• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

:14::14::14::14::14:
çok duygulandııııımmm çooookkkk
akasyacım canımarkadaşım ben bu ultrason görüntülerinden oldum olası çok etkilenir ve duygulanırım...
bi de seninki olunca gözlerim doldu...teyzesi yesin onu...rabbim hep güzel günler göstersin...ayağı taşa değmesin yavrunun...
MAŞALLAHHHH:nazar::emir_bebek::49::nazar:

AMİN... teyzesi valla bende geldim geleli ağzım kulaklarımda gözlerim dolu dolu... diğer kontrollerde bu kadar duygulanmamıştım ama bu sefer bi başkaydı... okollar ayaklar kıpır kıpır... herşeyi o kadar belliydiki izlerken ben koptum gittim.... rabbimin mucizesi.... önceden kendim ve ailem için dua ederdim şimdi adını bilmediğim ama yüreğini bildiğim tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.... dilerim en kısa zamanda sizin bebişlerinizin resmine de bakıp maşallah diyeceğiz.....

zuzucum inan burda oyle caresiziski turkiyedeki gibi insana net bisey soelmiyorlar bunlar nasil doktorki bilmiyorlarmi egerki ileri derecede hasarli bi tupse embriyoyu tutmayacagini,biz doktor degiliz ama az cok biliyoruz,artik kendimi teselli ediyorum belkide kendimi avutuyorum gerek duysalardi alirlardi diye ,ama ne olursa olsun burda olmassa turkiyeye gelirgelmez ilk adresim guzel bi doktor bulmak kendime,oyle tatil yeri deil tatildende gectim zevkden safadan herseyden yine de rabbimin bize nasip ettigini goruruz napalim,allahin dedigi olur.

walla geçmek bilmio bi kere hasta oldumu gerisi gelio hep.ayy sorma zaten gezenti dio.düşcem diline:1:hata yaptım ya şimdi eşimde kızdı çok hastayım deyince kendin kaşınıon dedi:20:

ayyy sorma tedaviler yüzünden kiloları aldım ama yinede fena sayılmam:9:hiçde mütavazi değilimmm:9::9:

:1::1:saolsun egunal şımarttı beni.sizlerde eminim süper hatunlarsınızdır.çok merak ediom ya sizi.:18::18:

ayy ne güzel bebişlesin bütün gün.daha ii vakit çabuk gecer.sıkıldın artık yatmaktan:18:19 şubatta gidiom akşam 8 de uçak.:10:

Sen hele bir İstanbula teşşriff ett.Akupunktura götürcem ya ben senii tanışırrr kaynaşıırızzzzz...Hatta oda olmadıı sende İstanbula gelmişşken şöyle İstanbuldakiler buluşuruzz.

Bu arada kızlarr kocişş gelldii,yemek faslı varr.Öpüyorumm görüşürüzzz..

Karasu gene muhabbett edemedikk yaaaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

tabii merak ederim gülüm...teşekküre ne hacet...he valla topiğimizin maşallahı var aldı başını gidiyor...
bilgisayarına kavuşamana sevindim eksikliğin belli oluyoduuuuu....mesajıma cevap vermesydin arayacaktım...

oo siz arayın sorun birbirinizi:102:kıskandım bennn ama.benide arayınn.bende girmicem bi kaç gün merak edin benii:43:

sağol canım.... darısı bütün arkadaşlarımın başına.... keyfi yerindeymiş benim kuzumun kendi kendine oynayıp duruyo:))))

ekincim geçmiş olsun..... sende benim gibi hastalıktan kurtulamayanlardansın... gribi atlatalı bi ay olcak hala habire hastalanmaya meyilliyim:43::43: gülden okuyunca o kadar gezerseniz normal dicek:)))))) kış günü ne diye bahçe yıkıyon hemde tedavi öncesi.. senin kendine dikkat etmen gerekir. çabucak iyileşmeni dilerim güzel arkadaşım....

