geçmiş olsun bitanem...çalışmak istyorsan dön derim ben de....ama gerçekten endini iyi hissedeceksen ve umursamayacaksan dön...yoksa mutsuz olursun...eşin neden gitme diyor çalışmanı istemediği için mi üzülmeni istemediği için mii birinci seçenekse etkilenme derim..ama ikinci seçenekse takdir ettim
ayy büyük paşamız büyüyor demek süt dişlerini döküp gençliğe geçiş yapıcak..göz açıp kapayana kadar büyüyor sıpalarçok duygulandımm
Aslında neden daha önce aklıma gelmedi bilmiyorumm..ama dün gece birden hatırladım sana iyi geceler derken vardır inşaallah bir hikmetiGeceniz bereketlensin bundan sonra salih evlatlar nasip etsin yaradan...derya mın sözü geliyor aklıma kader arkadaşım sevişerek hamile kalmayı hep çok istediğimiz halde bize nasip olmuyor rabbim sizlere nasip etsin aşk bebelerini inşaallah
ben de bekleyen ütüye ve dolaptaki bir baş lahanaya inat otruyorum pc başında
Slm kızlar biz geldik doktordan bebişim 2624 kilo boyuda 50 cm 4 gün önden gidiyoruz ekimin 12 sinde sabaha karşı alcak bebişimi bayramda alayım dedi ben istemedim 2-3 gün daha dursun istiyo ama benim için zor olcak yinede kararımı değiştirebilirim bakalım haftaya yine gitcez kontrole
çamaşırları topladım yerine yenilerini astım makinaya yenilerini attım topladıklarımı katladım ütü yaptım ütü bitince elbise doalbını düzenledim lahana sarması yaptım ve kendime çay eşliğinde net olası verdim biraz dinlenincede evimi temzileyeceğim
kolay gelsn canm bnde yatıyormm hıç bir iş yapmıyorm bu assagıda cıkan evlenıgn tarihi nasıl yapıyosunuz merak eetm bede yapmak ıstıyom
tamam canım 100 tane yazıyorum bitiremezsem p.tesi salı haber veririm okuyablirsenbiraz daha okursun..gunaydin sekerler nasilsiniz?nafis;canim simdi ozel msj atamicam sen nasilsa gecmisi okuyosun bana yaz 100 tane bitsin yine alirim taam mi?9ay;canim tedaviye baslamana cok sevindim hayirli ugurlu sonu bebisli olsun insallahhhh...
Slm kızlar biz geldik doktordan bebişim 2624 kilo boyuda 50 cm 4 gün önden gidiyoruz ekimin 12 sinde sabaha karşı alcak bebişimi bayramda alayım dedi ben istemedim 2-3 gün daha dursun istiyo ama benim için zor olcak yinede kararımı değiştirebilirim bakalım haftaya yine gitcez kontrole
canım şimdikolay gelsn canm bnde yatıyormm hıç bir iş yapmıyorm bu assagıda cıkan evlenıgn tarihi nasıl yapıyosunuz merak eetm bede yapmak ıstıyom
kolay gelsn canm bnde yatıyormm hıç bir iş yapmıyorm bu assagıda cıkan evlenıgn tarihi nasıl yapıyosunuz merak eetm bede yapmak ıstıyom
CANIM PROFİLİ DÜZENLE KISMINDAN EN ALTTA
HİTAP ŞEKLİ ....(Buraya aşkım hayatım vs yazacaksın) ÖZEL GÜN (düğün ) ÖZEL TARİH (evilik tarihi ) GÖrESEL (burda göeseli tıkla var oradan bir şey seç onu ekle)değişikliği kaydet dediğinde oluyor
tamam canım 100 tane yazıyorum bitiremezsem p.tesi salı haber veririm okuyablirsenbiraz daha okursun..
