- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
geçmiş olsun bitanem...çalışmak istyorsan dön derim ben de....ama gerçekten endini iyi hissedeceksen ve umursamayacaksan dön...yoksa mutsuz olursun...eşin neden gitme diyor çalışmanı istemediği için mi üzülmeni istemediği için mii birinci seçenekse etkilenme derim..ama ikinci seçenekse takdir ettim
ayy büyük paşamız büyüyor demek süt dişlerini döküp gençliğe geçiş yapıcak..göz açıp kapayana kadar büyüyor sıpalarçok duygulandımm
Aslında neden daha önce aklıma gelmedi bilmiyorumm..ama dün gece birden hatırladım sana iyi geceler derken vardır inşaallah bir hikmetiGeceniz bereketlensin bundan sonra salih evlatlar nasip etsin yaradan...derya mın sözü geliyor aklıma kader arkadaşım sevişerek hamile kalmayı hep çok istediğimiz halde bize nasip olmuyor rabbim sizlere nasip etsin aşk bebelerini inşaallah
ben de bekleyen ütüye ve dolaptaki bir baş lahanaya inat otruyorum pc başında![]()
çamaşırları topladım yerine yenilerini astım makinaya yenilerini attım topladıklarımı katladım ütü yaptım ütü bitince elbise doalbını düzenledim lahana sarması yaptım ve kendime çay eşliğinde net olası verdim biraz dinlenincede evimi temzileyeceğim