Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla oyle

yeme ciko bak nasil zayfliyon 4 gun cildirdim ben

ben yemeden yapamam ki canım hayatımda hiç rejim yapmadım

kisayim 1.57 aglaya bilirim Amaaaaaaa kocisin uzun aldimmmmm 180

çokta kısadeğilsin canım ama demek kocişi uzun aldın haaaa E aradaki farkı kapatmışsın o zaman

sen niye girmiyonki he valla yoruyor sauna pestim cikti

o hamileee taaamı hemde hasSas hamileeee

Son düzenleme:
Sen niye girmiyonki he valla yoruyor Sauna pestim cikti

cnm hamilelere yasak çok sıcak su ile yıkanmam bile yasak en çok sevdiğim şeydir sauna ve buhar transfr öncesine kadar girdim ama şimdi giremiyrm ve içim gidiyor eşim girdikçe ay insan nasılda baygın uyur sauna ve sonra birde termal yapıcaksın yarın öğlen anca kalkarsınsen şimdi bebek gibi dinlenirsin bugece

Evet tr oyleymis Ama Bizim Burda kadin Dogum sandalyesinde oturup yapiyorlar esimde oyle yaptilar Secret posisyonu yok almanyada esimden biliyorum hergun kayisi Information yeyin beyaz ekmek kesinlikle yasak hemorid yatkini insanlarda simdiden gECMIS olsun Canim Benim

ah zuzum hem ne hassas akşam ustu yemeğe gittik 9 gibi geldik eve belim varya deli ediyr şuanda ağrıdn benii,nazlı olucak bu kesin nazlıı sen nasılsın buarada

Canim Doktor Ozin verirse 5 dk girebilirsin belki Bugun Hamis gordum saunada 5 dk durch buz gibi sula yikandi bebis birden kimirdiyor sogukta diyor Ustunede gulduuuu bak diyor kiskandim vallaaaa

sağol cnm bnm..ama varya onun düşmanı stres eşim askere gittiğinde olmuştum ben hemen o haftasına çıktı hemde..
tabi o zaman evli değildik ama..üzülmüştüm çok ayrılığımıza

ah zuzum hem ne hassas akşam ustu yemeğe gittik 9 gibi geldik eve belim varya deli ediyr şuanda ağrıdn benii,nazlı olucak bu kesin nazlıı sen nasılsın buarada

olsun canım yaa sağlıkla gelsinde varsın nazlı olsun zaten binbir emekle sahip oluyoruz . Sende dikkat et kendine bu tüp bebekte hamile kalmak yetmiyor 9 ay kendine çok dikkat edeceksin ve fazla hareket etmeyeceksin.. Bende daha iyiym canım çok şükür bugünüme

canım değerin süper wallafazla bile bi 100 bana versen ii olur

merhaba kızlar nasılsınız? 50 sayfa olan geçmişi okumaya gözüm kesmiyor. var mı önemli bir gelişme.özet geçermisiniz?

Kusura bakmayın arkadaşlar.Siz bana yazmışsınız ama ben cevap ancak veriyorum. Topik açık duruyor ama iş güç misafir derken girmiyorum. Bugün bebişimizi gördük. Allahım korusun çok güzel bir duygu. kıpırdayıp duruyordu.Gayet sağlıklı dedi doktor amcası çok şükür. Yalnız benim doktorum bir endokrin doktoruna yönlendirdi beni hamilelik süresince beraber takip edecekler benim şekerim biraz yükselmiş 3 gün parmaklarımdan kan alıp bi aletle ölçtüm şekerimi. bir hafta daha devam edecekmişim.tam totodan iğneden kurtulduk diye sevinirken bu seferde parmak uçlarımı delecem. Bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz..Ama onu görmek her şeye değerrr..

cnm çok sevındım oh oh artık başladı harktler süper nerden çıktı şimdi bu sen durduk yeremi ölçtün şekerini onu anlamadım ben ahh bu iğneden kurtulş yok cnm olsun geçicek inşallh bunlar

canm arkadşlarım ben yatıcam uykum var bu akşam kızlar yok eee hafta sonu eşler ilgi bekleregunalim öptümm seni göremedim mine cn ve diğer arkadşlarım sizi de çook öpüyorummmm hepinize tatlı uykular

cnm çok sevındım oh oh artık başladı harktler süper nerden çıktı şimdi bu sen durduk yeremi ölçtün şekerini onu anlamadım ben ahh bu iğneden kurtulş yok cnm olsun geçicek inşallh bunlar

Yok canım hani testler var ya yaptırdığımız hemoglabin testi bir ay önce yaptırdım normal çıktı sonra iki hafta sonra yaptırdığımda yüksek çıktı endokrin doktoru yapmamı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…