- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
telefon operatörleri halt etmiş şekerim benim çekim gücüm karşısında...
her daim çekerim ben öyle böyle değil kelimeler kifayetsizdir beni anlarmaya çok fena bişeyim ben
hem sen neden kel osmandan bahsetmiyon görmeye gittin ya bişi demedin ya da yazdın ben görmedim...
evet çok fenayım ben
sana paçalı donlarımı göstercem baaakkkkkEki Görüntüle 808903 Eki Görüntüle 808902
Evet canım yaçekim gücünün fazlalığını gördük zaten söylemeye gerek yok

Bugün aklıma geldi de egunale Kel Osmanı söyleyecektim diye,topiğine de o yüzden girmiştim seni orda göremeyince sonra yazarım dedim, hazır burdasın yazalım barim.
Canım gittiğim gün muayene etti doktor geçmişimizden de bahsettik, başlamak için bir engel görmedi ve ilaçlara başladım.
Doktor ben embriyoları 5. günde transfer ediyorum dedi, 5. güne kalamayıp da tedaviniz yarım da kalabilir eğer bu şekilde kabul ederseniz başlayalım dedi. Biz de tamam dedik,çünkü doktor içimize sindi.Embriyolar 3.gündeyken az çok bellidir tutunup tutunamayacağı, o yüzden 5.güne bırakıyorum,tutmayacağını bile bile 3.günde transferi yapıp hastamı neden 15 gün geçici umutlarla kandırayım ki dedi.
Bakalım napıcaz,acaba 5.güne kadar gider mi:44::44::44:
Bana daha önce hep 3.gün embriyo transferi yapılmıştı ,biri hariç ikisinde de netice olumluydu,Pozitif olan sonuçlardan birinde kalp atışını alamadık,diğerinde de kızım oldu çok şükür.
Senin durumun nedir Güldencim?Bakıyorum topiğine ama tam olarak bilmiyorum:26::26::26: