Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar esler bizim gibi topik falan kurmasinlar yoksa bizler ac kaliriz napariz sonr, birakin onlar calissin biz burda sohbetimizi yapalim adamlarin neyine topik onlar bizi bir an evvel hamis biraksinlar,ben diyorum bazen bi aybasinda gel,bi yumurtlama gunlerimde diger gunlerde isden gelme

tesk.ederim canim bi gecseydi hapsurmaktan bi hal oldum,burnum palyonco gibi oldu silmekten..)))
canim sen yinede doktoruna guven,almadiysa vardir bi sebebi
simdiden negatif olursan,sonucta pek iyi olmaz
ama kafanada takiliyorsa bi konus doktorunla belki mantikli bi aciklamasi vardir canim
simdiden tedavin hayirli olur insallah,kucagin bebislerle dolar

ay canim sendemi,bende oluyom gripten sinir tepeme cikmaya basladi hapsurmaktan,sitma tutuyor
sanada gecmis olsun

onlarda bize cadoloz,dırdırcı falan derlerdi heralde ama onlarda fazla yetenek olmadığı için bizim kadar güzel şeyler bulamazlarbizimkiler daha acımasız olur yani

yok sen adamı çatır çatır çatlatırsın...
yaz be kızım artık

ay canim sendemi,bende oluyom gripten sinir tepeme cikmaya basladi hapsurmaktan,sitma tutuyor
sanada gecmis olsun
saol canım benim.benim bademciklerim şişti.daha yeni atlattım zaten gribi tekrar başlıo.burun akması çok kötü sümüklü böcek gibi oluo insan:2::2:

canım endişelenme sen erken gitmişsin hem böyle şeyler olabilir. benim görümcem normal hamile kaldı ama onunda kesesi geç göründü. herkes birşey dedi ama şimdi nerdeyse doğuracak gayet sağlıklı hamile bazı insanlarda olabiliyormuş. kendini üzüp bebişinide üzme içini ferah tut....

masallah kuzucuguna,allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin
ne guzel bi duygudur o...

adama damızlık muamelesi yapıyosun demek

özür dilerim öylee bakınıyordum ama bende sonucumu yeni aldım salak gibi oldum sonuç 4544,5 arkadaşlar

aaa ama bizi merakta bıraktın..gördün mü bak değerin süper.sadece bu gün erken gittiğin için göremedin.gözün aydın bakalım.bida sakın canını sıkmabebişleride üzme

bak işte bal gibi hamilesiiinnnn....

malasef bende sonucu aldığım zaman çook sevindim aynı sizin gibi ama doktorlarımı aradık konyada bakan doktoru aradık nedeseler ya değerler çook güzel hamilesin fakat yarın gel idrara sıkışık ol tekrar bakalım dış gebelik olab,lir demesinmi yıkıldığım an anlıyacağınız göbekten göremezsek vajinadan bakarız dedi allahım sen büyük sün yarabbim al koca bir tokat sanki kocamlada küstümm :5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…