• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaşlarr sonunda aranıza katılabildimm ben yaklaşık 17 gün önce aşılama yaptırdım.Ancak aşılamanın 10. gününde kanamam oldu sabah uyandığımda doktoruma gittim hamilelik testi yaptı 1,69 çıktı yani hamile değilim ama bu bir kriter değil dedii sen bekle dedii progestronla ilgili jelini kullanmaya devam et dedii bu arada 2 tanen aşılama daha olmuştum diğerlerinde böye kanamam olmadı böyle durum yaşayanınız varmı

senin nazını yerim ben fıstıkkkk.hele gelsin bebişlerinnnn.yap anam hertürlü nazını severim seninnnn.:7::7::38:

takıldım kuzum yaaaaa :71: :71: :71: :17::17::17::17: affettınmı :1::1::1::1:
biliyorum cicim...ne affetmesi delüüüüüü...severim seni:34:

Inş.egunalim,büyümüşlerdir:))artk topmu oynuyolar,sallanıyolarmı bilmiyorum ama,igneyi yedigim için rabbime coook şükür ses yok..daha dün yedim ve yeri hala coook acıyo:43:bukadar acının arasında sen düşün halimi:37:buarada fotoyu koymuşsun güzel arkadaşım benim,senin minoset yorumlarınla vicdanım rahatlıyo:))aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum,zaten 3 aylık olsak hem kulak hem idrar yollarına kesin antibiyotik atcam gibi gözüküyo:26:

evet iyi şeyler düşün bebekler gayet sağlıklı ve herşey yolunda...hamilesin ve bir sürü etkisiyle uğraşmak durumunda kalıyorsun rabbim bir an önce rahatlatsın seni inşallah...

ya aslında çok bi yere gitmiom dermişim:1:egunall duymasın:18:anneme kayınwaldeme falan gidiom.hepsinle çok yakın oturuom bütün sülale aynı yerdeyiz o yüzden kapı çok oluo.bide kayınvaldem kafa dengi çok o yüzden canım sıkılınca kaçıom ona şanslıyım kayınwalde konusunda...

gördüüüüüüüümmmm:53::53::53:kaçmaz cicimmm...kuyruklu yalancı seniiiiiiii:1:

bitti mi canım işler??benim anca bitti yemeğimide yaptım rahatım yanii.ohhhh:21:yıkanmam lazım ama kaçamadım topiktenn:10:

az kaldı şekerim o yüzden cevaplarımı geç yazıyorum...yemek işini sabah halletmiştim neyseki dün akşam pizzaya talim edince bugün erkenden önlem alayım dedim:9:

eger ben hamile kalırımda beni böyle nazlamazsanız naparaım ben sizi:47::47::47::47::47::47:

ah canım yaaaa ben hepinizi çok seviyorummm...hamile kal sen o zaman görürsün nasıl nazlatıyorum seniiii:29:

senin nazını yerim ben fıstıkkkk.hele gelsin bebişlerinnnn.yap anam hertürlü nazını severim seninnnn.:7::7::38:

ye sen benim nazımııııı he he he:16:

aaa ama kızarım onlara:20:bizim arkadaşımızı yormasınlar hasta hasta:19:

yerim seni tatlı bebişşşş.olsun bakalım zaten aynı şehirde değiliz ayda bir falan gidiyoz.onada eşim için katlanıyorum napıym.aslında iyi gibilerde biraz gelin muhabbetini seviyolar.hadi bi çay yap hadi senin yemeğini yiyelim falannn

Hanımlar size bişey sorcam hamilelikte idrar yolları enfeksiyonuna karşı bi bilginiz varmı?sanırım ben öle oldum gecen haftadan beri..cumartesi dr a sorcam ama sizede sorayım dedim,ıhlamur falan iyi gelirmi?bildiginiz bişey varsa şu kardeşinize söyleyin yaaa:43:

ervacım ya,sanırım bende de var idrar yolu,,yarın için randevu aldım doktorumdan,aslında 15 şubattaydı randevum ama dayanamadım yarın gidicem,karnım ve böbreklerim ağrıyor sanki,birde akıntım var,böyle beyaz süt kesiği gibi,korkuyorumda inşallah bişi çıkmaz,bitkisel çaylar içme bence,ben bekleyemeycem haftay yarın gidicem bakalım ,

arkadaşlarrr beni de yazın beni de yaş 39 2.ci deneme Adana Başkent tüp bebek merkezi
tedavi ertelendi trioitlerde sorun var mart ta belli olacak ne zaman deneme yapılacağı

hoşgeldin sefalar getirdin:71::71::71:...ne iyi ettinde katıldın aramıza...ilk fırsatta eklerim listemize...

