• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

:64::64::64: oh oh süpperrrr boşuna üzüldün işte meleklerin seninleeeeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bu değerde bebeğin görünmemesi normal değilmiş arkadaşlar yadoktorun iyi değil yada ultrasonu iyi değil dedi istanbuldaki doktorum karnındanda görür alttanda iyi bir doktor görür dedi gecikmeyin ihmal etmeyin doktorunuzu değiştirin felan dedi sizcee

malasef bende sonucu aldığım zaman çook sevindim aynı sizin gibi ama doktorlarımı aradık konyada bakan doktoru aradık nedeseler ya değerler çook güzel hamilesin fakat yarın gel idrara sıkışık ol tekrar bakalım dış gebelik olab,lir demesinmi yıkıldığım an anlıyacağınız göbekten göremezsek vajinadan bakarız dedi allahım sen büyük sün yarabbim al koca bir tokat sanki kocamlada küstümm :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5

çok bilio onlar ya....nie senin sinirlerini bozup duruolar bunlarr.saçmalamış onlar orda olsamda bi dövsem onlarıı:41::41:senide bebeklerinide ALLAHIM korusun.dualrım seninle.ama üzülme artık.kocişinede küsme destek olun birbirinize:38:

damızlık haa çok güldümm:1::1::1:ben çıkıom artık sonra uğrarım yine kocişi ihmal ettim kızmaya başlıo walla...ama gözüm sizde hep takipteyim arada yine:34:

git canım kocişi kızdırmaki o da seni hoş tutsun...benimkide yandan yandan yazdıklarımı okumaya çalışıyo sözüm ona tv izliyo:1:

malasef bende sonucu aldığım zaman çook sevindim aynı sizin gibi ama doktorlarımı aradık konyada bakan doktoru aradık nedeseler ya değerler çook güzel hamilesin fakat yarın gel idrara sıkışık ol tekrar bakalım dış gebelik olab,lir demesinmi yıkıldığım an anlıyacağınız göbekten göremezsek vajinadan bakarız dedi allahım sen büyük sün yarabbim al koca bir tokat sanki kocamlada küstümm :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5

Yok cicim oyle degildir insallah bol dinlen positif dusun positif sakin morelini bozma

çok bilio onlar ya....nie senin sinirlerini bozup duruolar bunlarr.saçmalamış onlar orda olsamda bi dövsem onlarıı:41::41:senide bebeklerinide ALLAHIM korusun.dualrım seninle.ama üzülme artık.kocişinede küsme destek olun birbirinize:38:

sanırım kocişte kafayı yedii çok iyi birisiydi ne oldu bu tedaviden beri anlamadım vallaa sizde olmasanız varyaa ye yani kafayı

canım bak görümcemi dedim onda önce alttanda görmediler kürtaj falan dediler o bekledi çok şükür rabbime bebeği vardı bazen böyle oluyormuş boşuna stres yapma hem kocana da küsme dua et rabbime hayırlısı bebeğin seninle ona iyi davran

Canım konyadaki doktor halt etmiş. Ya ben bu doktorları anlamıyorum sen içini ferah tut gel tekrar bakalım falan diyeceğine neler diyor. Sen başka bir doktora git derim ben.

bu değerde bebeğin görünmemesi normal değilmiş arkadaşlar yadoktorun iyi değil yada ultrasonu iyi değil dedi istanbuldaki doktorum karnındanda görür alttanda iyi bir doktor görür dedi gecikmeyin ihmal etmeyin doktorunuzu değiştirin felan dedi sizcee

evet canım değerin yüksek normalde görülebilir ama görünmemesi dış gebeliğe işaret değildire...şimdi ne desek içindeki endişeyi azaltmayacak biliyorum sonuç netleşene kadar rahatlamayacaksın...bu kadar zamandır aramızda dış gebelik yaşayan olmadı seninde dış gebelik değil ikiz oldukları için değerin yüksek o kadar...

Yarin hemen baska doktora git ozaman insallah Bisey yoktur endiselenme sakin olmaya Calis bebisler gobistedir insallah:emir_bebek::nazar:

ah paptyam ya... bi gün içinde kaçkere üzülüp sevindin.... transferden sonra kaçıncı gününki dr.un yüksek buldu sonucu.. hem ikizse yüksek olması normal... hem kesin bişey yokki ortada niye canını sıkıyosun ayrıca kese görülmesi kişiden kişiye değişir 7.haftada anca görebilenlerr var. ayrıca ben 6.haftamda görmeye gittiğimde vajınal ulturasonla anca görebildi dr. karından görünmesi için bırak 5i 6. hafta bile erken.... dualarım seninle inşallah keseyi görür ve derin bi oh çekersin.....

malasef bende sonucu aldığım zaman çook sevindim aynı sizin gibi ama doktorlarımı aradık konyada bakan doktoru aradık nedeseler ya değerler çook güzel hamilesin fakat yarın gel idrara sıkışık ol tekrar bakalım dış gebelik olab,lir demesinmi yıkıldığım an anlıyacağınız göbekten göremezsek vajinadan bakarız dedi allahım sen büyük sün yarabbim al koca bir tokat sanki kocamlada küstümm :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5[/QUO

canim insallah hersey yolunda gider,lutfen moralini bozma
kocanla kusme zamani degil,birbirinize destek olma zamani canim:16:

Kendimden örnek vereyim bizim doktorda keseyi görmeye ilk gittiğimizde direkt alttan bakalım üsten göremeyebiliriz dedi ve alttan gördük. bende 5+4 tüm.

inşaallah birtanem allah razı olsun sizden ne küsücem ben ona karşılıklı ikimizde konuşmuyoruz tahlili aldık doktorları aradık üstüne tartıştık birde arkadaşının bebeği olmuş hastaneye onu görmeye gidelim dedim önce gidelim dedi hazırlanırken bir taraftanda tartıştık sonra gitmiyorum ben hiçbiryere dedi ben okadar hazırlandım böyle ortadamı bırakıyorsun beni dedim gitt içeriye bende donmuş gibi kaldım içeride tekrar gelmiş hadi gidelim sanki ben oyuncağım demedim birşey sabır dedim kendi sıkıntımızı nasıl yansıtacağımızı bilemedik sanırım kuruntulu dedi herkezi ayağa kaldırdın dedi bu sözleri söyleyen benim eşim melek adam gitmiş kim gelmiş anlamdım gelip gidip sanki bana laf atıyomu ne

Back