• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bi buhar tedavisi yapmaya gideyim deneyeyim bakalım işe yarıyomu acil bekleniyorumda:1: hayden iyi geceler:10::10::10:

oyyy kıyamaammmmm bu saatte yeme dahi ama :38:

bu satte yemezmiydim sanırım olsa yerdim:9::9::9::9::9::9::9:

Teşekkür ederim:16::16::16::16:
Sanırım çok uzun süreli saklanmıyor bu.Dediğin gibi uzun süre saklanabilmesi için kaynatmak gerek.

Ana!!!! tabiki ben masum ben hele hiç bilmem öyle sıcak şeyler hemen daral gelir bunalırım:17::17::17::17::17: çot ayıp çoooootttttt :9::9::9::9::9:

ha sen sıcaktan bunalıyosun anladım men seni Allah enişteme yardım etsin:9::9::9::9::9::9:

işte bunları yapıp birinci oldum linki de verebilirim ama üşeniyom resimleri yüklemek daha kolay şimdi:1:

Eki Görüntüle 809050 Eki Görüntüle 809049 Eki Görüntüle 809051 pastalar kategorisinde çilek soslu cheescake
Eki Görüntüle 809055 Eki Görüntüle 809054 Eki Görüntüle 809056 ev baklavası
Eki Görüntüle 809052 su söreğim
Eki Görüntüle 809057 çökertme kebabı

Ramazan menüsünde de ev baklavası,el açması su böreği ve çökertme kebabı ile birinci oldum masa düzenide ver bunun içinde ama onun fotosunu bulamadım şimdi...

Canım çok güzel şeyler yapmışsın gerçekten, ne maharetli hatunmuşsun sen yaww:46::46::46::46::46:
Ellerine sağlık.Sofra düzenini görmeye gerek kalmadı, bu kadar süper yapanın sofrası da malumdur artık:46::46::46::46:

ben bi buhar tedavisi yapmaya gideyim deneyeyim bakalım işe yarıyomu acil bekleniyorumda:1: hayden iyi geceler:10::10::10:

Acilen bekleniyorsanız hiç bekletmeyin tansiyon daha da fırlamasın:9::9::9::9::9:
İyi geceler canım:3:
bu satte yemezmiydim sanırım olsa yerdim:9::9::9::9::9::9::9:

ha sen sıcaktan bunalıyosun anladım men seni Allah enişteme yardım etsin:9::9::9::9::9::9:

Kız ne geldi aklına:9::9::9::9:
Hay Allahım Saram sen bu sıcaklıkla kesin bebiş doğuracaksın hatta benim tedavimi bilem sollayacaksın:9::9::9::9:

Acilen bekleniyorsanız hiç bekletmeyin tansiyon daha da fırlamasın:9::9::9::9::9:
İyi geceler canım:3:

Kız ne geldi aklına:9::9::9::9:
Hay Allahım Saram sen bu sıcaklıkla kesin bebiş doğuracaksın hatta benim tedavimi bilem sollayacaksın:9::9::9::9:

inşallah canım beraber doğuralım inşallah

hatresim ben bu akşam domates turşusu yaptım şöyleki domtesleri yıkadım dörde böldüm robotta çektim yeşil biberleride yıkadım robotta çektim bi deste maydanoz bi baş sarımsakda kıydım içine bi yemek kaşığı iri tuz katıp karıştırdım dolaba koydum bi hafta sonra yemeye hazırdır çok leziz oluyo

canım menim kıyamam sana men :9::9::9::9::9::9::33::33::33::33::33::33:

bizim kel osman meşhur oluyo hatresim ikramaya istanbulda ama onun doktoruda kelmi adı osmanmı bilmiyoz du soralım:9::9::9::9::9:

topiği kokuttum mu aaa çot ayıp ama men size turşu kurup getirem siz koktu diyin şinci küser giderim haaaa:63:
benim daktır ist tüp bebkden Aret Kamar olacak inşaallah hayırlısıylaa...kendisi de kel sınıfından..gerçi benim koca da kel amaa saç ektirecek...çok yakışıklı olacam görcen deyiip durur...kızdırırsa o ektirdiği saçları tek tek yolarım haberi yokk tabisi....
ayrıca vişne kızılcık erikde koydum birazda şeftali koyayaım diyorum kışın kaynatıp doğal meyve suyu yaparım

tatlım benimki çekmeceli altı çekmeceli aldım sandık tipini sevimiyorum onlarda aradığını bulamıyosun çekmecelilerde herşey yerli yerinde:34::34::34::34::34::34:
çekmeceli dolap daha kullanışlı ve düzenli oluyor haklısın ortaboylarını bende beğeniyorumm...annem de bol bol vişne erik falan koyar ramazanda komposto yapardı miss giib ne içerdik amaa..taneleri de lezzetli oluyordu

