• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

doktor normal dedi ama ben inanmadım hiç aranızda böyle olan varmı doktor 5hafta 3günlük dedi 5ekim doğum haftası dedi geç ultrasona dedi geçtim tabi ben heyecandan ölüyorum baktı baktı kese görünmüyor dedi ben tabi şok oldum ağlamaya başladım alttan bakarım ama rahatsız etmek istemem dedi kan tahlili istedi kan değerine bakıcak sonra değere göre hareket edecek şimdi ben ne durumdayım ne olur bana birşey söyleyin ben ne yapıyım ağlamak istiyorum ama ya meleklerim va rsa üzülür yoklarsa boğazıma düğümlendi bağıra bağıra ağlamak istiyorum ben göz yaşlarımı tutamıyorum ama ço zor allahım ne olur yardım et bana yanıyorum allahım yanıyorum bennnn

Canım benim sakin ol...

5 haftalıkken üstten görülmeyen ,vajınal bakıldığında görülen arkadaşları biliyorum.

Kan tahlilinin sonucu ne zaman çıkacak?

Ben geldim,o kadar coook sayfa yazılmış ki yine,hepsini okumaya calıştım ama ne yalan söyliyim cogunu okuyamadım..ben dün sabahtan beri rahatsızım,hasta bigün ve gece gecirdim:43:egunalim o yüzden kimseye cevap yazamıycam okuduklarımın hiçbiri aklımda kalmadı zaten..sadece sana coook gecmiş olsun diyorum canım,parmagına cok üzüldüm eminim cok acıyodur..insan biyeri kesilince dayanamıyo,sezaryen olursak baya bi kesiliyoz aklıma geldi korktum bi anda haa:53:bide akasyacım dr gitmiş,inş.güzel haberlerle gelir,2 li testide yaptırıyo ohh inş.bişey cıkmaz melegimizde:))bana gelince bildiginiz gibi kulagım iltihaplıydı ben gecen hafta falan damla kullanmayı bırakmıştım ama 3 gündür agrı geri gelmeye başladı ve dün o kadar kötüydüm ki damlada yaptık ama banamısın demedi,buarada bide migrenim tuttu,midem zaten hiç olmadıgı kadar kötüydü dün,en son dayanamayarak yine vicdanım sızlayarak bi minoset içtim ve yattım,bikac saatlik uykudan sonra bi uyandım bi daha uyuyabilene aşkolsun,bide afersiniz cıkardım ama su yani bişey yok midede,akşam yemegi yemedim çünkü:((sabahı ettim anlıycagınız,bugün biraz iyiyim ama yorgunum ve uykusuzum yatıp uzanıyorum..dünde buyüzden giremedim topige..böyle bigün gecirdim işte..şuhaftasonu bi olsada dr bi gitsek meleklerimi görsem rahatlıycam biraz..beni hoşgörün oyüzden..

çok geçmiş olsun canııımmm...anladım zaten sesin çıkmayınca bişeyler olduğunu...minosetten bişey olsa bizim paşalara olurdu kardeşim kutu kutu bitirmek durumunda kalmıştı...canını sıkma ve ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman gel topiğe...haftasonu gidiyorsunuz demek meleklerini görmeye gitmeden yine yaz bize...öpüyorum

Canım bu kadar üzülme lütfen,eminim keseleri bi dah ki gidişine görürsün,bende erken haftalarda kesenin görülmeyecegini duyup bu yüzden dr 3 hafta sonra gitmiştim,yani hem biraz büyüsünler,hem kese oluşsun diye düşünmüştüm.dr gittigimde 7 haftalıktık biz..bilmiyorum ama sen erken gittigin için böyle olmuş olabilir,birazcık daha bekleseydin diycem ama...bence hiiç umudunu yitirme,üzülüp,aglamada,sabırlı ol,içini ferah tut,dr ne derse onu yap,bi daha ne zaman gitceksin bilmiyorum ama ozaman keseyi görürsün bence..

