özür dilerim öylee bakınıyordum ama bende sonucumu yeni aldım salak gibi oldum sonuç 4544,5 arkadaşlar
adama damızlık muamelesi yapıyosun demek
14 uye okuyor topigiiiii masallahhhhhhhhhhhhhhhhh:
oh oh süpperrrr boşuna üzüldün işte meleklerin seninleeeeeee
malasef bende sonucu aldığım zaman çook sevindim aynı sizin gibi ama doktorlarımı aradık konyada bakan doktoru aradık nedeseler ya değerler çook güzel hamilesin fakat yarın gel idrara sıkışık ol tekrar bakalım dış gebelik olab,lir demesinmi yıkıldığım an anlıyacağınız göbekten göremezsek vajinadan bakarız dedi allahım sen büyük sün yarabbim al koca bir tokat sanki kocamlada küstümm:5
damızlık haa çok güldümmben çıkıom artık sonra uğrarım yine kocişi ihmal ettim kızmaya başlıo walla...ama gözüm sizde hep takipteyim arada yine
malasef bende sonucu aldığım zaman çook sevindim aynı sizin gibi ama doktorlarımı aradık konyada bakan doktoru aradık nedeseler ya değerler çook güzel hamilesin fakat yarın gel idrara sıkışık ol tekrar bakalım dış gebelik olab,lir demesinmi yıkıldığım an anlıyacağınız göbekten göremezsek vajinadan bakarız dedi allahım sen büyük sün yarabbim al koca bir tokat sanki kocamlada küstümm:5
çok bilio onlar ya....nie senin sinirlerini bozup duruolar bunlarr.saçmalamış onlar orda olsamda bi dövsem onlarıısenide bebeklerinide ALLAHIM korusun.dualrım seninle.ama üzülme artık.kocişinede küsme destek olun birbirinize
bugünkü rekorumuz 17 üyeydi canım öğlen bu ikinci sırada
bu değerde bebeğin görünmemesi normal değilmiş arkadaşlar yadoktorun iyi değil yada ultrasonu iyi değil dedi istanbuldaki doktorum karnındanda görür alttanda iyi bir doktor görür dedi gecikmeyin ihmal etmeyin doktorunuzu değiştirin felan dedi sizcee
bu değerde bebeğin görünmemesi normal değilmiş arkadaşlar yadoktorun iyi değil yada ultrasonu iyi değil dedi istanbuldaki doktorum karnındanda görür alttanda iyi bir doktor görür dedi gecikmeyin ihmal etmeyin doktorunuzu değiştirin felan dedi sizcee
malasef bende sonucu aldığım zaman çook sevindim aynı sizin gibi ama doktorlarımı aradık konyada bakan doktoru aradık nedeseler ya değerler çook güzel hamilesin fakat yarın gel idrara sıkışık ol tekrar bakalım dış gebelik olab,lir demesinmi yıkıldığım an anlıyacağınız göbekten göremezsek vajinadan bakarız dedi allahım sen büyük sün yarabbim al koca bir tokat sanki kocamlada küstümm:5[/QUO
canim insallah hersey yolunda gider,lutfen moralini bozma
kocanla kusme zamani degil,birbirinize destek olma zamani canim
banane banane ben oglen yoktum
benim icin 5 ustu rekordur
çok bilio onlar ya....nie senin sinirlerini bozup duruolar bunlarr.saçmalamış onlar orda olsamda bi dövsem onlarıısenide bebeklerinide ALLAHIM korusun.dualrım seninle.ama üzülme artık.kocişinede küsme destek olun birbirinize
masallah kuzucuguna,allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin
ne guzel bi duygudur o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?