hiç anlamadım ben anlamamki zaten hiç te bilmem :26::44:
Zaten bu sene senle ben kışlık turşucu biberci olduk çıktık
Ama görüyorum ki bu topiktekiler de bizden geri kalmamış
Yani adamın biz orda hayır desek hastasını ve netice de 5 - 6 milyarı kaçırma ihtimali olmasına rağmen böyle kabul edecekseniz başlayalım demesi güzel. Bir de bu iş artık ticarete dönüşmüş, bana göre hastamın memnuniyeti ,beni başka insanlara tavsiye etmesi maddiyattan önce gelir diyor.
Bakalım hayırlı sonuçlar olur inşallah.
Senin doktor da Hulusi Bey' di sanırım.En kısa zamanda tedavine başlar bebeğini de alırsın kucağına inşallah.
Çohhhhhhhh şaşırdım dermişim
Sayende ben de yeterde buralardayız, yakında bizim topic hepten buruya taşınacaz.
Gülden haberin olsun misafirlerin çoğalıyor
Canım Bursa'dayım ben,senin doktorun adı da mı Kel Osman?
Doktorla ilk görüşmemden sonra Yeter bana diyor ki kız hatres gerçekten de Kel Osman' mıymış
Öylemiş dedim yani
Haydin hep beraber bizim tohtora
Zaten bu sene senle ben kışlık turşucu biberci olduk çıktık
Ama görüyorum ki bu topiktekiler de bizden geri kalmamış
Yani adamın biz orda hayır desek hastasını ve netice de 5 - 6 milyarı kaçırma ihtimali olmasına rağmen böyle kabul edecekseniz başlayalım demesi güzel. Bir de bu iş artık ticarete dönüşmüş, bana göre hastamın memnuniyeti ,beni başka insanlara tavsiye etmesi maddiyattan önce gelir diyor.
Bakalım hayırlı sonuçlar olur inşallah.
Senin doktor da Hulusi Bey' di sanırım.En kısa zamanda tedavine başlar bebeğini de alırsın kucağına inşallah.
Çohhhhhhhh şaşırdım dermişim
Sayende ben de yeterde buralardayız, yakında bizim topic hepten buruya taşınacaz.
Gülden haberin olsun misafirlerin çoğalıyor
Canım Bursa'dayım ben,senin doktorun adı da mı Kel Osman?
Doktorla ilk görüşmemden sonra Yeter bana diyor ki kız hatres gerçekten de Kel Osman' mıymış
Öylemiş dedim yani
Haydin hep beraber bizim tohtora
evet canım benim daktır hulusi idi...
bakalım yine o olcakmı emin değilim...
osmancığım gerçekten mantıklı konuşmuş ve hastalarını düşünmesi çok güzel gerçekten..
güven veriyor...
şimdi herşey süpper bir de tedavi sonunda görüşelim biz bu konuyu sonuca göre
pozitif olursa başımızın üzerine negatifte (Allah korusun) Allah onu dilimizden korusun:99::99::99:
ne kadar saf ve temizim değilmi gözü açılmamış el değmemiş cinsindenimcanım menim kıyamam sana men
inşallah sonu pozitif olur benim içimden ikiz geçiyo hatresim için
kendim içinde üçüzde düşünüyom
sende dördüz doğur tam olsun
ne kadar saf ve temizim değilmi gözü açılmamış el değmemiş cinsindenim
en güzeli çok iyi geçirmişsin içinden
ağzımdan burnumdan bebe fışkırsın artık sığamayınca bebelerim haliyle gelişi güzel dağılacaklar içerde
gülden o imzanı değişsene tızım simsiyah bi kedi ismini yalıyo ıııııyyyh :113::113::113::113:
kıyamam men ona tızım o bana her daim lazım biz buhar banyosu yapıyoz kocişimle her herde deva
sanada tavsiye ederim banada hatres tavsiye etmişti gerçi o grip için buhar banyosunu önermişti ama benim aklım başka şeye çalıştıama herşey bebek için kendim için değil yani
ayyy koca köylü seniiiiiiiiii:98::98::103::103:
nasıl oluyoooo o buhar banyosu bi deyivereydiniz yaw...
