• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar tşk ediyorum ama inanın yaşaması ve anlatılması çok ama çok güç bi durum bu yok atamıyorum içimdeki fırtınayı üzüntüyü hiç bi sıkıntıya benzemiyo bu okadar sıkıntısını çektim o kadar üzüntüsünü sevincini yaşadım ya kolunu bacağını her yerini gördüm o kadar sağlıklıyken şimdi sadece benim gerçi suçladığım bi sebepten bebeğim yok artık sebep kan pıhtılaşması olduğu ne hayet ve seneler sonra bebeğimi kaybetmeden bi kaç gün önce duyduğum sebep :((( kısaca yazayım
zaten hastanede yattım çıktım kanamalar ağrılar derken ayın 7 de akşam doğum sancısıyla başlayıp 9 akşamı doğum sancısıyla sonlanan bi durum hematom sağımda ve solumdaydı ikiside birleşmiş ve 6 cm olmuş buda bebeğin kesesinin üztüne çıkmış ve keseyi yine aşşağıya ittirip bebeğin düşmesine sebep olmuş rahim kasılmalarım başlamış rahim ağzım kısalmış yani doğum denildi ve ağrım bittiğinde odama yatırdılar herşey yolunda sandık tuvalete kalktım birden tuvalete düştü :(( o anları anlatmak istemiyorum kürtaj oldum psiktardan ilaç desteği alıyorum ama faydası yok olmuyo atamıyorum acımı şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedavi olucam

şunu yazmadan geçemiycem tüp bebek denememde BAHÇECİ FULYADAKİ DR.BORA CENGİZ efendiiiiiiiiiiiiiii ona çok laf sayıyorum acımdan değil ben bu insana alanında uzman die gittim hematom yüzünden ve tüp bebekte tutunmadığını anladığımızda benden karyotip testi kendim yaptırmıştım oda kan pıhtılaşmasıyla ilgili test yaptırmamaı istedi ona yaptırdığımı söledim ve benden bir sürü test istediğinde ben ona bu raporumuda vermiştim hatta negatif sonuçta ona söledim bora bey bende heterezigot taşıyıcısı yazıyo acaba bu yüzdenmi die hiç bişey olmaz alakası yok demişti raporuma bakmadan o 10. haftadan sonra önemli ozaman bakarız demiştiii çok ama çok kızgınım bahçeci sadece isim yapmış bunu gönül rahatlığıyla sölüyebilirim size en güzeli eğitim araştırma hastaneleri arkadaşlar gerisi para tuzağı

canım benim çokk üzüldüm. ALLAH sana ve eşine sağlık ve güç versin. ne desem boş :(((

evet kuzu biz doktolardan daha uzman olduk bizde daha önce konuştuğumuzda gerek yok demişler özgüre işte doktoruna güven diyolar ama sağlam doktorda zor bende hem ecopirin hem kan sulandırıcı kullandım genede tutmadı o ayrı ama gende bişiler yaptı doktor bendekide heteizigot 1298ac bendeki sonuç çoğu kadında oluyomuş ama riske atmayalım demişti üffff böyle işlerinde uzman olup totosu kalkan doktorlardan nefret ediyorum:47::47::47:
valla tatlım defalarca anlatmışımdır burda ben o kadar acemiydimki hiçbişey bilmiyodum. tüpe başlarken yapılan kan testi değerlerime bakınca dr.um her neyi beğenmediyse sana bide genetik testi yaptıralım dedi. ben ora tedaviye başladım transferim yapıldığı gün sonucum çıkmamasına rağmen iğnelere başladım iyikide başlamışım aslında görevi ama yine de allah razı olsun dr.umdan bu ayrıntıyı gözardı etmeyip önemsediği için.

