Haklısın Yeterim ben de Sara' yı yakalamak için buraya girdikçe görüyorum şen şakrak bir topik oluşunu.E pat diye de dalamıyorsun sohbete.Tanıdıkça yazasım geliyor bundan sonra artıkım gelirim heralde,tabi beni de isterlerse aralarına :44::44::44:
Saram turşuların çok güzel görünüyor, hamile kalırsam inşallah bir bidon gönderirsin artıkım
Egunalin yemek yarışması birinciliğimi varmış:44::44::44: Ooo ne güzel, hangi yemekte:44::44::44:
İkramaya bu köz biber işini kavanozda nasıl yaptığını anlatır mısın biraz?Çünkü ben de çok severim,bayağı bir yaptım ama dondurucuya attım.Kavanozda daha pratik olduğunu düşünüyorum buzların çözülmesini bekleme derdi yok.Aklıma yatarsa yine yaparım sanırım.
buzlukta sebze olayını bende sevmedim sade koydumsaol canım benim senin turşuyuda gördüm yalnız benim kuracağım turşu seninkini döver
ellerine sağlık canım bende turşu işini anneme yükleyim diyorum bu sene
telefon operatörleri halt etmiş şekerim benim çekim gücüm karşısında...
her daim çekerim ben öyle böyle değil kelimeler kifayetsizdir beni anlarmaya çok fena bişeyim ben
hem sen neden kel osmandan bahsetmiyon görmeye gittin ya bişi demedin ya da yazdın ben görmedim...
menemende sorun yaşamıyorum ben kış boyu kullanıyorsun hem hazı süpperrr ama buzlukta koyduğum sebzeler vs..onları bi türlü sevemiyorum ben sanki tadı değişiyor hep yapmaya niyetleniyorum yapmaya her sene sadece menemen yapıp bırakıyorumbu senede niyetliyim
evet çok fenayım ben
sana paçalı donlarımı göstercem baaakkkkkEki Görüntüle 808903 Eki Görüntüle 808902
buzlukta sebze olayını bende sevmedim sade koydumbir kaç dk suda haşladım ve dometsle soteledim bende artık yapmıyorummm VAVVVVVVVVVVVVVVVVVV BAYILDIM PAÇALI DONLARINA
aynen canımcım tadı değişiyor gibi geliyor bana sara hatuna sormak lazım kocası hariç evdeki herşeyin ya turşusunu kurmuş ya da haşlayıp derin dondurcuya atmışyerken hissetmiyormu tadındaki değişikliği acaba:26:
hatun çok becerkli vallaERKEK OLSAM SARAYI KAÇIRMAZDIM
evet becerisi takdire şayan ( şayan ne demek yaw:26:)
bende erkek olsam kaçırmazdım ne kaçırcam evde otursun gidip isterim anasından babasından
Imzalar yıkılyor
gunaydin sekerler nasilsiniz?nafis;canim simdi ozel msj atamicam sen nasilsa gecmisi okuyosun bana yaz 100 tane bitsin yine alirim taam mi?9ay;canim tedaviye baslamana cok sevindim hayirli ugurlu sonu bebisli olsun insallahhhh...
yıkılıyooo evet bulamıyom istediğim gibi bişi en sonunda avatarıma bişi bulamayıp kendi resmimi koyduğum gibi imzamada hakiki imzamı koycam
evet canım cepten girmiştim ama şimdi pc ye geçiş yaptım.dün sabahtan bu yana geçmişi okudum anca yazabildim:) bu arada sen matineye gittin mi canım ben kaçırdım?cepten yazıyon anlaşılan epeydir burdasın çıka çıka bu mesaj çıktıysa senden demekki telefondan giriyon kk ya
hatresim ben bu akşam domates turşusu yaptım şöyleki domtesleri yıkadım dörde böldüm robotta çektim yeşil biberleride yıkadım robotta çektim bi deste maydanoz bi baş sarımsakda kıydım içine bi yemek kaşığı iri tuz katıp karıştırdım dolaba koydum bi hafta sonra yemeye hazırdır çok leziz oluyo
benim daktır ist tüp bebkden Aret Kamar olacak inşaallah hayırlısıylaa...kendisi de kel sınıfından..gerçi benim koca da kel amaa saç ektirecek...çok yakışıklı olacam görcen deyiip durur...kızdırırsa o ektirdiği saçları tek tek yolarım haberi yokk tabisi....
