Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım öncelikle hoşgeldin Benim gibi belirti arayıp duran birisini burada görmek çok güzel İnşallah güzel haberler verirsin bize

Benim de test günüm perşembe günü Ama ben yarın yaptırmayı düşünüyorum Yani 10. günümde
Benimde birkaç adet belirtim var O yüzden pek olumlu düşünemiyorum Ama Allahtan ümit kesilmez İnşallah bu hafta ikimizde güzel haberler veririz

canım senin kısa mı yoksa uzun tedavimi söle bakıym bi.yada iğneleri adını söle.yardımcı olabilirim belki.

cevap verdiğin için tesekkürler. benim ilk denemem olucak herhangi bir sey söylemedi doktorum adet olunca gel dedi. gidince ilaçları yazıcak. uzun protokol cok mu uzun?:)

cevap verdiğin için tesekkürler. benim ilk denemem olucak herhangi bir sey söylemedi doktorum adet olunca gel dedi. gidince ilaçları yazıcak. uzun protokol cok mu uzun?:)

Arkadaşlar bende aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum 18. günümdeyimm Rabbim kolaylık veriri inşallahh...

ayda bir gidiosan katlancan artık napalım
nazınız hayırlı uğurlu gelsin dünyaya işşallah.ben daha öncede sana sormuştum galiba tam emin deilim ama mini tüp bebekte iğneler daha mı az oluo.bende israel aruha gitmiştm bi kerede o yüzden ilgimi çekti..

kız ne hakkı olur mu öle şeyyydeliiiiiiibebişlerin seninle daha erken die görünmedilerr...üzülme sennn

Arkadaşlar ne güzel Hem temizlik yapmışsınız hemde bol bol sohbet etmişşiniz Oku oku bitmiyor

Yeni gelen arkadşlar sefa gelmişler hoş gelmişler İnşallah tedavilerinden güzel sonuçlar alırlar

Ya bu arada ben bu sarı kafaları çoğu zaman kullanamıyorum Yazıya eklenmiyor Ben de sarı kafaları kullanmak istiyorum

Kişiden kişiye değişiyor, yumurtalarının gelişimine göre yani. Benim adetin 4.günü iğneler başladı, gün aşırı takip edildi, 10.gün gittiğimde yumurtalar geliştiği için iğneleri bıraktık,11. gün gece 12.00 de çatlatma iğnesi oldum. 14.gün yumurtalarım toplandı, 17. gün transferim oldu.

Ama aşılama denememde düşük doz iğne kullanıldığından daha geç cevap almıştık. Sonuçta negatifti.

saol canımmm...inşallah hayırlı ve bol bebekli bir topik olacağını umuyorum...katıl yaz bize cicim

gülden sana bişi sorucam bilgin varsa yada bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim....ankarada olduğun için soruyorum maya tüp bebek merkezi nasıl bizde erkek infertelitesi olduğu için araştırma yapıyorum bu hafta sonu kısmetse ankaraya gelecem yada bi sonra ki hafta orası ile bi görüşme yapmak ve testleri falan götüreyim bakalım nedicekler ama değermi erkek infertelitesinde çok iddalı yazıları ve teknikleri var kafam allak bullak bir durumda mesela ben 3.denemeyi asm de yapmıştım orda ımcı tekniği var sanıyodum sordum diyede hatırlıyorum vede eminim hatta ama yokmuş bi arkadaşım orda tedavide şimdi ona özellikle bugün sordurdum bunu ama yokmuşşş çok üzüldüm paramız boşa gidip durdu hep hayırlısı dedik ama şu maya tüp bebek kafama takıldı bilgin varsa yada bilginiz bana da bilgi verirseniz sevinirim:)))

öncelikle hoşgeldin aramıza...uzun ve kısa protokol var...uzunda adetinden sonra 21.günü itibariyle yumurta baskılayıcı iğnelere başlıyorsun bu arada adet oluyorsun adet oluncada kullandığın iğneye ek olarak yumurta olgunlaştırıcı iğnelere başlıyorsun bu aşamadan sonrası kısa protokolle aynı...sık sık ultrason da yumoşların gelişimine bakılıyor vurulacağın iğne sayısıda bu gelişime bağlı ta ki çatlatma iğnesine kadar vurmaya devam ediyorsun çatlama çğnesinden 33-36 saat sonra yumoşlar toplanıyor...aynı gün eşinden sperm alınıyor ve yumoşlarla spermler o gece aşk yaşıyorlar ertesi gün sana kaçının döllendiğini söylüyorlar 3 ya da 5 gün içinde transfer ediliyor sonra 12 günlük test günü bekleme süreci...kısa protokolde herşey yolunda giderse 15 gün uzunda da 25 gün sonra tedavi biter beklemeye başlarsın...

