Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli aksamlar minecan oncelikle gecmis olsun canim,gecenki soruma sen cevap vermisin az once eski topikde kontrol ettim ve gordum tesekkur ederim canim, bakalim bu hafta randevum var ne olcak ne zaman baslanacak,benim korkum tuplerim alinmadi ya tutmazsa tuplerden gelen enfeksiyonlu sivi embriyoyu yasatmiyormus ,tabi bu bilgileri ben baska yerlerden ogrendim benim doktorum beni bu konuda hicbirsey soylemedi,bizim doktor niye almadiki benim tuplerimi zaten ise yaramiyorlar
siz hamile olduğunuzu her yere yazın bende peşinizden topik topik gezer kutlarım....
ay canim sendemi,bende oluyom gripten sinir tepeme cikmaya basladi hapsurmaktan,sitma tutuyorya kızlar yine grip oluom galibahalsizliğim falan yok ama bademciklerim şişti bugün üşüttüm galiba balkonları bahçeyi falan yıkadım...hemde doktor antibiotik vermişti enfeksionlar gitsin vücuttan die ben daha gitmeden yine hasta olcam:2:bişiler kaynatayım içeyim bari yemekten sonra.kendim arandım ama sinir oldum kendimeeee
ay şekerim ben bunu hep kocişlerin arkasından atıp tutarken düşünürüm ve gülerim...öyle bişey olsa çok çok çooooooooooooooooook komik olurlar hemde...genetiklerine aykırı bi kere...hayal kuralım biraz biz odun,ayı,hödük vs...diye hitab ediyoruz onlar bize ne derlerdi acaba kızgınlıklarını ifade etmek için...
geçmişi okumayı bırakıp hemen yaz burda hepimiz seni merak etmekten çatladık...
saol canım benim.benim bademciklerim şişti.daha yeni atlattım zaten gribi tekrar başlıo.burun akması çok kötü sümüklü böcek gibi oluo insan:2::2:ay canim sendemi,bende oluyom gripten sinir tepeme cikmaya basladi hapsurmaktan,sitma tutuyor
sanada gecmis olsun
güzel arkadaşlarım ben geldim yemek işini halletmem gerektiği için yazamadım. bebişimi gördüm tosun gibi maşallah ama nasıl hareketli anlatamam.. eller..ayaklar hiç durmadan sallanıyo resmen bize doğru döndüğünü gördük, gözçukurlarını ağzını... ALLAHım sen ne büyüksen ben izlerken kendimden geçtim dr.un dediği hiçbişeyi anlamadım:)) ama çok şükür ölçümler normal çıktı kan testi de bir hafta sonra çıkıcak. rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu.. Eki Görüntüle 341319
özür dilerim öylee bakınıyordum ama bende sonucumu yeni aldım salak gibi oldum sonuç 4544,5 arkadaşlar
özür dilerim öylee bakınıyordum ama bende sonucumu yeni aldım salak gibi oldum sonuç 4544,5 arkadaşlar
ALLAH senin iyiliğini versin emiii....
yaparsın sen inanırım valla
kizlar esler bizim gibi topik falan kurmasinlar yoksa bizler ac kaliriz napariz sonr, birakin onlar calissin biz burda sohbetimizi yapalim adamlarin neyine topik onlar bizi bir an evvel hamis biraksinlar,ben diyorum bazen bi aybasinda gel,bi yumurtlama gunlerimde diger gunlerde isden gelme
kuzum bi geliyon bi kayboluyon..)) takip edemiyorum seniselam kızlar nasılsınz ben geldim en sonunda
bak işte bal gibi hamilesiiinnnn....