merhaba arkadaşlar, aranıza yenı katıldım. bentbenımde gecen pzrtesi transferım yapıldı şuan beklıyorum. yumurta toplamamın 14. gunu test yaptırcm ınş. yanlız son gunlerde yasadıklaırm benı umıtsızlendırı bıraz.
ılk 4-5 gun adet agrısı gıbı hem belımde hem kasıklaırmda agrı vardı bu ılaçlardandır yada normaldır dıyıp onemsemedım.
ben normalde adet olmadan enaz 1 hafta once sıtma oluyorum yanı üşüyüp titriyorum. dün gecede böyle oldum. ve kokrtum acaba adetmi olcam embriyom Allah korusun tutunmadımı diye içime kurt düştü. sizinde böyle olup embriyolaı tutundugu hakkında bılgınız varmı. yardımcı olursanız sevınırım. kac gundur kafayı yiyorum.
Canım öncelikle hoşgeldin Benim gibi belirti arayıp duran birisini burada görmek çok güzel İnşallah güzel haberler verirsin bize
Benim de test günüm perşembe günü Ama ben yarın yaptırmayı düşünüyorum Yani 10. günümde
Benimde birkaç adet belirtim var O yüzden pek olumlu düşünemiyorum Ama Allahtan ümit kesilmez İnşallah bu hafta ikimizde güzel haberler veririz