ERVA hoşgeldin.:16:Geçmiş olsun canım,acil şifalar dilerim.:71:

İNŞ.GÜLDENİM GİTCEZ BAKALIM CUMARTESİ,NAPIYO BİZİM YARAMAZ KUZULAR Bİ BAKALIM,GÖRELİM:emir_bebek::emir_bebek:YAZARIM TABİ CANIM,HAFTASONUNA KADAR GİRMEDEN DURABİLİRMİYİM HİÇÇÇ....

yapma böyle durumunda bir tuhaflık yok kanda vermişsin değerinin arttığını göreceksin ben sana dedim daha erken keseleri göremeyebilirsin doktor sana o yüzden 15 gün sonraya gün vermişti...alttan baksa görülebilirdi ama doktor doğrusunu yapmış bakmamış üsttende görülmeme olasılığı çok yüksekti zaten...canını sıkma test sonucun ne zaman belli olacak

akşam 6 gibi felan çıkıcakmış sanırım doktorumu aradık hemen çok normal normal bebek değil sonuçta tüp bebek bunlar 10ve 12 gün arası alttan bakıldığı zaman görünür göbekten görünmeye bilir demiş çok erken gitmişiniz demiş eşime eşimde diyo ben sana demedimmi erken gittik işte boşu boşuna bebeklerimide üzüyorsun diyor ama ben burada okudum 5haftalık bebeklerin hep keseleri görünmüş benim bir arkadaşım 3haftalıkken karnından aynı dr görmüş bi tuhaflık yokmu işte

Ben geldim,o kadar coook sayfa yazılmış ki yine,hepsini okumaya calıştım ama ne yalan söyliyim cogunu okuyamadım..ben dün sabahtan beri rahatsızım,hasta bigün ve gece gecirdim:43:egunalim o yüzden kimseye cevap yazamıycam okuduklarımın hiçbiri aklımda kalmadı zaten..sadece sana coook gecmiş olsun diyorum canım,parmagına cok üzüldüm eminim cok acıyodur..insan biyeri kesilince dayanamıyo,sezaryen olursak baya bi kesiliyoz aklıma geldi korktum bi anda haa:53:bide akasyacım dr gitmiş,inş.güzel haberlerle gelir,2 li testide yaptırıyo ohh inş.bişey cıkmaz melegimizde:))bana gelince bildiginiz gibi kulagım iltihaplıydı ben gecen hafta falan damla kullanmayı bırakmıştım ama 3 gündür agrı geri gelmeye başladı ve dün o kadar kötüydüm ki damlada yaptık ama banamısın demedi,buarada bide migrenim tuttu,midem zaten hiç olmadıgı kadar kötüydü dün,en son dayanamayarak yine vicdanım sızlayarak bi minoset içtim ve yattım,bikac saatlik uykudan sonra bi uyandım bi daha uyuyabilene aşkolsun,bide afersiniz cıkardım ama su yani bişey yok midede,akşam yemegi yemedim çünkü:((sabahı ettim anlıycagınız,bugün biraz iyiyim ama yorgunum ve uykusuzum yatıp uzanıyorum..dünde buyüzden giremedim topige..böyle bigün gecirdim işte..şuhaftasonu bi olsada dr bi gitsek meleklerimi görsem rahatlıycam biraz..beni hoşgörün oyüzden..
canım geçmiş olsun çok:71::71:ya migren belirtileri nasıl oluo baş ağrısı dışında?benim 3 kere başıma geldi ama hiç doktora gitmedim acaba migren mi bilmiom.zaten arada çok baş ağrım oluo ama 3 kere gece uyku uyutmadı agrı kesşcş falan fayda etmedi bide çok içim bulanıo kussam rahatlıcam sanki ama oda olmuo.acaba bi doktora gitsem mi olabilir mi?ensemden başlıo ağrı ve delirtio beni.bebişlerinede kendinede çok dikkat et.hafta sonu çabucak gelsin sende bebişlerini görrr:49::nazar:
cannlar ben geldimmmm.geçmişi okuyum dedim ama bitiremedim maşallah ne kadar kaynatmışsınız.
egunalim geçmiş olsun canım hemen iyileş bebişimmm.
kaynanamda olmak bana yaramıyo gene üşüttüm burnum tıkalı topiktende uzak kalıyorum:27::27::27:
amaaa geldim tam gaz burdayımmm.
herkese güzel bir hafta diliyorum hepinizi öptüüümmmm.:7::7:

kaynanan bakmıo mu canım sana yaa:20::20:geçmiş olsun sanada:71::71:

