.gün idealdir..
bişi sorcam 5.gün embriyosumu bu minnaklar:44:
canım 3.günde donduruldular 3.gün embriyosu
bende sana bişey sorayım canım 8hücreli mi daha iyi 10hücreli mi

nafiyeeeeeeeee transferin hayırlı uğurlu olsun kuzummm inşş çok güzel haberlerle gelirsin..Mucizelerin bırakmasınlar hiç senii..

saoll bitanem:)) kocaman amiin diyorum:))

Seni yerim ben millsim iyi ki kızlarımın böyle güzel kalpli teyzeleri var çok şanslılar:16:

Bende seni yirim dicem ama bonuslarında varr ne yapcez şimdii:9::9::9::9::9: Ayyy yarın için heyecanlıyım..Bantları nasıl oldu acaba kuzuların..Kendi kendime diyorum kii ben bir toka için bu kadar heyecan yaptımm..benkayracımm tüm kıyafetlerii eşyalarıı aldıı birde göbüşünde 34 haftadır onlarla beraber yaşıyooooo kim bilir neler yaşadınn be güzelimmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende geldim:) hatta bizde geldik...

hayırlı uğurlu olsun bitanem inşallah kucağına aldığın günleride burada hep beraber kutlayacaz hep pozitif ol hiç stres yok tamam mı

bide bakarsın üçüde tutmuş nafiş ne güzel olur kız

ınan bitanem çok farklı duygular.içindeyim hala inanamıyorum:)
ilaç tedavime bu sefer eklemeler yaptık canım transfer öncesi çok ilaç kullanmadım ama şimdi baya var canım
bu arada ben bantta kullanıyorum siz kullandinizmi ??

ben kullanmıştım ilk tüpte canım bi hafta sonra değiş demişti hemşire bana

biraz işim kaldı gelicem kızlar...

işi bana sor sen

pazardan domates aldım onları haşlayıp menemelik yapacam

iç fasulye aldım haşladım şimdi onları poşetleyecem

lahana turşusu yapacam

patlıcanları közledim onları soyup doğrayacam

yardıma gelsenize kızlar siz ne biçim arkadaşsınız:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Canım gözün aydın!!! İnşallah tutunur bebişler. yakında :49::49: hamiş haberlerini alırız.

bu arada 8 hücreli daha iyi derler canım ama 10 da hiç fena değil.

işi bana sor sen

lahana turşusu yapacam

yardıma gelsenize kızlar siz ne biçim arkadaşsınız:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Aaay canım ne güzel kış hazırlıklarına başlamışsın. Siz çok hamaratsınız ben kendimi çok beceriksiz hissediyorum yanınızda. Bir tek domates konservelerimi yaptım başka da bir şey yapmadım :50:

Patlıcanları nasıl saklayacaksın?

Son düzenleme:
Bu arada ben de biraz önce ilk gonal-f'imi vurdum. 225 unite. Geçen sefer 150 ile e2 değerim 5 binlere çıkmıştı. Söyledim doktora ama dinlemedi. Zaten bugün sadece 2 dk görebildim acelesi vardı gitti hemen.

lupronu koldan yap göbekten gonal-f yapacaksın dedi ama nasıl kendi kendimin koluna yapayım ki? yapabileniniz var mı? bacaktan da olur ama benim bacaklarım çok hassas, acır diye korkuyorum. hepsini göbekten yapsam ne olur geçen seferki gibi?

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun bitanem inşallah kucağına aldığın günleride burada hep beraber kutlayacaz hep pozitif ol hiç stres yok tamam mı

ben kullanmıştım ilk tüpte canım bi hafta sonra değiş demişti hemşire bana[/QUOTE
şimdilik sıkıntı stres yok canım iyiymiş çok şükür çok saolasin:)
nasip canmda ikisinin kalitesi biraz düşük ya olmayabilir belli ama hayirlisi..
canım ben ikitane birden taktım 2günde bir degisecek dedi dr um ve hemsirem

Canım gözün aydın!!! İnşallah tutunur bebişler. yakında :49::49: hamiş haberlerini alırız.

bu arada 8 hücreli daha iyi derler canım ama 10 da hiç fena değil.
saolasin canım teşekkür ederim:)
canmda benm 2.kaliteye yakın olanlar 8hucrelilermis te bende bi ara 10da oluyor diye duymuştum o yüzden sordum o zaman benim onların 8hücreli olmasına iyi bişey mi oluyo yani dimi canm ??