sayın arkadaşlarım bu soğukta gezenti olmanın zararlarının görüldüğü bu mesajda bu iki arkadaşı örnek almamanızı önerir saygılarımı sunarım:1:

bende katılayım halaya 2 gundur aranızdn ayrı kaldım hade halaya walla egunalimmm seni tebrik ederimmm :64::64::64::64::64::64::64::64::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64:

yavrum beni niye tebrik ediyon hepimizle beraber ilerliyor topik:29:

EGUNAL yeni topigimiz hayırlı olsunbenim temizlik misafir derken baya sayfa birkmiş bu arada
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Hayırlı güzel haberler alır ve verirsiniz inş.

saol kuzum hepimiz hayrını görelim topiğimizn inşallah:16:

bende tüp bebek tedavisine başlamak için ilk görüşmeye gitmiş biriyim. bizim sorunumuzda erkek infertilitesi.. 3.5 senedir bebek istiyoruz fakat olmadı.. şimdi tüp bebek hazırlığı yapıyoruz.. nisanda tüp bebek tedavisine başlayıp mayıs ayında embriyo konsun istiyorum.. bakalım hayırlısı...benide aranıza alırsanız çok sevinirim... sizleri geçmişe bakarak biraz tanımaya çalıştım.. gerçi ilk sayfa bile yetiyor.. güzel bir topik olmuş gerçekten...

canım hoşgeldin sefa getirdin :71::71::71: aramıza katılmana çok memnun oldum.sık sık yaz bize ve katıl kendini iyi hissedeceksin inan...listemizede ilk fırsatta eklerim...

herkese hayırlı akşamlar bugun çok yorulduk şu 3-4 gündür tavuk gibi oldum gözümü açamıyorum:1:

zuzucum inan burda oyle caresiziski turkiyedeki gibi insana net bisey soelmiyorlar bunlar nasil doktorki bilmiyorlarmi egerki ileri derecede hasarli bi tupse embriyoyu tutmayacagini,biz doktor degiliz ama az cok biliyoruz,artik kendimi teselli ediyorum belkide kendimi avutuyorum gerek duysalardi alirlardi diye ,ama ne olursa olsun burda olmassa turkiyeye gelirgelmez ilk adresim guzel bi doktor bulmak kendime,oyle tatil yeri deil tatildende gectim zevkden safadan herseyden yine de rabbimin bize nasip ettigini goruruz napalim,allahin dedigi olur.

üzüldüm canım inan ora değil her yerde var benim rahim filminde hidrosalpenks lerim kapak gibi duruyor . ama gittiğim hiçbir doktor söylemedi üstüne üstlük ilk iki denememi yılların profunda yaptık oda söylemedi. son gittiğim doktordan allah razı olsun o söyledi benim özel durumlarımdan ameliyat riskliydi o yüzden bi daha denedik ama olmadı. şimdi ameliyat oldum bakalım hayırlısı. gerçi herşeyden önce rabbimin ol demesi lazım. inşallah senin içinde nasip etmiştir.

Sen hele bir İstanbula teşşriff ett.Akupunktura götürcem ya ben senii tanışırrr kaynaşıırızzzzz...Hatta oda olmadıı sende İstanbula gelmişşken şöyle İstanbuldakiler buluşuruzz.

Bu arada kızlarr kocişş gelldii,yemek faslı varr.Öpüyorumm görüşürüzzz..

Karasu gene muhabbett edemedikk yaaaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ayy walla beni orda yalnız bırakmayınn.ben izmirdekilerle buluşcaktım çok şükür hepsi hamiş oldu yatıolar:1:bende istanbuldaki arkadaşlarımla buluşayım:9::9:şu akapuntur işini konuşalım bi ara ayrıntılı...

oo siz arayın sorun birbirinizi:102:kıskandım bennn ama.benide arayınn.bende girmicem bi kaç gün merak edin benii:43:

içlendin mi sennnn...senide merak ederim ben... ortalıktan kaybolmana gerek yokki gezmeye gittiğinde topikte gözlerim seni arar geldimi acaba diye online olanlara bakar dururum sayfanın aşağısında...ne sandın kızıııııımmmm seviyorummmm bi kere:29:

AMİN... teyzesi valla bende geldim geleli ağzım kulaklarımda gözlerim dolu dolu... diğer kontrollerde bu kadar duygulanmamıştım ama bu sefer bi başkaydı... okollar ayaklar kıpır kıpır... herşeyi o kadar belliydiki izlerken ben koptum gittim.... rabbimin mucizesi.... önceden kendim ve ailem için dua ederdim şimdi adını bilmediğim ama yüreğini bildiğim tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.... dilerim en kısa zamanda sizin bebişlerinizin resmine de bakıp maşallah diyeceğiz.....

