Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün bende erken kaçacağım... sevincimi paylaşan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.. hepiniz iyiki varsınız...
mesajını atladığım yada cevap yazamadığım arkadaşım varsa beni affetsin ekrana dolu gözlerle baktığım için kaçırmış olabilirim... hepinize allah rahatlık versin..
yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah..
iyi akşamlar kızlar birşey sorucam transferden sonra ananasın yumurtanın tutunması için çok faydası olduğunu duydum ve bir kitapta okudum bu konuda bilginiz varmı??
slm verip kaçmak olmak3 gündür nerelerdeyin bakiimmm
Herkese iyi geceler. Her sabah bir umuda uyanıştır. İnşallahh hepimiz için güzel bir sabaha uyanırız. Allah rahatlık versin...
inşaallah birtanem allah razı olsun sizden ne küsücem ben ona karşılıklı ikimizde konuşmuyoruz tahlili aldık doktorları aradık üstüne tartıştık birde arkadaşının bebeği olmuş hastaneye onu görmeye gidelim dedim önce gidelim dedi hazırlanırken bir taraftanda tartıştık sonra gitmiyorum ben hiçbiryere dedi ben okadar hazırlandım böyle ortadamı bırakıyorsun beni dedim gitt içeriye bende donmuş gibi kaldım içeride tekrar gelmiş hadi gidelim sanki ben oyuncağım demedim birşey sabır dedim kendi sıkıntımızı nasıl yansıtacağımızı bilemedik sanırım kuruntulu dedi herkezi ayağa kaldırdın dedi bu sözleri söyleyen benim eşim melek adam gitmiş kim gelmiş anlamdım gelip gidip sanki bana laf atıyomu ne
SORMAYIN KIZLAR
HAFTASONU YATILI MİSAFİRİM VARDI PAZAR AKŞAMI GİTTİLER....cuma akşamından temizliğe başladım 2 gün boyunca feleğim şaştı hele bir kızları var..akıllara zarar ne dur biliyor ne sus....Ben yaramaz çocuklara bayılırım diyen kocam bile illallah dedi...Her neyse...yorgunluktan ancak gece yeni topiği falan okuyabildim..
neyse ben buralardayım işten henüz ayrılmadım ayrılınca hergün sizinleyim bıkacaksınız inşaallah
yıprandınız bugün ya ondan öle olmuştur canım benim.napalım gerilioz işte ara ara.kolay deil yasadıklarımız.düzelirsiniz zatensen canını sıkma hiç bir şey için bebeklerini üzme...
temizlik benide yordu ama ben daha ayaktayım şekerimsenin ki biraz bahane gibi geldi ama neysehalden anlarız bizzziyi geceler canlarım size doyum olmaz temizlik yormuş beni gideyim kocişime sarılıp yatayım sadece sarılcam ekşın yoookkk
SORMAYIN KIZLAR
HAFTASONU YATILI MİSAFİRİM VARDI PAZAR AKŞAMI GİTTİLER....cuma akşamından temizliğe başladım 2 gün boyunca feleğim şaştı hele bir kızları var..akıllara zarar ne dur biliyor ne sus....Ben yaramaz çocuklara bayılırım diyen kocam bile illallah dedi...Her neyse...yorgunluktan ancak gece yeni topiği falan okuyabildim..
neyse ben buralardayım işten henüz ayrılmadım ayrılınca hergün sizinleyim bıkacaksınız inşaallah
Bende tam sana mesajj yazıyorrdumm ikramayacımmm..Nasılsınn diyecekktimm..Öğrenndimm yorrgunnsunnnn:))) Bıkmakta ne demekkkk aşşkollll..Sen iştenn bir çıkk nasıl kaynatıcazzz bakk..Çook öpüyorummmm senii...
Ekincimm özel mesajj kutuna bir bakarrmısınnnn acabaaaaa
baktım canım doğru kişi.ama sen beni nerden buldun anlamadım...
ben yatıom kızlar.herkese ii gecelere tatlı rüyalar.....sizi seviyorummmm
Bunu ilk mesajında sormanı beklerdimm cicimmmmmmmmmm.anlatıcamm ben sanaa Karabiberrimmm
saolun canımsın...benim bilgisayar da çok yavaş haftasonu yeterki sesleri kesilsin dedim çocukların eline verdim laptopu ...haşatını çıkartmışlar yaramazlar...Yeni başlayan kıza devrediyorum yavaş yavaş..Ama bir an önce tamamen devredesim var tüm işleri...haftaya doktora gideceğim....şubat sonuna kadar belki de ayrılırım işten....transfere kadar verilse çıkışım rahatlayacağım valla.riske atmak istemiyorum..o kadar emeğimi eziyetimi....Kolay değil 6 ay içinde 2 operasyon geçirdim...ayy kaynatırız tabii şekerim...dedikodu bile yaparız hehehe...asıl sen nasılsın morallerin ne durumda ben gece gündüz karda kışta bekleyen yavrularımı düşünüp bir an önce kavuşacağımız günü bekliyorum heyecanla...
millstone şifreli konuşmayın Merak ediyoruz
Kim,kimi,nerede,nasıl,neden buldu
iyi geceler canlarım size doyum olmaz temizlik yormuş beni gideyim kocişime sarılıp yatayım sadece sarılcam ekşın yoookkk
Ayyy cnm bnm kiyamm sana demk yoruldun sen ayyy hepunize i geceler burda cok gok gurluyr benim sarilicak bir kocamda yok yanimda korktum istee Tatli uykulr herkeze