oyyy kıyamaammmmm bu saatte yeme dahi ama
Teşekkür ederim
Sanırım çok uzun süreli saklanmıyor bu.Dediğin gibi uzun süre saklanabilmesi için kaynatmak gerek.
Ana!!!! tabiki ben masum ben hele hiç bilmem öyle sıcak şeyler hemen daral gelir bunalırımçot ayıp çoooootttttt
işte bunları yapıp birinci oldum linki de verebilirim ama üşeniyom resimleri yüklemek daha kolay şimdi
Eki Görüntüle 809050 Eki Görüntüle 809049 Eki Görüntüle 809051 pastalar kategorisinde çilek soslu cheescake
Eki Görüntüle 809055 Eki Görüntüle 809054 Eki Görüntüle 809056 ev baklavası
Eki Görüntüle 809052 su söreğim
Eki Görüntüle 809057 çökertme kebabı
Ramazan menüsünde de ev baklavası,el açması su böreği ve çökertme kebabı ile birinci oldum masa düzenide ver bunun içinde ama onun fotosunu bulamadım şimdi...
ben bi buhar tedavisi yapmaya gideyim deneyeyim bakalım işe yarıyomu acil bekleniyorumdahayden iyi geceler
ben bi buhar tedavisi yapmaya gideyim deneyeyim bakalım işe yarıyomu acil bekleniyorumdahayden iyi geceler
bu satte yemezmiydim sanırım olsa yerdim
ha sen sıcaktan bunalıyosun anladım men seni Allah enişteme yardım etsin
Acilen bekleniyorsanız hiç bekletmeyin tansiyon daha da fırlamasın
İyi geceler canım
Kız ne geldi aklına
Hay Allahım Saram sen bu sıcaklıkla kesin bebiş doğuracaksın hatta benim tedavimi bilem sollayacaksın
canım menim kıyamam sana men
bizim kel osman meşhur oluyo hatresim ikramaya istanbulda ama onun doktoruda kelmi adı osmanmı bilmiyoz du soralım
benim daktır ist tüp bebkden Aret Kamar olacak inşaallah hayırlısıylaa...kendisi de kel sınıfından..gerçi benim koca da kel amaa saç ektirecek...çok yakışıklı olacam görcen deyiip durur...kızdırırsa o ektirdiği saçları tek tek yolarım haberi yokk tabisi....topiği kokuttum mu aaa çot ayıp ama men size turşu kurup getirem siz koktu diyin şinci küser giderim haaaa
çekmeceli dolap daha kullanışlı ve düzenli oluyor haklısın ortaboylarını bende beğeniyorumm...annem de bol bol vişne erik falan koyar ramazanda komposto yapardı miss giib ne içerdik amaa..taneleri de lezzetli oluyorduayrıca vişne kızılcık erikde koydum birazda şeftali koyayaım diyorum kışın kaynatıp doğal meyve suyu yaparım
tatlım benimki çekmeceli altı çekmeceli aldım sandık tipini sevimiyorum onlarda aradığını bulamıyosun çekmecelilerde herşey yerli yerinde
ben istanbuldayımm şekerimm aklımdaki doktordan fayda görmezsen neden olmasın bana tüm yollar açık o zaman..insan inandığı güvendiği teslim olduğu tedaviye yönelmelii..
Canım Bursa'dayım ben,senin doktorun adı da mı Kel Osman?
Doktorla ilk görüşmemden sonra Yeter bana diyor ki kız hatres gerçekten de Kel Osman' mıymış
Öylemiş dedim yani
Haydin hep beraber bizim tohtora
Teşekkür ederim
Sanırım çok uzun süreli saklanmıyor bu.Dediğin gibi uzun süre saklanabilmesi için kaynatmak gerek.
Ana!!!! tabiki ben masum ben hele hiç bilmem öyle sıcak şeyler hemen daral gelir bunalırımçot ayıp çoooootttttt
iyi geceler şekerimm Rabim gecenizi berektlendirsin...Peygamber efendimiz bu şekilde dua edermiş evlat sahibi olmak isteyenlereben bi buhar tedavisi yapmaya gideyim deneyeyim bakalım işe yarıyomu acil bekleniyorumdahayden iyi geceler
not ediyorum beynimee 2 kavanoz da ondan mı yapsam acep..turşuya doyucam bu senee açılın turşucu geliyorr....hatresim ben bu akşam domates turşusu yaptım şöyleki domtesleri yıkadım dörde böldüm robotta çektim yeşil biberleride yıkadım robotta çektim bi deste maydanoz bi baş sarımsakda kıydım içine bi yemek kaşığı iri tuz katıp karıştırdım dolaba koydum bi hafta sonra yemeye hazırdır çok leziz oluyo
iyi geceler kızlar
canım benim çok geçmiş olsun ama aşılmayacak sorun yoktur
önceden ne ile savaşman gerektiğini bilmiyordun en azından
şimdi herşeyi biliyorsun bu durumu bir arkadaş vardı
MAVİELLE onun durumu bağışıklık problemiymiş senin durumunla aynımı bilmiyorum ama ona danışabilirsin bence
üzülme sakın herşey yoluna yakında girecek inşallah
ALLAH KABUL ETSİN CnM BENDE BAŞLADIM BENİMDE 1000 TANE KALDI..
YARIN BENDE TEDAVİYe BAŞLIYCAM İNŞALLAH..EĞER BENİMKİ BİTErSE SENİNKİNEDE YARDIM EDERİM
aboov ben de gelemiyomm kah konserve kah turşu yapıyorumm..olmadı fasulye haşlayıp buzlupa atıyorumm..hatta iyice aştım kendimii domateslerin bir ksımından salça bilem yaptım :)ne nankör iş bu yaaa hepi topu 2 şer 3 er kavanoz çıkıyor o kadar uğraşmama...
Yok he bacımm sen ne yapıyosun koluna noldu ben kaçırdım sanırımm taşınma ve tatil arasındaa....geçmiş olsun kuzumm:26::26:
Sagol kuzum ya bende çile bitermi işteyken bileğim BURKULDU kolumun dedim iyi olup geleyim istemiyorlardı şimdi gel diyor beni düşündüğünden istememiş kötü olmayın diye inanmıyorum bizimkide gitme diyor sorun sıkıntı ne ararsan var işte ALLHIM YARDIM etsin çünkü çoook yoruldum
Günaydın kızlar! Dün ilk lucrinimi yaptım. Resmi olarak tüp bebişe başlamış bulunuyoruz. Allah benim ve hepimizin hakkında hayırlısını eylesin inşallah.
Eguu selam. Ne buhar tedavisi bu. Ben de yapıyorm ama aynı şey mi bilemedim
Günaydin kızlar herkese mutlu hafta sonları olsun.. Herkes yatıyor ben yine ayaktayım bugün Eminönü ne gidicez birkaç eksiğim var onları tamamlamaya..
Canım çok güzel şeyler yapmışsın gerçekten, ne maharetli hatunmuşsun sen yaww
Ellerine sağlık.Sofra düzenini görmeye gerek kalmadı, bu kadar süper yapanın sofrası da malumdur artık
tamam canım git sen buhar uçmadan sen git iyi geceler tatlı rüyalar
iyi geceler şekerimm Rabim gecenizi berektlendirsin...Peygamber efendimiz bu şekilde dua edermiş evlat sahibi olmak isteyenlere
not ediyorum beynimee 2 kavanoz da ondan mı yapsam acep..turşuya doyucam bu senee açılın turşucu geliyorr....
iyi geceler benim de uykum geldi sabah erken kalktımm... yarın da işim çok galiba koca bir baş lahana beni bekliiii:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?