AMİİNNNN inşallahhh..kimbilir nasıl güzel bir duygudur...

aminnnnnnnnnnn bitanemmmm.zaten valla egunalımın da benimde ahtımızz varr benn hamile kaldığımmda tüm kk yı sallayacağız diyee.eee malummm mucizesi olucakk rabbiminn napalımmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

valla bi hamile kal bütün topiklere yazacam ahtım var...kk yı ayağa kaldıracam:16:

walla geçmek bilmio bi kere hasta oldumu gerisi gelio hep.ayy sorma zaten gezenti dio.düşcem diline:1:hata yaptım ya şimdi eşimde kızdı çok hastayım deyince kendin kaşınıon dedi:20:

ayyy sorma tedaviler yüzünden kiloları aldım ama yinede fena sayılmam:9:hiçde mütavazi değilimmm:9::9:

:1::1:saolsun egunal şımarttı beni.sizlerde eminim süper hatunlarsınızdır.çok merak ediom ya sizi.:18::18:

ayy ne güzel bebişlesin bütün gün.daha ii vakit çabuk gecer.sıkıldın artık yatmaktan:18:19 şubatta gidiom akşam 8 de uçak.:10:

ben iltifat etmem cicim gördüğümü söylerim...güzel dediysem öyle olduğun içindir taammıııııı....:21::21::21:

kızlar az önce benim kociş sizi soruo napıo senin kankiler dio:1:erkeklerin yazıştığı site yok mu dio.bende dedim sizede bi topik kuralım bizim topikteki kızların eşleri hepiniz orda buluşun dedim:1::1::1:güldürdü beni ya.düşünseniz ya öle bişi olduğunu ne komik olurlar:9::9:

içlendin mi sennnn...senide merak ederim ben... ortalıktan kaybolmana gerek yokki gezmeye gittiğinde topikte gözlerim seni arar geldimi acaba diye online olanlara bakar dururum sayfanın aşağısında...ne sandın kızıııııımmmm seviyorummmm bi kere:29

ben iltifat etmem cicim gördüğümü söylerim...güzel dediysem öyle olduğun içindir taammıııııı....:21::21::21:

ahhh canım benimm.bende seni sewiomm:16:sende sarı şekersin walla:1::1:ben kara biber:9::9:

kızlar az önce benim kociş sizi soruo napıo senin kankiler dio:1:erkeklerin yazıştığı site yok mu dio.bende dedim sizede bi topik kuralım bizim topikteki kızların eşleri hepiniz orda buluşun dedim:1::1::1:güldürdü beni ya.düşünseniz ya öle bişi olduğunu ne komik olurlar:9::9:

ha...ha... baya komik olurdu:)))))

ay şekerim ben bunu hep kocişlerin arkasından atıp tutarken düşünürüm ve gülerim...öyle bişey olsa çok çok çooooooooooooooooook komik olurlar hemde...genetiklerine aykırı bi kere...hayal kuralım biraz biz odun,ayı,hödük vs...diye hitab ediyoruz onlar bize ne derlerdi acaba kızgınlıklarını ifade etmek için...

Kızzzzzzzzz öyle möyleee yemek yappmışşş yaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrr..Valla benim odunlukta level atlayan kocişimmmmm onu bile yapmazzzzzz..Bu arada grip olmuşsunnn canımm çokkk geççmişş olsunnnnnnnnn..

ayyy cok guldum millstone demek level ha..)))) alemsin kizim ya
sansliyim bazi odunlara gore benimki biraz yontulmus cinsten..)):1::1:
benimki yanimda diger laptopta bi gorse ne yazdigimi :27: bidaha oluyom desem su bile getirmez:1::1:

Back