Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok duygulandııııımmm çooookkkk
akasyacım canımarkadaşım ben bu ultrason görüntülerinden oldum olası çok etkilenir ve duygulanırım...
bi de seninki olunca gözlerim doldu...teyzesi yesin onu...rabbim hep güzel günler göstersin...ayağı taşa değmesin yavrunun...
MAŞALLAHHHH
walla geçmek bilmio bi kere hasta oldumu gerisi gelio hep.ayy sorma zaten gezenti dio.düşcem dilinehata yaptım ya şimdi eşimde kızdı çok hastayım deyince kendin kaşınıon dedi
ayyy sorma tedaviler yüzünden kiloları aldım ama yinede fena sayılmamhiçde mütavazi değilimmm
saolsun egunal şımarttı beni.sizlerde eminim süper hatunlarsınızdır.çok merak ediom ya sizi.:18::18:
ayy ne güzel bebişlesin bütün gün.daha ii vakit çabuk gecer.sıkıldın artık yatmaktan:18:19 şubatta gidiom akşam 8 de uçak.
tabii merak ederim gülüm...teşekküre ne hacet...he valla topiğimizin maşallahı var aldı başını gidiyor...
bilgisayarına kavuşamana sevindim eksikliğin belli oluyoduuuuu....mesajıma cevap vermesydin arayacaktım...
ekincim geçmiş olsun..... sende benim gibi hastalıktan kurtulamayanlardansın... gribi atlatalı bi ay olcak hala habire hastalanmaya meyilliyim gülden okuyunca o kadar gezerseniz normal dicek:)))))) kış günü ne diye bahçe yıkıyon hemde tedavi öncesi.. senin kendine dikkat etmen gerekir. çabucak iyileşmeni dilerim güzel arkadaşım....
bende katılayım halaya 2 gundur aranızdn ayrı kaldım hade halaya walla egunalimmm seni tebrik ederimmm
EGUNAL yeni topigimiz hayırlı olsunbenim temizlik misafir derken baya sayfa birkmiş bu arada
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Hayırlı güzel haberler alır ve verirsiniz inş.
bende tüp bebek tedavisine başlamak için ilk görüşmeye gitmiş biriyim. bizim sorunumuzda erkek infertilitesi.. 3.5 senedir bebek istiyoruz fakat olmadı.. şimdi tüp bebek hazırlığı yapıyoruz.. nisanda tüp bebek tedavisine başlayıp mayıs ayında embriyo konsun istiyorum.. bakalım hayırlısı...benide aranıza alırsanız çok sevinirim... sizleri geçmişe bakarak biraz tanımaya çalıştım.. gerçi ilk sayfa bile yetiyor.. güzel bir topik olmuş gerçekten...
oo siz arayın sorun birbirinizi:102:kıskandım bennn ama.benide arayınn.bende girmicem bi kaç gün merak edin benii
zuzucum inan burda oyle caresiziski turkiyedeki gibi insana net bisey soelmiyorlar bunlar nasil doktorki bilmiyorlarmi egerki ileri derecede hasarli bi tupse embriyoyu tutmayacagini,biz doktor degiliz ama az cok biliyoruz,artik kendimi teselli ediyorum belkide kendimi avutuyorum gerek duysalardi alirlardi diye ,ama ne olursa olsun burda olmassa turkiyeye gelirgelmez ilk adresim guzel bi doktor bulmak kendime,oyle tatil yeri deil tatildende gectim zevkden safadan herseyden yine de rabbimin bize nasip ettigini goruruz napalim,allahin dedigi olur.
Sen hele bir İstanbula teşşriff ett.Akupunktura götürcem ya ben senii tanışırrr kaynaşıırızzzzz...Hatta oda olmadıı sende İstanbula gelmişşken şöyle İstanbuldakiler buluşuruzz.
Bu arada kızlarr kocişş gelldii,yemek faslı varr.Öpüyorumm görüşürüzzz..
Karasu gene muhabbett edemedikk yaaaaaaaaaaaaaaaa
herkese hayırlı akşamlar bugun çok yorulduk şu 3-4 gündür tavuk gibi oldum gözümü açamıyorum
sen üzülme ben seni merak ederim tatlım...
oo siz arayın sorun birbirinizi:102:kıskandım bennn ama.benide arayınn.bende girmicem bi kaç gün merak edin benii
AMİN... teyzesi valla bende geldim geleli ağzım kulaklarımda gözlerim dolu dolu... diğer kontrollerde bu kadar duygulanmamıştım ama bu sefer bi başkaydı... okollar ayaklar kıpır kıpır... herşeyi o kadar belliydiki izlerken ben koptum gittim.... rabbimin mucizesi.... önceden kendim ve ailem için dua ederdim şimdi adını bilmediğim ama yüreğini bildiğim tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.... dilerim en kısa zamanda sizin bebişlerinizin resmine de bakıp maşallah diyeceğiz.....
aminnnnnnnnnnn bitanemmmm.zaten valla egunalımın da benimde ahtımızz varr benn hamile kaldığımmda tüm kk yı sallayacağız diyee.eee malummm mucizesi olucakk rabbiminn napalımmm
walla geçmek bilmio bi kere hasta oldumu gerisi gelio hep.ayy sorma zaten gezenti dio.düşcem dilinehata yaptım ya şimdi eşimde kızdı çok hastayım deyince kendin kaşınıon dedi
ayyy sorma tedaviler yüzünden kiloları aldım ama yinede fena sayılmamhiçde mütavazi değilimmm
saolsun egunal şımarttı beni.sizlerde eminim süper hatunlarsınızdır.çok merak ediom ya sizi.:18::18:
ayy ne güzel bebişlesin bütün gün.daha ii vakit çabuk gecer.sıkıldın artık yatmaktan:18:19 şubatta gidiom akşam 8 de uçak.
içlendin mi sennnn...senide merak ederim ben... ortalıktan kaybolmana gerek yokki gezmeye gittiğinde topikte gözlerim seni arar geldimi acaba diye online olanlara bakar dururum sayfanın aşağısında...ne sandın kızıııııımmmm seviyorummmm bi kere:29
ben iltifat etmem cicim gördüğümü söylerim...güzel dediysem öyle olduğun içindir taammıııııı....
kızlar az önce benim kociş sizi soruo napıo senin kankiler dioerkeklerin yazıştığı site yok mu dio.bende dedim sizede bi topik kuralım bizim topikteki kızların eşleri hepiniz orda buluşun dedimgüldürdü beni ya.düşünseniz ya öle bişi olduğunu ne komik olurlar
kızlar az önce benim kociş sizi soruo napıo senin kankiler dioerkeklerin yazıştığı site yok mu dio.bende dedim sizede bi topik kuralım bizim topikteki kızların eşleri hepiniz orda buluşun dedimgüldürdü beni ya.düşünseniz ya öle bişi olduğunu ne komik olurlar
Kızzzzzzzzz öyle möyleee yemek yappmışşş yaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrr..Valla benim odunlukta level atlayan kocişimmmmm onu bile yapmazzzzzz..Bu arada grip olmuşsunnn canımm çokkk geççmişş olsunnnnnnnnn..