Cok sagol canım,bugün biraz daha iyiyim..buarada ne zamandır yazcam hep unutuyorum,yayınladıgın resimlere bayıldım,egunal de süperdii..kutluyorum seni,nerden buluyosan yazda bizde girelim kuzum o siteye..:9:

akşam 6 gibi felan çıkıcakmış sanırım doktorumu aradık hemen çok normal normal bebek değil sonuçta tüp bebek bunlar 10ve 12 gün arası alttan bakıldığı zaman görünür göbekten görünmeye bilir demiş çok erken gitmişiniz demiş eşime eşimde diyo ben sana demedimmi erken gittik işte boşu boşuna bebeklerimide üzüyorsun diyor ama ben burada okudum 5haftalık bebeklerin hep keseleri görünmüş benim bir arkadaşım 3haftalıkken karnından aynı dr görmüş bi tuhaflık yokmu işte

kocişin haklı erken...ayrıca arkadaşın sallıyor bence 3 haftalıkken kese görülmez ben daha hiiiiiiiiiçççç duymadım olmaz öyle şeyyyy....
boşuna üzüyorsun kendini akşam test sonucunu alınca bebeklerini üzdüğüne çok pişman olacaksın...

Cok sagol canım,bugün biraz daha iyiyim..buarada ne zamandır yazcam hep unutuyorum,yayınladıgın resimlere bayıldım,egunal de süperdii..kutluyorum seni,nerden buluyosan yazda bizde girelim kuzum o siteye..:9:

:9: Canım karikatür sever biri olarak,tamamen denk geliyor,belirli bir siteye ait değil.:34:

Canım sendeki belirtilerde migreni gösteriyo,bence dr git,ve hamilelikten önce önlemini al diycem ama kesin bi tedavisi yok malesef,,bende hamile kalmadan önce 2 3 tane agrı kesici atardım dinlenirdim gecerdi,ama şimdi öle bi şansım yok,minoset kesmiyo bile,içinde uyuşturucu madde yok anam,saf saf bi agrıkesici..ama sen yinede bi dr görün teşhisi koydur ona göre derim ben..saftı kaymış biri olarak:37:

egunalcim biz geldik ama ben çoook üzgünüm ben meleklerimi göremedim :5::5::5::5::5::5::5::5:

cnm yaaaa uzulme gorurusunnnnn :43::43::43::43:

merhaba arkadaşlar...sizlere cevap vermiyorum ama sürekli takip ediyorum.doktorumla görüştüm biraz önce kürtajdan sonraki ilk adetimde aşılamaya başlıyorum 3.kez.hayırlısı artık.öncelikle genetik testlerimi yaptıracak 2.düşük olduğundan.hayırlısı artık..sizlesevgiyle...ri gerçekten seviyorum her gece yatmadan önce hepinize dua ediyorum.rabbim kabul etsin inşallah..

hayırlsıı olsun cnm benım uzme kendini hayatım yaaaa :43::43::43::43:

hımmmm demek kaynana molası verdin topiğe neyse aramızdasın yine... du bi kızayım sana niye gece AKASYACIĞIMA iyi geceler demeden çıktın topikten arkanızdan çok üzülmüş hamile hamile :19:

ah yerim ben onuuuu bebişleriniiiii üzermiyim hiç ben...ah ah ah.yavrum kalk otur vs derken inan yazamadım bi türlü olmuyo be canım kendi evin gibi herkes gözüne bakıyo.yoksammmm yazmadan nasıl dururummm.