maşallah ne bulduysan atmışsın maksat dondurucu boş kalmasın ..hey gidi genç kızlığımda babaevine bir derin dondurucu aldık benim yemek masam büyüklüğünde tüm mahallenin ve amcamların kışlık yiyeceği artı kurban etiyle tamamen dolduruyorduk..babamın bir kasa hamsi alıp anacığımla temizleyip sakladığımızı bilirim ne kokmuştuk amaa..herkes evlenip dağılınca o da emekliye ayrıldı şimdi annem buzdolabının deepfreezini kendi yetiştirdiği fasulye bamya vs ile dolduruyor...inan bana birkaç sene sonra artık hevesin kaçar doldurcam diye kendini yormazsınn:100::100:
ne demek isterlerse aralarına.....azcık sıkışırık sığarsın aramıza
her daim bekliyoruz hatta lafı bile var bekara karı okşamak kolaydır:26:
evet şekerim benim tam tamına 2 tane birinciğilim var
topiği kokuttum mu aaa çot ayıp ama men size turşu kurup getirem siz koktu diyin şinci küser giderim haaaa
sen hamile kal turşular benden canım menim
ayrıca sohbete balıklama bodoslama her şekilde dalabilirsin ama buraya dalıp bizim topiği unutmak yok ona göre
şimdi sen diyeceksinki dinime küfreden müslüman olsa bende hep burdayım
sağol canım seninde ellerine sağlık
buhar banyosu şincik şöyle oluyo şofbeni açıyosun küveti dolduruyosun sonra ıııı şeeey kem küm anladın sen onu
osman in
hulusi out
dikkat ettim bu daktırlarında çok havalı isimleri oluyormuş
ayrıca vişne kızılcık erikde koydum birazda şeftali koyayaım diyorum kışın kaynatıp doğal meyve suyu yaparım
tatlım benimki çekmeceli altı çekmeceli aldım sandık tipini sevimiyorum onlarda aradığını bulamıyosun çekmecelilerde herşey yerli yerinde
Öyledir öyledirhiç anlamadım ben anlamamki zaten hiç te bilmem :26::44:
he yaaa hep boğazımız için başka ne derdimiz var ki...bugün de fazla kaçırıdm zatenn..kocam da nasiplendibol kalorili gıdalardan az önce yatmış yere midem bulanıyor galiba hamileyim diye geyik yapıyor....senin doğurasın yok bari ben doğurayımm...he dedim nasıl olcak o iş...sezaryen yapacakmış haspam...evet ben tescilli birinciyim
biliyorum canım senin turşu kalan malzemeleri değerlendirme turşusu o bile güzel görünüyor diğerleri eminim daha şahanedir..
elceğizlerin dert görmesin..
kolay gelsinnnn valla zaman alan ve uğraştıran işler herp boğaz hep boğaz nolcak bu halimiz
kocanın keyfi yerindeyken ve herşeye evet derken pamuk gibiyken hemen derin donduruya at evet demesi gereken önemli bir mevzuda çözdür
Haklısın Yeterim ben de Sara' yı yakalamak için buraya girdikçe görüyorum şen şakrak bir topik oluşunu.E pat diye de dalamıyorsun sohbete.Tanıdıkça yazasım geliyor bundan sonra artıkım gelirim heralde,tabi beni de isterlerse aralarına :44::44::44:
Saram turşuların çok güzel görünüyor, hamile kalırsam inşallah bir bidon gönderirsin artıkım
Egunalin yemek yarışması birinciliğimi varmış:44::44::44: Ooo ne güzel, hangi yemekte:44::44::44:
İkramaya bu köz biber işini kavanozda nasıl yaptığını anlatır mısın biraz?Çünkü ben de çok severim,bayağı bir yaptım ama dondurucuya attım.Kavanozda daha pratik olduğunu düşünüyorum buzların çözülmesini bekleme derdi yok.Aklıma yatarsa yine yaparım sanırım.
Hatres sana masumane bir grip buharı önermişti, ben ne bilimmmmmm seni işi küvetlere kadar çekeceeeeeeni
He yaw ben bilmem mi seni
Ben masum, bişey demedim Sara hatun çekti o taraflara
Evet bende de dondurucu hevesi var ,ama dediğin gibi zamanla hevesi kaçar gibi insanın...
Tebrikler, hangi kategori de pekim:44::44::44:
Valla benim tohtor havalı sizinkini bilemiyecem artıkım
Çot iyi etmişsin çekmeceli almakla.Diğerlerinde bi şey bulunamıyor ki.
Öyledir öyledir
evet canım benim daktır hulusi idi...
bakalım yine o olcakmı emin değilim...
osmancığım gerçekten mantıklı konuşmuş ve hastalarını düşünmesi çok güzel gerçekten..
güven veriyor...
