• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım dr ne der bilmiyorum ama senin karaına baglı olcaksa ne zaman gitcegin bi hafta daha ertelersin ne olcak,bu işler aceleye gelmiyo canım inan,sabırlı olcaksın bekliyceksin hepimiz aynıyız hemen görelim istiyoruz ama kalp atışlarını duyalım istiyoruz ama biraz sabır..ben 7 haftalıkken gittigimde keseyi ve kalp atışlarını duymuştuk,seninde acelen yoksa 7 haftalıkken git..ama yine son karar dr ve size kalmış..

Canım sendeki belirtilerde migreni gösteriyo,bence dr git,ve hamilelikten önce önlemini al diycem ama kesin bi tedavisi yok malesef,,bende hamile kalmadan önce 2 3 tane agrı kesici atardım dinlenirdim gecerdi,ama şimdi öle bi şansım yok,minoset kesmiyo bile,içinde uyuşturucu madde yok anam,saf saf bi agrıkesici..ama sen yinede bi dr görün teşhisi koydur ona göre derim ben..saftı kaymış biri olarak:37:

eet kadım doğum doktorundan başka bi doktora gidemiom ki:1:ona fırsat kalmadı...eet minoseet çok haifi bende daha önce ki hamileliğimde içiodum arada ama hiç işe yaramıodu:19:işşallah uzun bi süre ağrılar sana uğrmaz hamilelikte iice zor oluodur mutlaka...

Canim hosgeldin ins bebis simsiki tutunmustur memorialde kimde tedaviye basladin cicim???? Bende orda basliycamda kararsizim ekipler Biliyom Ama yinede Birini secmek istiyorum

hosbulduk cnm, ben nur hanımdayım. hepsi birbirinden iyi gercekten. inş. benım ıcınde hayırlı olmustur orası.

Inş.ekin cim..kimseye ugramasın cok zor,kocam bile öglen şaftın kaydı diyo:25:buarada senin gezme hızına hayranım canım,bunu söylemeden gecemicem,ben bi aydır burnumu bile cıkaramadım kapıdan düşün halimi,seni okudukca kıskanıyom dermişimmm:47:

Hanımlar size bişey sorcam hamilelikte idrar yolları enfeksiyonuna karşı bi bilginiz varmı?sanırım ben öle oldum gecen haftadan beri..cumartesi dr a sorcam ama sizede sorayım dedim,ıhlamur falan iyi gelirmi?bildiginiz bişey varsa şu kardeşinize söyleyin yaaa:43:

Prof.Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu karnabaharın idrar yolu enfeksiyonlarına karşı bilinen en etkili sebze olduğunu söylüyor.
Karnabahar, içinde enfesiyona karşı etkin ve antibakteriyel bir çok aktif madde içermektedir:

250-300 gr karnabahar, yaklaşık 750 ml (3-3.5 su bardağı kadar) kaynamakta olan suya atılıp, ağzı kapalı olarak 5-6 dakika çok hafif ateşte kaynatılır.

(Karnıbahar (mevsim icabı) soğuk olduğu için, kaynamakta olan suya ilk atıldığında suyu soğutuyor. Bu yüzden, kaynamakta olan suya ilk atıldığında 1 dakika kadar yüksek ateşte suyu kaynar hale getirmekte yarar var. Ancak ondan sonra 5-6 dakika kısık ateşte demlenmesi yapılmalı.)

Haşlanmış karnabarın suyu, yarısı sabah, yarısı akşam olmak üzere sabah-akşam 7 gün içilir. Aç veya tok karına alınabilir, farketmez.

