kızlar nasılsınızzzz
slmmmmmmmmm kızlaarrrrr dün yapıldı transferm şimdi sıra beklemede beklemek çok zor sabretmek çok zar zaradan dilencidinleyip duruyom
karmakarışıkve domates kokuyorum
sen nasılsın canımcım..
süpperrr canım çok sevindim şimdi sıra belirti aramaya geldi o aşamadasın
ve Allahın izniyle güzel haber vereceksin test gününde...
kaçıncı gün embriyosu kondu
karmakarışıkVe domates kokuyorum
Sen nasılsın canımcım..
Süpperrr canım çok sevindim şimdi sıra belirti aramaya geldi o aşamadasın
Ve allahın izniyle güzel haber vereceksin test gününde...
Kaçıncı gün embriyosu kondu
5.gün donmuş 30u test tarihim belirti yokkk:18::18:
konservemi yaptın kız canım iyiyim yorgunumbiraz
karmakarışıkve domates kokuyorum
sen nasılsın canımcım..
süpperrr canım çok sevindim şimdi sıra belirti aramaya geldi o aşamadasın
ve Allahın izniyle güzel haber vereceksin test gününde...
kaçıncı gün embriyosu kondu
geçmişe bakmadan direk dalıyorum
menemen yaptım kışlık hazırlık sebebiylen..
15 kavonoz yapmışım afiyet olsun bize
belirti olmaz zaten şimdi
maşallah 5.gün embriyosu
he canım konserve yaptımdı..
azcıkda turşu ve diğer sebzelerle ilgili bişiler yapsam süpper olar...
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
hatres, kmehtapsu, sara_28+
Bizim topic başıııııııııııııııııııııııı
Gene kaçıp gelmişsin buralara
Tızım bu egunalin ne çekim gücü var ya
aboov ben de gelemiyomm kah konserve kah turşu yapıyorumm..olmadı fasulye haşlayıp buzlupa atıyorumm..hatta iyice aştım kendimii domateslerin bir ksımından salça bilem yaptım :)ne nankör iş bu yaaa hepi topu 2 şer 3 er kavanoz çıkıyor o kadar uğraşmama...belirti olmaz zaten şimdi
maşallah 5.gün embriyosu
he canım konserve yaptımdı..
azcıkda turşu ve diğer sebzelerle ilgili bişiler yapsam süpper olar...
Slm kızlarcanım cok SIKILIYOR Gül'den ablacım dün iş yerine gittim kalan paramı almak için müdür geri dön diyor eşşekliğini anlamış bizimkide gitme diyor kolum henüz eskisi gbi değil bi DENEYLİM diyor benim sağlığımı düşündüğü için çalışmaya gelme demiş gitmem ama Gül'den abla sizden ricam Yasin okurmusunuz OKADR sorun sıkıntı bende okuyorum ama sizden de reca ederiyorum allh hepimzin hayatına huzur saglık sıhat mutluluk versin rabbim İNŞ BNADA hayırlısyla iyi güzel günlerde yaşamayı nasip etsin
maşallah 5.gün embriyosu
saolll teşekkür ler darısı sizlere bişe soracam bu erken gebelik testleri varmış ya idrar o hangi marka :26:8. gün yaparım belkı
çok güzel görünüyor tatlımm ben de salı günü bir baş lahana aldımm...kendime lahana sarması yapıcam artık kocam hayatta yemez....ama asıl niyetim lahana diyeti yapmakdı...4-5 günde yaptım 2 sefer ve onunla verdiğim kiloda kaldımm...bayrama kadar 3-5 kilo daha veresim var...yarın lahana çorbamı yapiim barii de sonraki gün başliim diyetimeee... yoksa gitmii kilolar ne kadar kovsam da eziklesem dee ıhh çok inatçı çıktılarkızlar akşama lahana sarması yaptım baktım lahanaların içi tam turşuluk bende küçük bi kavanoz karışık turşu yaptım
Eki Görüntüle 808837
maşallah 5.gün embriyosu
saolll teşekkür ler darısı sizlere bişe soracam bu erken gebelik testleri varmış ya idrar o hangi marka :26:8. gün yaparım belkı
Tedavin hayırlı uğurlu olsun canımm sonu doğumhane de bitsin inşaallah16: : erken teste karşıyız topikçeee senin 5. gün embriyosu olduğuna göre 9. gün kan testinde çıkması muhtemell.. ancak idrarda çıkmayabilir ve boşuna moralin bozulur..gene de sen bilirisn birkaç gün daha sabredip zamanında test yapmanı tavsiye ederim inşaallah bebeğin seninledir
çok güzel görünüyor tatlımm ben de salı günü bir baş lahana aldımm...kendime lahana sarası yapıcam artık kocam hayatta yemez....ama asıl niyetim lahana diyeti yapmakdı...4-5 günde yaptım 2 sefer ve onunla verdiğim kiloda kaldımm...bayrama kadar 3-5 kilo daha veresim var...yarın lahana çorbamo yapiim barii de sonraki gün başliim diyetimeee... yoksa gitmii kilolar ne kadar kovsam da eziklesem dee ıhh çok inatçı çıktılar
Tedavin hayırlı uğurlu olsun canımm sonu doğumhane de bitsin inşaallah16: : erken teste karşıyız topikçeee senin 5. gün embriyosu olduğuna göre 9. gün kan testinde çıkması muhtemell.. ancak idrarda çıkmayabilir ve boşuna moralin bozulur..gene de sen bilirisn birkaç gün daha sabredip zamanında test yapmanı tavsiye ederim inşaallah bebeğin seninledir
sağol canım sende yap ben çok seviyom turşuları
çok güzel görünüyor tatlımm ben de salı günü bir baş lahana aldımm...kendime lahana sarası yapıcam artık kocam hayatta yemez....ama asıl niyetim lahana diyeti yapmakdı...4-5 günde yaptım 2 sefer ve onunla verdiğim kiloda kaldımm...bayrama kadar 3-5 kilo daha veresim var...yarın lahana çorbamo yapiim barii de sonraki gün başliim diyetimeee... yoksa gitmii kilolar ne kadar kovsam da eziklesem dee ıhh çok inatçı çıktılar
TAMAM ELLER YUKARI KIZMAYIN HEMŞİREDE ÇIKAR DEDI AMA GARNTI OLSUN DIYE 12. GÜNE ATTILLAR İNŞALLAH ŞUAN TUTUNMUŞTUR HERHALDE DIMI:18::18:
ellerine sağlık afiyet olsun canım
ellerine sağlık bu yıl konserve ilk kez bende yaptım beğenirsem seneye yine yapacağım
KIZ haters HİÇ SORMA:44::44::44: BU egunal ÇOK FENA BİR HATUNBİR BAŞLIYORSUN KONUŞMAYA :44::44::44::44:ÇOK CİDDİ BİR KONU KONUŞUYORSUN 15 DK BİLEMEDİN 20 DK SONRA:26: KONU ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ ÖYLE YERELERE GİDİYOR Kİ KONU:44::44::44::44: BAZAN PAÇALI DONA BİLE GİDİYOR ÖYLE GÜLÜYORSUN ÖYLE GÜLÜYORSUN Kİ KARNIN AĞRIYOR
TAMAM ELLER YUKARI KIZMAYIN HEMŞİREDE ÇIKAR DEDI AMA GARNTI OLSUN DIYE 12. GÜNE ATTILLAR İNŞALLAH ŞUAN TUTUNMUŞTUR HERHALDE DIMI:18::18:
yok valla ben erken teste karşı değilim
yap kız ne güzel işte erkenden öğrenirsin
markası ne bilen varmı o testn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?