arkadaşlarrr beni de yazın beni de yaş 39 2.ci deneme Adana Başkent tüp bebek merkezi
tedavi ertelendi trioitlerde sorun var mart ta belli olacak ne zaman deneme yapılacağı
anacım bakmak şöle dursun benden bekliyolar bide.toparlanırım inşallah hemen bu topik bana ilaç gibi geliyo valla.
biliyorum cicim...ne affetmesi delüüüüüü...severim senitakıldım kuzum yaaaaaaffettınmı
Inş.egunalim,büyümüşlerdir:))artk topmu oynuyolar,sallanıyolarmı bilmiyorum ama,igneyi yedigim için rabbime coook şükür ses yok..daha dün yedim ve yeri hala coook acıyobukadar acının arasında sen düşün halimi buarada fotoyu koymuşsun güzel arkadaşım benim,senin minoset yorumlarınla vicdanım rahatlıyo:))aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum,zaten 3 aylık olsak hem kulak hem idrar yollarına kesin antibiyotik atcam gibi gözüküyo:26:
ya aslında çok bi yere gitmiom dermişimegunall duymasın:18:anneme kayınwaldeme falan gidiom.hepsinle çok yakın oturuom bütün sülale aynı yerdeyiz o yüzden kapı çok oluo.bide kayınvaldem kafa dengi çok o yüzden canım sıkılınca kaçıom ona şanslıyım kayınwalde konusunda...
bitti mi canım işler??benim anca bitti yemeğimide yaptım rahatım yanii.ohhhhyıkanmam lazım ama kaçamadım topiktenn
eger ben hamile kalırımda beni böyle nazlamazsanız naparaım ben sizi
senin nazını yerim ben fıstıkkkk.hele gelsin bebişlerinnnn.yap anam hertürlü nazını severim seninnnn.
aaa ama kızarım onlarabizim arkadaşımızı yormasınlar hasta hasta
Hanımlar size bişey sorcam hamilelikte idrar yolları enfeksiyonuna karşı bi bilginiz varmı?sanırım ben öle oldum gecen haftadan beri..cumartesi dr a sorcam ama sizede sorayım dedim,ıhlamur falan iyi gelirmi?bildiginiz bişey varsa şu kardeşinize söyleyin yaaa
arkadaşlarrr beni de yazın beni de yaş 39 2.ci deneme Adana Başkent tüp bebek merkezi
tedavi ertelendi trioitlerde sorun var mart ta belli olacak ne zaman deneme yapılacağı
Arkadaşlarr sonunda aranıza katılabildimm ben yaklaşık 17 gün önce aşılama yaptırdım.Ancak aşılamanın 10. gününde kanamam oldu sabah uyandığımda doktoruma gittim hamilelik testi yaptı 1,69 çıktı yani hamile değilim ama bu bir kriter değil dedii sen bekle dedii progestronla ilgili jelini kullanmaya devam et dedii bu arada 2 tanen aşılama daha olmuştum diğerlerinde böye kanamam olmadı böyle durum yaşayanınız varmı
canımmm burda ne mucizeler yaşadıkkk.hemen korkuya kapılıyor insan haklısında.ama canısı inşallah iyi sonuç alcan ve geçecek endişelerinnn.dua et bol bol.Allahım sana bağışlasın bebişini.
canım benim işşallah güzel haberler alcan.bak doktorunda erken demiş zaten.boşuna üzüon bence kendini ve bebekleriniALLAHIM sana bağışlıcak meleklerini sen içini ferah tut lütfennnn...
umarım herkes iyidir...
biz eşim ile karar verdik nisan 25 de adet olduğumda 3.tedaviye başlıyoruz.
15 nisanda ilk kez hala oluyorum bebeğimiz doğsun bizde ondan sonra başlıyoruz
onuda annesi 3.denemeden sonra buldu
inşallah sağlıkla dünya ya geir NAZIM ımız
yine izmir Kent Hastanesinde yine mini tüp bebek olacak
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
hepinizi öpüyorum
hoşgeldin sefalar getirdin...ne iyi ettinde katıldın aramıza...ilk fırsatta eklerim listemize...
sende hoşgeldiiinnn
adet kanaması olana kadar doktorlar jeli kesmiyorlar...aşılamalarda da 14.gün test günü olarak veriliyor dolayısıyla 10.gün değerin 1.69 çıkabilir ve sonra artışa geçebilir...bu yüzdende doktorun jeli kesmemiştir...ayrıca yerleşme kanaması diye bişey var arkadaşların bazıları buna benzer lekenmeler yaşadılar belki onun gibi bi durum yaşamışsındır...test günün ne zaman???
Test günü diye bişe söylemedi doktorr çarşamba günüü adet olmam gerekiyor.Sanırımm o zamana kadar bekleyeceğimm Cuma da giderim O gün sabah olan kanamam kesildii sonrada of of offf...
naptın çabuk söyle meraktan çatlayacam
arkadaslar benim sormak istediğim bir sey var. bende tedaviye baslıcam ancak bu süreç ne kadar sürüyor. yani kaç gün iğne, kaç gün sonra yumurtalar toplanıyor, yumurtanın gelişmine göre heralde ama ortalama kaç gün sürer? doktora soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?