Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapalim tatlim listeler sana feda olsun
tabi bide memlekete gidebilsek cok ozledim 7 senedir gormedim
slm arkadaslar yeni topgimiz hayirli olsun hepimize,hergun size yazmasamda takip ediyorum bi kac gunde bile epey bi sayfamiz masallah bence bu topik kadar rekor yok ayni muhtesem yuzyilin oyunculari gibiyiz,
babam 2003 te vefat etti o seneden beri bende gitmiyorum...akrabalarla aram yok pek...ama mevlanaya ne zaman gidip dua etsem kabul olmuştur bebek için gitmeyi düşünüyorum...
slm arkadaslar yeni topgimiz hayirli olsun hepimize,hergun size yazmasamda takip ediyorum bi kac gunde bile epey bi sayfamiz masallah bence bu topik kadar rekor yok ayni muhtesem yuzyilin oyunculari gibiyiz,
aa basin saolsun canim benim
benim babamda 1999 da vefat etti,bende surekli gitmiyorum
aileler burda olunca esimde pek istemiyor,ama bu yil gidecegim babamin mezarini ziyaret etmek istiyorum..
insallah tum dualarin kabul olur canim
hastayim diye sevgili kocisim yemek yapti bize,hoduktur falan ama boyle zamanlarda allah razi olsun ondan
aksam gorusmek uzere guzel anne adaylari ve aday adaylari
herkeze hayirli aksamlar slm vermeden gecmisi okuyup yazayim dedim ama ne mümkün 2 gün topige giremedim ve ne olmus sayfalar ucmus ben okuyorum yenileri eklerniyor ekranda baktim olmucak saka gibi ya:))))33. sayfada biraktim simdi yemek icin masa hazirlamam gerekli yani bu sayfalari nasil bitiricem ben kötü bir huyumda gecmisi kumadan yeniyide okumuyorum yani anlicaniz cat diye catlicam önemli birsey varmi diye lütfen kizlar yavas ilerletin su sayfalari ben oh be hepsini okudum diye yazana kadar:)))) hepinizi cok seviyorum dualarimdasiniz
hastayim diye sevgili kocisim yemek yapti bize,hoduktur falan ama boyle zamanlarda allah razi olsun ondan
aksam gorusmek uzere guzel anne adaylari ve aday adaylari
hayirli aksamlar minecan oncelikle gecmis olsun canim,gecenki soruma sen cevap vermisin az once eski topikde kontrol ettim ve gordum tesekkur ederim canim, bakalim bu hafta randevum var ne olcak ne zaman baslanacak,benim korkum tuplerim alinmadi ya tutmazsa tuplerden gelen enfeksiyonlu sivi embriyoyu yasatmiyormus ,tabi bu bilgileri ben baska yerlerden ogrendim benim doktorum beni bu konuda hicbirsey soylemedi,bizim doktor niye almadiki benim tuplerimi zaten ise yaramiyorlar
nilla gelmemiş hala ...rabbim korusun onlarıı...
Amaa yaaaaaaaaaaa kimler gellmişş kimmlerrrrrrrrrr..Su gellmişş ervacığımm gellmişşş karşılaşamamışızzz..
Bu arada topiğimize dahil olan arkadaşşlarımızzzz hoşşgelldiniz sefalarr getirdinizz..Hepinizin tedavilerii bolll bebişşli olurr inşş.
papatya dann haberr geldimii okudumm geçmişi ama üzülmüşşş birazzzzzzzzzz..18,00 de testin sonucu çıkıcaktııı..Egunalımm aydınlatt biliyorrsann..
Bu arada Karasuuuuuuuuu abinden gellll çabbukkk özledimm seniiiiiiiiiii14:
Canım benimm üzülmeee vardır bir bildikleri demekten başka elimizden gelen birşey yok maaleseff.Benim sol tüpüm hidrosalpenks yüzünden alındıı.Belki seninde kapatmışlardır..Raporunda ne yazıyorr..Sadece bakıp hiç bir şey yapmadan laparoskopiyi sonlandırmışlarmı..Tüpün çıkarılmasına salpenjektomi deniyorr..Ayrı bir işlem olarak görmüşlerdir belkii..Bilemedim yaniii..İnşş. sonu hayırlı bebişli olurr canımm sıkma canını...