Tüp Bebek Günlüğümüz !

teyzeleri yemin ederim belki inanmazsınız ggöbüşümde 1sağdan tık tık bir soldan tık tık seyrimeler var böyle ara ara olurdu ama şimdi bir görseniz şok olursunuz sanki bana meleklerim moral veriyor ben inanıyorum ben allahıma emanet ettim hep onları ama gelki doktor bugün iyice duygularımın içine etti yani sabah doktora gidicem artık bi baksın yine lüzümsuz dr çağırdı ama dahada gitmem ona meleklerimi alıp başka dr bulcam kendime

Canııım maşallah pıtırcığımıza Annesinede dönermiş.Canım çok sevindim,herseyin yolunda olmasına,Allah iyiliğini daim etsin

inşallah yarın herşey yoluna girer... ayrıca vajinal ulturasonun bi zararı yok ve erken olduğu için göbekten görmek zor. yarın güzel haberlerle dönmeni beklicem. kocanada kızma oda üzüntüden ne yaptığını bilmiyodur....

canım bak bunu içimden gelerek ve hissederek yazıyorum bebeklerin seninle...hiç bir tereddütün olmasın...şu an yaşadıklarında geçecek inşallah...
densiz bir doktorun canını sıkmasından ibaret herşey...

allahım sizden razı olsun gerçek kardeşlersiniz valla dualarınızı eksik etmediniz benimde dualarım sizlerle okadar beklettim merak ettirdim hakkınzı helal edin ama ben çok yorgunum müsadenizle çıkıyorum herkeze hayırlı geceler allaha emanet olun hepinizii kacaman öpüyorum sizleride meleklerimide sizin melekleride allaha emanet ediyorum yarın hastaneden gelince yazarım

Canııım maşallah pıtırcığımıza Annesinede dönermiş.Canım çok sevindim,herseyin yolunda olmasına,Allah iyiliğini daim etsin

AMİİNNNN... valla döndü pek bi hareketli benim kabuklu fıstığım ( bizimkiler resme bakınca kabuklu fıstığa benzettiler) rabbim tez zamanda sana ve diğer teyzelerine de tattırsın bu duyguyu...

AMİİNNNN... valla döndü pek bi hareketli benim kabuklu fıstığım ( bizimkiler resme bakınca kabuklu fıstığa benzettiler) rabbim tez zamanda sana ve diğer teyzelerine de tattırsın bu duyguyu...

Canım benim amiiin inşallah

senin için zor bi gün oldu yat dinlen canım arkadaşım... yarında bebişlerini görüp mutlu bi şekilde gel yanımıza... ve dediğim gibi vajinal ultrasona karşı çıkma.

kizlar bi sorum olacak beni bilgilendirirseniz sevinirim benim adetim en fazla iki yada tassssss catlasin uc gun suruyor ,ve ben endiseleniyorum aca yumurtlamam azmi azmi yumurta olur .korkuyorum

iyi geceler canlarım size doyum olmaz temizlik yormuş beni gideyim kocişime sarılıp yatayım sadece sarılcam ekşın yoookkk

bugün bende erken kaçacağım... sevincimi paylaşan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.. hepiniz iyiki varsınız...
mesajını atladığım yada cevap yazamadığım arkadaşım varsa beni affetsin ekrana dolu gözlerle baktığım için kaçırmış olabilirim... hepinize allah rahatlık versin..
yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah..

iyi akşamlar kızlar birşey sorucam transferden sonra ananasın yumurtanın tutunması için çok faydası olduğunu duydum ve bir kitapta okudum bu konuda bilginiz varmı??

iyi akşamlar kızlar birşey sorucam transferden sonra ananasın yumurtanın tutunması için çok faydası olduğunu duydum ve bir kitapta okudum bu konuda bilginiz varmı??

Ananas ve kabak çekirdeğinin işe yaradığını okumuştum bir çok yerde ve bende kullanmıştım ama doğruluğu nedir bilmiyorum.

yumurtayı bilmiyom ama ananas ve kabak çekirdeğini duydum burda ve yedim ama faydası oldumu bilmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…