Ben geldim,o kadar coook sayfa yazılmış ki yine,hepsini okumaya calıştım ama ne yalan söyliyim cogunu okuyamadım..ben dün sabahtan beri rahatsızım,hasta bigün ve gece gecirdim
egunalim o yüzden kimseye cevap yazamıycam okuduklarımın hiçbiri aklımda kalmadı zaten..sadece sana coook gecmiş olsun diyorum canım,parmagına cok üzüldüm eminim cok acıyodur..insan biyeri kesilince dayanamıyo,sezaryen olursak baya bi kesiliyoz aklıma geldi korktum bi anda haa
bide akasyacım dr gitmiş,inş.güzel haberlerle gelir,2 li testide yaptırıyo ohh inş.bişey cıkmaz melegimizde:))bana gelince bildiginiz gibi kulagım iltihaplıydı ben gecen hafta falan damla kullanmayı bırakmıştım ama 3 gündür agrı geri gelmeye başladı ve dün o kadar kötüydüm ki damlada yaptık ama banamısın demedi,buarada bide migrenim tuttu,midem zaten hiç olmadıgı kadar kötüydü dün,en son dayanamayarak yine vicdanım sızlayarak bi minoset içtim ve yattım,bikac saatlik uykudan sonra bi uyandım bi daha uyuyabilene aşkolsun,bide afersiniz cıkardım ama su yani bişey yok midede,akşam yemegi yemedim çünkü
(sabahı ettim anlıycagınız,bugün biraz iyiyim ama yorgunum ve uykusuzum yatıp uzanıyorum..dünde buyüzden giremedim topige..böyle bigün gecirdim işte..şuhaftasonu bi olsada dr bi gitsek meleklerimi görsem rahatlıycam biraz..beni hoşgörün oyüzden..