Canım sendeki belirtilerde migreni gösteriyo,bence dr git,ve hamilelikten önce önlemini al diycem ama kesin bi tedavisi yok malesef,,bende hamile kalmadan önce 2 3 tane agrı kesici atardım dinlenirdim gecerdi,ama şimdi öle bi şansım yok,minoset kesmiyo bile,içinde uyuşturucu madde yok anam,saf saf bi agrıkesici..ama sen yinede bi dr görün teşhisi koydur ona göre derim ben..saftı kaymış biri olarak
Canim hosgeldin ins bebis simsiki tutunmustur memorialde kimde tedaviye basladin cicim???? Bende orda basliycamda kararsizim ekipler Biliyom Ama yinede Birini secmek istiyorum
anası evde kaldımıki kızı evde kalacak hıhhhhh
Hanımlar size bişey sorcam hamilelikte idrar yolları enfeksiyonuna karşı bi bilginiz varmı?sanırım ben öle oldum gecen haftadan beri..cumartesi dr a sorcam ama sizede sorayım dedim,ıhlamur falan iyi gelirmi?bildiginiz bişey varsa şu kardeşinize söyleyin yaaa
Hanımlar size bişey sorcam hamilelikte idrar yolları enfeksiyonuna karşı bi bilginiz varmı?sanırım ben öle oldum gecen haftadan beri..cumartesi dr a sorcam ama sizede sorayım dedim,ıhlamur falan iyi gelirmi?bildiginiz bişey varsa şu kardeşinize söyleyin yaaa
Canım dr ne der bilmiyorum ama senin karaına baglı olcaksa ne zaman gitcegin bi hafta daha ertelersin ne olcak,bu işler aceleye gelmiyo canım inan,sabırlı olcaksın bekliyceksin hepimiz aynıyız hemen görelim istiyoruz ama kalp atışlarını duyalım istiyoruz ama biraz sabır..ben 7 haftalıkken gittigimde keseyi ve kalp atışlarını duymuştuk,seninde acelen yoksa 7 haftalıkken git..ama yine son karar dr ve size kalmış..
Cook sagol canım,deniyim bari..
Inş.ekin cim..kimseye ugramasın cok zor,kocam bile öglen şaftın kaydı diyobuarada senin gezme hızına hayranım canım,bunu söylemeden gecemicem,ben bi aydır burnumu bile cıkaramadım kapıdan düşün halimi,seni okudukca kıskanıyom dermişimmm
bilmiyorum canım artık hiçbirşey düşünemiyorum şu kan tahlili bir çıksında sizlerle bir paylaşayım çünkü bugün biz pozitif ve nagatif diyemeyiz dediler o saate kadar dr çıkarmış sadece labaratuarı arayın sonucu öğrenebilirsiniz dediler size söylerim öğrenince allahım sen büyüksün yarabbiallahım sen meleklerimi koru senmeleklerimi bana bağışla yarabbim sana emanet ediyorum yavrularımı
bilmiyorum canım artık hiçbirşey düşünemiyorum şu kan tahlili bir çıksında sizlerle bir paylaşayım çünkü bugün biz pozitif ve nagatif diyemeyiz dediler o saate kadar dr çıkarmış sadece labaratuarı arayın sonucu öğrenebilirsiniz dediler size söylerim öğrenince allahım sen büyüksün yarabbiallahım sen meleklerimi koru senmeleklerimi bana bağışla yarabbim sana emanet ediyorum yavrularımı
eger ben hamile kalırımda beni böyle nazlamazsanız naparaım ben sizişekerim küsme banaaaaa bak ağlarım :84::84::84:
evet dedim ama o hamileeeee topiğimzde hamişlerimizi üzmüyoruz onların ayrıcalıkları göbişlerinden geliyor...
ondan şımarttım karasuyu hem o seni çok özlediiii sorup durdu bizde tatilde olduğunu söyledik ve seni özledik...
ben dr.a gidiyom:)))) şans dileyin bana 2li testimi yaptırıp geleyim hepinizi öptüm koccaman
Ben geldim,o kadar coook sayfa yazılmış ki yine,hepsini okumaya calıştım ama ne yalan söyliyim cogunu okuyamadım..ben dün sabahtan beri rahatsızım,hasta bigün ve gece gecirdimegunalim o yüzden kimseye cevap yazamıycam okuduklarımın hiçbiri aklımda kalmadı zaten..sadece sana coook gecmiş olsun diyorum canım,parmagına cok üzüldüm eminim cok acıyodur..insan biyeri kesilince dayanamıyo,sezaryen olursak baya bi kesiliyoz aklıma geldi korktum bi anda haa bide akasyacım dr gitmiş,inş.güzel haberlerle gelir,2 li testide yaptırıyo ohh inş.bişey cıkmaz melegimizde:))bana gelince bildiginiz gibi kulagım iltihaplıydı ben gecen hafta falan damla kullanmayı bırakmıştım ama 3 gündür agrı geri gelmeye başladı ve dün o kadar kötüydüm ki damlada yaptık ama banamısın demedi,buarada bide migrenim tuttu,midem zaten hiç olmadıgı kadar kötüydü dün,en son dayanamayarak yine vicdanım sızlayarak bi minoset içtim ve yattım,bikac saatlik uykudan sonra bi uyandım bi daha uyuyabilene aşkolsun,bide afersiniz cıkardım ama su yani bişey yok midede,akşam yemegi yemedim çünkü (sabahı ettim anlıycagınız,bugün biraz iyiyim ama yorgunum ve uykusuzum yatıp uzanıyorum..dünde buyüzden giremedim topige..böyle bigün gecirdim işte..şuhaftasonu bi olsada dr bi gitsek meleklerimi görsem rahatlıycam biraz..beni hoşgörün oyüzden..
Hoşgeldin canım,özlemiştik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?