çekmeceli dolap daha kullanışlı ve düzenli oluyor haklısın ortaboylarını bende beğeniyorumm...annem de bol bol vişne erik falan koyar ramazanda komposto yapardı miss giib ne içerdik amaa..taneleri de lezzetli oluyordu
ben istanbuldayımm şekerimm aklımdaki doktordan fayda görmezsen neden olmasın bana tüm yollar açık o zaman..insan inandığı güvendiği teslim olduğu tedaviye yönelmelii..
altına yazdım zaten...başka bir sitede konserve yöntemi de anlatılmıştı ama kopyalayamadım yazıları linki veriim bari bakarsınn
Kozlenmis Kirmizi Biber Konservesi - Kozde Kırmızı Biber Salatasi - Kolay Yemek Tarifleri
....ama sirke li yapılan birkarışım kaynayınca ekşir diye tırsmıyor da değilim açıkçası:44::44::44:
saol canım ayıptır övünmesi fena değilim yani
ay ne banyosu ne buharı gittimki adamceğiz uyku modunda bende kendi kendime havalanmışım bekleniyorum diye
ne güzel duaymış semuş iyiki dedin bende böyle dua edeyim geceleri
kızlar ben gezmeye gidiyorum gelene kadar 3-5 hamile haberi gelsin mümkünse
En kısa zamanda gelcem
yetercim sen napıosun ne var ne yok?BEN SENİN BUNDAN ÖNCEKİ BAYRAKLI İMZANA BAYILIYORDUMM ben resim yükleyemiyorum
tamam hadi koşa koşa git gel:))Kızlar ben gezmeye gidiyorum gelene kadar 3-5 hamile haberi gelsin mümkünse
En kısa zamanda gelcem
Kızlar ben gezmeye gidiyorum gelene kadar 3-5 hamile haberi gelsin mümkünse
En kısa zamanda gelcem
yetercim sen napıosun ne var ne yok?
geçmiş olsun bitanem...çalışmak istyorsan dön derim ben de....ama gerçekten endini iyi hissedeceksen ve umursamayacaksan dön...yoksa mutsuz olursun...eşin neden gitme diyor çalışmanı istemediği için mi üzülmeni istemediği için mii birinci seçenekse etkilenme derim..ama ikinci seçenekse takdir ettimSagol kuzum ya bende çile bitermi işteyken bileğim BURKULDU kolumun dedim iyi olup geleyim istemiyorlardı şimdi gel diyor beni düşündüğünden istememiş kötü olmayın diye inanmıyorum bizimkide gitme diyor sorun sıkıntı ne ararsan var işte ALLHIM YARDIM etsin çünkü çoook yoruldum
ayy büyük paşamız büyüyor demek süt dişlerini döküp gençliğe geçiş yapıcak..göz açıp kapayana kadar büyüyor sıpalarGünaydıınnnn eyyyy infertil cancağızlarım
Büyük paşamın dişi sallanıyormuş artık bebeklik dişlerini dökme zamanı geldi sanırım
Büyüyor kuzum ne zor iş büyümek neden dişim sallanıyor yoksa çokmu acıyacak diye bunalımda ses tonu bile değişmiş konuşurken kıyamam
aslında neden daha önce aklıma gelmedi bilmiyorumm..ama dün gece birden hatırladım sana iyi geceler derken vardır inşaallah bir hikmetisaol canım ayıptır övünmesi fena değilim yani
ay ne banyosu ne buharı gittimki adamceğiz uyku modunda bende kendi kendime havalanmışım bekleniyorum diye
ne güzel duaymış semuş iyiki dedin bende böyle dua edeyim geceleri
Kızlar ben gezmeye gidiyorum gelene kadar 3-5 hamile haberi gelsin mümkünse
En kısa zamanda gelcem
ben de bekleyen ütüye ve dolaptaki bir baş lahanaya inat otruyorum pc başındahiç sorma çamaşır katlanmayı bekliyor ev temizlenmeyi yemek yok bende oturmuşum kk de geziniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?