Test günü diye bişe söylemedi doktorr çarşamba günüü adet olmam gerekiyor.Sanırımm o zamana kadar bekleyeceğimm Cuma da giderim O gün sabah olan kanamam kesildii sonrada of of offf...
Aşılamadan sonraki 18. günüm

aşılama olduğun günden sonra 14.gün test günüdür 2 kez yaptırdım...senin üzerinden 18 gün geçmiş hala regl olammışsın bence bir test daha yaptır...

Yoooook öyle meraktan çatlamak Hem test yapma de hemde çabuk söyle çatlıycam meraktan de

Canım valla sözünü tuttum Bugün test yaptırmadım Ama yarın bağlasan durmam

afferin sanaaaa...dün kararlı gibiydin bende sesin çıkmayınca kesin test yaptırmaya gittin sandım...sonucu merak ederim tabisiiiii

hayırlısı olsun canım allah sanada nasip etsin inşallahh.....gölünü ferah tut olacak bizimde ben inanıyorum ...

canım ben tüp bebek öncesi ciddi bir araştırmaya girdim ama okuduklarımda başarı alanda almayanda var pozitif olanlar iyi yazmışlar negatif olanlar kötü yazmışlar çok aklımı karıştırdı bende tam içime sinmediği için istememiştim...abartılı bişeyini kötü anlamda duymadım...bence bi görüşmeden karar verme...içine sinmesi çok önemli...

hayırlısı olsun canım allah sanada nasip etsin inşallahh.....gölünü ferah tut olacak bizimde ben inanıyorum ...

Ama 8 yada 9 unda hasta olmam gerekiyoo hayal kırıklığına uğramayım cuma gününe kadar bekleyeceğim sen jel kullanmışmıyıdın progestronla alakalı crimonelmiydii öyle bişee bide adet belirtierimde var sankii bilmiyorum yaa Allah ım sabır verr

Canım mantıklı düşünce yarın yapmam en doğrusuydu O kadar bekledim bir gün daha bekleri diye düşündüm Bu arada ben öğretmenim Malum okullar açıldı Sabahtan okula gidiyorum Alışveriş yemek yeme derken bu saati buldu gelmem Yarın da bu saati bulur size haber vermem Okul çıkışı yaptırabileceğim testi Biraz meraklandıcağım yani sizi

canımm ne demek taikide cevap vericezzz ne demek.adet olunca gel dediyse canım kısa protokoldür seninkide.
ikici günü yada üçüncü günü iğnenin bir tanesine başlıcan.4 gün sonra çağırır ve 5-6 gün diğer iğneyide ekler.sona 3 gün sonra gel diyo ve ardından duruma bakıyo yumuşların.ve iki gün sonra takrar bakıyo vee sana opu gününü sölüyo.
yani demem oki.bende 9 gün iğne durumu oldu en son çatlatma iğnesini yaptım.iki gü sonra yumurtlalar toplantı.12 ila 14 gün arası işin biter canısı.en sonda ise transfer olur ve sana 12 gün sonrasına gün verirler.
uzun oldu ama umarım yardımcı olmuşumdur.

kuzular naparsınız ben gene efkardayım

bacular ben adetin 16.günü progestana başladım 10 gün iç dedi doktorum adetim düzenli olsun diye ama ben 8 gün içtim lekelenme başladı doktorumu aradım adet geldiyse kes dedi adete dönmedi geçtiğimiz pazartesi hap bitti c.tesiye kadar leke geldi ama adet gelmedi böyle durum yaşadınızmı ya of puff doktorum gelicek dedi gelmesini bırak leke bile kalmadı :2::2: 3.tüpe kadar bidaha doktora gitmiycem diyodum gene sorunmu yaşıyorum bilmiyorum

Selam arkadaslar. Bende gecmisi okuyup geleyim dedim ama baya bir sayfa birikmiş o yüzden vazgeçtim. Nasıl herkes iyidir inşallah.. Sevgiler...

üzüldüm canım yaaa...ne çok uğraştırdı seniii...rabbim bir an önce yoluna koyar inşallah...durumunla ilgili bi bilgim olsa hemen paylaşırdım ama arkadaşlar biliyorlardır belki...

merhaba arkadaslar ,nasilsiniz
vallaha oku oku gozlerim bi tuhaf oldu,masallah size
ben acayip hastayim grip oldum salya sumuk yatiyorum,sitma tutuyor ama sizi okumaktanda geri kalamadim

egunal ve papatya42 sizlerle hemseriymisiz
benimde babam konya karaman,annem izmir..

Selam arkadaslar. Bende gecmisi okuyup geleyim dedim ama baya bir sayfa birikmiş o yüzden vazgeçtim. Nasıl herkes iyidir inşallah.. Sevgiler...

valla hareketli günler geçiriyoruz cicim sen nasılsın son durumun ne üzmüyorlar dimi...

öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim........
doğru düşünmüşsün 10.günü beklemek en iyisi...evet yaaaa epey bekleyecezzz...çatla gülden çatlaaaaaa

geçmiş olsuuuunnnnnn evine şifa dolsuuuunnnn....
bi babası konyalı daha ...listemi yapsak ne...kafayı bozdum listelerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…