***Canım bir arkadaşım önermişti bana büyük faydası oldu.

Inş.egunalim,büyümüşlerdir:))artk topmu oynuyolar,sallanıyolarmı bilmiyorum ama,igneyi yedigim için rabbime coook şükür ses yok..daha dün yedim ve yeri hala coook acıyo:43:bukadar acının arasında sen düşün halimi:37:buarada fotoyu koymuşsun güzel arkadaşım benim,senin minoset yorumlarınla vicdanım rahatlıyo:))aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum,zaten 3 aylık olsak hem kulak hem idrar yollarına kesin antibiyotik atcam gibi gözüküyo:26:

Hanımlar size bişey sorcam hamilelikte idrar yolları enfeksiyonuna karşı bi bilginiz varmı?sanırım ben öle oldum gecen haftadan beri..cumartesi dr a sorcam ama sizede sorayım dedim,ıhlamur falan iyi gelirmi?bildiginiz bişey varsa şu kardeşinize söyleyin yaaa:43:

ben onu 2 kese önce geçirdiğim hamileliğimde yaşadım.önlemini almazsan çok kötü oluo ağrı falan yapıo.bana doktor bi ilaç vermişti ama tabi geçmiş zaman adını hatırlamıom tek kullanımlık suya atıp içiodun ve içtikten bi süre sonra tuvalte gitmemen lazımdı.ıhlamurun zararı olur mu bilmiom ama bitki çaylşarı hamilelikte tehlikeli olabilio.maydonoz suyu ii gelio ama onunda bi zararı olurmu sana bilmiom.dra sormadan bişi içme sen yinede...

Canım dr ne der bilmiyorum ama senin karaına baglı olcaksa ne zaman gitcegin bi hafta daha ertelersin ne olcak,bu işler aceleye gelmiyo canım inan,sabırlı olcaksın bekliyceksin hepimiz aynıyız hemen görelim istiyoruz ama kalp atışlarını duyalım istiyoruz ama biraz sabır..ben 7 haftalıkken gittigimde keseyi ve kalp atışlarını duymuştuk,seninde acelen yoksa 7 haftalıkken git..ama yine son karar dr ve size kalmış..

bilmiyorum canım artık hiçbirşey düşünemiyorum şu kan tahlili bir çıksında sizlerle bir paylaşayım çünkü bugün biz pozitif ve nagatif diyemeyiz dediler o saate kadar dr çıkarmış sadece labaratuarı arayın sonucu öğrenebilirsiniz dediler size söylerim öğrenince allahım sen büyüksün yarabbi :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:allahım sen meleklerimi koru senmeleklerimi bana bağışla yarabbim sana emanet ediyorum yavrularımı

Inş.ekin cim..kimseye ugramasın cok zor,kocam bile öglen şaftın kaydı diyo:25:buarada senin gezme hızına hayranım canım,bunu söylemeden gecemicem,ben bi aydır burnumu bile cıkaramadım kapıdan düşün halimi,seni okudukca kıskanıyom dermişimmm:47:

ya aslında çok bi yere gitmiom dermişim:1:egunall duymasın:18:anneme kayınwaldeme falan gidiom.hepsinle çok yakın oturuom bütün sülale aynı yerdeyiz o yüzden kapı çok oluo.bide kayınvaldem kafa dengi çok o yüzden canım sıkılınca kaçıom ona şanslıyım kayınwalde konusunda...

Canım bende aynıyım işte,agrı,yanma,sık idrara cıkma var hepsi,zaten anlıyorum enfeksiyon oldugunu,,hamilelikte özellikle maydanoz,ada cayı yasak canım,damarları actıgı için düşüge neden oluyo,oyüzden ben maydanoz bile yemiyorum artık..ama ıhlamur nasıl bilmiyorum size sorayım deim,dün bi komşum ıhlamur,limon,naneyi kaynatıp içmiş hamileyken idrar yolları çin ama ben naneyide yasak diye biliyorum..aramızda bilgii olanlar varsa yazar tabi canım,dr sormadan içmem zaten canım korkarım..

