• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar esler bizim gibi topik falan kurmasinlar yoksa bizler ac kaliriz napariz sonr, birakin onlar calissin biz burda sohbetimizi yapalim adamlarin neyine topik onlar bizi bir an evvel hamis biraksinlar,ben diyorum bazen bi aybasinda gel,bi yumurtlama gunlerimde diger gunlerde isden gelme

hayirli aksamlar minecan oncelikle gecmis olsun canim,gecenki soruma sen cevap vermisin az once eski topikde kontrol ettim ve gordum tesekkur ederim canim, bakalim bu hafta randevum var ne olcak ne zaman baslanacak,benim korkum tuplerim alinmadi ya tutmazsa tuplerden gelen enfeksiyonlu sivi embriyoyu yasatmiyormus ,tabi bu bilgileri ben baska yerlerden ogrendim benim doktorum beni bu konuda hicbirsey soylemedi,bizim doktor niye almadiki benim tuplerimi zaten ise yaramiyorlar

tesk.ederim canim bi gecseydi hapsurmaktan bi hal oldum,burnum palyonco gibi oldu silmekten..)))
canim sen yinede doktoruna guven,almadiysa vardir bi sebebi
simdiden negatif olursan,sonucta pek iyi olmaz
ama kafanada takiliyorsa bi konus doktorunla belki mantikli bi aciklamasi vardir canim
simdiden tedavin hayirli olur insallah,kucagin bebislerle dolar

ya kızlar yine grip oluom galiba:(halsizliğim falan yok ama bademciklerim şişti bugün üşüttüm galiba balkonları bahçeyi falan yıkadım...hemde doktor antibiotik vermişti enfeksionlar gitsin vücuttan die ben daha gitmeden yine hasta olcam:2:bişiler kaynatayım içeyim bari yemekten sonra.kendim arandım ama sinir oldum kendimeeee:41::41:
ay canim sendemi,bende oluyom gripten sinir tepeme cikmaya basladi hapsurmaktan:43:,sitma tutuyor
sanada gecmis olsun:16:

ay şekerim ben bunu hep kocişlerin arkasından atıp tutarken düşünürüm ve gülerim...öyle bişey olsa çok çok çooooooooooooooooook komik olurlar hemde...genetiklerine aykırı bi kere...hayal kuralım biraz biz odun,ayı,hödük vs...diye hitab ediyoruz onlar bize ne derlerdi acaba kızgınlıklarını ifade etmek için...

onlarda bize cadoloz,dırdırcı falan derlerdi heralde ama onlarda fazla yetenek olmadığı için bizim kadar güzel şeyler bulamazlar:9::9:bizimkiler daha acımasız olur yani:34::34:

ay canim sendemi,bende oluyom gripten sinir tepeme cikmaya basladi hapsurmaktan:43:,sitma tutuyor
sanada gecmis olsun:16:
saol canım benim.benim bademciklerim şişti.daha yeni atlattım zaten gribi tekrar başlıo.burun akması çok kötü sümüklü böcek gibi oluo insan:2::2:

canım endişelenme sen erken gitmişsin hem böyle şeyler olabilir. benim görümcem normal hamile kaldı ama onunda kesesi geç göründü. herkes birşey dedi ama şimdi nerdeyse doğuracak gayet sağlıklı hamile bazı insanlarda olabiliyormuş. kendini üzüp bebişinide üzme içini ferah tut....

güzel arkadaşlarım ben geldim yemek işini halletmem gerektiği için yazamadım. bebişimi gördüm tosun gibi maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: ama nasıl hareketli anlatamam.. eller..ayaklar hiç durmadan sallanıyo:52::52: resmen bize doğru döndüğünü gördük, gözçukurlarını ağzını... ALLAHım sen ne büyüksen ben izlerken kendimden geçtim dr.un dediği hiçbişeyi anlamadım:)) ama çok şükür ölçümler normal çıktı kan testi de bir hafta sonra çıkıcak. rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu.. Eki Görüntüle 341319

masallah kuzucuguna,allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin
ne guzel bi duygudur o...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kizlar esler bizim gibi topik falan kurmasinlar yoksa bizler ac kaliriz napariz sonr, birakin onlar calissin biz burda sohbetimizi yapalim adamlarin neyine topik onlar bizi bir an evvel hamis biraksinlar,ben diyorum bazen bi aybasinda gel,bi yumurtlama gunlerimde diger gunlerde isden gelme

adama damızlık muamelesi yapıyosun demek :1::1::1:

özür dilerim öylee bakınıyordum ama bende sonucumu yeni aldım salak gibi oldum sonuç 4544,5 arkadaşlar

aaa ama bizi merakta bıraktın..gördün mü bak değerin süper.sadece bu gün erken gittiğin için göremedin.gözün aydın bakalım.bida sakın canını sıkma:20:bebişleride üzme:20::20:

bak işte bal gibi hamilesiiinnnn....

malasef bende sonucu aldığım zaman çook sevindim aynı sizin gibi ama doktorlarımı aradık konyada bakan doktoru aradık nedeseler ya değerler çook güzel hamilesin fakat yarın gel idrara sıkışık ol tekrar bakalım dış gebelik olab,lir demesinmi yıkıldığım an anlıyacağınız göbekten göremezsek vajinadan bakarız dedi allahım sen büyük sün yarabbim al koca bir tokat sanki kocamlada küstümm :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5

Back