Allah kabul etsin canım
ayyy derinn 12 ekimmi
benmde test tarihim o zamanda olacak nasipse
canım şimdi
canım kullanıcı kontrol paneline gir profili düzenle de
asağıya doğru indiğinde hitap sekliniz diyo işte oraya kocana hitap şeklini yaz
sonraki secenekte özel gün türünü düğün olarak işaretle
özel gün tarihine evlilik tarihinizi yaz
görsel olarakta gelin damat seklin nasıl istiyosan onu sec
en altta değişiklikleri kaydet de bu kadar
olur öyle vakalar nafiş yakalaaarrrbende uğraşıyorum yarım saatir sen anlatmışsın bile
bende uğraşıyorum yarım saatir sen anlatmışsın bile
benede okumadan ugrastımm olmuşşşşşşş bu arada yınede saolun
maşallah sana amm çok iş yapmışsın..ben de lahana sarması yapıyorumm tevafuğa bak....güzel yapraklarından seçip lahana saracam kocama da üüzm yaprağı çıkardım buzluktan ..kalan lahanyı da diyet çorbama kullanacam pazartesi başlarım diyetee şimdi evi lahana kokutmadan nasıl pişrecem bunları di,ye düşünüyorumm tüm kapıları kapatmam lazımm mecbuur..çamaşırları topladım yerine yenilerini astım makinaya yenilerini attım topladıklarımı katladım ütü yaptım ütü bitince elbise doalbını düzenledim lahana sarması yaptım ve kendime çay eşliğinde net olası verdim biraz dinlenincede evimi temzileyeceğim
ne güzel haberlerle gelmişsin...bebişinin oyu kilosu çok iyi maşallah subhanallah önden gitmesi normal..baksana benim yeğenimin doğduğu boy ve kiloya gelmiş bile sıpaaa...inşallah sürprizsiz zamanınızı bekelrsiniz canımmSlm kızlar biz geldik doktordan bebişim 2624 kilo boyuda 50 cm 4 gün önden gidiyoruz ekimin 12 sinde sabaha karşı alcak bebişimi bayramda alayım dedi ben istemedim 2-3 gün daha dursun istiyo ama benim için zor olcak yinede kararımı değiştirebilirim bakalım haftaya yine gitcez kontrole
nafiş bebişim ne okuyosun canımm...tamam canım 100 tane yazıyorum bitiremezsem p.tesi salı haber veririm okuyablirsenbiraz daha okursun..
Allah kabul etsin canım
maşallah sana amm çok iş yapmışsın..ben de lahana sarması yapıyorumm tevafuğa bak....güzel yapraklarından seçip lahana saracam kocama da üüzm yaprağı çıkardım buzluktan ..kalan lahanyı da diyet çorbama kullanacam pazartesi başlarım diyetee şimdi evi lahana kokutmadan nasıl pişrecem bunları di,ye düşünüyorumm tüm kapıları kapatmam lazımm mecbuur..
ne güzel haberlerle gelmişsin...bebişinin oyu kilosu çok iyi maşallah subhanallah önden gitmesi normal..baksana benim yeğenimin doğduğu boy ve kiloya gelmiş bile sıpaaa...inşallah sürprizsiz zamanınızı bekelrsiniz canımm
nafiş bebişim ne okuyosun canımm...
:44::44::44:
BEN SENİN BUNDAN ÖNCEKİ BAYRAKLI İMZANA BAYILIYORDUMM ben resim yükleyemiyorum
evet canım cepten girmiştim ama şimdi pc ye geçiş yaptım.dün sabahtan bu yana geçmişi okudum anca yazabildim:) bu arada sen matineye gittin mi canım ben kaçırdım?
Hakikaten güzel şeyler yapmışsın.
Demek kociş uyumuş ha
Kaldırsaydın ya bebiş yapcaz diye[/COLOR][/FONT][/B]
gelsin valla
tamam hadi koşa koşa git gel:))
Güle güle git iyi gezmeler...
Hamile haberleri bu topikte anlık yayınlanıyor heralde
geçmiş olsun bitanem...çalışmak istyorsan dön derim ben de....ama gerçekten endini iyi hissedeceksen ve umursamayacaksan dön...yoksa mutsuz olursun...eşin neden gitme diyor çalışmanı istemediği için mi üzülmeni istemediği için mii birinci seçenekse etkilenme derim..ama ikinci seçenekse takdir ettim
ayy büyük paşamız büyüyor demek süt dişlerini döküp gençliğe geçiş yapıcak..göz açıp kapayana kadar büyüyor sıpalarçok duygulandımm
aslında neden daha önce aklıma gelmedi bilmiyorumm..ama dün gece birden hatırladım sana iyi geceler derken vardır inşaallah bir hikmetigeceniz bereketlensin bundan sonra salih evlatlar nasip etsin Yaradan...derya mın sözü geliyor aklıma kader arkadaşım sevişerek hamile kalmayı hep çok istediğimiz halde bize nasip olmuyor Rabbim sizlere nasip etsin aşk bebelerini inşaallah
ben de bekleyen ütüye ve dolaptaki bir baş lahanaya inat otruyorum pc başında
gözüm gönlüm açıldıbende sen dedin diye eski imzama dönüş yaptım şekerim..
sen pc ye giriş yaptın ben dışarı çıkış yaptım bi türlü iki lafın belini kıramadık yani dek gelip..
saol canım beğenmene sevindim..
kocacım biricik herifim uyumamış uykuya ramak kalmıştı ben gittiğimde baktım verimli iş çıkmaz bundan dedim sonra kullanırım damızlık olaraktan
baktım bi tane bile gebe haberi yok çok bereketsiz birgün oldu
koşmadan ağırdan takıldım...
anca gelebildim..
tabii canım anlık canlı canlı çok hamişimiz oldu da bu ara pek bi durgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?