Canım bu kadar üzülme lütfen,eminim keseleri bi dah ki gidişine görürsün,bende erken haftalarda kesenin görülmeyecegini duyup bu yüzden dr 3 hafta sonra gitmiştim,yani hem biraz büyüsünler,hem kese oluşsun diye düşünmüştüm.dr gittigimde 7 haftalıktık biz..bilmiyorum ama sen erken gittigin için böyle olmuş olabilir,birazcık daha bekleseydin diycem ama...bence hiiç umudunu yitirme,üzülüp,aglamada,sabırlı ol,içini ferah tut,dr ne derse onu yap,bi daha ne zaman gitceksin bilmiyorum ama ozaman keseyi görürsün bence..

canımm benimm inşaallah dediğin gibi olur tekrar sanırım haftaya pazartesimi gitmem gerekiyor doktorun söylediğine göre tahlilden 15 gün sonra demişti 30 ocakta yapıldı işte ayın 14ünde gitmem gerekiyor sanırım değilmi ayyy ben hiç birşeyy bilmiyorum gitsen bir türlü gitmesen birtürlü şu hale bak

Canım bende hiççç duymadım 3 haftalık kesenin görüldügünü,egunale katılıyorum,dr na ve kocanada katılıyorum biraz öncede yazdım erken gitmişsiniz..dr benimde bebişlere göbüşten baktı alttan baksam daha net olur ama ne seni ne onları rahatsız etmek istemiyorum dedi..yani seninkide alttan baksa görürdü belki ama sen sabret bak keseyide görceksin,kalp atışlarınıda duycaksın,akşama kadar kendini boşuna üzme,bende üzüldüm şimdi sana ama yaa:((akşam sonucu alınca yüzün güler merak etme:))

canım geçmiş olsun çok:71::71:ya migren belirtileri nasıl oluo baş ağrısı dışında?benim 3 kere başıma geldi ama hiç doktora gitmedim acaba migren mi bilmiom.zaten arada çok baş ağrım oluo ama 3 kere gece uyku uyutmadı agrı kesşcş falan fayda etmedi bide çok içim bulanıo kussam rahatlıcam sanki ama oda olmuo.acaba bi doktora gitsem mi olabilir mi?ensemden başlıo ağrı ve delirtio beni.bebişlerinede kendinede çok dikkat et.hafta sonu çabucak gelsin sende bebişlerini görrr:49::nazar:

kaynanan bakmıo mu canım sana yaa:20::20:geçmiş olsun sanada:71::71:

anacım bakmak şöle dursun benden bekliyolar bide.toparlanırım inşallah hemen bu topik bana ilaç gibi geliyo valla.

Hanımlar size bişey sorcam hamilelikte idrar yolları enfeksiyonuna karşı bi bilginiz varmı?sanırım ben öle oldum gecen haftadan beri..cumartesi dr a sorcam ama sizede sorayım dedim,ıhlamur falan iyi gelirmi?bildiginiz bişey varsa şu kardeşinize söyleyin yaaa:43:

İNŞ.GÜLDENİM GİTCEZ BAKALIM CUMARTESİ,NAPIYO BİZİM YARAMAZ KUZULAR Bİ BAKALIM,GÖRELİM:emir_bebek::emir_bebek:YAZARIM TABİ CANIM,HAFTASONUNA KADAR GİRMEDEN DURABİLİRMİYİM HİÇÇÇ....

senin yaramazlar oyun oynuyorlardır napacaklar annesi hatta bazen şımarıp topu rahim duvarına atıyorlar o yüzdende kanama yapıp bizi korkutuyorlar...kocaman olmuşlardır...
yerim ben onları...

merhaba arkadaşlar...sizlere cevap vermiyorum ama sürekli takip ediyorum.doktorumla görüştüm biraz önce kürtajdan sonraki ilk adetimde aşılamaya başlıyorum 3.kez.hayırlısı artık.öncelikle genetik testlerimi yaptıracak 2.düşük olduğundan.hayırlısı artık..sizlesevgiyle...ri gerçekten seviyorum her gece yatmadan önce hepinize dua ediyorum.rabbim kabul etsin inşallah..

canım bu arada yeni tedavin bebeğini sana getirir umarım hayırlı olsun inşallah...

ah yerim ben onuuuu bebişleriniiiii üzermiyim hiç ben...ah ah ah.yavrum kalk otur vs derken inan yazamadım bi türlü olmuyo be canım kendi evin gibi herkes gözüne bakıyo.yoksammmm yazmadan nasıl dururummm.

üzme tabiiiiiii....yalnız kalmış gece gece bi anda...

Back