Canım Bursa'dayım ben,senin doktorun adı da mı Kel Osman?
Doktorla ilk görüşmemden sonra Yeter bana diyor ki kız hatres gerçekten de Kel Osman' mıymış:9::9::9::9:
Öylemiş dedim yani:9::9::9::9:

Haydin hep beraber bizim tohtora:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ben istanbuldayımm şekerimm aklımdaki doktordan fayda görmezsen neden olmasın bana tüm yollar açık o zaman..insan inandığı güvendiği teslim olduğu tedaviye yönelmelii..

Teşekkür ederim:16::16::16::16:
Sanırım çok uzun süreli saklanmıyor bu.Dediğin gibi uzun süre saklanabilmesi için kaynatmak gerek.

Ana!!!! tabiki ben masum ben hele hiç bilmem öyle sıcak şeyler hemen daral gelir bunalırım:17::17::17::17::17: çot ayıp çoooootttttt :9::9::9::9::9:

altına yazdım zaten...başka bir sitede konserve yöntemi de anlatılmıştı ama kopyalayamadım yazıları linki veriim bari bakarsınn
http://www.seviminaskanasi.com/2013/09/kozlenmis-kirmizi-biber-konservesi.html#axzz2fSvXaIXr
....ama sirke li yapılan birkarışım kaynayınca ekşir diye tırsmıyor da değilim açıkçası:44::44::44:

Son düzenleme:
iyi geceler şekerimm Rabim gecenizi berektlendirsin...Peygamber efendimiz bu şekilde dua edermiş evlat sahibi olmak isteyenlere
hatresim ben bu akşam domates turşusu yaptım şöyleki domtesleri yıkadım dörde böldüm robotta çektim yeşil biberleride yıkadım robotta çektim bi deste maydanoz bi baş sarımsakda kıydım içine bi yemek kaşığı iri tuz katıp karıştırdım dolaba koydum bi hafta sonra yemeye hazırdır çok leziz oluyo
not ediyorum beynimee 2 kavanoz da ondan mı yapsam acep..turşuya doyucam bu senee açılın turşucu geliyorr....
iyi geceler kızlar

iyi geceler benim de uykum geldi sabah erken kalktımm... yarın da işim çok galiba koca bir baş lahana beni bekliiii:53::53::26::26:

Günaydın kızlar! Dün ilk lucrinimi yaptım. Resmi olarak tüp bebişe başlamış bulunuyoruz. Allah benim ve hepimizin hakkında hayırlısını eylesin inşallah.

canım benim çok geçmiş olsun ama aşılmayacak sorun yoktur
önceden ne ile savaşman gerektiğini bilmiyordun en azından
şimdi herşeyi biliyorsun bu durumu bir arkadaş vardı
MAVİELLE onun durumu bağışıklık problemiymiş senin durumunla aynımı bilmiyorum ama ona danışabilirsin bence
üzülme sakın herşey yoluna yakında girecek inşallah

Canım sen nasılsın? Özledim valla.
İlk şoku atlattım. Tedavide aspirin ve prednol kullanacaktık zaten bir şey değişmiyormuş. Ama hamile kalırsam başka bir iğne kullanmam gerekecekmiş. Artık gereken neyse yapacağız napalım :)

ALLAH KABUL ETSİN CnM BENDE BAŞLADIM BENİMDE 1000 TANE KALDI..
YARIN BENDE TEDAVİYe BAŞLIYCAM İNŞALLAH..EĞER BENİMKİ BİTErSE SENİNKİNEDE YARDIM EDERİM

Canım selam sanırım aynı zaman başlıyoruz tedaviye. Hayırlı olsun seninki de.

Eguu selam. Ne buhar tedavisi bu. Ben de yapıyorm ama aynı şey mi bilemedim :52:

Günaydin kızlar herkese mutlu hafta sonları olsun.. Herkes yatıyor ben yine ayaktayım bugün Eminönü ne gidicez birkaç eksiğim var onları tamamlamaya..

aboov ben de gelemiyomm kah konserve kah turşu yapıyorumm..olmadı fasulye haşlayıp buzlupa atıyorumm..hatta iyice aştım kendimii domateslerin bir ksımından salça bilem yaptım :)ne nankör iş bu yaaa hepi topu 2 şer 3 er kavanoz çıkıyor o kadar uğraşmama...