Kızlar benim elimde pihtilasma ehliyeti diyorum ben çünkü ehliyet gibi kartım var ve su yazıyor icinde faktör 5 G1691A faktör 5 haplotyp HR2 (G4070A) faktör 2 (G20210A) bunlar ne anlama geliyor bilen varmı aranızda???

bu hasta test bağımlısıdır ALLAH kurtarsın...
anlamına geliyor:1:

Kızlar benim elimde pihtilasma ehliyeti diyorum ben çünkü ehliyet gibi kartım var ve su yazıyor icinde faktör 5 G1691A faktör 5 haplotyp HR2 (G4070A) faktör 2 (G20210A) bunlar ne anlama geliyor bilen varmı aranızda???

ay ben anlamıyom kuzu ama kan pıhtı nedeniyle düşük yaşayanlar topiği var orada çok kişi var bilgisi olan burada bilen varsada yardım eder ama merak ediyosan orayada yaz oradakilerde yardımcı oluyolar bende ilk oraya yazmıştım yazrdımcı olmuşlardı kuzum

canım bende ki farklı
Değişik türleri varmış doğru
ay ben anlamıyom kuzu ama kan pıhtı nedeniyle düşük yaşayanlar topiği var orada çok kişi var bilgisi olan burada bilen varsada yardım eder ama merak ediyosan orayada yaz oradakilerde yardımcı oluyolar bende ilk oraya yazmıştım yazrdımcı olmuşlardı kuzum

Sagol canım yarın bakarım artık

valla tatlım defalarca anlatmışımdır burda ben o kadar acemiydimki hiçbişey bilmiyodum. tüpe başlarken yapılan kan testi değerlerime bakınca dr.um her neyi beğenmediyse sana bide genetik testi yaptıralım dedi. ben ora tedaviye başladım transferim yapıldığı gün sonucum çıkmamasına rağmen iğnelere başladım iyikide başlamışım aslında görevi ama yine de allah razı olsun dr.umdan bu ayrıntıyı gözardı etmeyip önemsediği için.

valla kuzu doktoruna denk gelmişsin ne güzel canım bende ilk tüp olumsuz olunca istedi ne yazıkki zati ilk tüpte ben trnsferden sonra ne folik içtim ne aspirin tutarsa verilirmiş yane ha evde çalışmışım ha hastanede tüp koymuş farketmedi anca okadar işlemi yaptığımla kaldım ne yazıkki bende ilk tüpte adamına denk gelmedim takipte bile daha çok ilaç kullanmıştım düşün:47::47:

Hepinize iyi geceler kızlar Allah rahatlık versin.Yatarken hepimize dua edeceğim. Güzel yüreğinizdeki dualarınız kabul olur inşallahh...

Teşkür ederiz efenim:17: Sizde çok cicisinizz:12: Bebişimde öpücük gönderiyor Egu teyzesine:54:

ay yerim ben onuuuu:emir_bebek:
bebeklerimiz doğsalarda resimlerini koysanız bende burda karnım burnumda onlara baksam sevsem...
o günleride göstersin rabbim:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kuzummm bende seni çok seviyorummm her an yanımdaydın zaten biliyosun ilk senle konuştuk sancılandığımda ilk seni aradım evet malesef o kendilerini kaf dağında sanan bilmiş dr.lar yüzünden bu durumdayım olay sadece kan pıhtılaşmasıymış
ya ben ne yapıcam kafayı sıyırmak üzreyim yatıyorum kabuslar görüyorum hiç uyuyamıyorum
Canım çok gecmis olsun negatif sonuclara bile ne kadar üzülüyoruz ki bu bambaşka bisey Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün. :43:

Evet doğru ben bağımliyim hemde feci sekilde :60::60::60:

hem bağımlı ,hem obez bi hatunsun sen eridimi bari fazlalıklar...kesin sen spordan sonra ay çok yoruldum içimde kıyıldı deyip güzel bi ziyafet çekmişsindir nerden anladım bi tahmin et bu kezde sarımsak kokuyo topik:9:

Kİzlar iyi geceler ben çıktım hepinize dua edecem sizi seviyorum :29::54:

hadi bismillah bu ilk iyi geceler mesajı...
bakalım kaç mesajdan sonra çıkabileceksin...
tahminen 2 sayfa sonra çıkarsın sen:1:
ve yine tahminen 5 tane hadi bu kez çıktım ben mesajı yazarsın:1:

hem bağımlı ,hem obez bi hatunsun sen eridimi bari fazlalıklar...kesin sen spordan sonra ay çok yoruldum içimde kıyıldı deyip güzel bi ziyafet çekmişsindir nerden anladım bi tahmin et bu kezde sarımsak kokuyo topik:9:

Ben obez degilim:43::43::43::43::43::43::43: ama gene gülme tuttu beni yahuuuu gebemi cikamiycam ne :60::60::60::60::60::60::60:

Back