Ne güzel şanslısın kayınvalide konusunda,benim kaynanamda iyidir,allah var ama onlar köyde oturuyo,biaraya gelince güzel muhabbet oluyo ama:))

bilmiyorum canım artık hiçbirşey düşünemiyorum şu kan tahlili bir çıksında sizlerle bir paylaşayım çünkü bugün biz pozitif ve nagatif diyemeyiz dediler o saate kadar dr çıkarmış sadece labaratuarı arayın sonucu öğrenebilirsiniz dediler size söylerim öğrenince allahım sen büyüksün yarabbi :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:allahım sen meleklerimi koru senmeleklerimi bana bağışla yarabbim sana emanet ediyorum yavrularımı

canım benim işşallah güzel haberler alcan.bak doktorunda erken demiş zaten.boşuna üzüon bence kendini ve bebeklerini:20:ALLAHIM sana bağışlıcak meleklerini sen içini ferah tut lütfennnn...

canımmm burda ne mucizeler yaşadıkkk.hemen korkuya kapılıyor insan haklısında.ama canısı inşallah iyi sonuç alcan ve geçecek endişelerinnn.dua et bol bol.Allahım sana bağışlasın bebişini.

bitti mi canım işler??benim anca bitti yemeğimide yaptım rahatım yanii.ohhhh:21:yıkanmam lazım ama kaçamadım topiktenn:10:

arkadaşlarrr beni de yazın beni de yaş 39 2.ci deneme Adana Başkent tüp bebek merkezi
tedavi ertelendi trioitlerde sorun var mart ta belli olacak ne zaman deneme yapılacağı

şekerim küsme banaaaaa bak ağlarım :84::84::84:
evet dedim ama o hamileeeee topiğimzde hamişlerimizi üzmüyoruz onların ayrıcalıkları göbişlerinden geliyor...
ondan şımarttım karasuyu hem o seni çok özlediiii sorup durdu bizde tatilde olduğunu söyledik ve seni özledik...:16:
eger ben hamile kalırımda beni böyle nazlamazsanız naparaım ben sizi:47::47::47::47::47::47:

ben dr.a gidiyom:)))) şans dileyin bana 2li testimi yaptırıp geleyim hepinizi öptüm koccaman:54::54::54::54:

bol şans canım inşallah sonucun iyi çıkar dualarımız seninle

Ben geldim,o kadar coook sayfa yazılmış ki yine,hepsini okumaya calıştım ama ne yalan söyliyim cogunu okuyamadım..ben dün sabahtan beri rahatsızım,hasta bigün ve gece gecirdim:43:egunalim o yüzden kimseye cevap yazamıycam okuduklarımın hiçbiri aklımda kalmadı zaten..sadece sana coook gecmiş olsun diyorum canım,parmagına cok üzüldüm eminim cok acıyodur..insan biyeri kesilince dayanamıyo,sezaryen olursak baya bi kesiliyoz aklıma geldi korktum bi anda haa:53:bide akasyacım dr gitmiş,inş.güzel haberlerle gelir,2 li testide yaptırıyo ohh inş.bişey cıkmaz melegimizde:))bana gelince bildiginiz gibi kulagım iltihaplıydı ben gecen hafta falan damla kullanmayı bırakmıştım ama 3 gündür agrı geri gelmeye başladı ve dün o kadar kötüydüm ki damlada yaptık ama banamısın demedi,buarada bide migrenim tuttu,midem zaten hiç olmadıgı kadar kötüydü dün,en son dayanamayarak yine vicdanım sızlayarak bi minoset içtim ve yattım,bikac saatlik uykudan sonra bi uyandım bi daha uyuyabilene aşkolsun,bide afersiniz cıkardım ama su yani bişey yok midede,akşam yemegi yemedim çünkü:((sabahı ettim anlıycagınız,bugün biraz iyiyim ama yorgunum ve uykusuzum yatıp uzanıyorum..dünde buyüzden giremedim topige..böyle bigün gecirdim işte..şuhaftasonu bi olsada dr bi gitsek meleklerimi görsem rahatlıycam biraz..beni hoşgörün oyüzden..

Hoşgeldin canım,özlemiştik:))

geçmiş olsun canım atlatamadın şu kulak ağrısını ya ssz ssz

canım beni özlemeniz sevindirdi çok ama çok teşekkür ederim

Back