Yok he bacımm sen ne yapıyosun koluna noldu ben kaçırdım sanırımm taşınma ve tatil arasındaa....geçmiş olsun kuzumm:26::26::16::16::16:

Sagol kuzum ya bende çile bitermi işteyken bileğim BURKULDU kolumun dedim iyi olup geleyim istemiyorlardı şimdi gel diyor beni düşündüğünden istememiş kötü olmayın diye inanmıyorum bizimkide gitme diyor sorun sıkıntı ne ararsan var işte ALLHIM YARDIM etsin çünkü çoook yoruldum :50:

:3::3::3::3:nasılsın canım...
tekrar geçmiş olsun...
acıkcası fikrimi sorarsan bence tekrar başlama yüzsüz herif senin iyi olmanı isteseydi gelme demezdi bi kaç gün daha dinlen derdi..
ama bide su yönü var eğer tedavi için para biriktirmek için bu işe ihtiyacın varsa ben olsam giderdim canım ben değil o yaptgından utansın derdim:31:

Günaydıınnnn eyyyy infertil cancağızlarım:1:
Büyük paşamın dişi sallanıyormuş artık bebeklik dişlerini dökme zamanı geldi sanırım:ssz::ssz::ssz:
Büyüyor kuzum ne zor iş büyümek neden dişim sallanıyor yoksa çokmu acıyacak diye bunalımda ses tonu bile değişmiş konuşurken kıyamam:5:

Sagol kuzum ya bende çile bitermi işteyken bileğim BURKULDU kolumun dedim iyi olup geleyim istemiyorlardı şimdi gel diyor beni düşündüğünden istememiş kötü olmayın diye inanmıyorum bizimkide gitme diyor sorun sıkıntı ne ararsan var işte ALLHIM YARDIM etsin çünkü çoook yoruldum :50:

canım patronunun işi düşmüş belliki seni düşündüğünden o zaman işten çıkamrışsa söyleseydi seni kırmadan daannnn diye çıkardığını unutmadık yani..tabii önemli olan patron ve tavrı değil şu an işe başlayıp başlamama durumun ihtiyacın varsa ve eşin sorun yaratmayacaksa çalış derim...para kazanacaksın sonuçta...

Günaydın kızlar! Dün ilk lucrinimi yaptım. Resmi olarak tüp bebişe başlamış bulunuyoruz. Allah benim ve hepimizin hakkında hayırlısını eylesin inşallah.
Eguu selam. Ne buhar tedavisi bu. Ben de yapıyorm ama aynı şey mi bilemedim :52:

:46::46::46::46::46:başladın demek tedaviyeeee lucrin kokusu geldi zaten:1:
canımcım hani bi test yaptırmışsınya antikorlarla ilgili nerde yaptırdın kaça yaptırdın ne kadar zamanda sonucu aldın işte tüm bu sonuçların cevabını istiyorum:1: eksiksiz litfen:1: şekerim buhar banyosu dedi kızlar bende tam bilmiyorum banyo kelimesi ve çocuk için olunca benim bildiğim tek buhar banyosu var ben onu yıllardır yapıyom zaten:1: sonuç ortada 5 tane birbirinden görünmez bebelerim var:1:

Günaydin kızlar herkese mutlu hafta sonları olsun.. Herkes yatıyor ben yine ayaktayım bugün Eminönü ne gidicez birkaç eksiğim var onları tamamlamaya..

günaydın canım ben erkenciydim yatmıyorum yani anneme geçtim hattaaaa..
sende anneciğinle berabersin ohh misss..

Canım çok güzel şeyler yapmışsın gerçekten, ne maharetli hatunmuşsun sen yaww:46::46::46::46::46:
Ellerine sağlık.Sofra düzenini görmeye gerek kalmadı, bu kadar süper yapanın sofrası da malumdur artık:46::46::46::46:

saol canım ayıptır övünmesi fena değilim yani:1:

tamam canım git sen buhar uçmadan sen git iyi geceler tatlı rüyalar:23::23::23::23::23::23::23:

ay ne banyosu ne buharı gittimki adamceğiz uyku modunda bende kendi kendime havalanmışım bekleniyorum diye:1:

iyi geceler şekerimm Rabim gecenizi berektlendirsin...Peygamber efendimiz bu şekilde dua edermiş evlat sahibi olmak isteyenlere

not ediyorum beynimee 2 kavanoz da ondan mı yapsam acep..turşuya doyucam bu senee açılın turşucu geliyorr....

iyi geceler benim de uykum geldi sabah erken kalktımm... yarın da işim çok galiba koca bir baş lahana beni bekliiii:53::53::26::26:

ne güzel duaymış semuş iyiki dedin bende böyle dua edeyim geceleri:38:

günaydın hanımlarrr:16::16::16::16::16: güzel bir hafta sonu geçirin:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Back
X