Tüp Bebek Günlüğümüz !

nafis kiz yok ben hatta bi ara donmus daha iyi tutuyo filan diye duymustum kalitesi dusmemustir insallah merak etme bide ikizi tutmustu ya sen de ben bununda tutucagini dusunuyorum insallahhhh

gulden duaya bende katilmaya karar vrdim nasil yapcaz sabaha karsi mi okicaz?

katıl tabisi bak ilk gebe haberimiz geldi bugün listedeki ELMAVETURTA arkadaşımız gebe tutunma günlerinde okumaya başlamıştık belkide etkisi oldu okumamızın
sana yapılması gerekenleri özelden yazarım canımcım bi ara..

bende geldim:) hatta bizde geldik...

he valla bi geldin tam tamına 4 kişi

hosgeldin cnm toplansak.bile az sonra herifler gelir dagilirizz ama gece bulusalim.

olsun azcık takılalım sonra gece toplaşalım sende o zaman nete telden değil pc den girki iki lafın belini kıralım artık..
ben daktır meselemle ilgili kararlarımı açıklayacam akşama
basın toplantıma beklerim

nafis kiz yok ben hatta bi ara donmus daha iyi tutuyo filan diye duymustum kalitesi dusmemustir insallah merak etme bide ikizi tutmustu ya sen de ben bununda tutucagini dusunuyorum insallahhhh

ınan bitanem çok farklı duygular.içindeyim hala inanamıyorum:)
ilaç tedavime bu sefer eklemeler yaptık canım transfer öncesi çok ilaç kullanmadım ama şimdi baya var canım
bu arada ben bantta kullanıyorum siz kullandinizmi ??

he ben kullandım bant benimkisi koli bandıydı o ay gebe kaldım ama tutmadı o kadarda iyi yapışkanı vardı halbuki

cepten biraz bende katılırım toplantiniza

bu arada eveet 4kişiyim dimii
bakalım kaç kişi kalicam canım..
ama karar aldım 12 gün hamile gibi davranicam

cepten biraz bende katılırım toplantiniza

bu arada eveet 4kişiyim dimii
bakalım kaç kişi kalicam canım..
ama karar aldım 12 gün hamile gibi davranicam

tabikide hamilesin en az 2 si tutcak ahanda buraya yazıyorum gülden dediydi dersin
gel sen şunu 10 gün yap 12 gün çok uzun yaw
pazarlık payı varsa daha da pazarlık yaparım yani test günü konusunda

he ben kullandım bant benimkisi koli bandıydı o ay gebe kaldım ama tutmadı o kadarda iyi yapışkanı vardı halbuki

canım 2bant yapistirdim 2günde bir degistirecekmisim
estrofem sayısını 6 yaptı 8saat arayla 2tşer tane
crinone jel 2
coraspin folbiol
bide hibor kan sulandirici var canım baya ilacım var
transfer öncesinde toplam sadeve15 estrofem 1cirinone jel kullandım

tabikide hamilesin en az 2 si tutcak ahanda buraya yazıyorum gülden dediydi dersin
gel sen şunu 10 gün yap 12 gün çok uzun yaw
pazarlık payı varsa daha da pazarlık yaparım yani test günü konusunda

canım caktirma erken yapcam varsa kocise süpriz yapcam zaten
inşallah dediğin gibi ikiz olur:)

iğne yok en önemlisi o bunlar vız gelir bizim gibilere
alttan üsten daya ilacı ohhhh gelsin minnaklar...
bir sürü ilaç evet gerçekten ama dayancan artık canım yemene içmene dikkat et miden ilaçlardan hassaslaşabilir..

geçmişe bi bakıp kızlara cevap yazmam lazım kaç gündür ihmal ediyorum en azından bugün ki geçmişe bi bakayım özlemiştir kızlar şimdi beni mutlaka bişiler yazmışlardır bana

Yaa bende fark ettim ama telefondan giriyorum ondan şey oldu sen benim kızlarımı ye bizde seni yicez Gülden teyzee

yicem tabii o kızların ben senin

hoşgeldin tatlım...
sebepsiz infertilite de şansın çok tabiki ama hiç belli olmuyor canım..
inşallah ilk denemende gelir meleğin..
her zaman bekliyorum yardımcı oluruz herşeyi sorabilirsin

saol kuzucum aşkım bebeğim hasta iyi olur bir an önce inşallah
gerçekten bende çok sevindim gebelik haberine...
darısı bize inşallah herkes birer birer gebe kalıyor artık bizede sıra gelmiştir inşallah..

Maşallah kuzuma Valla çok zor zaman geçse de hayırlısıyla gelse kuzularım çok gergin, sinirli ve uykusuzum İnşallah dediğin gibi olur Ayşegül şimdi bile 2 saatlik deliksiz uykuya hasretim

sana kıyamam ben yaaaa..Bak kayıtlara geçsinnn ben en azından h.sonu sana ilkini alır gelirimmm biz kuzularla ilgileniriz sendee ohh miss uykunu çekersinnn sözzzzzzzzzz...

nafiyeeeeeeeee transferin hayırlı uğurlu olsun kuzummm inşş çok güzel haberlerle gelirsin..Mucizelerin bırakmasınlar hiç senii..

ay inanmıyorum yarın bu saatlerde kucağın dolu olacak
çok duygulandım Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin

patates haşla ye canımcım iyi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…