Arkadaşlarr sonunda aranıza katılabildimm ben yaklaşık 17 gün önce aşılama yaptırdım.Ancak aşılamanın 10. gününde kanamam oldu sabah uyandığımda doktoruma gittim hamilelik testi yaptı 1,69 çıktı yani hamile değilim ama bu bir kriter değil dedii sen bekle dedii progestronla ilgili jelini kullanmaya devam et dedii bu arada 2 tanen aşılama daha olmuştum diğerlerinde böye kanamam olmadı böyle durum yaşayanınız varmı

sende hoşgeldiiinnn:71::71::71:
adet kanaması olana kadar doktorlar jeli kesmiyorlar...aşılamalarda da 14.gün test günü olarak veriliyor dolayısıyla 10.gün değerin 1.69 çıkabilir ve sonra artışa geçebilir...bu yüzdende doktorun jeli kesmemiştir...ayrıca yerleşme kanaması diye bişey var arkadaşların bazıları buna benzer lekenmeler yaşadılar belki onun gibi bi durum yaşamışsındır...test günün ne zaman???

canımmm burda ne mucizeler yaşadıkkk.hemen korkuya kapılıyor insan haklısında.ama canısı inşallah iyi sonuç alcan ve geçecek endişelerinnn.dua et bol bol.Allahım sana bağışlasın bebişini.

aminnnn inşaallah canımmm hepiniz çok seviyorum destek ve tesellileriniz için çook tşk ederim sizler beni mutlu ediyorsunuzya allahımda sizleride mutlu etsin inşaallah allahım hepimize mucizelerini göstersin inşaallah dualarım sizlerle dulardan unutmayın benim sizi seviyorum meleklerim anneyi üzmeyin ne olurrr bakk annede ağlıyo teyzelerde ağlıyo burada birsürü sizn gibi melek kardeşlerin var üzme onlarıda bizi mutlu edin ne olurrr

umarım herkes iyidir...
biz eşim ile karar verdik nisan 25 de adet olduğumda 3.tedaviye başlıyoruz.
15 nisanda ilk kez hala oluyorum bebeğimiz doğsun bizde ondan sonra başlıyoruz
onuda annesi 3.denemeden sonra buldu
inşallah sağlıkla dünya ya geir NAZIM ımız
yine izmir Kent Hastanesinde yine mini tüp bebek olacak
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
hepinizi öpüyorum:1::1::1:

canım benim işşallah güzel haberler alcan.bak doktorunda erken demiş zaten.boşuna üzüon bence kendini ve bebeklerini:20:ALLAHIM sana bağışlıcak meleklerini sen içini ferah tut lütfennnn...

canımm benim sizin dedikleriniz çıksın zaten daha ne isterim ki rabbimden bebişlerimin sağlıklı olmasından başka allahım sizden razı olsun inşaallah sizleride üzdüm hakkınızı helal edin arkadaşlar

karasu81 hatun abisinde olduğu için 2 gündür bize katılamıyor...akşama laptobu gelecince topiğe girecekmiş...herkese selamı var...merak edenlereeee....

umarım herkes iyidir...
biz eşim ile karar verdik nisan 25 de adet olduğumda 3.tedaviye başlıyoruz.
15 nisanda ilk kez hala oluyorum bebeğimiz doğsun bizde ondan sonra başlıyoruz
onuda annesi 3.denemeden sonra buldu
inşallah sağlıkla dünya ya geir NAZIM ımız
yine izmir Kent Hastanesinde yine mini tüp bebek olacak
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
hepinizi öpüyorum:1::1::1:

:46::46::46:çok sevindim...hayırlı ve bebekli olsun inşallah...
aileden tüp bebekçisiniz demek...
sağlıkla gelsin nazım ınızda...

arkadaslar benim sormak istediğim bir sey var. bende tedaviye baslıcam ancak bu süreç ne kadar sürüyor. yani kaç gün iğne, kaç gün sonra yumurtalar toplanıyor, yumurtanın gelişmine göre heralde ama ortalama kaç gün sürer? doktora soramadım

hoşgeldin sefalar getirdin:71::71::71:...ne iyi ettinde katıldın aramıza...ilk fırsatta eklerim listemize...

sende hoşgeldiiinnn:71::71::71:
adet kanaması olana kadar doktorlar jeli kesmiyorlar...aşılamalarda da 14.gün test günü olarak veriliyor dolayısıyla 10.gün değerin 1.69 çıkabilir ve sonra artışa geçebilir...bu yüzdende doktorun jeli kesmemiştir...ayrıca yerleşme kanaması diye bişey var arkadaşların bazıları buna benzer lekenmeler yaşadılar belki onun gibi bi durum yaşamışsındır...test günün ne zaman???

Test günü diye bişe söylemedi doktorr çarşamba günüü adet olmam gerekiyor.Sanırımm o zamana kadar bekleyeceğimm Cuma da giderim O gün sabah olan kanamam kesildii sonrada of of offf...

arkadaslar benim sormak istediğim bir sey var. bende tedaviye baslıcam ancak bu süreç ne kadar sürüyor. yani kaç gün iğne, kaç gün sonra yumurtalar toplanıyor, yumurtanın gelişmine göre heralde ama ortalama kaç gün sürer? doktora soramadım
cevap veren olursa cok sevinirim

canım senin kısa mı yoksa uzun tedavimi söle bakıym bi.yada iğneleri adını söle.yardımcı olabilirim belki.

Back