bugün transferimin 6.günü yarın 1 hafta oluyor şuan belim ve kasıklarım çok agrıyo garip bir leke geliyor benden ne kahve ne pembe bu ne aranızda bilen varmı:14::14:

Sen de kızları ye sadece o zaman :1: Hepsinde hem heyecan yaşadım hemde çok duygulandım birtanem inanamadım ben kendi bebelerime mi alıyorum dedim her an Rabbime sizler için dua kendim için şükür ettim. . Galiba kuzular inmeye başladılar karnım düştü gibi 3 gündür hayırlısıyla bir gelseler..

yicem tabii o kızların ben senin:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

hoşgeldin tatlım...
sebepsiz infertilite de şansın çok tabiki ama hiç belli olmuyor canım..
inşallah ilk denemende gelir meleğin..
her zaman bekliyorum yardımcı oluruz herşeyi sorabilirsin:16:

saol kuzucum aşkım bebeğim hasta iyi olur bir an önce inşallah:5::5::5:
gerçekten bende çok sevindim gebelik haberine...
darısı bize inşallah herkes birer birer gebe kalıyor artık bizede sıra gelmiştir inşallah..
ayy valla maaşallahh bu aralar gebe haberi ve dogum haberimiz çok çok şükür...

ben kullanmıştım ilk tüpte canım bi hafta sonra değiş demişti hemşire bana
bana da bi haftada bir değiştir dedilerdi ama bi daha verirlerse 3 günde bir filan değiştircem bi süre sonra yapışkanı gidiyor..
işi bana sor sen

lahana turşusu yapacam

oooooooo epey işin varmış canım gelelim yardıma şekerim çağırmıyorsun ki:))

Bu arada ben de biraz önce ilk gonal-f'imi vurdum. 225 unite. Geçen sefer 150 ile e2 değerim 5 binlere çıkmıştı. Söyledim doktora ama dinlemedi. Zaten bugün sadece 2 dk görebildim acelesi vardı gitti hemen.

lupronu koldan yap göbekten gonal-f yapacaksın dedi ama nasıl kendi kendimin koluna yapayım ki? yapabileniniz var mı? bacaktan da olur ama benim bacaklarım çok hassas, acır diye korkuyorum. hepsini göbekten yapsam ne olur geçen seferki gibi?
canım koldan zor olur ya da çok çok eşin etini sıkar sen iğneyi batırırsın.gonal f i de ben hep 225 le başlayıp zamanla düşürdük büyük ihtimalle sende de öyle olur..hayırlı olsun bu arada tatlım Allah sonunu hayretsin..bacak çok acıomuş ama bu iğneler sonucta deri altı değil mi göbekten yapsan nolur ki yani acaba bence bişe olmaz..

saolasin canım teşekkür ederim:)
canmda benm 2.kaliteye yakın olanlar 8hucrelilermis te bende bi ara 10da oluyor diye duymuştum o yüzden sordum o zaman benim onların 8hücreli olmasına iyi bişey mi oluyo yani dimi canm ??

3. günde en ideali 8dir yani çok iyi canım. 10-12 biraz hızlı demek. Genelde genetik problem oluyormuş hızlı olanlarda.

bugün transferimin 6.günü yarın 1 hafta oluyor şuan belim ve kasıklarım çok agrıyo garip bir leke geliyor benden ne kahve ne pembe bu ne aranızda bilen varmı:14::14:

Belki yerleşme kanamasıdır canım :52::52::52::52: bebişelr tutunuyordur.

canım koldan zor olur ya da çok çok eşin etini sıkar sen iğneyi batırırsın.gonal f i de ben hep 225 le başlayıp zamanla düşürdük büyük ihtimalle sende de öyle olur..hayırlı olsun bu arada tatlım Allah sonunu hayretsin..bacak çok acıomuş ama bu iğneler sonucta deri altı değil mi göbekten yapsan nolur ki yani acaba bence bişe olmaz..

Kongreye gidecek o nedenle yumurtaları hemen büyütmeye mi çalışıyor diye düşünmüyor değilim :) Kan testi de yaptırmadı. Çok rahat valla bu doktor, hayırlısı artık.

Canım ya ben göbekten yapacağım. Sürekli aynı yer olmasın diye diyor. Hakikaten de geçen sefer yer kalmamıştı artık. Ama bir şey olmuyor. Geçiyor.

Bu arada benim de en sevdiğim arkadaşlarımdan birisinin de hamilelik haberini dün aldım. Böylece tek çocuksuz çift biz kalmış olduk. İnşallah bu denemde olur artık :49:

Back
X