Tüp Bebek Günlüğümüz !

her zaman bekleriz

buzlukta sebze olayını bende sevmedim sade koydum bir kaç dk suda haşladım ve dometsle soteledim bende artık yapmıyorummm VAVVVVVVVVVVVVVVVVVV BAYILDIM PAÇALI DONLARINA

buzlukta sebze olayını bende sevmedim sade koydum bir kaç dk suda haşladım ve dometsle soteledim bende artık yapmıyorummm VAVVVVVVVVVVVVVVVVVV BAYILDIM PAÇALI DONLARINA

aynen canımcım tadı değişiyor gibi geliyor bana sara hatuna sormak lazım kocası hariç evdeki herşeyin ya turşusunu kurmuş ya da haşlayıp derin dondurcuya atmış yerken hissetmiyormu tadındaki değişikliği acaba:26:

hatun çok becerkli valla ERKEK OLSAM SARAYI KAÇIRMAZDIM

evet becerisi takdire şayan ( şayan ne demek yaw:26:)
bende erkek olsam kaçırmazdım ne kaçırcam evde otursun gidip isterim anasından babasından

İmzalar yıkılyor

Son düzenleme:
gunaydin sekerler nasilsiniz?nafis;canim simdi ozel msj atamicam sen nasilsa gecmisi okuyosun bana yaz 100 tane bitsin yine alirim taam mi?9ay;canim tedaviye baslamana cok sevindim hayirli ugurlu sonu bebisli olsun insallahhhh...

gunaydin sekerler nasilsiniz?nafis;canim simdi ozel msj atamicam sen nasilsa gecmisi okuyosun bana yaz 100 tane bitsin yine alirim taam mi?9ay;canim tedaviye baslamana cok sevindim hayirli ugurlu sonu bebisli olsun insallahhhh...

cepten yazıyon anlaşılan epeydir burdasın çıka çıka bu mesaj çıktıysa senden demekki telefondan giriyon kk ya

yıkılıyooo evet bulamıyom istediğim gibi bişi en sonunda avatarıma bişi bulamayıp kendi resmimi koyduğum gibi imzamada hakiki imzamı koycam

BEN SENİN BUNDAN ÖNCEKİ BAYRAKLI İMZANA BAYILIYORDUMM ben resim yükleyemiyorum

cepten yazıyon anlaşılan epeydir burdasın çıka çıka bu mesaj çıktıysa senden demekki telefondan giriyon kk ya
evet canım cepten girmiştim ama şimdi pc ye geçiş yaptım.dün sabahtan bu yana geçmişi okudum anca yazabildim:) bu arada sen matineye gittin mi canım ben kaçırdım?

Günaydınnnnnnnn

Hımmmm Saram buna ezme turşu da diyorlar ,olsa da yesek

Doktorlar vesile sadece, veren Rabbim. Hepimiz daha fazla beklemeden başlamış olduğumuz tedavilerden hayırlı sonuçlar alalım inşallah.Kapı kapı doktor gezip de onları zengin etmeyelim inşallah.

Canım ben şu kapya biberle yapılan sirkeli pişirilip kavanozlanan turşudan yaptım. Hem de bir su bardağı sirke koyduğum halde asla tadında bir ekşimsilik yok.Gönül rahatlığı ile yapabilirsin sirkeyle, ama sirke tadını sevmiyorsan hiç koyma, sarımsak zaten istenen lezzeti fazlasıyla veriyor.

Hakikaten güzel şeyler yapmışsın.
Demek kociş uyumuş ha
Kaldırsaydın ya bebiş yapcaz diye

Kızlar ben gezmeye gidiyorum gelene kadar 3-5 hamile haberi gelsin mümkünse
En kısa zamanda gelcem

geçmiş olsun bitanem...çalışmak istyorsan dön derim ben de....ama gerçekten endini iyi hissedeceksen ve umursamayacaksan dön...yoksa mutsuz olursun...eşin neden gitme diyor çalışmanı istemediği için mi üzülmeni istemediği için mii birinci seçenekse etkilenme derim..ama ikinci seçenekse takdir ettim
ayy büyük paşamız büyüyor demek süt dişlerini döküp gençliğe geçiş yapıcak..göz açıp kapayana kadar büyüyor sıpalarçok duygulandımm
aslında neden daha önce aklıma gelmedi bilmiyorumm..ama dün gece birden hatırladım sana iyi geceler derken vardır inşaallah bir hikmeti geceniz bereketlensin bundan sonra salih evlatlar nasip etsin Yaradan...derya mın sözü geliyor aklıma kader arkadaşım sevişerek hamile kalmayı hep çok istediğimiz halde bize nasip olmuyor Rabbim sizlere nasip etsin aşk bebelerini inşaallah
Kızlar ben gezmeye gidiyorum gelene kadar 3-5 hamile haberi gelsin mümkünse
En kısa zamanda gelcem

hiç sorma çamaşır katlanmayı bekliyor ev temizlenmeyi yemek yok bende oturmuşum kk de geziniyorum
ben de bekleyen ütüye ve dolaptaki bir baş lahanaya inat otruyorum pc başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…