şimdi herşey süpper bir de tedavi sonunda görüşelim biz bu konuyu sonuca göre
pozitif olursa başımızın üzerine negatifte (Allah korusun) Allah onu dilimizden korusun:99::99::99:
İnşallah canım inşallah.inşallah sonu pozitif olur benim içimden ikiz geçiyo hatresim için
kendim içinde üçüzde düşünüyom
sende dördüz doğur tam olsun
ne kadar saf ve temizim değil mi gözü açılmamış el değmemiş cinsindenim
gülden o imzanı değişsene tızım simsiyah bi kedi ismini yalıyo ıııııyyyh :113::113::113::113:
İnşallah akıbette güzel olur da o zaman tam anlamıyla tavsiye edilecek bir doktor olur gerçekten.Benim bundan bir önceki tedavimi yapan doktordan da çok memnun kalmıştım ama maalesef negatif olunca eşim tekrar istemedi.
Şimdi düşünüyorumda Allah vermezse doktor napsın.Gerçi biz işimizi sağlam tutucaz gerisi takdir.Bir önceki negatifi hiiiiiiiiiççççççççç beklemiyordum,çünkü daha öncekiler hep tutmuştu, yine tutar sandım ama sonucu öğrenince şok oldum sanki
O yüzden şimdikinde de korkuyorum ister istemez:18::18::18:
İnşallah canım inşallah.
Bence
Öyle olmasaydı şinciye bissürü veletleriniz olurdu
Saram tam ben diyecektim
Yalaması neyse de sanki öcü be:18::18:
Rana da anne bak tediş diye seviyo
işte bunları yapıp birinci oldum linki de verebilirim ama üşeniyom resimleri yüklemek daha kolay şimdi
Eki Görüntüle 809050 Eki Görüntüle 809049 Eki Görüntüle 809051 pastalar kategorisinde çilek soslu cheescake
Eki Görüntüle 809055 Eki Görüntüle 809054 Eki Görüntüle 809056 ev baklavası
Eki Görüntüle 809052 su söreğim
Eki Görüntüle 809057 çökertme kebabı
Ramazan menüsünde de ev baklavası,el açması su böreği ve çökertme kebabı ile birinci oldum masa düzenide ver bunun içinde ama onun fotosunu bulamadım şimdi...
güldenim bu imza daha güzel :13::13::13::13::13:
güldenim gece gece canım baklava çekti
Teşekkür ederimhe yaaa hep boğazımız için başka ne derdimiz var ki...bugün de fazla kaçırıdm zatenn..kocam da nasiplendibol kalorili gıdalardan az önce yatmış yere midem bulanıyor galiba hamileyim diye geyik yapıyor....senin doğurasın yok bari ben doğurayımm...he dedim nasıl olcak o iş...sezaryen yapacakmış haspam...
dondurmak iyi fikir de çözdürünce ya tazeyken ki tadı vermezse tadı bozulursa nolcek :44::44::120::120:
Canımm ben aşağıdaki malzemelerle ve hemen hemen aynı şekilde yaptım ama tek farkımız şeker katmadımm...ve malzemeleri ölçüler pek uymadan gözkararı ve limon da ekleyerek yaptımm çok sirke tadını sevmiyorum çünküü...ve bozulabilir diye buzdolabına kaldırıdmm...dışarda saklamak için su dolu tencerede 15 dakika kaynatmak gerekiyormuşş.peşinden de sıcağıyla ters çevirip kapağı altta kalacak şekilde sarıp 2 gün bekletilip..sızma yoksa serin ve güneş görmyen bi yere kaldırabilriz..sonrakileri bu usülle yapmayı düşünüyorumm
3 kg. Etli kırmızı biber.
1 su bardağı sirke.
1 su bardağı zeytin yağı.
2/3 çay bardağı toz şeker.
2/3 çay bardağı tuz.
3 baş sarımsak.
½ bağ maydanoz.
Tarif
Biberler yıkanıp temizlendikten sonra tercihen kor ateşte, yoksa fırında kabukları soyulacak kadar közlenir.
Kabukları soyulup içi temizlenen kırmızı biberler önce ikiye, istenirse dörde bölünür. (Kolay soymak için düzgün ve etli olması tavsiye edilir.)
Bir başka kapta sirke, yağ, tuz ve toz şeker karıştırılır.
Maydanoz yaprakları ayıklanır, sarımsaklar soyularak 3 4 parçaya bölünür.
Ağzı geniş bir cam kavanoza kaşıkla biraz sirke sosundan konarak bir- iki kat biber dizilir.
Üzerlerine biraz sosunuzdan, biraz sarımsak, bir iki yaprak maydanoz serpilir.
Biberler bitene kadar aynı şekilde devam edilir.
Son olarak kalan sos dökülerek kapakla arasına biraz zeytinyağı ile kapatıp kapak kapatılır.
Serin bir yere kaldırılır.
Bir hafta sonra yemeğe hazırdır.
Pide fırınına da verebilirsiniz tepsiyle.
En lezzetlisikor ateşte közlemenin tadını vermiyor.
he he bi masum gözü açılmamışta sensin bilmezmiyim men
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?